Bilder

Här kommer det lite nya bilder på Vincent <3
Han ler, fick det äntligen på bild <3
sötnos <3
Testade bärselen idag, mycket uppskatat av vårat hjärta, han somnade jätte fort! :D <3
dr kosmos <3
så här roligt är det att bada xD
I am a little monster, sötnosen <3

Alla bilder kommer ifrån idag. Hehe!

Sjuklingar

Både Vincent ocg Matti mår värre idag än igår. Så det blir inte att åka till busfabriken idag. Synd, hade varit jätte kul! Men vill att mitt hjärta ska må bättre innan han träffar ännu mer barn som kanske också är lite sjuka, så kanske det bara blir värre? Nej det vill jag inte riskera. Nu tycker Vincent inte om att sitta i sin babysitter och är lite snällig, så ska ta upp honom nu. Men ha en bra tisdag alla!

baby cafe

Idag har jag, Vincent, Emma och Linnéa varit på baby cafet som BVC har. Inte det roligaste, men det duger om de bara ska leka av sig lite. Sen blev det en liten tur till affären, sen hem. Vincent var lite kraslig imorse. Men det gick över, nu är han bara jätte lite täpt i näsan. Men älskling är ganska sjuk. Idag sov Vincent även 1 timma i sin baby sitter! Det har nog aldrig hänt förut, att han sover så länge. Jag hann med mycket här hemma! Skönt, måste jag säga. Hann tvätta, hänga upp tvätt, vinka in tvätt, fixa ordning i hans klädlåda och även ta på lite maskara! Imorgon blir det busfabriken med Emma och linnea.

Nytt!

Sakerna vi köpte igår, eller några av de ^^
Fick av Reija(mummi)
Köpte till Vincent idag
Fick Vincent av mummi
Första från mummi, andra från br(en present från de!), sista från mummi!
Från mig och matti^^

Natten

Gick och la oss ganska tidigt igår, skönt! Men både Vincent och Matti är sjuka, fast Matti är ganska mycket mer sjuk. Har feber och är ganska försyld. Stackaren, men så är det väl. Idag åker ukki och mummi hem. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på om jag ska vara ärlig. Men blir nog bara att ta det lugnt. Med tanke på att de inte mår så bra. Jag börjar känna att min hals gör ont, men bara på kvällen och på morgonen. Nu tänkte jag ta på mig lite kläder och sen byta glasögon(har på mig de gamla på morgonen när jag ammar i sängen och tittar på tv, vill inte förstöra de nya glasögonen än). Sen mata Vincent kanske, ha en bra söndag alla!
Vincent med sin pokemon, han tyckte om att titta på den. Han ville även smaka lite på den ,haha sötnosen <3

Stan/ikea/öob

Hej! Idag har vi hunnit med massor! Först åkte vi ju som sagt till öob, fixade en ny kolsyre sak till sodastremern,  och lite annat som är bra att ha. Fick även en kaffekokare, så nu kan vi äntligen göra kaffe, haha! Inget mer pulver kaffe, hehe! Men sen åkte vi in till stan en snabbis för att kolla på webbhallen om de hade trådlöstnätverkskort, men tror inte att de hade rätt eller något. Sen blev det lagerhouse, fick en temosmugg, tack! Sen blev det lekia, kolla på regnskydd till vagnen, men hade inte rätt märke. Blev istället amningbh och ett pokemon gosedjur. Sen åkte vi vidare till babyproffsen där vi köpte vagnen, dör hittade vi rätt regn skydd! Blev även tre leksaker till Vincent, eftersom han verkar gilla att titta på saker så kanske han blir lite lugnare av att titta på de. Kommer bilder snart, måste ta kort på allt först. Blir lite svårt när mitt lilla hjärta är vaken så pass mycket och är så mammig, haha! Sen efter babyproffsen gick vi till Ikea, där blev det en korv i amningsrummet, och amma Vincent. Sen blev det icamaxi en snabbis, sen åkte vi hem. Nu är vi hemma, och det är dags att Vincent får lite mat i magen igen, haha! Han är hungrig! Men här har ni en bild på ukki och mummi med Vincent.
Ukki "äter" upp Vincent, haha!

