i hate my life

God morgon bloggen.
Sovit gott? Det har inte jag, tror inte att jag har sovit något! Kan fort inte äta ;/ Mår verkligen skit illa, ska inte va upp för om 10 min, men som sagt varit vaken hela natten LÅÅÅNG ;( Gråter än ;/ Men måste till skolan ;/ Hoppas inte att jag spyr ;/ Jag tar en tidigare buss för jag orkar verkligen inte vara ensam just nu ;(. Jag vill verkligen bort här i från nu. Förlåt för att jag är deppig i bloggen, men så här är det, tänker inte vara glad när det bästa jag har haft är borta ;/ aja, får se hur länge jag klarar skolan idag ;/ Jag vill sova och sen aldrig mer vakna upp ;( aja, ha det bäst.

Ska snart sova, eller aah, försöka iaf, gråtit sen du gick vid typ halv 4 ;O ;( Kan verkligen inte sluta, hur ska det gå imorgon? ;O när jag kommer se honom ;O aja, kommer börja gråta som fan, men men. Vill säga tack till alla A L L A vänner, jag älskar er det gör jag ! Jag behöver er så mycket! Min mamma Marie, jag lovar att hon är den bästa som finns. Hon har hjälpt mig så mycket, fast vi har bråkat. D U Ä R B Ä S T M A M M A<33 aja, bara sätta på ett leende imorgon i skolan, ingen ska få se att jag egentligen gråter, INGEN;( Så jag måste va glad. Sen när jag kommer hem kommer jag gråta igen... Kult liv liksom ;( Aja, ska nog försöka sova nu ;(

a broken heart

Kan inte fatta att det är över :'( Fy fan, han va verkligen den  P E R F E K T! <333 Du fick mig att må så bra bara ett ditt leénde, du betyder så jävla mycket för mig! Jag vill verkligen inte leva utan dig ;( När du sa att du inte älskade mig, jag trodde du skoja, tills du gick ;((( Då kom trårana. gråter än, har gråtit i ett par timmar nu ;(  Kan inte äta, kan inte le ;(  Hur fan ska jag kunna le igen ? ;(  Tiden med dig, jag lovar och svär, det fanns inget att klaga på. Allt kom som en chock, jag fryser, men har massor med kläder på mig ;( Allt jag vill är att du ångar dig, att du vill ha tillbaka mig ;(


Oh baby give me one more chance
To show you that I love you
Wont you please send me back in your heart
Oh darlin I was blind to let you go
But now since I see you in his arms
I want you back
Yes I do now
I want you back
Oo oo baby
Yeah yeah....naw....
Trying to live without your love
Is one long sleepless night
Let me show you girl
That I know wrong from right
Every street you walk on
I leave tear stains on the ground
Following the girl
I didnt even want around
(chorus)
Abuh buh buh buh
All I want!
Abuh buh buh buh
All I need!
When I had you to myself
I didnt want you around
Those pretty faces always made you
Stand out in a crowd
Then someone picked you from the bunch
One glance was all it took
Now its much too late for me
To take second look
(chorus)
Oh baby give me one more chance
To show you that I love you
Wont you please send me back in your heart
Oh darlin I was blind to let you go
But now since I see you in his

broken heart

FAN, JAG SOM TRODDE ATT VI SKA DÖ TSM, MEN DET KANSKE INTE VA MENAT ATT DET SKULLE VA SÅ HÄR, JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG! FY FAN VAD JAG FÄLLER TRÅRAR TRODDE VERKLIGEN ATT VI SKULLE VARA FÖR EVIGT, MEN NU HAR JAG HAR BARA MINNEN KVAR, DE FINASTE MINNEN MAN KAN TÄNKA SIG. DET ÄR KOMMER VARA SVÅRT ATT GÅ TILL SKOLAN ;( MEN JAG FÅR TA DEN SMÄLLEN. MEN JAG VILL INTE VA DIN VÄN ÄN, DET ÄR JOBBIGT ATT VARA VÄN MED EN SOM MAN ÄR KÄR I OCH DEN INTE ÄR DE I DIG ;/ MEN MEN, JAG MÅSTE KLARA DET HÄRA!

a

Tjena mitt bena sitter i skolan bara 15 min utav lektionen :) NICE!  Sedan dra hem till älskling :D <3 Men förlåt att jag inte skrev igår, men fick bajskuk mirgän ;( låg i sängen från 15-19.30 typ ;O sen fick jag inte sova mer för mamma xD Sen gick jag upp, kunde titta på tv ;OO Sen gick jag ut med Bagge, fick ondare i huvudet så jag gick in på mitt rum, och kollade på tv. Sedan spelade jag uno på mobilen xD  Sedan somnade jagxD
färgade håret i söndags ;)

Våran maskot i elen :D
är han inte söt?!?
hihi :D
VÅRAN HISS TYP ;O

do you want me?

Hej bloggen :) Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sedan sova! Inte hänt så där jätte mycket dag, men ändå kändes det som om jag vaknade nyss. Dagen har gått så fort så fort!Har hunnit med att laga mat, baka, diska. Kände mig som en liten hemma fru. hihi, skulle bara ha städat med xD. Josse kom upp för att få en sak, hon fick en cupcakes :D Hon sa att hon tyckte den va hod, så får väl hoppas på det med :). Imorgon blire dans som vanligt. Denna gång behöver jag inte stressa från MTU :) Det är bra det :) Nu har jag fett ont i ryggen måste sova.Måste träffa tessan, jag saknar min platttång ;( Kan ni tänka er xD haha. Men sov gott och vakna torrt :)

cupcakes

Mitt bak idag :D Ser de inte goda ut ?:D
DET ÄR DE! MUMS! <3

you are like a rockstar

Tjena, håller just nu på med Cupcakes ;) Massa gott och smeten är MUMMA! hihi :D Sen är det bara att göra det som ska vara på :) De är snart klara :D Så snart kan jag börja pärla igen :D Britt är här med och hjälper mig med det som ska diskas :D Hon har även hjälpt mig lite med:) Hon kan va snäll! Men nu måste jag rusa. Skriver sen :)

omfg

Nu ska jag sova, natti natti. <3
Kvällen/nattens verk :

