bloggpaus

Har inget Internet hemma. Kan inte skriva i skola. Skriver när jag har fått nät eller när jag har håltimma.

Spel

Nu sitter jag och Tessan och spelar lite, blir mer spel sen. Har varit på stan och shoppat upp typ alla mina pengar, för resten ska jag spara! Visar det jag har köpt någon dag. Jag är skit trött, och skit ont i fötterna. hihi, ha det bäst<3

Dikt

Det är mest på nätterna
när mörkret kryper in
alldeles innanför hudarna

När det svarta kommer så tätt inpå
att det är för svårt att
tränga undan

Och ljuset från
gatlyktan utanför bildar skuggor
som klättrar på mina väggar

jag kryper ihop
försöker gömma
glömma bort

Och jag önskar att du vore här
jagade bort alla mina monster
strök bort ångesten från min panna
planterade ordet trygghet
i min värld

Men det är över nu
det är borta
utraderat för sent att någonsin
kunna spola tillbaka

Från boken 14 år till salu.

Dagens outfit

hihi :3

staaaaaaaaaaaaaan

ska nu fixa mig, sen kommer tessan hit, sen drar vi till stan. Ska köpa ett halsband, present till mamma och lite annat. Blir en dagens out fit sen, puss!<3

God morgon!

Är vaken, saknar min älskling så jävla mycket! Önskar att jag bara kunde va med han i typ 10 min iaf, men men. Skrev inte igår. För jag orkade inte det. Va i skolan, det hände typ inget. Sen läste ja lite. Sen somnade jag, sen va jag med Tessan. Vi kolla på filmer. Idag ska vi gå på stan, sen ska hon sova här, mys!
Min älskling ;(<3

Beautiful dreams!

Har just bäddat om min säng med nya lakan, med mitt nya bäddsätt. Härligt! Har gjort klart engelskan, duschat och är klar för natten. Ska snart sova eftersom jag ska upp med tuppen! Hoppas att alla har haft en underbar dag. Här kommer bild på mitt nya bäddsätt.
Fint va?!?
Måste visa min underbara frukost!
mums säger jag bara!
God natt och sov gott alla!
Vi hörs imorgon!

Bilder

Bilder på min shopping ;)
Slivershampoo 120 kr på Kicks
Mössa 59 kr på Gina
Bikini, alltid bra att ha! 599 kr på Mays shop;)
hih, neeeej då, halva priset :D

back

HEJ!
Har nu kommit hem efter en eftermiddag på stan. Mötet gick skit bra, och det kanske bara blir ett halvt extra år? Såå skönt i så fall. Ska göra lite prövningar och så där. rektorn tror på mig, det är skit skönt! I stan så köpte jag lite saker, ska snart ta kort på de. Lägga upp de sen med, men just nu orkar jag inte. Handlade en jacka från ellos med. Vinter jacka, har inte köpt en ny på typ 5 år? Mamma kom ju med trorra kläder till mig, fy fan vad skönt det var. Varma var de med. Fast dock inte mina skor. hihi.
JAG ÄR LITE GLAD IDAG!

blöt

hej, jag är massa blöt och kall.
Har rast just nu, senare sen blir det möte med rektorn. kul...
Mamma och ja skulle gå på stan, får se hur det blir med den saken. Hon skulle iaf ta med sig kläder till mig. Tack för det! Annars hade jag typ dött tror ja. hörs sen.

regn...

Hello,
det regnar ute och vi har håltimma i typ nästan 3 timmar, låter det kul? NEJ!
Det regnar som fan! Tänker inte gå till maten för att äta, går heller till priso asså. FY FAN säger jag bara. kl 2 ska jaghar möte med rektorn, min mentor och min mor. För att se vad som händer detta år och planera lite. Sen ska jag och mamma gå på stan, det tänker jag inte göra i detta väder säger jag bara! Sen ska jag hem och fixa engelskan. Så att den blir gjord. Men måste säga att jag har varit duktig och gjorde massa på den. Sen ska jag nog sova. Hörs sen!

