have a nice day

Ska lägga mig och titta på tv, sedan ska ja ut med Bagge en snabbis, och lämna nyckel till Josse, som ska vara hund vakt åt honom :) Sedan ska ja sy i hopp mina leggings, hoppas bara att det blir bra. Men ha det bäst, ha en trevlig fortsatt lov :)

Imorgon smäller det<3 <3<3

Tjena,  Det har varit en LÅNG dag.
Igår: Så hände det lite grejer.
Vi vaknade runt 11 tiden, sendan fixade vi oss. Träffade Mikkis, vi gick lite på stan och så där. Sen gick vill till någon pizzeria och ja och Emelie köpte en pomestallrik. Sen gick vill till Backahallen satt där ett tag, sen gick vi ut till isen där Micke,Anton, Rikard och någon mer va(kommer inte ihåg namnet, sorry.) Sedan gick vi till ica och köpte kyckling, sen gick vi hem till Emelie. Tittade lite på tv och käkade, sen blev hon 9. Kollade mer på tv. Sen ville Mikkis sova, hon va trött och ja började att läsa och Emelie satt vid datan. Jag tror att ja somnade runt 2.

Idag: Vaknade vid halv 8 utav jävla skit Rikard ringde och väckte oss >.<. Sen fixade de sig och så runt 11. Sen gick vi och fikade, mys mys. Sen åkte ja hem, läste lite på tåget. När ja kom hem så lämnade ja väskan pratade lite med mamma och sen ringde ja till Benny, för att min mamma ville prata med hans mamma och så där. Sen åkte jag till bup. Britt satt i väntrummet när ja va klar, sen åkte vi till affären och handlade lite grejer, mötte min älskade Piff där med, inte varje dag man ser henne! Sen gick ja hem, åt lite och sen har ja bara städat och nu väntar ja på att moppen ska bli klar så ja kan använda den. Sen ska ja ringde Benny, sen ska ja sova. Sen vet ni kommer bara dåligt med uppdatering de dagar som kommer.
Men ni får ha det bäst :D<3

känn plusen slå igenom dig

Tjena mittbena!
Sitter i Emelies säng igen, idag har det varit en toppen dag förutom att det va as kallt att stå vid en is? berättar mer om dagar här när ja kommer hem imorgon, nu ska vi titta på tv och sedan sova, men ja tror att ja vill läsa ist för att titta på tv (a)  men ni får ha det bäst :D <3

soon <3<3

Hej hej :)
Ligger i Emelies säng och ska snart titta på tv, idag har det blivit shopping, det blev tre linnen, massa fina :) Även lite smink, så mina pengar är snart slut och ja fick de idag(Y) massa duktig är ja (a) Men nu är det bara tre dagar kvar tills han är hos mig :D Emelie är massa snygg, men det visste ni ju redan om. Men nu ska ja va lite social mot Emelie! Måste ju va lite snäll iaf xD, men ha det bäst!

bye bye

Förlåt för dålig uppdatering, men Sandra åkte hem sent och ja gick och la mig direkt!
Sandra kom vid typ 12-13 någon gång, och sedan satte vi i gång rec och sedan saw 5, sedan gjorde vi rosa pannkakor, bilder kommer när ja orkat lägga in de på datan. Sen gjorde vi inte så mycket mer, sen åkte hon vid 11. Jag gick och la mig.
Idag ringde klockan 8.30! Upp och duscha, äta fixa sig, nu är det lite packning kvar och sedan är ja klar för att åka till kåtholm, men eftersom ja inte hittade mitt pass så kanske ja inte kommer med? Men har med mig mitt patienskortet och csn kortet, det borde ju vara typ en id handling ? Hoppas hoppas, mår redan illa, är sjukt nervös, tänk om ja inte får åka med? SKIT! Men det borde ja ju få? Aja ja kommer dit vid ett. Sen blire shopping! Kommer inte skriva så mycket i bloggen, om ja kommer iväg men det hoppas och tror ja. Ha det bäst!
Nu är det bara 3 dagar kvar <3

it was a joke

Glöm inte att ställa om era klockor! Själv har man redan gjort de, kl är just nu 02:28(03:28) Jag är inte trött, Bennt är iaf social på msn, bra det! Annars gör ja inte så mycket, kanske ska fixa sysslings present? Men då kan ja inte prata med någon på msn eller sms, för ja kommer bli kladdig, inte bra göra tangentbordet. Inte bra! Men nu ska ja driva lite med folk på kamrat så de kan ringa dissa linjen xD haha, alltid lika kul xD