star

sitter här och funderar på om jag ska stryka det jag har pärlat så jag kan pärla mer :D Va ute med Josse och Fia förut och bagge! NICE! Det va länge sen man träffade Fia eftersom hon har sagt upp vänskapen med mig, hon skulle även säga något med det gjorde hon inte. Sen stack hon hem, och jag och josse kastade lite boll med bagge, så han fick springa av sig lite :) Men han blev LITE vild;O Men på vägen hem träffade vid Frallan, som Bagge har träffat. Men Bagge morrade mot honom ;S Och sedan började de typ att bråka ;( Sen blev Bagge jätte rädd för Frallan. Men Bagge lyckades bli lugn som tur va. Det brukar inte vara några problem, men men. Nu sitter jag här och inte göra något. Så ska nog pärla lite :D

i´m

Hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering.
I trosdags: blev det slaget vid stångebro, gick väl bra. Gjorde inte så mycket, men fick en snygg t-shirt. Min gren slutade vid typ 11.30, så stack jag och Sofie till maten och åt, inte alls god mat;O Men sen stack vi hem xD För vi skulle inte ha något mer fären vid 15, men det regnade så mycket, plus att jag hade somnat vid tv xD haha. MEn Hade inget internet då. Gick till affären och köpte pizza :D Tittade på tv och så där, gick och la mig.
I fredags: Gick upp vid kart i 6 gick ute med bagge och sedan gick ja och la mig igen. Sedan gick jag upp vid typ kanske halv 10 och sedan stack jag till hydro för att skaffa gratis sms och fylla på mitt busskort. Sedan gick jag hem. Letade efter någon som kunde hänga med till ikano och någon som kan svara på mina sms ;O Frågade några, bara Sandra  som orka! Så drog in till stan vid halv 5 mötte henne och åkte till Ikea köpte tre paket med pärlor och tre prälplattor :) Sedan köpte vi en present till Lisa, mycket fin måste jag säga! Sedan stack vi till Toysarus, köpte Filles tatueringspenna typ. Sedan drog vi hem till mig, sätte på ugnen och sedan börja sortera pärlor, lagade mat, forsatte sotera och vi pratade en massa och hade skit kul. Vid halv tio gick vi en snabbis med Bagge för vi ville hinna klart innan hon skulle hem, men det hann vi inte. Vid halv två vart jag klar xD. Sedan satte jag uppe en halv timma till och pärlade lite :D Sedan gick jag och la mig.
Idag: gick upp kvart i 6 gick ut med Bagge en kortis, sedan sova till tolv. Sedan käka frulle fixa sig sedan dra till stan och shoppa lite med mor :D köpte hårfärg på bränpunkt, 358 kr ;OO Men hoppas på att det håller! Det blev även :
Efter de så stack vi hem till min pappa fika och så där. Firade även Fille som fyllde i tisdags. Hon fick sin present och hon älskade den :D Så det vart lyckat! Sedan drog vi hem, jag fixade lite och så där. Nu är mamma ute med Bagge. Efter det ska vi till affären och handla allt man behöver till Cupcakes :DD Massa glad :D När vi kommer hem blire att baka och pärla, men underhålla mig gärna :D Nu måste jag skriva upp allt som ska med!

fake

Jag bara hatar falska människor,det gör jag verkligen inte. Tyvärr känner jag en del. Vissa är jag vänner med och vissa inte. Alla vi har våra stunder då vi vill va själva och inte vara med någon annan. Ibland vill man vara med en massa människor. De säger att man ska må bra för att hjälpa andra, om man tar sig den tiden så kommer de andra bli arga. Så jag tror inte på det där. Jag hatar de som säger att de finns där för en när man mår dåligt. Men jag vet att de inte gör de, de bara säger så. Sen ska man finns där för de när de mår dåligt, fast man själv vill höra att världen är bra. Men allt man får höra är att världen är kass, och att de vill ta livet av sig. Inte kul att höra de. Själv sitter man där, och vill att någon ska se att man själv mår dåligt, att man själv vill ha någon att prata med. Är det så att man är självmordsbenägen så tycker att man inte ska gå till sina vänner utan kurator eller en pysklog, för jag lovar era vänner kommer må dåligt över att du vill ta livet av dig. Jag kan också lova att du får de bästa svaren utav någon som är proffs på de den gör. Jag vet själv hur det är och gå om kring att må dåligt och vara tyst om det. Men till slut kommer du att spricka. Du kommer skrika ut allt. Jag vill att alla ska må bra och le med ett riktigt leende. Men om man inte gör något så får man skylla sig själv, för det finns hjälp det finns det. Det är bara att inse det. Men alla håller inte in de, utan vissa säger till alla att man mår dåligt och de vill att man ska kyssa deras fötter när de har gått i jord. Att allt ska vara om den personen, man får inte göra något annat. Det finns de som skär sig och visar upp det stolt, då handlar det bara om uppmärksamhet. Typ titta på mig, ser du mig? jag mår dåligt, jag mår dåligt! Asså jag blir så trött på det, förlåt, visst man kan säga att man mår dåligt, men jag tycker inte att man ska vissa upp det man har gjort om man har gjort något för att skada sig själv.
En äkta vän för mig är: En som verkligen bryr sig, en som verkligen älskar mig, en som visar att hon/han finns där 24/7, en som frågar hur man mår, en som frågar om vi kan hitta på något, en som är där fast man har bråkat. Jag har mina bästa vänner, ni vet vilka ni är <3 Jag har de bäst vännerna man kan ha!
Jag vet att jag inte allt har funnits där för er, och jag vill säga förlåt. Men jag har verkligen inte orkat, FÖRLÅT! Jag lovar nu jävlar ska jag vara med er, nu ska jag finnas där för er. Jag älskar er så för mycket att att släppa taget om er! <3
Jag hoppas att du läser detta: Du är falsk, så jävla falsk okej! Usch usch! Nej, nu ska jag inte lägger mer tid på dig, vill ha tillbaka mig, får du K Ä M P A för de kan jag lova!