Hello

Hemma från stan, och tagit det lite lugnt. Vi mötte upp mamma, sen gick vi och fika, mums! Sen åkte mamma hem för att hon hade sån skoskav. Stackars henne, så jag och sandra fortsatte. Sen gick hon och hade körlektion. Sen åt jag på Subway, mums! Sen åkte vi hem, trött och slinta. När jag kom utanför min dörr kom jag på att jag inte hade någon nyckel, så fick sitta utanför och vänta. Måste säga att det var rätt skönt! Sen kom mamma och Robin hem från affären. Hjälpte till att packa upp och så där. Sen tog mamma och ja en cider och kolla lite på tv, mys mys. Nu sitter jag här och tänkte visa vad jag köpte idag.
DS paket 199:-!!!
Slingor 59,50:-/st! - 10 % :D

Morötter

Sitter och äter mini morötter, mums! Har lektion med, ojoj, inte äta på lektion, inte blogga på lektion, måste gå, hihi ;)

God morgon!

Har ju vaknat och ätit frukost. Ska snart fixa mig, sen vid 11.05 går min buss till skolan. Sen möta till Sandra sen går vi och hämtar min mamma. Sen ska vi fika, mysigt! Sen blir det att shoppa!!!
Kanske åker in tidigare, får se.
nu måste ja fixa mig, vi hörs sen!

Hemma

Nu är jag hemma. Varit de i typ 2 timmar. Men pratade med mamma vad som har hänt idag, och lite inför imorgon. Vi ska nämligen till stan då. Sen har jag duschat i en timma typ, det va sååå skönt!

Varför jag inte skrev igår. Orkade inte, plus att jag va hemma hos Tilda. Hon bor ute mitt i ingenstans typ, hennes grannar är kor. Men det va mysigt där ute. När vi kom dit så va kl 6. Hon lagade lite mat och jag gosa med hennes hund. Kommer inte ihåg vad han heter, men han va underbar! Sen gick vi ner till hennes rum där vi målade liite hyllor. Sen kollade vi på Berny Pålssons dokumentär om hennes liv och hennes utsläpp till "känn plusen slå". Den har jag sätt ett par gånger, men den är massa bra. Efter det så skulle vi kolla på film, men först så kom hennes syster Martina ner och ville sova med oss för hon saknade sin häst och hon håller på att måla om i sitt rum. Klart att hon fick sova med oss. Sen kolla vi på filmen, jag och Tilda somna, medans Martina va vaken. Sen kom Rasmus(Tildas kille). För att lämna lite saker hon hade glömt. Sen sov vi. Sov inte så mycket, som varligt. Gick upp kl 6, bussen skulle gå 7.23. Men den kom 7.53 tror om inte lite senare. Sen kom ja till skolan. Va i skolan, inte så där jätte kul. Kommer video på det imorgon, orkar inte fixa det just nu. Sen åkte jag hem till Tessan som ville ha lite tröst. Sen nu kom ja hem.
Imorgon blir det skola, den börjar kl 12! SKÖNT! Sen stan med Sandra och mamma, mysigt! Sen ska jag fixa lite med bloggen och så där tänkte ja.
Nu ska jag sova tror ja, god natt och sov gott!

FÖRLÅT!

Jag har inte orkat skriva något. Inte haft någon lust. Har inte det nu heller, men vad gör man inte för sina läsare? Just nu sitter jag hos Tessan och har det massa kul. Vi ska även va hela helgen. KUL KUL! Nu ska vi göra allt, hejdå!

Enya- only time

God morgon!
Sovit gott?
Det har inte jag, förvånad? Det är inte ja i alla fall. Idag ska jag till skolan, sen vet jag inte.
Igår mådde jag inte alls bra, så jag gjorde en sak jag aldrig gjort förr, la mig i sängen och lyssnade på musik. Det fick mig att sväva på mina rosa moln. Det var helt underbart att få koma till min dröm värld, för en gångs skull.
Ni kan få låten jag knarka i natt.
nu måste ja fixa mig sen skolan! Hejdå!

