bilder.

Första snön denna vinter! Gick ut i pyjams på balkongen, hihi!
Första snön på kvällen.
snögubbe!<3
<3
han fick låna min mössa,hihi
vi satte honom på en bänk, hihi!
hihih, jag vill ut igen, men det är kallt. hmm...

Hejhej!

Idag vaknade vi vid halv 11. Skönt att sova ut lite. Sen skulle vi gå till ica, men det är snöstorm så vi orkade inte gå i det. Så vi tog bilen, sen skickade vi iväg ett spel som en kille ville köpa igår, vi hade fått våra pengar och så där. Sen gick vi lite på stan, hittade Upp pysselbok för bara 10 kr!?!. Så den blev min. Så nu har jag gjort allt i den. Det va kul. Sen på vägen på vägen hem så gjorde vi en snö gubbe. Den blev massa fin, jag tror nog att vi ska ut igen snart, eller jag vill det. Fast just nu sover älsk. Hihi, han va massa trött.  Tänkte göra en lite bildbomb typ. Får se hur många bilder det blir. 

Ikväll blir det nog spela lite Black And White, och mysa framför tvn.

Tillbaka igen

Idag har vi varit inne i stan en liten stund hälsade på Tessan, vi åkte till henne utan att hon visste om det. Men jag tror nog allt att hon blev glad över det. Hihi, åkte även hem till pappa efter det för att han hade köpt lite saker till oss. Hade även fått en present av syster, ett hjärta av sten som det stod:Tänker på dig. Den ligger i hallen, så alla kan se den när de kommer. Den va verkligen jätte fin. Men vi trodde att pappa va hemma, men nej då. Så vi tog en tripp på stan, hittade inget, letade inte heller. Sen blev vi hungriga och åt på donken, såg även Ninni där. Men vågade inte hälsa för att hon såg jätte upptagen ut. Sen åkte vi hem. Nu sitter vi och kollar på tv och myser. Imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se.

Vad har ni hittat på idag då? :3

Hittade en liten lista, hihi!

Om min pojkvän . .


Vad heter han - Matti Keränen

Hur gammal är han -
22

Vad kallar du honom -
Matti eller Masa

Vad har han för ögonfärg -
Grön

Hur länge har ni känt varandra - typ, hmm, 3-4 år ^^

Hur länge har ni varit tillsammans - Den 1 är det 9 månader

Hur träffades ni -
På nätet av en gemensam kompis som typ ville att vi skulle bli tsm tror ja :3

Vad gör ni när ni träffas - Träffas varje dag, vi bor ju tsm så vi gör mycket tsm ^^

Har ni haft sex - Ganska ofta ;)

Dricker han alkohol - Japps det gör han :3

Hur ofta är ni -
Varje dag ^^

Är han snygg - Klart att han är ;D

Är han en jävel på att kyssas - Oh ja!

När ska ni ses nästa gång -
När han kommer ut från toan xD

När pratade du med han sist - Typ 5 sek sen xD

Har han ätstörningar - Nopp

Är han tjock - Nej, :3

Är han snäll - Klart, men han gillar att retas xD

Vad lyssnar han på för musik - Typ finskmusik, klassik och radio och så där

Vad är han bra på - Göra mig glad, spela spel och så där ^^

Vad är han inte bra på - hmm, vet inte. ;O

Vad gillar han för filmer - Starwars är hans favvo!

Vad tycker han mest om - spela spel tror ja :3

Vad tycker han bäst om hos dig - Vet inte, kanske min rumpa? xD

Brukar han ge dig komplimanger - ja :3

Har du gråtit i hans famn - Tror inte det xD

Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn - Varje dag typ :D

Charmig, blyg eller otrevlig - blyg ;)<3

Har han träffat dina föräldrar - jao

Gillar de honom - jag tror det, även om mamma säger att hon inte gör det ^^

Vad gillar han för mat - Grillat ^^

Tar han hand om dig - Klart att han gör :D

Pratar ni om allt - Typ iaf :D <3

Vet du allt om honom, och han allt om dig -
Nästan, ganska svårt att veta precis allt ^^

Bråkar ni ofta - Nope, inte bråkat någon gång än ;)

Känner du honom väl - Ja :D

Tycker du om honom - Klart, älskar han ju!<3

ycker han om dig - Tror ja, annars hade ju inte lämnat sitt liv i hedemora ;)

Gör du allt för honom - Allt jag kan iaf ^^

Kommer ni alltid vara tillsammans - Jag vill, men man ska ju aldrig säga aldrig.