you are beautiful <3

God morgon, blev ingen skola för mig idag, för att jag spydde i morse innan jag skulle åka, så jag gick och la mig igen. Jag hade ingen lust att spy i skolan ;O Sen vid typ 11 vaknade jag utav att hissen hade stannat och brevbäraren satt fast! Så hon ringde i nödklockan så jag gick upp tänkte gå ut och se vad som hade hänt, men sen så såg jag att våran granne hann förre, så jag sket i det,eftersom jag inte mådde så bra. Satte mig vid tv, försökte att äta lite, men det blev bara värre, sen kom mamma hem och sa att hon också sa att hon hade sätt att brevbäraren satt fast, och sedan gick hon ut med bagge. Sen frågade hon varför jag va hemma, och då så sa jag att jag spydde imorse, då ringde hon till skolan och sjukanmälde mig :) Sen tittade jag på sjunde himlen. Och nu sitter jag här och pratar med min ängel <3

night

Jag gick ut med bagge förut till centrum för att jag ville ha lite flingor till imorgon bitti! Så mötte jag Matti, så tog han hand om Bagge medans jag va inne och handla :) När jag kom in så satte jag mig och spela sims 3 :D KUL KUL är det :D. Imorgon blire skola, sedan på kvällen blire gå på en promenad med Josse! Sen får vi se vad som händer!
Nu ska jag sova (?!) Ska upp 5.45 ;( SÅ natt natti! <3

rain

Igår vare det skola och sedan dans. JAg gick på 10 min från MTU, haha xD Sedan mötte jag Sandra :D Sedan gick vi till Björkö, där vi dansar :) Det va jätte kul, men jobbigt xD Sedan åkte vi hem till SAndra med Linda och åt lite och sedan gjorde Sandra chokladbollar :DD MUMS! Sedan spelade vi kort, sedan åkte ja hem. Orkade inte gå hem xD.
Idag vakande lite sent så hann inte göra mig i ordning´xD  Men iaf kom till skolan i tid! Tittade på alla treor som åkte till gbg ;( FUSK! Men vi hade el, är typ klara med motorn och sedan massa mer:D Så snart är det bara legot kvar :D Sedan åkte jag hem, för att jag mådde inte alls bra! mådde skit, mådde jätte illa gör de än. När jag kom hem åt ja lite tog en migrän tablet, för att jag fick ont i huvudet med, sedan gick jag och la mig, och sov till typ kl 5 xD SKÖNT! Nu återstår det bara att gå ut en sabbis med bagge. För att jag har as ont i ryggen, har träningsvärk ;(

Right her and now

Tjena mitt bena,
Sitter i skolan, ska ha el, vi ska nog börja att bygga våran hiss idag :D efter skolan blire Dans :) NICE! Hoppas bara att jag hinner dit xD hahah, xD Men nu måste jag fortsätta att rita våran riting, ha det bäst, får se om jag skriver när jag kommer hem :)

sleep

Kom typ precis hem, typ inget folk på bussen, precis som det ska va tycker ja! Imorgon är det sovmorgon och dans som gäller :D Fett peppad :D Det kommer bli så kul :D Men stressigt, jag har c:a 45 min på mig från MTU till Björkö ;OO Hoppas att det går bra! Nu måste jag bara packa lite grejer som ska med imorgon, det blir två väskor ;( Men men :) Måste även ha med mig lite frukt så jag kan äta på vägen, för jag lär nog vara ganska hungrig. Jag ska även Fixa Olivias blogg idag med. Eller snart! Sen ska jag sova! Natti natti :)

DavidPopham <3

Tjena, sitter hos David :D Vi tittar på tv och bara har det nice. Vi ha ute på en promenix, men gick hem igen för jag inte orka xD hahah xD. Ni vet ju att jag är lat. Igår hände inte så mycket heller, kom till David vid typ halv 8. DÅ började vi att titta på tv som vi gjorde tills vi somna :)
Just nu tittar vi på en kille som drack sitt eget kiss, USCH!  Nu ska jag vara lite mer social mot min man, hejdå ha det bäst!

try to help you

ska ut med Bagge nu, sedan mat. Efter det drar jag till David <3 Hoppas på en mycket bättre kväll än dag! Denna dag kan jag inte säga att det har varit den bästa, har även blivit erbjuden bowlig, och de bjuder, men jag pallar inte! Pysket hänger inte med just nu, jag orkar inte göra saker som är roliga längre, jag hoppas att det vänder! Jag vet inte hur jag ska klara buss resan hem till David heller, men det är sådant vi lär märka. Aja, hunden är kissnödig så dags att dra, hejdå, ha en bra dag!

my heart is yours

God morgon, eller kanske god eftermiddag? Har alla sovit gott? Det har jag för en gängs skull, inga mardrömmar inatt, det va nice! Vad händer idag då? Jag vet inte riktigt vad som händer, jag hoppas att jag kan övertala mamma att göra cupcakes, men inget man vet. DÅ blir det nog varliga muffins. Kanske ska till David sen, för han är för lat för att komma hit. Just nu lyssnar jag på Älskade ängel, ni vet låten till Bert? haha, den är mycket bra! Jag spelar även Roller Coster Kingdom på Facebook. Ganska roligt faktiskt! I alla fall när man inte har något annat för sig. Hobbe ligger även här brevid mig och typ ligger på datorn. Skulle lägga över bilder så ni skulle få se, men min mobil och datorn vill inte sammarbeta just nu. Men ni får ha en jätte bra dag!

cuite <3

Jag fryser häcken av mig, men ändå har jag en massa kläder på mig! och jag mår jätte illa, inte alls kul. Men jag har hittat recept på Cupcakes, kanske blir att baka några imorgon? Det lär vi märka. Det skulle sitta så fint med en :) rosa cupcakes :D Hihi, men ska nog krypa ner i sängen och sova nu tror jag, eftersom jag fryser så mycket! eller iaf krypa ner och titta på tv. Jag lovade er ju bilder på katten som va på slakadjurhem, tänkte ladda upp de nu. Eftersom jag ändå inte har så mycket att göra, och jag har blivit pigg. God natt för andra gången xD

you think you are a popstar

Kom typ nyss hem från Sandra :D Vi har inte gjort så där jätte mycket, vi har eller aah, Sandra har lagat pannkakor vi pratade massa med Linda :) Som vi även tittade på film med Marlyn och Jag, mycket bra film måste jag säga! Fast jag grät i slutet! Så klart pratade vi en hel del om allt, det är så skööönt. Men sedan tog jag bussen hem och fjäskade lite för busschaffisen, hihi, jag fick stjus hem :D Eller till min hållplats :D NICE! Sedan mötte mamma och bagge mig :) eftersom jag är så grymt mörkrädd :) Tack mammi, och imorgon så ska jag nog hitta på något med min man :D Så himla nice :D Jag ska även laga mat imorgon, kanske ta en långis med, Trevligt:) Kanske ska sova snart för jag börjar bli jätte trött! Jag antar att det blir så när man går i skolan xD haha Men ni får ha det jätte bra till jag vaknar eller skriver igen :D  Natti natti på er alla! Fast jag kommer nog inte sova än på ett tag ;) Kanske blir ett inlägg till, men det lär vi märka, jag vill även skriva om något mer om bara mina dagar,
Vad vill ni att jag ska skriva ?
Tog bilden imorse:)


you can see

jahopp, vad ska man göra i typ 50 min (?) alla killar ska köra laserdomme :) Orkar inte va med, men men så är det. Snart träffar man min ängel :D Hihi :) Sitter och leker i ps, eftersom vi har fått de nya nu :) NICE! Men det kommer antingen ikävll/natt vi får se. Men ha en dra Fredag, ha de bäst !