21:16

Hej, jag har varit med Josse hela dagen lååång!
Vi har kollat på film, och hon har spelat på min älskling.(Nintendo dsi), hihi.
Vi kollade på "My sisters kepper", kan säga det den är helt underbar. Den är så jävla bra, tycker att alla borde se den! ÅHH! Kunde dock inte gråta för att Josse va här, har svårt att gråta inför folk.  Hittade typ inget på stan, men hon kom hem med ett halsband. Vill själv ha ett sådant, fast lite annorlunda.
Jag har hittat en blogg som är as bra! Iaf vad jag tycker. Har läst den ett tag nu. Vill bara läsa mer mer mer. Hihi.  Men tänkte länka henne:http://jonesythekatt.blogg.se/index.html , hoppas att ni gillar hennes blogg lika mycket som jag gör.
Orkar inte skriva mer idag, mår inte alls så bra. Så vi hörs imorgon! hejdå!<3

Stan

Drar till stan med Josse!
Fönstershoppa, hihi! Men nu måste jag fixaq mig, får se om jag hinner lägga in en dagens outfit sen, puss!

Sovit gott?

God morgon!
Har ni sovit gått?
Det har inte jag. Inte sovit så där jätte mycket, sovit vaknat sovit osv. JOBBIGT!
Idag vet jag inte vad som händer, någon som har lust att bjuda på Subway eller?haha
Jag vill bara shoppa. Men har inga pengar, ge mig! Så är det jämt, hittar massa på stan som ja vill ha. Men när jag har pengar hittar ja inget! Men men så är det. Hoppas att jag hittar ett linne jag vill ha och en bh när jag får pengar. Vet inte när, trodde att ja skulle få de i fredags, men ikke. VILL HA DE NU!!!!!

HÖR AV ER OM NI VILL HITTA PÅ NÅGOT!

HISS/DISS

Tänkte göra en hiss och diss lista!
Klänningar!
De är så fina på alla sätt och vis tycker jag! Hittat en klänning från http://www.devy.se/ som jag vill ha. ÄLSKAR DEN! Men, när ska jag ha den? Har hittat massa fina klänningar nu för tiden!
Vad tycker ni, hiss eller diss ?
Subway!
Det är så jävla gott, man kan välja precis vad man vill ha på sin macka. Vad man ska ha för börd och massa! Gaah, så fort jag får pengar ska jag köpa en! MUMS!
Vad tycker ni om Subway?
Löshår!
Som man ser att det är löshår, det är så himla fult! Och usch! Men löshår som sitter fint, det är jätte fint!
SER NI?!? FAIL!


Att hello kitty läsken inte finns i Sverige!
Den är skit god, och alla borde dricka den. Något sverige borde satsa på tycker ja. Mer hello kittysaker! Det skulle ju verkligen inte skada. Jag älskar hello kitty, hon är liksom bäst!

Film

Film tips någon? VILL SE PÅ FILM!

Friends

Säger förlåt till alla som tycker att jag är världens sämsta vän. Förlåt, jag har varit lite borta, har inte mått bra. Mår inte bra än. Vet inte hur jag ska göra för att må bra heller. För min psykolog tycker att jag mår för bra för att gå hos henne.
Jag tänker på en vän som är massa sjuk hon med. Hon klarar inte va att vara ensam. Nu är hon ensam. Det kan gå långt idag, jag kan inte ens hjälpa henne. Fan! Känner mig så jävla hjälplös. Varför kan man inte trolla? Allt skulle bli så mycket bättre då. Aja, jag hoppas att hon inte gör något. FAN!
Nu måste jag lunga ner mig, hejdå

21:53

Hejsan på er!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag, men har inte orkat. Har inte mått bra. Har bara suttit och spelat. Vilket fick mig att tänka på lite annat. Men det va kul. Sen kom Josse och Martina upp för att låna Greta(min externa hårddisk). Sen spela ja lite till. Sen läste ja lite bloggar. Nu skriver ja. Tänkte hoppa in i duschen snart. Ska bli skönt. Imorgon är det söndag, sen är det måndag, USCH! Men men, så är det. Ja måste äta något innan jag duschar. Är hungrig.
Vad har ni hittat på idag då? ^^

Min älskade man!