Något du vill tillägga - Matti, du är min man! <3


jag typ suger!

Joo det är sant, iaf när det gäller att uppdatera bloggen. Usch, jag har inte haft någon lust eller ork. Men idag har vi iaf bakat lite chokladbollar och så där. Nu sitter vi och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Nu börjar det igen, får se när jag skriver igen, puss på er!<3

SHA SHA BLOGGEN!

HIHIHIHI
TRICK OR TREAT!?
//Den Maskerade Rosen

haha xD

Det där med att uppdatera gick ju inte så bra kanske. hihi. Förlåt. Men jag orkar bara inte. Är jätte trött nu förtiden. Plus att jag börjar bli sjuk tror ja. Usch! Men imorgon ska jag till Linköping och träffa Tessan. Underbart, ska även in på söndag tror jag. Nej nu ska vi laga mat och sen ska vi sova lite. Ha det bäst!

Ehh?

Hahaha, jag har haft fullt upp hela dagen lååång idag!
Typ bara packat upp saker, duschat och gjort lite mat. 

Josse sov över igår så då åkte vi och handla lite chips och godis och bara myste! Härligt, med tända ljus och allt! Sen gick vi och la oss efter en film som gick på tvn. Matti hade somnat, så jag och Josse gick in och spelain. KUL! Sen vaknade han,  matti och jag låg och lyssna på när Josse snarka. det var också kul. Sen efter ett tag så somnade jag. 

Ska ta lite kort på lägenheten när allt är klart tänkte jag. Ska snart sova för jag ska upp kl 7! Tror att jag ska ta en huvudvärkstablett nu med, fick skit ont i skallen nu. Hmm. Men grannarna är iaf tysta och man märker de knappt, sånt gillar jag iaf. Det är mycket barn på gården och då känner man sig lite tryggare. 

Imorgon vet jag inte hur mycket jag kommer uppdatera men hoppas att det blir mer än idag, hihi!
Bjuder på en gammal bild, hihi. Jag och Josse blåser bubblor!

Tidinställt inlägg!

Kollade just lite på Youtube, omg jag vill ha långa naglar! Man kan göra så himla fina mönster ju! Åhh! Aja, nu borde vi va klara med mitt med? Det tycker jag iaf, vi borde även ha ätit och så där. Hoppas att ni har haft det bra idag, jag är nog as trött just nu. Så vi får se om jag hör av mig mer idag. Puss på er!<3

Tidinställt inlägg!

Hello! Nu borde vi vara i lägenheten, med det första lasset iaf, hoppas att ni har det bra!
Tänkte göra en lite Hiss!
Eminem, jag har nog alltid gillat honom. Hans låtar får en verkligen att tänka efter. Han rapar ju efter sitt liv. När jag lyssnar på hans låtar så tror jag nästan att det är en historia, allt är så hemskt. Jag gillar även hans film, 8mil. Jag vet inte varför men jag älskar att lyssna på sådan musik och läsa mörka böcker. Kanske för att ja inte själv mår så jätte bra, jag vet inte. Men här får ni några av hans låtar.

Tidinställt inlägg!

Här kommer första tidinställda inlägget.
Målade ju mina naglar idag, jag fick mammas naglack, tacka mammsen!
Här kommer det lite bilder på mina naglar:
Nu borde jag har gått upp, Matti och de kommer någon gång mellan 9 och 10, kanske till och med halv 11, vi får se. Men nu borde jag som sagt gått upp. Kanske sitter vid datan en sista gång. Vet inte än, kanske packar ner den redan idag, nu när jag skriver.

flytta!