fullt upp

Har verkligen haft fullt upp här hemma, tror att Vincent har lite kolik så just nu gör vi allt för att han ska vara lite lugn, eller om det är hans mage som spökar. För det ser ut som om han är lite hård i magen. Men han bajsar ialla fall ganska mycket varje dag, vilket är bra hoppas jag? Men iaf nu är ukki och mommi (farfar och farmor). De kom med tåget igår, så vi var och hämtade upp de. Hämtade även mina nya galsögon, har ingen bild på de än, har liksom inte hunnit. Just nu är mommi ute och går med Vincent, så då hinner jag blogga lite och ha lite tid för mig själv. Skönt måste jag säga, eftersom hjärtat är som ett plåster på mig annars, haha! Föresten så testade vi babygymet i onsdag, på Vincents 3 veckors dag. Det gick jätte bra ibörjan, han tittade mycket runt och tyckte nog att det var lite kul! Igår på ikea(vi åkte dit och åt lunch) så såg jag att han tittade på laban som hänger över vagnen. Gulligt! Detta ska de inte kunna förens vid 4 veckors ålder! Så han är tidig min lilla grabb! Nu snart ska vi även till öob, köpa lite tvätt smat sköljmedel. Det är ju billigast där, ska se om det finns något annat kul där med! 

Till något helt annat när jag ändå har lite tid, jag har sjukt långa naglar! Har inte hunnit bita ner de! Yaay! Ska någon dag göra de jätte fina, och fixa massa med de, men det får bli någon dag när Vincent kan vara lite för sig själv, haha!
PS, bodyn fick han av Emma, men jag råka missfärga den i tvätten, MEN tycker ändå att det inte gör något. Tycker att den blev fin ändå! :D

stan

Idag har jag och Vincent varit i stan med Sandra. Det var roligt och trevligt. Vi gjorde inte så mycket, inte shoppade heller, utan vi satt och fika mest. Men det var treligt det med! Kom precis hem, med en hungrig liten kille, han åt inte så mycket på cafet, utan han tittade mest runt och låg snällt i famnen. Det gick även bra att byta blöja på deras toa, skönt! Nu ska ja titta på unga mödrar.

sover

Vinvent somnade nyss i sin babysitter, händer inte ofta. Då han älskar att vara i famnen, han gillar inte sin babysitter så ofta om man säger så, haha! Hinner inte ens kissa innan han skriker när han sitter i den, fast han ser mig hela tiden. Nu vaknade han visst. Ska mata honom och kolla på mamma mia som går på tv!

gnällig

har en gnällig bebis här hemma! Men lyckades få honom att somna från 1 till 4! Så då passade jag med på att sova, kan ju sova att det var välbehövligt! Ska snart ut på en promenad tror jag. Så att han få lite frisk luft, även fast han sover nu igen, var tvungen att väcka honom för att han skulle äta. Jag måste också äta något snart. Men vet inte alls vad, haha!

Ligger i sängen och kan inte sova. Vincent...

foto0208 (MMS)

Ligger i sängen och kan inte sova. Vincent är med vaken, eller han äter. Hoppas att han kan somna snart så jag med kan sova. Testade även en pyjamas i storlek 62 och den passa! Gud så stor han har blivit! Mammas lilla hjärta är så stor redan! Ligger som sagt och ammar och tittar även lite på tv. Tittar på mtv, finns inget bättre på tv.


Fredag!

Äntligen fredag! Blir myskväll ikväll om Vincent tillåter det vill säga. Hoppas på det! Idag har vi inte gjort något, mamma var här och bjud på donken mat, gott! Fast fick bara i mig lite morötter och en hamburgare (äter happy meal). Äter inte alls mycket längre, har gått in i mina gamla mat varor. Gillar inte att äta längre typ. Bara lite mat i taget. Så måste äta lite men ofta.  Vincent har även i natt varit vaken ganska mycket, kuuul. Men tycker synd om honom, för det verkar som om han har ont eller drömmer marddrömmar. Tycker ändå synd om honom, mamma lilla hjärta! Nu ligger mina två prinsar oxh sover, så tänkte passa på att blogga lite och läsa andra bloggar och ta lite egen tid!

Besök!

Inatt var det inge rolig natt, Vincent mådde inte bra. Fast han rapa en massa och sket en massa. Tror att han hade ont i magen eller något. Fast min tutte är jätte bra tröst, tack och lov! Tycker synd om grannarna i natt, haha! Gick upp kl 12! Fick sovmorgon iaf! Sen ringde emma när vi log och myste lite i sängen. Så hon och hennes brors flickvän kommer på besök någon gång efter kl 4. Mysigt, två bebisar( Vincent och flickvännens bebis), en liten som snart är 11 månader kommer sen. Härligt! Så har städat massor, så nu är det rent här hemma, hehe! För Linnéa är ju som sagt 11 månader snart, tog sina första steg igår! Härligt, hoppas hon vill gå här med, vill ju se stora tjejen ju! Hoppas att jag kan få lite finna bilder på henne med! Men nu har jag en hungrig grabb som vill ha mat. Sen blir det duschen! Ha det bäst!