Du är bäst<3

Kärt barn har många namn

Hej, mår så här just nu!
Duschade nyss. För att må lite bättre, det gick så där.
Men idag var det ju friluftsdag, ute i Villingebadet.
Inte alls kul, usch. Fört så kom bussarna till skolan, som vi skulle ta. Våra buss blev sen.
Skulle ha åkt halv 9. åkte väl runt tio i kanske.
Sen när vi va framme så delade vi upp oss i grupper.
Det blev ja, Sofie, Simon, David, Olof och Sebban.
Vi fick sen göra en typ en rebus. SKIT SVÅR VERKLIGEN!
Efter en timma typ hade vi fortfarande inte kommit på vad det kunde vara för ord språk som det skulle vara. Sofie skulle ju till läkaren kl ett. Så jag och hon fick gå hela ist för att göra alla uppgifter, det va skönt! Vi va framme vid maten 11.20 där drack vi och åt ett äpple. Sen efter ett tag så kom Peter(min mentor). Efter det så körde han oss till hennes läkare. Jag gick till kungsgatan, då kom precis 15, SKÖNT! Så man slapp vänta 100 år på en buss. Sen så kom ja hem, pratade lite med mamma. Sen gick ja och la mig och sov ett tag. Sen gick jag upp och spela wow. Då ringde älsk. Åhh, vad skönt det va att höra hans röst, dock så saknar jag honom mer nu. Det gör massa ont. Jag vill vara med han hela tiden. Han får mig att må bra, han finns alltid där. Han är så snäll och underbar. Tänk att han är min. Åhh, jag har min drömprins. Det är inte alla som har det. Vilken tur jag har. Han är mitt allt, hela min värld.
Älskling, jag älskar dig utav hela mitt hjärta.
Kommer nog inte skriva mer idag, orkar inte.

Skolan

Hej och god morgon på er!
Sitter just nu i skolan, det är rast. Håller på att göra musik, skit svårt att få det bra ju, men men. Blir rätt bra tror ja, yaay. Kollar även på Elfen Lied också, den serien, den är bäst, älskar den. Idag vet jag inte vad som händer. Tror att jag ska spela lite wow, om jag orkar. Får se. Men så är det. Så är det, imorgon är det frilufts dag, heller de än att sitta vid skolbänken. Sen är det helg, YAAAAAAAAAAAAAAAY. Det är fan sjukt jag har redan tröttat på skolan, hahahahahahaha xD

HEY!

Spelat wow nu, är iaf lvl 62, rätt nice. Sen skulle Johannas bror köra åt mig imorgon när jag är i skolan (aa) NICE! Men nu ska jag sova. God natt och sov gött alla :D

Hello

Idag har jag varit på UM(ungdomsmottagningen), fixat nytt recept. Gick skit bra, tog en fika på stan med Tilda, sen åt vi på donken, sen åkte hon hem. Jag åkte hem, åt igen. Städade mitt rum lite, rensade resväskan, hahahaha xD Sen nu sitter jag här och inte gör något alls typ.
Här kommer en video från Sandras födelsedag. Lite gammalt så där, men det va kul ändå!

Besöksrekord :D

Alltid lika kul, omg säger jag bara. Jag är massa glad :D¨
Tack mina underbara läsare :D

Hejsan!

Sitter just nu i skolan, vi har rast, sen ska vi göra lite ljud. Lära oss att skapa lite. Sen när jag slutar hoppas jag att ja kan leka med tilda men vet inte om hon kan än. Hihi, har inte frågat henne, men men, så är det. Annars blir det väl wow, lvl lite grann. Så jag kommer upp till 70 snart! Det vill jag hihi. Måste även fixa ny gear. Men men. Så är det. Jag är skit trött med, även om ja gick upp kl 10 och gick och la mig kl halv 1 typ. Borde inte va trött då. Men men, så är det väl. vi skulle ha rast i typ 5 min, har haft det i typ 15 min?, NICE säger jag bara. Nej nu börjar vi igen. Hejdå!

God natt!

Tror att jag ska ta och sova nu, är massa trött och sen är det skola imorgon. USCH!
God natt och sov gott mina underbara läsare!

SUR!