Hejsan på er!
Sitter just nu i sängen och kollat på alla avsnitt med Kenza och Tyra show, sprungit ner till tvättstugan i mellan åt. Packat lite, nu ska ja kissa! Sen packa klart allt så det bara är att åka imorgon, faaast, vi måste ändå åka till baka hit och hämta mina saker, för Matti´s bli och hans föreldars bil är också helt proppad. Så vi får ta och åka hit igen, men det gör ju inget, hihi. Så jag kommer göra några tidinställda inlägg åt er som ni kan läsa. Hoppas att det duger, sen får vi se om jag orkar uppdatera när allt är klart. Det åter står. Men nu måste jag verkligen kissa innan jag kissar på mig. Men jag säger god natt nu och sov gott sötnosar!<3

tjoho!

Läget mer er då?
själv sitter man och målar mina naglar, hihi. Tog lite från mamma. Vi håller även på att tvätta, det går bra. Bara min bh kvar, sen  ska allt bli torrt... Det är det jobbigaste, vänta på att det ska bli torrt. Sen efter det ska jag packa det allra sista som är kvar. Sen imorgon är det bara att vänta på att älsk och de andra ska komma. Sen åker vi till lägenheten!
Så det kommer bli dålig uppdate imorgon, bara så att ni vet. Jag säger förlåt för det, men vi ska ju liksom flytta. Då kan man inte sitta så mycket vid datan, hihi.

Hej!

Kom just hem för ett tag sedan från graven, tände lite ljus och så där. Mys, åkte hem och åt. Nu sitter jag här. Om 20 min är det tvättstugan som gäller! Sen ska jag packa det allra sista, jag flyttar ju IMORGON!
Detta är min blogg värd;)  

Snacka om nice;)

Tidinställt inlägg !

Visst är det underbart att man kan göra tidinställda inlägg nu förtiden?Jag älskar det!
Nu borde jag ha vaknat och borde vara klar för att gå till VC med mamma. Och ska göra det allra värsta som finns! Det finns inget värre än att ta blodprov, men jag måste ju. Får ju ont i hjärtat ibland, usch, inte alls bra ju! Det kan bero på min medicin, kan äta för hög dos. Inte bra inte. Men hoppas att ni tänker på mig och att ni sover gott ^^

Hyvää yötä

Som betyder God natt på finska!
Nu ska jag ta och borsta mina tänder och kissa, sen ska ja faktiskt sova! Hoppas att jag kan sova inatt, det har jag ju inte kunnat de senaste nätterna, men men så är det.  Hoppas att ni får sova gott och drömma sött!

Hiss och Diss!

REA!
Det är så underbart att få fynda en massa. Liksom när man har spanat in någon länge som man tycker är lite dyrt, sen går man in igen ett par veckor senare så ser man de för halva priset, klart att man köper det då liksom! Det är så underbart verkligen med reor! Det borde vara mer rea!
GODIS!
För man kan vara så jävla sugen på godis, skit sugen verkligen. Sen när man äter det så är det inte så där gott man vill att det ska vara. Så himla jobbigt, man slösar pengar på något man ångrar sen? Plus att man blir en massa tjock av godis med!

Nice ;)

Såg ni det Josse skrev, gulligt va?
Jag älskar henne så!
Ska snart sova, blev inte att ta blodprov idag. Blir det imorgon istället. Ska upp kl 8, sen dra kl 9 till vc. Kul, jag hatar verkligen sprutor. Mamma skulle visst också ta lite blodprover, så vi ska göra det tsm. Sen ska vi upp till mormors grav<3
Eva Karlsson
1922-1997, vila i fred♥

I swear by the moon and the stars in the sky, I'll be there

Hej allihopa!
Har idag irrat runt tillsammans med emelie ute i tornby och shoppat, eller snarare fyndat.
Vi köpte varsin tjocktröja för ynka hundralappen- skapligt nice! Emelie införskaffade sig lite saker till lägenheten. Blev en torkställning, duschdraperi + stång, sådant som kan behövas!