sömntuta <3

Thilda gick precis, ja hängde med henne, och mötte hennes mamma. Sen skulle ja gå hem själv! Så ja tog upp mobilen och ringde Benny. Ville inte gå själv från centrum, det är ju massa långt att gå helt själv vid 11 tiden. Så det va skönt att prata med honom. Mina gratis sms går ut imorgon med! Hoppas ja kan få låna lite pengar utav mamma (a) för ja kommer inte klara mig en hel dag utan sms eller mms! Så hoppas! Imorgon ska ja städa mitt rum, leta efter mitt pass. Sen vet ja inte vad ja ska göra. ja vill gå en långis! någon, ja vill gå ut! Det är massa skönt ute, men ingen orkar väl, eller sover? aja, massa kul att träffa Thilda igen! Snart ska ja pärla klart och fixa sysslings lilla present, fast hon fyller den 13 dec, hon kan få en för tidig present.

YAAY :D

Drar till ekhskolan för att träffa thilda! Ha det bäst, skriver sen när ja kommer hem!

snart snart <3

Sitter här tråkar som vanligt. Skulle ha dragit till sis, men ingen kunde komma och hämnta mig vid sationen så blev att gå hem igen. Men funderar på att våldgästa Emil och Tessan (a) Har inte hittat mitt pass heller. Inte bra. Ja har inte städat mer heller. ska posta ett brev snart med, till min syssling. Imorgon måste ja fixa allt i mitt rum, hitta mitt pass. MASSA! Men men ingen stress. Inatt ska ja väll hitta på något kul. Typ pyssla eller något som ja brukar göra på natten. Ja är en natt människa. Jag gillar att gå på natt promenader, ja vet inte varför eftersom ja är så mörkrädd. Ja är grymt fest sugen!

5 dagar kvar <3

God morgon era sömntutor. Själv har man varit vaken sen 11!! Jag har letat efter mitt pass, men hittar det inte. Måste tydligen ha ett id för att åka tåg nu för tiden. Så måste hitta det,annars blir det ingen resa till kåtholm! Ja ha r ingen aning om vart det är. Men ja gick och la mig runt kl tre igår. Pysslade lite grann inatt. Har även städat lite till idag. Inte bara i mitt rum. Funderar på att göra mamma glad igenom att städa i vardagsrumet och i köket? Hon kommer bli massa glad för det vet ja. Jag vet inte vad som har hänt med mig den senaste tiden men ja vill ha det fint runt om mig! Kanske blir en dag för läsning? Men ja vill även gå en långis. Men inte själv. Så om det är någon som vill ut och gå med mig, så hör av er! Ja kan ju svara på era sms nu!

what would do you say ?

tjena mitt bena!
Bara för att ja är bäst(a)Fixade just min mobil :D Så kan skicka sms! Mycket nice säger asså! Men måste ladda på min mobil imorgon för att mitt comvipsms går ut imorgon ;OO Ja fråga om ja får låna utav mamma, annars vette fan vad ja ska göra ;O
Men idag, pärlade ja lite, sen kom mamma in och sa att vi skulle till affären, så hände med henne. Köpte lite godis och så där. Sedan ringde Benny, och hela min mobil dampa loss! Gick knappt att prata innan det avbröts. Så vi sa att vi skulle sluta prata. Sen ringde ja ner till Josse, hon kom med Martina. Sen åt ja pizza. Vi pratade lite skit och så där. Ja fick typ ryk och började att städa ;S Sen gick ja och Martina ut med Bagge en snabbis, medan Josse kollade på idol. Kom in, satte oss lite vid datan och så där. Sen gick de hem vid typ kanske 10 halv 11. Sen kollade ja runt lite och hittade ett forum där folk hade haft samma problem som ja. Man kunde visst bara byta sim kort, och sen satte ja in mitt igen. Det funka! Massa nice! Så sitter och smsar med Emelie och Benny! Ja vet inte vad som händer imorgon, någon som vill hitta på något? Snart drar ja till kåtholm, vå får se om ja uppdaterar då! Men ja uppdaterar när ja kommer hem isf. Sen blir det dålig uppdatering från den 29 eftersom Benny kommer då!
ha de bäst! <3

HJÄLP!