rain rain go away come again another day

Sitter här just ska snart fixa håret, har preis duschat :) Sen be det av till skolan bussen går 11.45 så jag har typ en kvart på mig ;) så hinner inte skriva så långt, men kanske blir ett inlägg i skolan? Det lär ni märka, efter skolan åker jag till min ängel :) <33, men nu hinner jag inte skriva mera :D
hejdå, ha det bäst, och ha en trevlig helg :)

can you see it?

hihi, fixadel lite med bloggen, jag fastnade, hoppas ni ser vad jag har gjort ;) jag vill göra om allt, men jag orakr inte just nu. Kanske ska göra om Josses blogg med :) FÅr se hur mycket jag orkar med :)  Nu ska jag stoppa om mig och sova :D Natti natti bloggen :D

you

hejhej,
gör inte ett skit! Ska nog sova snart, för att slippa alla tankar i huvudet! Jag börjar 12.35 imorgon det är nice!!
Plus att jag ska träffa ängel imorgon :DDD Happy face! OCh David kommer till skolan :D MEn Sofe har åkte till västervik(där hon bor igetligen). Så hon kommer inte imorgon ;( men men, jag överlver :)Jag mår as illa, så mamma ska köpa något åt mig! JAg har kollat in skock.se, hittat skit mycket jag vill ha, hahaha. Och en massa Jack Skellington ,jag ska börja samla på massa gubbar utav honom:D xD men nu ska jag prata klart med Sandra :D
ha det bäst ;D
// Emelie ♥

blaaaa

sitter i min säng, ska glo på tv hela kvällen! För jag är grymt seg och orkar inte göra något! Varit i skolan idag, pratat massa med Sötsnällsofie :D Hon är grymt snäll! Så jävla skönt att man äntligen har bärjat prata med henne och är vän med henne! Idag har det inte hänt så där jätte mycket faktiskt, vi vet vad vi ska göra för stopmortion film :D En ler gubbe som dansar xD hahaah xD Och låten är What´s love? Hoppas bara att det blir bra, har även fått Adode paketet :D Så har ps igen :D Fast det är på eng vilket jag inte gillar, men man lär väl sig de förr eller senare :) Jag pratade med våran cp lärare: Hon bah; jaha, varför har inte du skrivit något än? Jag; För jag gillar att ha allt i huvudet, allt som jag ska skriva om. hon bah; nej gör inte så, sen gick hon o sen kom hon tillbaka: Och frågade om jag hade fått något gjort xD men ikke xD JAg bah; men jag gör de hemma, hon bah; nej. Sen gick hon ;S  xD hon är lite cp xD haha! Nu ska jag slita mig från datan och titta på AFV :D
// Emelie ♥

you should see

Kom hem för ett tag sedan, varit ute med Josse :) Nice! Varit med Tessan idag, vi sklulle ha pluggat xD men det blev inte så xD Vi fotade Bagge, så många fina bilder kommer :)annars har vi inte gjort så mycket, jag har gjort en uppgift :). Imorgon blire skola, vilket som ska bli ganska kul faktiskt, inte så där jätte kul att sitta hemma och glo ;/ vi har fyra lektioner imorogn och slutar kl tre, då blire hem och plugga! Sen blire väl den dagliga kvällspromenaden :) Nu ska jag gå och sova tror jag, godnatt och sov gott!
ha det bäst!
// Emelie ♥

when you see...

Hej hej :D
Igårkväll gick jag och Josse en långis, såå sköööönt! Kanske blir en runda ikväll med? Idag blire iaf plugg dag med Tessan :) Hoppas att jag hinner få allt klart :O Allt jag ligger efter i ;O ´Gick inte till skolan idag ;// men så kan det vara ibland, jag pallar inte att se glad ut idag, yesbox jag är depp. SÅ tänker inte skriva så långt idag.
// Emelie ♥

Don´t drink and drive!

Sitter och tittar på Idol! Wow typ, väntar på att Josse ska logga in på msn, sen vid typ 9 ska vi dra ut på en långis :D så det blir sköööönt :) Va i skolan till typ 5 xD Satt kvar med SötSnällSofie för att hon skulle installera Adode CS4 :) MEn när det va klart så funkade inte ps xD hahaha, typ fan vad jag skratta xD hahaha! Det va roligt xD. Sen gick vi till priso och hon köpte en monster och en cola :D Sedan satte vi oss i rece och pratade :D Sen åkte jag hem åt, satte mig vid tv, och nu sitter jag här xD hahaha. Don´t drink and drive va inte så jävla kul iaf xD menmenxD
// Emelie ♥

OHJA!

BÄST! <33333

loves in the air

Sitter i skolan, ska snart börja med Basgeupphanterinng :) Min lilla David är sjuk med, Krya på dig <3
jag älskar dig <3333333 Satt typ hela natten och gjorde den ;O Klaga inte;O jag vet att det finns lite stavfel lite här och där, men va fan,vem är prefekt?
// Emelie ♥

Good Night

Va ute med Bagge och Josse i typ 45 min, skönt! När jag kom hem så hoppade jag in i duschen, sen belv jag hungrig så blev en macka, och sen fastnade jag här xD hahah, men ska hoppa i säng snart, är jätte trött! Jag måste skicka mail imorgon med det får jag inte glöma! Imorgon tror jag inte att något händer, lite plugga kanske? Men men, måste hinna i knapp lite xD Imorgon blire Don´t drink and drive, hoppas på en kul och intresan föreläsning :) Nu ska jag bara fixa lite grann och sedan SOVA!
Natti natti!
// Emelie ♥

icecream

Någon som vill bjuda mig och Josse på glass ? (aa) Jag vill ha donkan glass ;((((