ROOOOOOOSA! ♥
Måste avsluta med att säga några väl valda ord till min bästa vän:
du är en riktigt underbar tjej hjärtat, du bryr dig alltid om mig och dina vänner i första hand.
Du får mig alltid på bra humör när jag mår som sämst och du stöttar mig alltid då jag mår dåligt. Tillsammans klarar vi allt!  Jag älskar dig syster/ din Josefine ♥

oj ;O

Det blev visst en film, nu ska jag sova, god natt, imorgon ska ja ta blodprov, tänk på mig då!<3

ska nog

ska nog sova snart ,är skit trött och jag fryser massor! Kommer nog drömma om älskling, för jag saknar honom så jävla mycket! Inte många dagar kvar tills jag får träffa honom, underbart. Inte många dagar kvar tills vi flytta in tsm, underbart, fy fan vad jag längtar! <3

Nu är jag hemma!

Nu kom jag precis hem. Varit och kollat på lägenheten, helt okej faktiskt. Sen åkte jag ju in till stan för att träffa mamma, moster och kusin Oskar. Vi såg på filmen, skit bra måste jag säga. Jag älskar Saw filmerna. Dessutom i 3D, måste säga att det blev bättre ;)
Min moster var den ända som skrek, efter det så skrattade hon. Haha. Sen blev det donken, mums! Efter det åkte vi hem, jag har fört över bilderna på lägenheten. Ni kan få se en bild iaf;)
Vad har ni hittat på idag då?

hej på er alla!

Hej hej på er!
jag vaknade nyss, haha!
Inte sovit så där jätte mycket i natt. Men nu ska jag göra i ordning mig, sminka mig och så där. Sen ska jag sitta och vänta på att Josse ska blir klar, sen ska vi till Åtvid och får nycklarna, underbart! Sen blire det att kolla på saw i 3d!

Gokväll!

Sitter och äter lite godis och slappar.
Hela dagen har gått åt att städa och packa. Allt är nästan  klart, så jävla skönt! Josse va här med, hjälpte till lite. Det är bara det jag har gjort idag. 

Vad har ni gjort idag då ? ^_^

Imorgon blire iaf till Åtvid och hämta nyckel och lämna lite saker, sen blire bio med Mamma och min moster. Mys, blir saw 3d. Hoppas på att den är bra, för har hört att den inte ska vara så där jätte bra...

Mycket!

Idag blev det visst många inlägg, hihi. Jag har nog fått tillbaka min blogglust, iaf för idag. Vi får se hur mycket jag kommer uppdatera imorgon. ska upp halv 10, OMG! sen sova igen tror, jag ska ringa soc. Prata lite med de, ska även maila af. Min morgon dag kommer jag nog bara packa på. Så ni vet, har även städat och slängt en hel del! Ska fortsätta imorgon, när jag fått kartongerna. Nu håller min rygg på att gå av,så nu är det dags att sova. Natti natti!<3

kitty <3


Bildbomd!

Tänkte bjuda på lite bilder.
mattis mamma sjunger^^
sotis<3
hobbe, som har ett sår ;(<3

Tänkte skriva en rad

Hej på er!
Har inte haft någon blogg lust alls, på ett tag nu, förlåt! Det är mycket inför flytten nu. Ska packa lite mer imorgon, då jag får katonger av Emma, min brors flickvän. Sen på onsdag blir det att åka ut till åtvid och hämta nycklarna och kolla på lägenheten! Tror även att jag ska dumpa lite saker där. Hihi, på lördag går flyttlasset till den nya lägenheten, vi kommer att vara 8 pers i en 2a, haha. Mamma kommer bjuda på mat och så där om pappa lyckas få låna en bil vill säga, men det hoppas jag verkligen på.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!