God morgon, själv har man varit vaken sen c:a kl 12. Har köpt biljett till Kåtholm. Ska bara hämta ut de senare idag på lilla ica. Har även försökt att ominstalera min mobil, men Update Service vill inte samarbeta så ja vet inte vad ja ska göra för att få den att funka. Det går inte att skicka sms. Ja testat allt, allt ja kan tänka mig att göra är att ominstalera den, men eftersom programmet inte fungerar som det ska, så vet ja inte vad ja ska göra. Någon som vet? BEHÖVER HJÄLP! Kanske måste ringa till comviq men vågar inte prata med de, man kan ju inte gå till de heller eftersom de inte har någon butik, vilket ja tycker att de ska skaffa! Eftersom jag har köpt mobilen över nätet så kan ja inte lämna in den heller, så vet inte riktigt vad ja ska göra.  Så hjälp, ja kan inte överleva utan min mobil!

Men idag så ska ja kanske träffa blodsyster, men vi får se. Annars vet ja inte vad ja ska göra mer än att ja ska försöka fixa min mobil! :@@@@@@@@@@@@@@

living

nehe, nu ger ja upp! Jag går och lägger mig fast ja inte är alls trött, inget bra på tv, ingen online på msn, eller något! Så sängen kallar! Hoppas att alla sover så gott nu! <3
Puss på er <3

bara för att jag har tråk!

DITT LIV
Vad heter du? - Emelie
I mellannamn? - Marie
Vart bor du? - lkpg
Du bor med? - mamma och bror
Trivs du där du bor? - Det funkar
Brukar du läsa horoskop? - nej, inte längre
Har du körkort? - nej
Vad spenderar du dina pengar på? - tror på kläder xD
Antal kuddar i sängen? - två:)
Kan du baka bullar? - klart :D
Bläck eller blyerts? - Bläck :D
Mc donald's eller burger king? - DONKEN! 
Är du allergisk mot något? - japp
Äger du ett busskort? - japp
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - blå (a)
Hur ser du ut idag? - Typ, svarta leggings, rosa nät, klänning och långis :)
Nästa mål i ditt liv? - Att må bättre!
vad såg du senast på tv -  Förut
hur svarar du i telefon? - Beror på vem det är (a)
Vem ringde dig senast? - Benny
Vad sa den som ringde? - ja du, massa xD
Antal timmar sömn inatt? - ingen aning ;O
Sov du ensam? - japp

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: ja kommer inte ihåg ;O
Såg dig gråta: Rostia
Fick dig att gråta: pass
Du gick på stan med: Josse :)
Skickade ett e-mail till dig: Typ något reklam skit!

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - japp xD
Tar du droger? - nej
Vad är du mest rädd för? - att hamna där igen
Vilka kläder sover du i? - t-shirt&trosor
Vart vill du gifta dig? - på en strand :D
Har du varit kär? - ja
Kör du bil? - ja, men ingen kommer att överleva!
Har du ett jobb? - ikke sa nikke
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja, bara det är de ja vill :)

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - ja
Är du ensam nu? - japp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - oftast de ja inte gillar xD
Vill du gifta dig? - ja vet inte
Vill du ha barn? - kanske

FAVORIT
Rum i huset? - mitt rum
Typ av musik? mest hård :) 
Månad? - Juli (a) LEDIGA! 

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - ja
Köpt någonting? - nej
Varit sjuk? - nej
Sjungit? - japp
Sagt "jag älskar dig"? - ja
Velat säga till någon att du älskar hon/han? - japp
Träffat nån ny person? - tror inte de xD
Saknat någon? - japp
Kramat någon? - ja :)
Kysst någon? - nej
Haft sex med någon? - ikke ikke

SENASTE
Låt du hörde: Någon med slipknot
Film du såg: - någon skit på svenskan
Du krama: Tessan
Du åt: cementin 
Du hade sex med: David
Senaste semester: Öland 

FÖRSTA
Första bästa kompis: Amanda
Första jobb: Sommarjobb på Tropikhuset
Första inhandlade skiva: Hitz for Kids ;)
Första förälskelse: Patrik
Första begravning: Mormor
Första piercing/tatuering: naveln