ÅHHHHHHHHHH! 
JÄVLA INTERNET! Det är super duper seeeegt! Kan inte ens kolla på youtube. Det har aldrig varit så här. Man undrar vad ens bror gör på datan! Det är knappt att jag kommer in på någon sida överhuvudtaget. DET ÄR SÅÅÅ SÅÅÅ SÅÅ SEEEEEEEEEEEGT!

<3

Har spelat wow hela kväll, tills det typ inte gick att spela mer. Det lagga HELA tiden >.<
Så jävla jobbigt. Aja, så är det. Jag är skit trött så ja tror att det blir en tidig kväll ikväll.
Det ska bli skönt om ja nu kan sova. Hoppas fan det. Jag saknar min man, fy fan vad ont det gör. Hoppas att jag kan åka till han snart. EMELIE <3 MATTI!<3

Tjabba!

Hejsan!
Idag har det varit skola, den har ju kommit igång nu. USCH!
Aja, träffa alla igen iaf! Idag när vi skulle äta så fick vi stå utanför resturangen och det tog typ 40 min innan man fick någon mat!?! Det var pankakor och alla åt samtidigt, liksom bra tänkt! Alla ettor, tvåor och alla treor! BRA TÄNKT! Aja, vi fick mat iaf, sen hade vi svenska. VI hade fått en ny lärare, yaay! Hejdå äckel Hanna. Sen efter det hade vi projekt och företagande, med en helt ny lärare. Han verkar vara så där. Sen åkte jag hem, mötte Tessan på bussen. Kom hem och prata med mamma, visade en video för henne. Som tre personer i min klass har gjort. de har gjort allt själva!
KOLLA IN DEN!
Sen pratade vi lite, nu sitter jag här och lyssnar på åskan, och mamma lagar mat. MUMS! För jag är massa hungrig. Sen vet jag inte vad jag ska göra...
Aja. ha det bäst!

God morgon!

Nu har jag vaknat till, ska klä på mig och sminka mig, sen är jag klar inför skolan, aja. 
Slagit in Sofies presenter, hihi, det är 2. Hoppas inte hon läser. Hihi, hon tror att hon ska få en. Men iaf, jag gjorde paketerna massa fina! Ni får kanske se bilderna ikväll eller imorgon. Inatt somnade jag typ vid 4 >.< USCH!
Jag är lite trött >.<
hörs sen!<3

22:22

Tjena!
Kollade just på "the last song", jag säger bara se den! Alla tjejer, omfg! Vet inte när jag skratta och gråtit till en film, skit bra!
Inte gjort ett skit idag. Typ bara pratat med Tessan i tele och älsk. Lovely! Tror att jag ska och sova snart, det är ju skola imorgon! Börjar halv 2! Sen blir det stan med tessan och emil. Sen ska vi hitta på något rolig, vet inte vad dock men det är alltid kul när man är med henne, hihi!
Säger god natt nu, <3

13:24

Ingen Tessan har ringt än...
Aja, blir en dag framför wow, nu ska jag fixa lite mat, för jag är massa hungrig. Imorgon börjar skolan, USCH! Men men, man får ju träffa folk. Det är väl det ända bra...
Ha det bäst!<3

God morgon!

Inte vardag jag går upp kl 10? ;OO Men jag nu är jag vaken, helt själv! Men jag gick och la mig kl 17 igår... Det va skönt som fan!!!!
Idag ska ja leka med Tessan, hoppas jag iaf!
Vad ska ni hitta på?

16:21

Hejsan!
Nu har Josse gått ner till sig. Hon skulle äta. Jag tror att jag ska ta och sova snart. Är skit trött... Tessan ska ringa imorgon och väcka mig, vet dock inte när.
Men åkte som sagt till stan, gick in på donken. Köpte en cheesbugare, mums. Sen gick vi lite på stan, hon köpte lite saker. Sen åkte vi hem, prata och så där. Inte hänt så där jätte mycket mer.
Vad har ni gjort idag då?

10:00

Sitter och väntar på sms från Josse...
Så jag vet när jag ska in till stan, är klar och allt.
Jag har massa tråk...
detta har jag på mig idag.
ser ut så här, hihi...