2 Veckor!

Idag är hjärtat 2 hela vekor gamal! Det känns som om han alltid har varit med oss, men samtidigt känns det som om det var igår han kom! Dagarna går bara bra här hemma, dock är jag skapligt trötter, men det hör väl till? Idag var vi på en långis gick till vidinsjö och hälsade på älsklingen. Sen var det dags att gå till BVC, nu väger han 3350g och är 52 cm lång!!! Går jätte fort och han växer jätte fort, tydligen fäster han blicken som en 4 veckors bebis, han är så dukig våran grabb! Sen gick vi hem, jag gick och la mig och sov ett tag, tre missade samtal, mem gud vad skönt det var att sova!

Lugn!

Idag har jag haft en lugn bebis, så himla skönt! Idag kom mamma vid 12, så jag passade på att städa lite här hemma. Sen gick mamma ut med honom, medans jag väntade på att en elktriker skulle komma och fixa tvättmaskinen. Efter han var klar kom mamma, så gick vi hem till henne och åt lite mat. Vincent fick lite mat, somnade skönt i sin morbros armar. Sen gick jag hem, älsklingen blev jätte glad när vi kom hem, han hade saknat Vincent massor!
Vincent kan inte få en bättre pappa! Matti är så hjälpsam så att det inte är sant, ber jag om något så kommer han med det, eller så tar han Vincent när jag behöver sova eller något sånt. Glädjen som finns i hans ögon och ansikte när han håller i honom lysser upp mina dagar. Åhh, vi har en fin liten familj! Älskar den så grymt mycket, älskar mina prinsar utav hela mitt hjärta, skulle inte vilja byta ut de för något! <3

Tisdag

Idag är det tisdag. Ännu en dag ensam med hjärtat. Än så länge har det gått bra, bara varit vaken i snart 2 timmar, haha! Men han har varit lite små jobbig i natt. Vid 2 i natt var han pigg och glad, grät inte ens när jag bytte blöja! Han burkar inte gilla det. Nu gnäller han för att han ligger ensam i soffan, fast jag sitter precis brevid honom. Men men så är det. Snart kommer mormor hit, så då ska jag passa på och städa lite här hemma, sen ska vi äta något. Får se om jag kan skriva något mer idag, vi får se! Hoppas att ni alla får en bra dag!

Första dagen

Idag var det första dagen jag var helt ensam med hjärtat. Älsklingen är på någon kurs. Men det gick bra! Bättre än vad jag trodde. Vilket är rätt skönt. Dock ringde jag till mamma, men hon var inte hemma. Men det gjorde inget, tänkte bara hinna duscha och så där. Men älskling kom hem tidiagre och det var skönt, hheeh! Så jag kunde duscha innan det vart försent. Tänkte gå ut på en promenad, men det började att regna, mindre kul! Imorgon ska jag äta lunch med mamma, sen blir det nog en promenad, skönt! Nu ikväll blir det att bara ta det lugnt! Och bara slappa.

puss

mamma älskar dig <3

Lördag!

Förlåt att jag inte uppdaterade något igår, men hade inte tid. Först på morgonen åt jag frukost och så där. Tog sedan en snabb dusch, sen kom fia hit. Vi gick till min mamma och käka lite grann. Sen kom vi tillbaka hit och dansa lite framför move, roligt! Sen gick hon hem, jag satt och mata Vincent. Sen Gick vi och la oss, sov i två timmar. sköönt! Sen var det ganska svårt att få han att somna för att han hade sovit så mycket under dagen, haha! Men han somnade nog vid typ 01:00. Sedan sov han ända fram till kl 10! Så det var jätte skönt! Men har kommit på att han sparkar ut mig ur sängen ?!? Vet inte hur han lyckas men jag somnar oftast nästan i mitten av sängen, vaknar upp på sängkanten. haha!

Idag vet jag inte vad som händer, bara ta det lugnt hoppas jag på iaf. Haha! Behöver få sova lite känner jag. Men men, vi får se vad som händer. Ha en bra lördag alla!