Om 6 dagar har jag dig i mina armar <3

Nu funkar blogg.se som det ska, har gjort om sysslings blogg. Nu är ja pigg. Det är skola imorgon med ;/ INTE BRA! Men men, ja får leva ändå. Får se om ja orkar att gå till skolan imorgon, går ju en massa långt. Men men, tror att ja håller på att få migrän. INTE NU TACK! Men får se hur ja mår imorgon! Hade tänkt att göra om min blogg lite, men ja vet inte hur ja vill ha den. Ja vet inte hur ja vill att den ska se ut heller. Men det löser sig nog. Imorgon måste ja iaf köpa tågbiljetter till Kåtholm. Imorgon kanske blir att gå ut med blodsyster, beror på väder och hur vi mår! Ingen rolig online på msn heller. Ja vet inte vad ja ska göra för att bli trött, någon som har något? Ja vill sova, men ja kan inte eftersom ja är pigg som ett svin ;/ men men hoppas på att bli trött snart.
Allt ja kan tänka på är en person och den vet vem den är(a) 
Bjuder på en bild från någon friluftsdag!
Vänner det är tur att ja har er, utan er skulle ja inte stå kvar, ja lovar det skulle ja inte. Ni är fan bäst, ja säger det för sällan. Men ja älskar er, in och ut. Ni är verkligen helt underbara. Ni får mig att le när ja inte orkar mer. Ni får mig att skratta så det verkligen känns i magen, så man får glömma allt för ett ögonblick. Jag kan inte ha bättre vänner än er. Man brukar säga att ingen är perfekt. Men det är ni, ni är det. Ni är helt klart bäst. Alla minnen, ja kommer ihåg de. Alla gånger ja har mått dåligt så har ni alltid ALLTID funnits där för mig. Ingen av er har svikit mig, fast ja har svikit er. Jag säger förlåt för det, jag har varit en dålig vän. Men ja ska bättras. För om ja mister er så mister ja allt, då orkar ja inte mer. Det är ni som får mig att kliva upp på morgonen, det är ni som får mig att klara av dagen. Fan vad jag älskar er, ni vet vilka ni är <3


Puss på er ;***

the time has come

Tjena, ska plugga. Men ja kan inte ;/. Så ja sitter här ist, ska göra läxa snart. Just nu sitter ja och kollar på tv, och är en massa arg! För min mobil vill inte skicka sms. Men mms! Men men, idag har det inte hänt så mycket, skola och så där. sen när ja kom hem hoppade ja i duschen, sen åt ja lite lite lite.Sen ringde ja Benny en sanbbis, sen bärjade ja att plugga, men efter typ 30 min gav ja upp. Ja klarade verkligen inte av de.Sen satte ja mig här, och nu sitter ja här. Skit trött. Men men, imorgon är det FREDAG! Massa skönt sen är det lov :D Men nu ska ja göra läxa! Ha det bäst!

Våran film!

Våran film, ja vi har gjort den själv! Det är ja, David, Ola och Sebban :D

Sandra, typ så där dansar :D <3

hahaha, förlåt sandra men de är roliga (a)

hahahahahhah xD
Förlåt igen, men de är så så roliga :D

7 dagar kvar,<3

Tjena, förlåt för dålig uppdatering men igår så när ja slutade så ringde ja till Benny och pratade med honom, sen hängde ja med mamma till affären, träffade pappa där gick och gömde mig. Men syrran hittade mig .-. Men efter det var ja tvungen att hjälpa till med maten, sen kom Tessan och vi städade mitt rum(y), Sedan pärlade vi en massa. Sen gick hon hem, och ja pärlade, Benny ringde med. Sen ut med bagge, hoppa in i duschen, sen sova!
Idag försov mig en massa. Skulle upp halv 7, men vaknade kl 7, sedan somnade ja om igen! Sen ställde ja kl på 9 ist för 8, så kom typ 30 min försent till paket, sen gick ja och Sofie till Peter(vår mentor) och pratade med honom, och det blev i en tre kvart. Sedan svenska och sedan slutade ja. Sedan ringde ja till Benny, han va ny vaken, han hade inte sovit något inatt. Men vi pratade tills ja kom hem, sen skulle han äta. Sen åkte ja till bup, va där i en och en halv timma. Sen åkte ja och mötte Tessan, sen gick vi hem till mig. Vi pärlade, nu typ har hon precis gått hem. Jag ska fortsätta pärla för ja inte klar! Men hör av er, mobilen är på!
Ha det bäst!