07:30

Snart ska jag duscha!
Många inlägg idag, så går det när ja inte har något att göra, hihihihi.
Tror att jag ska äta frukost först sen duscha.
Sen ska jag in till stan med Josse, vet inte vad vi ska göra...
Ska väcka min mor sen och fråga om hon har pengar till donken!
Aja, ska äta nu sen duscha, bye bye, hörs sen!

Bilder...

Har ju inget att göra, så kom på att det fanns bilder att göra om! Så have fun, jag gillar bilderna!
Min favvo bild! <3

Musik!

Sitter och lyssnar på massa musik, känner att hon saknar sin man något otroligt.
Hade jag varit hos han så hade han suttit här med mig, eller fått mig att somna. Det är han bra på, haha. Det lät lite fel xD han är inte tråkig. Hihi. Men hans närhet, utan den. OMG kan fan inte sova... Hur ska detta sluta...
Har inte ätit något än. Tror att jag ska göra det snart ;)

05:16

Hmmm, vad kan man hitta på en natt som denna? jag är pigg, tralalalala, blir att dygna. Kul kul, men men. Kan ta och säga till alla att det inte blir någon Keep it load för mig, Josse skulle ha lånat ut pengar till krogen. Men känner inte alls för det. Det får bli en hemmakväll med mor eller wow. Tror att jag ska ta och göra lite saker. Börjar bli hungrig med. hmm, aja. Vi hörs snart igen!

04:16

Kul att man kan sova... >.< Ville bara säga att jag inte kan sova, typ lol. aja, får se vad jag hittar på...

Johanna!

Johanna, det är så synd att vi inte ses mer. OMG vad jag har saknat dig!
Vi gjorde väl inte så där jätte mycket, planerade in en ålandskryssing med mor också. Om den nu blir av, hehe. HOPPAS! Det skulle va as kul. Men iaf, kom och tänka på den tiden det bara va hon och jag. Liksom vi lekte varje dag, när min farmor dog så sa hennes farmor att hon kunde bli min nya. Jag blev så glad. Jag kommer ihåg när jag och johanna gjorde myrgift. Med gummisnoddar, vatten och peppar. Och att de dog, omg liksom. Alla gånger vi har hittat på en massa bus. Åhh, alla gånger vi satt och spela Mario pary. Det va ju skit kul! Vi va verkligen bästa vänner. Kommer ihåg när du rymde hem till mig, och va här nästan två veckor. Fast du inte tål våra katter. Alla gångerna vi åt Marianne. Kommer du ihåg det hani? Vi hade så så kul! Jag kan inte komma på en enda gång vi har bråkat, om vi ens har det?
Puss på oss!<3

LEKA!

Nu är Johanna på väg hem till mig, vi ska ha en slapp dag, och mycket prat!
Tänkte bara visa att jag inte är död utan jag lever!

en rolig sak !

Jag och josse på msn:
Jag: Fan vad sugen jag blev på donken.
Josse: Åhh, jag med!
Jag: Ska vi råna de?
Josse: Ja, det måste vi! då kan vi äta hur mycket vi vill, gratis! ;O
Jag: Precis, tänkt vad nice!
Josse: ahh, en aning!
Så vi ska råna donken bara så att ni vet!

hemma

Hejsan!
Sitter hemma just nu på min egna säng. Känns skit konstigt. Vill inte va här ensam. Saknar min man hur jävla mycket som helst! hur fan ska jag klara mig utan han? Jag har visat mamma allt jag har köpt. Hon tyckte att allt va fint och så där. Jag fick även lite godis av henne. MUMS! Imorgon vet jag inte vad som händer mer än att jag ska titta på film med mamma. Tror att det blir att ta det lugnt. Sen på lördag kanske någon som har lust att ses`?
Aja, tror att jag ska ta och sova nu, natti natti!

hej

hej på er!
Ville skriva av mig lite.
FAN TA SKOLAN! Jag har just kommit på att den får mig att må skit, och vi har sommarlov? Jag kan skrika av panik, fan ta den. Jag vill inte att den ska börja igen. FUCK IT!
Just nu mår jag verkligen skit. Har skit ont i skallen, mår as illa och när jag försöker sova så ser jag bara dåliga/läskiga saker. USCH!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!