you win my heart

Sitter här vid datorn och tittar på tv, bara Josse som är social på msn, men så är det ibland. Vi hade prov idag med ;O "Det hade jag visst glömt" hahahahaha xD Men tror att det gick ganska bra ändå, men tror på ett IG xD hahaha men men xD Jag gick hem efter det för jag pallade verkligen inte att gå till MTU ;/ Så jag drog hem, slutade tidigt :D Vid 2 (aaa) Kom på att vi va lediga när jag får pengar så om någon vill hänga med på stan så skulle det va massa med nice, om det är någon som slutar tidigt för jag orkar inte gå på stan med 1000 människor xD hahaha. Jag borde städa mitt rum, men jag har verkligen ingen ork.. Men så är det ibland, imorgon har vi El igen, ganska kul faktist :D Jag hoppas på bättre humör snart, för jag pallar inte med det här längre! Men det var brandövingen idag med, frös som bara fan eller jag och Sötsnällsofie förs xD hahaha, ja jag har blivit hennes vän :D hihihi :D
hahahahaha xD munorgams xD hihihih
jag har trååååååååk!!!!!
// Emelie ♥

hihi

hahahahahahah xD Tråkigt en lördagskväll ;)
// Emelie ♥

you lose

Nu är jag hemma igen :) Jag har varit de ett tag men har inte orkat sitta vid datan har haft för ont, har cp mensvärk. Det är lite bättre nu, vilket är bra.Det har inte hänt så där jätte mycket idag, jag och David åkte till Slakadjurhem för att det var öppet hus, och jag smälte för alla katt ungar,  så så söööööta bilder kommer :D Sen har vi bara tittat på tv typ, sen vid typ tre fick ja cp mensvärken ;// Sen åkte jag hem la mig på soffan och glodde på tv xD Jag ska ut med Bagge halv 10, sen ska jag sova :D Sov morgon imorgon :D MAssa nice :D
Plus att jag ska börja med dans med Sandra :D SÅ KUL DET KOMMER ATT BLI!
// Emelie ♥

fly fly fly away

Hej alla läsare :)
Det blir ett litet inlägg hos David iaf :) VI vaknade runt 10 men vi låg kvar i sängen och bara myate, massa med mys! Igår så pratade jag lite med sötsnällsofie :D hihih, gick till ud kl 15 men gick tillbaka till skolan i typ 30 min xD hahah, men efter skolan stanade jag, David och Kim kvar i skolan för att vi ändå skulle träffa SAndra halv 5 så vi tänkte göra klart de vi höll på med, och sedanvid halv 5 så kom Björn och sa att vi skulle dra hem nu xD hahaha xD så vi drog in till stan men Kim dissa och åkte hem, träffae Sandra, gick till Chrilles buss träffade honom, och sedan åkte hem till Sandra. Vi lagade mat, och det va skit kul xD Bilder kommer så fort jag har kommit hem :) xD mycket rolig kväll måste jag säga! Chrilles pappa kom vid kvart i ett så då åkte vi hem. Sen gick jag och la mig på en gång xD Idag händer det nog inte så där jätte mycket, Sandra kommer, så jag måste hoppa in i duschen ganska snart xD Får väl se om Chrille är med oss med :)
ha en jätte bra dag :D
// Emelie ♥

When you lost!

Förlåt, inget bloggande igår, var på marknad hela dagen låååång :D Kände att jag behövde komma iväg lite :) Va där med Tessan och hennes famlja :D NICE! Jag fick två små julklappar, mina efter längade handbojer med rosa fluff fluff på och en klubba ;DDDDDD Sitter i skolan, brevdi Oliwer och Jonatan :) och sedan är jag inne på msn ;O ojoj, liksom xD hahah. Leker lite i ps med, så har fixat lite bilder från i går :) JAg oxh Tessan tog LITE bilder xD hhahahahaha xD  VI börjar nu men cp läraren är inte här ;OOOOO WOW! hon brukar alltid vara tidig ;O Skriver kanske mer på lunchen, eftrer skolan ska jag till Sandra med David och Chrille :) Så blire ingen uppdataring, får se om jag skriver i helgen för jag ska vara hos David hela helgen :) NICE!!
// Emelie ♥

DECAPITATE

Sitter i skolan, snart svenska men cp läraren, men men så är det ibalnd, vi har haft foto och rörligbild A, vi ska göra en stopmotion musik film :D Kommer bli as kul :D Sen har vi ätit, eller jag åt typ inte då, men men xD Jag åt två mackor ist för mat (a) ingen mat lust längre IGEN ;/ men mackor är gött :D hihi, förlåt blev ingen dagens oufit igår, ingen idag heller, jag hinner inte idag! För jag måste ringa i Jfalk, och sedan göra lite grejer som jag har missat ;/ MEn jag ska träffat Tessan en stund idag med :D NICE! Annars kommer det inte hända så mycket idag. Adam är på priso och köper en cola till mig :D Mums :D två min kvar innan lektionen börjar, usch usch. Har inte gjort de man ska göra heller ;OO men tänkte göra den på lektionen, så kommer nog gå bra :) Hoppas bara inte att hon dampar, hon dampar ju om ALLT! men men. Mamma ska på föreldra möte ikväll, hoppas hon gillar min linje, men hon kommer inte fatta något typ xD hahahaha xD.
// Emelie ♥

omg!

Josse hängde med mig tll äffren ;D Köpte godis och cola, mumms ;D Sitter i sängen, orkar inte sitta vid skrivbordet :) Sitter och pratar med sötsofie, fick henne msn idag, hihi, David frågade åt mig -_-! fan vad feg jag är1 ;O men hon är massa snäll osså, kanske borde kalla henne sötsnällsofie?nej har inte gjort läxan än, orkar inte liksom! Vem fan orkar plugga ? ;OO Sofie är ganska lik mig ;O Det är typ jätte bra ? varför har jag väntat så här länge? varför pratade jag inte med henne i 1an ? Antar att jag va för feg som alltid när det gäller söta männsikor ;O hihi :) Jag är depp än, så tänker inte skriva något jätte kul ;/
// Emelie ♥

fuck this shit!

hej, jag gick hem efter el lektionen, mådde verkligen inte bra. Tog bussen hem gick och la mig, sov tills Anna ringde så gick ut med henne i typ två timmar, det var nice :) Det va LÄNGE sen man träffade den männsikan ;O ;(Vi gick till ånestad och köpte glass och hon köpte kinderägg, Anna <3 Kinnerägg liksom xD haha. Massa prat och skratt blev det och sedan ringde Sandra, så pratade vi lite om fredag :) Jag är depp idag med, undrar när det försvinner! Imorgon ska jag vara med Tvillnigsjäl :D Längtar :D, kommer bli kul, som alltid :D <3 Kanske borde börja med en sevska uppgift som ska va inne imorgon, om jag gör den nu så slipper jag göra den i natt :D jag kan va smart jag med :D
Jag saknar även David;( <3 Massa mys igår ju ;) <3
Fy fan vad jag saknar dig, du anar inte, vad har jag gjort för fel? ;( </////3333
// Emelie ♥

i can´t do this anymore!