you are a biggest loser

Sitter i skolan med massa huvudvärk!
Men idag sovmorgon till 12, så gick upp vid 10. Jätte trött, har inte sovit något inatt heller, inte mycket iaf, inte bra inte. Men kom på att det kanske är för ja är nervös? Men hoppas inte de, när ja kommer hem ska ja städa! Ja har typ sträckt min rumpa, det skit ont i den! Kan inte sitta på hårda underlag, men men. Sitter just nu på lektion och vi har spår, ska sitta och leka i ps det är nice. När vi har slutat ska ja ringa till Benny för att vi inte pratade igår, och sen prata om när han är här på torsdag och när han ska åka hem och så där. David glömde mina grejer, jag blir ju förvånad eller inte. Men fått läxa i spår med, as lätt (a) Men nu ska ja iaf göra något vettigt, ha det bäst!

When you sleep..

Nu går ja och lägger mig, hoppas att man får sova i natt då, och drömma en massa fin fina drömmar om en viss underbar prins, ni får ha en bra natt och hoppas att ni med får sova! <3

9 dagar och 17 timmar <3

tjena, sitter vid datan fast det är måndag, men ska hoppa i säng snart.
Kunde inte sova en blund inatt, men det är sådant som händer ibland. Idag har det varit en bra dag tycker ja allt, vi blev klara med hissen idag och ja fick träffa Sofie. Massa kul, och sedan fick vi redan på att de som va klara får sovmorgon till 12! NICE! Sedan blev det region, USCH! Sen fotografisk bild, fick sluta 20 min tidigare, skööönt! Gick till rece med David, mötte Sandra och Wille, sen tog ja och Sandra bussen till dansen, för att det regna jätte mycket! Sedan fick ja redan på vad ja hade missat, så bara att öva hemma! Sen efter det åkte vi hem, åt mat!!! Sen har ja bara suttit här, ska snart hoppa in i duschen, och sedan sova!
Har pratat med Benny i tele, i typ 8 min ?! Sen va han tvungen att lägga på, och nu tror ja att han sover för han svarar inte på mitt sms, vill inte ringa och väcka honom ju.
Imorgon börjar ja ju kl 12 och slutar kl 16, sen på stan med Sofie. Sedan plugga lite tror ja, har prov på fredag, usch usch! Hoppas min huvudvärk försvinner snart! Imorgon får vi se om David har glömt mina grejer, som ja tydligen hade glömt där.  Ni får ha det bäst, jag tänker massa på dig ;** <33

Old pic!

Hahahaha xD
Jag och Emelie
Emelie och ja :)
hahaha, hoppas ni njöt xD
Nu ska ja hoppa i säng och sova!
Natti natti :D<3

10 dagar <3

Sitter här, har as ont i ryggen!
Men jag har inte städat xD (aa) jag har inte orkat, men det måste bli snart. Måste städa innan lovet, för ja drar till Emelie i kåtholm och kommer hem på onsdags kvällen, och sen måste ja sova, sen på torsdagen drar ja till huvudstaden, och sen hänger Benny med mig hem! Sen får vi se vad vi hittar på. Så mitt rum måste vara fint. Men idag har ja bara pratat med Benny i tele, och smsat med han (a) har även duschat och josse kom upp för att hon ville låna min dator, hoppade in i duschen, sen pratade lite med Josse sen drog hon hem, och nu sitter ja här och vill bli hungrig, men det går inte så bra. Men får väl äta något iaf snart. Ska snart sova tror ja, är ganska trött va nära på att somna när ja prata med Benny i tele, ja låg på madrassen som ligger på mitt golv. Det va massa skönt det var mörkt och så där, tur att ja inte somna. Men nu ska ja göra något. Men ja vet inte vad.

när man inte har något annat för sig

Lycka till att orka läsa, ni som orkar kan få en kram!