Ligger i sängen och matar mitt hjärta. Ida...

foto0212 (MMS)

Ligger i sängen och matar mitt hjärta. Idag var vi som sagt och hälsade på min gamla lärare ninni. Det var mysigt och trevligt! En av mina bästa lärare jag någonsin har haft måste jag säga. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka om henne. Det är många som gör det! Sen gick vi hem i spöregn, blev skrik från hjärtat, han tycker inte heller om att det regnar. Haha. Sen kom johanna och hälsade på en liten snabbis. Sen åkte vi och handla med vincent gick jätte bra! Han sov så sött i sitt babyskydd! Sen kom vi hem, nu ligger jag och ammar i sängen och hoppas på att jag kan somna snart, är jätte trött!


Torsdag!

Idag är det torsdag, alla redan!
Idag blir det att hälsa på min gamla lärare på min gamla skola, så kul! Dock regnar det massor ute och vi har inget regnskydd till vagnen, men skit samma, måste ju ändå ut varje dag. Senare ikväll kommer Anna hit, trevligt! annars händer det inte så mycket idag.

1 vecka.

Som sagt blir hjärtat en vecka idag detta har hänt:
räckt ut tungan om jag ha gjort det(härmat mig)
gett oss det första leendet
jätte stark i nacken
kan vända sig från rygg till sida i våran säng

en vecka!

Inatt blev vårat hjärta en vecka gamal, åhh våran prins! Idag åkte vi till sjukhuset för att göra hörsel test. Gick jätte bra, och han var lugn!?! Trodde att han skulle börja gallsrika när hon började stoppa in saker i örat på honom, men bara lite gnäll. Och allt såg jätte bra ut. Var lite rädd att han inte hörde på ena örat, men det var tydligen fel, haha! Sen åkte vi in till stan och fixade med hans namn, så nu har vi lämnat in papper på hans namn och så där. Sen gick vi till smarteyes och jag beställade mig ett par nya glasögon, härligt! Sen gick vi till hm, JAG fick med mig en tröja hem, haha! Det var ett tag sen jag köpte något till mig själv. Hehe, hittade inte så mycket fint till Vincent då han redan har SJUKT mycket kläder, hehe! Sen gick vi även till bokia och köpte en bok typ mitt första år bok, med Laban såklart. Stod även hur mamman och pappan träffades och så där. Blev förälskad i den, hehe. Så det fick bli den. Sen åkte vi hem, han fick mat och ny blöja och nu sitter han och glor i älsklingens famn. Mina söta prinsar!

snabbt inlägg!

ett snabbt inlägg, idag log Vincent för första gången!:D

6 dagar

Nu är vår lilla kille 6 dagar gammal! Tiden går foort! Känns nästan som om det var igår vi kom hem från bb.
Idag var BVC här hemma, fick lite info om allt, vägde honom, så nu väger han 3320, snart redan uppe i sin start vikt! Brukar ta nästan en månad sa hon, men inte vår kille inte, haha xD Han växer så att det knackar!
Idag ska vi ut och gå lite tänkte vi, måste till affären och handla lite. Vi får se hur det går för första gången, hehe.

Amningsnapp

Har börjat med en amningsnapp idag, för mina bröstvårtor ömar och blöder. Vilket fint underverk det är! Helt otroligt, gör knappt ont längre! Plus att han får ett mycket grepp runt bröstvårtan. Vilket gör att han får i sig lite mer mat på en gång. Han verkar inte ha något emot den heller, vilket är jätte skönt för mig, hehe! Nu snart blir det mat för min del, lillen äter nu. Tur att man kan blogga med en hand, hehe!

Bloggsugen idag

Känner mig lite mer bloggsug nu, hehe. Nu har den riktiga mjölken kommit, det kan jag säga er, haha! För det rinner MYCKET! Så nu kanske han inte behöver äta lika ofta, plus att nu när mjölken har kommit fick vi börja med napp, vilket är ganska skönt för att han har ett stort sug behov och är lite gasig i magen. Då tutten brukade bara vara en lite tröst så tyckte barnmorskan vi träffade igår att vi kunde ta fram nappen och se om han tycker om den. Vilket han gjorde! haha! Men hade svårt att sova själv i natt igen, så han fick sova med oss igen, haha! Igår var även Extra mormor och moster här och hälsade på, fick lite mer kläder och en jätte söt nalle som nu ligger i sängen, hehe! Tack så mycket åter igen!Sen var vi även på bb-mottaningen igår, träffade Rita. Hon som jag träffade på bb! Jätte söt och jätte trevlig tjej! Så pratade lite och så där, fick hennes fb, så vi kan forsätta att prata, mysigt! Fick även reda på att jag inte behöver duscha när jag kissar, skönt det, haha! Nu sitter lillkillen  i pappas famn och sover vid fönstert, då han har lite gulsot än!
Idag ringde BVC, frågade lite hur vi mår och så där. De skulle komma på hem besök. Väga och mäta honom och så där. Ska bli trevligt!