Hej hej, sitter i skolan, börjar om 15 min. Igår, hihi, förlåt typ, jag va lite bara lite depp. Jag tror att jag börjar bli sjuk igen, DAMP! Men men, får se om jag klarar hela dagen, jag tror inte de. Tänkte lägga ut dagen outfit, men det får vänta tills jag kommer hem. Ska träffa Anna idag med :) Det var inte igår ;OOO MEn får se om jag pallar men jag måste ringa till JFalk med, om APU. Hoppas att de kan ta emot mig ;/ MEn det är sådat som märks.
// Emelie ♥

i will do it agin

Blev visst ett inlägg nu när jag kom hem, nu vill jag bara försvinna. Allt jag göra blir bara fel. Hur fan ska jag kunna leva utan dig? VA?!?
FÖRLÅT INGET DEPP I BLOGGEN!
Men jag har varit hos älsk idag, massa mys, gjorde inte så mycket, somnade i hans famn :) <3
Jag är depp! Så skriver imorgon ist, gillar inte att skriva när jag är depp, kanske inte ensam om de ? Fast vissa vill ju bara ha uppmärksamhet, hoppas in inte ser mig som de.
Sandra, du är bäst. Du är min ängel! Skulle verkligen inte så här idag om du inte fanns, det skulle jag inte, tack för att du finns nu. Det behövs <33 Jag älskar dig så mycket <3
// Emelie ♥

OMG!

Hej :)
Sitter i skolan, har El, men slutar snart, ska våra pisslärae xD hahaahaha, jag men men, sen är det foto :D massa kul:D Sen hem till älsklings David :D massa kulkul :) PÅ luschen va vi i matsalen typ hela tiden xD men men, åt en mack och lite salad :) Mums med pizzasalad :D Det har typ inte hänt så mycket idag, Anderas att coh mobba mig innan skolan börja, bara för hans dator suger balle! hahaha, men men. Ska spela lite nu, innan vår cp lärare kommer ;)
// Emelie ♥

Kläder

hoho, jag är redan klar (y) och bussen går om 55 min, så jag har tid på mig xD, så jag tänkte ladda upp dagen utfit :)
Långärmad-Carlings
Cupcakse linne- Gina
Vitt linne- H&M
Jeans - Vila
Bälte - Sliverbullet
Nu ska jag föa mitt hår och titta på tv, ha den bra dag idag :D
// Emelie ♥

happy face

God Morgon!
Vaknade för drygt 45 min sen, gick upp och gick ut med bagge :D och jogga, men klarade inte så långt, fick ont i hjärtat och ryggen som fan, men bara att jogga imorgon med, ju mer jag joggar ju bättre kommer jag att bli :D  Efter jag har joggat ett tag ska jag börja att springa ;D De ni, det trodde ni inte om mig va ? Jag känner att jag måste de, annars kommer jag typ dö i fettma eller nått xD hahah, för jag måste röra på mig mer! SItter isängen och tittar på dödlig fångst, kl 7 är det bara att hopp in i duschen och raka bennen och så där så man blir fin fin ;D Vi har bara tre olika lektioner idag :) var två är ganska roliga :D Vi har el i ett par timmar och sen lunch och sen el igen, sedan reigon och senda sist men inte sist fotografisk bild, kommer bli massa kul :D Och sen ham till David:DDD Hihi, jag kommer nog va glad idag :D Kommer springa till David när jag ser han :D Bara några timmar till :D Nu ska jag bli massa fin ;D
// Emelie ♥

<3

Hej hej, ska dra från datan nu och va lite social mot min mor :D Och Sedan packa ner datan till skolan, så ni får ett uppdatering imorgon vid lunch typ eller nått, vi får se, kommer inte skriva så mycket imorgon eftersom jag va med David efter skolan, och på tisdag ska jag va med Anna och på onsdag ska ja va med Tessan :DDD
// Emelie ♥

your eye are monnon!<3

haha, jag och josse är typ bäst? Vi satte oss på bussen in till rece, satte oss på nästa det blev 2 an, hoppade inte av xD åkte tillbaka till rece kolla när nästa buss gick och var den skulle åka, blev skägget xD hahaha, hoppade av gick till ikano xD haha, åkte hem får att vi va trötta på bussar xD hahaha, men det va kul, iaf i tvåan busschaffisen glodde som bara fan xD hahahahahahahahahahaha xD ohja, liksom får man inte åka var man vill? Och gå av var man vill? xD hahahaha xD Bilder kommer, tog några xD hahahahahaha. Men sen när vi kom hem tog vi pengar och stack till centrum och köpte glass:D Sendan köpte jag ostbågar som jag ska äta upp snart. Imorgon är det skola, har sov morgon, nice! ska upp 5.45, upp och sendan jogga med Bagge ;D han kommer va så glad :D SKa inte stanna någon gång, om han inte behöver, så det blir först att jogga en runda och sedan gå :D Kommer ni tro de ? varje morgon, ska jag jogga! Måste de !
IMORGON FÅR JAG TRÄFFA BBY, FAN VAD SKÖNT! Kommer hem på kvällen, kanske blir sista bussen hem? ;)
Nu ska jag göra eng uppgift ;/ BAJS tråk ;( aja, ni får ha det så kul ikväll, tänk inte mig inte ;((
// Emelie ♥

haha

hahahahahahahahahahahahaha xD,bäst!!!!!!!

// Emelie ♥

you can´t see it!


jag vill bort, bort från allt och alla! bara sitta på en ö långt här ifrån! någon som hänger med eller? fy fan vad de skulle va skönt asså!
Nej, jag ska inte skriva när jag är depp! Snart ska jag va med Josse, då vill jag va glad, lyssnar på Avirl, då blir jag alltid lite gladare, hon är mumma :*. Jag kommer nog skriva när jag är depp med fast jag inte vill, det är något som händer. Alla kan inte vara glada hela tiden, mewn imorgon är det måndag och då får jag träffa min plutt, och jag måste börja våga prata med Sofie! Men det är svårt när man är feg och blyg, men jag måste ju förr eller senare så xD  Josse äter, vi ska ses sen, men var eller vad vi ska göra de vet vi inte xD men jag vill göra något kul, vet ni vad man kan göra som är kul? aja, ska nog ta på mig lite mer kläder xD och sen vänta på att hon ska bli klar :)<3
// Emelie ♥

i hope you don´t see!

vaknade för kanske 30 min sen, sitter här och väntar på att josse ska komma hem :) Igår så gick jag och la kl 4, det va jävligt nice! Drömde inte ett skit, så jävla skönt! Men när hamups hade loggat ut för att han skulle få gäster idag kl 12 xD så va han tvungen att sova ;( lika depp idag med (y), men jag får ju träffa blodsyster och det är ju kul:D <3 Hoppas att vi gör något kul, vi kan inte gå långis idag, för att det verkligen ösar ner med reng;/ inte kul att va ute i regn, men går det över till 6 då jävlar! Men hon kom preics in på msn nu, men jag skriver sen med, håll utkick ;))
// Emelie ♥

sämst humor xD

Sitter här och vill inte sova! Hamups är social, det är bra!  Sitter och dricker min pepsi :D mumms ;D hihih, såg även att mamma hade bakat kladdkaka :D Det är med gott :D hahaha, kollar på pokémonkillen från idol som fick nästan en guld biltejt xD hahahahaha. Imorgon är det tråk söndag ;( men får iaf träffa blodsyster :) Men jag får tänka på annat, det är bara bra :) Kollar typ hela tiden på mitt klipp jag la in me, kan det bli roligare än så där? xD hahahahah, aa, lite kul har jag :D Plus att jag har sämst humor, men men! Jag vet att mina inlägg inte handlar om något, men va fan, jag vill skriva om ingeting, det är nya modet :D
Jag älskar dig min ängel, jag klarar mig inte utan dig! <33333
// Emelie ♥

you are my world <3

Har precis kommit hem från Sandra, vi kollade på film och bara hade de nice :) Pratade även med Linda, mycket snäll tjej:) det är Sandras brors tjej :) Jätte trevlig verkligen. Men det blev en hel del prata och en film en shopaholics bekännelser mycket bra! Blev mycket skratt och glömde bort det onda, men nu tänker jag på det igen -_- Me när jag och Josse skulle ta bussen hem så var busschaffisen mycket snäll, i love him hahah, han bah; vart ska ni av? Vi bah; ekhaga, han bah; okej jag kan stjusa er dit för linjen slutar gå vid ehkcentrum, vi; jaha okej tack så mycket :) Men sen vare det några till och de skulle in till stan, han bah;men jag kan sjtusa er till köpmansgränd ist, så ni slipper vänta på nästa buss, och de blev glada :D Sen när han hade släppt av oss så kom det fler på bussen xD hahahah, aah, men men, jag kom hem sprang in på toan. Hihi, sendan hämtade jag Pepsin som ståg i min lilla kyl, och den va min :D DEN ÄR JÄTTE GOD :D Ska nog sova snart för jag ska va med Josse imorgon och vi ska gå en långis med Bagge:) NICE!!! JAG SAKNAR MIN PLUTT! MASSA MASSA! DET ÄR LÅNGT TILLS MÅNDAG DÅ JAG FÅR TRÄFFA HAN ;( aja, bara att hålla ut ;/  6 dagar utan honom, jag som är van att träffa honom varje dag;/. Jag måste överleva för att träffa han igen xD

// Er Emelie ♥

Blev visst ett till ;)

hahhahahahaha xD
KOLLA PÅ DE! Ska när som helst gå till SAndra men fy fan vad jag garva xDDDD
// Emelie ♥

my vings are broken

Hej igen :) Gammal bild, plus att jag saknar min rosa lugg ;(( BUHU!!!! </3
Sitter här, ska snart fixa mig lite och sen drar jag och Josse till Sandra :D Vi ska se på film och bara at det mysigt :D Sen vet jag inte vad som händer, men det blir nog mycket prata och skratt skulle jag tro. Kanske även lite bilder, vi får se vad som händer. Jag va nyss ute med Bagge, i typ 30 min (a) Skulle va ute längre men så tråk att gå själv ju ;O Men men, kanske får bli en långis imorgon istället :) Om nu någon har ludt att hänga med vill säga xD hahah. Det kommer va skönt att gå till Sandra med Josse för att rensa huvudet, tänker på sådant som inte alls är bra (n), så jag hoppas att jag inte behöver tänka på de! Utan bara ha de mys och kul :D Men det brukar de ju bli :D
Skriver mer sedan när jag har kommit hem ;D Men har det så bra så länge :D <33333
//Emelie ♥

bilder

Hej igen xD tänkte lägga in bilderna från igår, flim finns på Fb :)
NJUT, DE VA FULLA, DE  HADE SIRAP,SAND I HÅRET , BADA I FONTÄN, OCH LUKTADE USCH xD
Bada i fontän :)
De tyckte de va kul xD
hihi :)
Jossan ville Klä om på stora torget xD haha
Hahahahahaha xD en mycket rolig kväll :)

Hihi

God morgon alla glada :)
Sovit jätte bra för en gångs skull, lite kontig drom bara xD hahahahahahaha xD jag va på johannas grån och hon kom ut i bara troser och sedan skulle jag till skolan men jag hittade inte dit xD Så jag frågade någon och den sa att den va i källaren. Men det trodde jag inte på så träffade jag Ninni xD Hon bah; nej men följ med här så ska vi se, och sen vips så satt vi på 17 xD hahaha, men sedan va jag jätte försenad xD haha aah, och sedan vaknade jag xD.  Sen somade jag om gick in i mitt kök dör ninni stog och diska xD jag bah: men jag ska ju inte till skolan idag det är ju lördag xD hahahahahahaha, sen kommer jag inte ihåg mer xD men fy fan vilka drömmar man kan ha ibland asså xD
Aja, jag hoppas på att något roligt händer idag :) För jag har ingen anning om vad jag ska göra, skulle va kul att komma ut eller träffa kompisar, men men. Vi får se :) Bilder från nollnigen kommer ;) Kommer nog skriva mer senare idag, :)
// Emelie ♥