Förlossningen

Allt började den 2 jan, dansade framför move, plus lite mys i sängen ;)
Kl 04:00, vaknade jag och kände på något konstigt sätt att idag är det dags, idag kommer han. Gick och kissa och gick och la mig igen, vet ju att det är bra att vara utvilad innan förlossningen.
kl 6. vaknade åter igen för att kissa, kände ett tryck neråt. men trodde att jag var bajsnödig, men gick och la mig igen.
kl 8, gick jag upp o kissa IGEN! Sen åt jag frukost, började få mer ont.
kl10, vaknade jag igen, men somnade om.
kl 11.30 gick jag upp, kunde inte äta. hade ondare och trycket neråt var mycket mer jobbig, kändes fortfarnade som om jag skulle bajsa.
kl.14 åkte vill till donken för att äta, kunde äta två nagets. Gick in på toan och grät för att det gjorde så ont, plus att trycket neråt var så jobbigt. sen åkte vi hem, gråtades i bilen.
kl15, ringer matti förlossningen, men de var för upptagna. han packar bilen, jag ringer mamma och gråter. Hon säger att det är förvärkar. Vi åker upp ialla fall.
Kl.15.25 skrivs jag in, jag var öppen 4 cm! kämpade med mina värkar, hade jätte jobbigt.
Sen typ kl 16.00 fick jag lustgas. Vilket hjälpte massor, lärde mighur man skulle använda den, blev lite yr i början, men sen blev det bättre.
kl.17.30 så var jag öppen 7 cm! Försatte med lustgas, frågade lite om epudralen hur den funkade och så där. Men det var inget för mig, då bara smärtan försvann och inte tyrcket neråt. Det var trycket neråt som var jobbigast för mig, kändes som om jag behövde bajsa.
Nu har jag lite svårt det där med klockslagen, för jag var lite borta med lustgasen och bara fukoserade på de. Men någon gång vid 12 gick vattnet, det sa klick typ sen gick vattnet. Det kom mycket vatten kan jag säga, haha! Då var jag öppen ca 9 cm, nästan 10! Började få krysvärkar, och kroppen började att krysta. Jätte konstigt måste jag säga, att kroppen gör något av sig själv. Sen vid typ 20 över 12 var jag öppen 10 cm! Började att krysta. Efter 10 min så slutade jag med lustgasen. Så efter 20 min(kl 00:48) med att krysta utan något fick jag ut honom, med världens bästa barnmorska och världens bästa pojkvän. När hon la upp han på mitt bröst så försvann all smärta!
När vi satt och åt fikat efter allt, när moderkakan var ute och så där. Så känner jag hur det fossar ut blod, visste just inte hur mycket bold det skulle komma så brydde mig inte så mycket, men Matti tyckte att vi skulle ringa på de, men det gjorde vi inte. När barnmorskan kom så blev hon jätte rädd och sen helt plösligt var det en läkare, två barnmorskor och en undersköterska, de alla höll på med mig. Jag fattade inget och var jätte chockad. Fick jätte mycket lustgas, var jätte hög och sa roliga saker, haha! Här fick jag inte äta eller dricka något så de trodde att jag skulle behöva en operation, för att stoppa blödningen. Fick en massa piller, och olika dropp och sådär.
Kl 5, när det hade lungat sig, så ville jag ha min mamma där, så matti gick ut och ringde min mamma som kom med taxi. Det var jätte skönt att hon kom. Vid typ 8, drog matti hem för att sova. Eller jag och mamma tvingade honom typ, han var så trött och så där. Så lika bra att någon av oss är lite pigg. Vid 9 fick jag börja äta och dricka, gud så gott det var, haha! Sov typ 45 min eller något, hände inte så mycket till kvart över 3, så var på förlossningen i 24 timmar!
Sen kom vi till special bb. Åkte upp dit i rullstol, hade en slang in i mitt urinrör då jag inte fick röra på mig så mycket eftersom jag blödde så mycket. Efter ett tag kom Matti till bb. Sen åkte mamma hem och vi fick vara själv med Vincent för första gången, och jag tycker att det gick bara bra! Blev även av med min urinpåse! PÅ morgnen kom pappa dit, sen på efter middagen kom min syster och hennes mamma(min extra mamma). Jätte mysigt, och en stolt moster och en stolt extra mormor höll honom! Så härligt att se! Sen på kvällen kom mamma dit, matti åkte hem för att sova. Så en av oss kunde vara lite mer pigg! Natten gick jätte bra, och mamma var vaken nästan hela natten för att gå runt med honom och söva han, hehe! Men gud så skönt att det var att sova! Han ville bara ha mat två gånger!
Nästa morgon så tog de blodprov, för att kolla om jag hade ett bra blodvärde. Ville åka hem nu! Det var bättre men inte helt ok, men kunde fixa upp det hemma. Så fick åka hem. Vid typ 9 kom Matti igen och vi tog lite blodprover på Vincent, och vägde honom och så där. Sen hängde vi lite på rumet, sen blev det dags för att kolla upp honom med en läkare, kolla om han har alla reflexer och så där. Allt såg jätte bra ut, han var jätte lugn och jätte snäll också. Sen fick vi åka hem kl 14. 