i close my eyes

Kom nyss hem från stan. Det bestod av mycket skratt :D iaf i början :) Vi hittade Fias nollor, so vi gick me de. Så det var nice :).En som heter Jossan bytte om mitt på Stora Togret xD Hon bah; vadå har ni aldrig sätt en naken tjej förut? haha, fy fan vad det va kul xD HIHI.Sen kom det ett par killar som ville kramas, och jag kramade bara en och han gillade mig kram xD Aja, sen drog jag och Josse till donken satt där i typ 30 min, och sendan drog vill till trädgråden, där var det proppat med fulla ungdromar xD Så träffade vi stefan, han trodde jag och Josse va tvillingar ;O han är inte den förtsa som säger de xD haha, jag bah; nej, men vi är grannar xD han bah, va?är ni inte ? xD hhahahahah, men han va ju LITE full xD. Träffade fia igen. Josse gick och kissa i en buske, sen vill Fia ha vatten så drog till doken igen -_-, aja, drog till trädgården åter igen. Men hittade inget roligt folk, och Fia åkte hem, Jag och Josse gick runt lite på stan, träffade en som jag verkligen inte ville träffa. Eller två ;( Min så kallade pappa som kramade mig. Det är FÖRSTA gången han gör de, han kramade även Josse ;S aja, men han kunde knappt stå och hans ögon va röda. Lika så min broder Robin kunde heller knappt så, lagom kul att se de så. Plus att jag va i chock eftersom pappa kramade mig ;S Davids pappa har kramat mig så mycket mer! Och Jeff känns mer som en pappa till mig än vad min egna pappa gör. Men men, jag vill inte träffa min pappa! Kanske om ett år? Aja, ska snart sova, för jag är jätte trött! 
Ha det bäst!
//Emelie♥

Breast

hahaha, ett till inlägg, jag vet jag är bäst xD hahaha, jag har inget liv, hoho xD
Men jag tänkte skriva om böst!
Jag känner inte enda som är njöd med sina bröst, de är för stora eller för små. Jag tycker det är jobbigt att ha stora eftersom det är så svårt att hitta en bh som sitter bra och har ett bra pris. Mina kostar c:a 500 kr/st! Så fort jag går till hm som vill jag ha små bröst. Det finns så fina bh:ar för de som inte har så stora. Så jag kommer operara mig, men inte en skönhetsopreration utan för hälsans skull. Jag har en ryggskalda som gör ganska ont varje dag! Så det är därför! Men ni små tycker ni har för små, va glada! Va njöd med din kropp precis som den är. Jag vet det är skit jobbigt eftersom man ska va pinnsmal och ha stora tuttar. Men det är inte snyggt! Man ska vara natulig. Tycker jag iaf. Ganska många killar me, de killar som säger att du ska ändra på dig, gör inte de! För då är du inte sig själv. Jag vet att det är svårt att gilla sig, jag gillar inte mig själv, Men man måste låstas som om man gör de och ha självkänsla. Vissa hela världen att du inte bryr dig om vad andra tycker om dig. För det viktigaste är inte vad killarna tycker om dig, utan sig själv. Du ska kunna stå på enga ben och känna hur vacker du själv är. För vi alla är vackara det är vi! Om du tycker att du är tjock eller om andra säger de. Då ska du bara le och säga: Bara för att jag gillar mat, och det är bra för då har jag lite att bygga muskler på ;). Eller om du är "emo" och någon säger ska du hem och cuta dig eller, så kan du enklet säga: Aa, ska du med eller, det kommer att bli blod fest ;). JAg tycker ni ska stå upp och inte läggar er ner. Jag vet att alla kan, jag har själv legat på marken och trott att inget hjäpler. Men jag lyckades komma upp, men jag är inte helt upp än,  men jag lovar det är det en bra bit på vägen. Jag skiter i vad alla andra tycker om mig, tykcker de att jag är ful så visst. Jag bryr mig inte. Det tycker inte jag du heller ska.
Aja, nog skrivet för ikväll, tror jag xD. Bara för att jag har börjat gilla att skriva xD
Vi hörs snyggingar ;) <3
Jag drar in till stan med Josfine :) ♥
//Emelie ♥

You are the one<3

Blir ingen David idag, han vill inte bli sjuk. Men jag tror inte att jag smittar för då hade han redan varit sjuk. med tanke på förra fredagen så var jag i skolan och hade jätte ont i halsen, han borde ha blivit sjuk då ? För jag har hört att man inte smittar när det väl har brutit ut. Men jag är dock inte säker för 5 öre, men men det hade ju varit kul att träffa han, men jag förstår han. JAG HATAR ATT VA SJUK! Jag har kommit på om vi inte ses i helgen så är det 6 dagar sen vi såg varanadra vi som brukar ses varje dag i skolan. Klart att man saknar honom mycket! aja, jag antar att jag får stå ut och sakna honom! Det sägs ju vara bra, men jag tycker de bara är jobbigt. JAg har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Typ varit ute med Bagge, varit i affären. Nu sitter jag här och glor. Hoppas att något bra händer framåt kvällen.  Men nu blire FREDAGSMYS, OM DET ÄR DET SISTA JAG GÖR (8) xD
Sandras blogg :http://sandratimelin.blogg.se/index.html
Ha det bäst :D
//Emelie <3

When the rain turns to pink

Här igen,
alla redan här liksom, men fixade nyss Olivias blogg : http://ollvijan.blogg.se/, så nu är den klar :) Kanske borde ta betalt xD har ju redan gjort 3 bloggar på två dagar :) aja, börjar att lära mig:DDD  Har fixat Sandras blogg med ska nog fixa den mer, är inte nöjd än!
JAG SAKNAR MIN POJK!, kanske ska åka till han ikväll för idag mår jag ganska bra :D FY FAN vad skönt säger jag bara!
Jag fick ingen hjälp igår, men jag löste det själv i morse, så min blogg är iaf ganska fin nu tycker jag iaf, men inte helt njöd! men men, nu måste jag ta och fixa Sandras blogg :)

When you love her...

Hej hej :D
Jag håller på med bilden till bloggen, men den cpar, så håller på att ge upp, så tänker fixa Sandras blogg ist, länkar den när hon tycker jag ska de :) aja, ha det bäst, måste ju fixa en bild till henne :D,
Ha det bäst, kommer säkert att skriva mer sen, hejdå:D <33
// Emelie <3

Hello

JAg vet, jag hatar desingen jag med ;( HELT FUCKAD!
men men, hoppas att jag får lite hjälpa utav Fia, hon kanske kommer hit sen. Man kan ju alltid hoppas (y)
Jag ska fixa den, det ska jag. Jag kommer ju att läsa webbdesing, så :) Bloggen kommer att bli fin, hoppas jag :) aja, nu ska fixa mer med den ;( Men en fin låt :D <33
// Emelie <3

Välkommen till min nya blogg!

Heeej alla, ny blogg.

Min förra: http://emelie-h.blogspot.com/ om ni är sugna på att läsa. Tänkte fixa desingen. Så den blir fin fin liksom :) aja, måste fixa i photoshop :)

 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!