Träffade även jätte fin och snäll tjej sista natten på bb. Vi pratade lite, hon var också beräknad till den andra jan, och fick den 4! :D

sovmorgon!

Idag vaknade vi runt halv 10. Eller första gången id 8, men Vincent somnade om. Nu sover han efter sin frukost, hehe. Han är så himla söt vår illa prins. Igår åkte vi till bb-mottagningen för att se om han hade gått upp något i vikt, vilket han har, från 3165g till 3290g. Min illa grabb håller på att växa lite för fort, haha! Tänkte passa på att skriva om förlossingen, kanske inte med rätta tider, hoppas att det är okej, för jag sitter med lillkillen i knät och skriver, vill inte lämna över honom, han ligger och sover så skönt här. Så jag gör ett nytt linägg, med en ny kategori.

Hello där!

Nu har vi ätit lite lunch, ska snart ut på en liten promenad tänkte vi. Han har ju lite lite gulsot och det försvinner ju som bäst i dagsljus, så varför inte ut och gå?
Förlossingen tar jag i ett annat inlägg. Allt här hemma är bara bra, barnmorskan ringde förut också. Skönt att hon gjorde det, bara för att se hur man mår och så där. som dagt mår vi bara bra här hemma, imorgon ska vi till en läkare som man alltid gör, en rutin koll. Inatt har han ätit tre gånger. Sen i morse vid 6- halv 7, så gick vi upp. Men kl 8 typ somnade vi om, alla tre. Så skönt! Är ganska utvilad idag vilket är jätte skönt måste jag säga. Har inte sovit mycket alls de här senaste dagarna!
Det ända som jag tycker är lite jobbigt är att jag måste duscha varje gång jag kissar. Eftersom jag har blivit sydd, så vill man inte reskera några infektioner och så där. Men det funkar.
Nu sitter mina prinsar och kollar lite på tv, mina sötnosar. <3

Bebis!

Nu har han äntligen kommit! den 4 jan kl 00:48, min lilla prins <3
tat förlossning berättelsen någon annan dag, för jag är jätte trööt, sitter just nu och ammar. ska ta och försöka sova när han är klar.

2012!

Nu är det nya året här! Ingen bebis än, men min slemprop kan ha lossnat. Någon som vet hur den ser ut? Min var lite brun och massa slem!
Just nu har älsklingen städat lite, bytt lite lampor, så nu har vi äntligen en lampa i hallen som funkar igen, haha! Har även tvättmasiken igång, så himla skönt att slippa springa ner till tvättsugan, man kan sätta på en tvättmaskin när man vill nästan, (klar inte på natten!). Inatt har jag springit på toa med gaser i magen, känns som om jag ska basja på mig när jag vaknat, men varit fisar hela tiden, haha! Men så är det. Inte sovit så mycket med andra ord.  Men vi ska ta oss till affären idag iaf, gå dit! Nu gör det ju inget om han kommer liksom, han blir ju en 2012a! Får se när han kommer bara. Han får gärna komma snart, längtar ju ihjäl oss här hemma!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!