1. Tre namn jag lyssnar till? Emelie, Emme
2. Någonting jag tycker om med mig själv? Att ja oftast är glad när jag har folk runt mid
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv? Att jag har svårt att tänka posetivt
4. Detta är jag rädd för? Att hamna där igen, rädd för att falla ihop, för för mörker, spindlar och så där
5. Tre saker jag vill ha varje dag?
Sömn,kärlek, lite mat
6. Tre saker jag absolut inte kan göra? något med bollar, stå på händer, hjula
7. Detta tycker jag om att göra? Ja gillar att titta på film med bästa vänner eller någon man älskar.
8. Detta vill jag göra just nu? Ja vill gå, gå långt här ifrån 
9. Bästa känslan? Att man lyckas med något man inte trodde
10. Värsta känslan? Panikångest, ja hatar de! 
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har? Tillit, go och gla
12. Har du varit kär? Ja
13. Jag vill gifta mig? Jag vet inte, beror på om det känns rätt.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör? Leva livet! Göra vad ja vill när ja vill
15. Min käraste ägodel? Min mobil, den är bäst!
16. Något jag vill ha i present: Typ nya hörlurar skulle ju inte sitta fel
17. Detta har jag på mig just nu? pyjamsbyxor, och en tröja
18. Favoritkläder? Typ mjukis, och en stor t-shirt
19. Favoritdjur? Katt!
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest? Jag är lite konstig, typ det mesta!
21. Favoritlåt just nu? Fonky fresch- din blick
22. Roligaste ämne i skolan? Typ spår
23. Värsta ämne i skolan? haha, matte och eng xD
23. Stjärntecken? fisk
24. En bok jag gillar? Typ vingklippt ängel
25. En film jag älskar? Saw filmerna! 
26. Favorit tv-program? OTH och SAC!
27. Favoritdoft? Gillar många
28. Detta äter jag gärna? pannkakor
29. Dricker helst? coca cola eller fanta exotic 
30. Favoritgodis? Typ sura saker och djuelvrål :D
31. Hit vill jag gärna åka på semester? typ thiland och japan
32. Färg på mina ögon? typ gröna :P
33. Min längd? ungefär 165 cm tror jag 
34. Jag tror på: Jag vill tro på att ja ska må bra
35. Jag spelar? SIMS!
36. Person jag beundrar? Det måste vara Berny Pålsson!
37. Så här bor jag? I ett stökigt rum.
38. Antal döda krukväxter i hemmet? tror inte vi har några döda, mamma gillar växter
39. Det här tänder mig? haha, de ni ;)
40. Det här gör mig avtänd? typ om man bara ska prata om sig själv, när man ligger och myser!
41. Favoritfärg? ROSA!
42. Favoritcitat? Det här är ingen saga, det här är min sannig!
43. En hemlighet jag vet? så dum är ja inte ;O
44. Bästa present jag fått? alla är fina på sitt sätt, det är tanken som ränkas
45. Senast köpta skiva? ja vet inte xD
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är? Jag gillar inte mig själv 
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är? typ hej tjockis
48. Udda förmåga/egenskap: hum? tror inte ja har någon!
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: tror en katt
50. Vad lyssnar du på just nu? jag blöder kärlek-dole
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? ja har inte gjort något, ska nog städa
52. Var är dina föräldrar födda? Linköping 
53. Vad är det senaste du installerade på datorn: typ VLC 
54. Vilken är din favoritrestaurang? Har ingen
55. När badade du i en pool senast? Simhallen
56. Har du varit med i någon skolpjäs? i typ 8:an inför hela skolan!
57. Hur många barn vill du ha? Två, helst tvillingar
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Opera
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? ja
60. Vad har du för TV-kanaler? rätt många
61. Har du åkt moped någon gång? nej
62. Har du busringt någon gång? alltid lika kul :D
63. Har du fått felparkeringsböter? ikke
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Aldrig i livet!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Cypern
66. Har du en egen trädgård? nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
SVAMPBOB!
68. Kan du alla orden i nationalsången? tror inte de xD
69. Badkar eller duschkabin? dusch, men ja gillar mest badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Män som hatar kvinnor
71. Favoritpizza? Tutti frutti med sås :D
72. Chips eller popcorn? Chips!
73. Vilken färg på läppstift använder du? räknas läppsyl ? 
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? ja tål inte nötter ;O
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? usch nej
76. Apelsin- eller äppeljuice? Äpple, mums!
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? mamma, pizza (a)
78. Favoritchoklad? Marabou
79. När röstade du senast? Någong gång i skolan antar jag, 9:an tror ja :)
80. När åt du en hemodlad tomat sist? ja tål inte tomater, så har inte gjort de.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? nej
82. Är du bra på matlagning? lite xD
83. Klarar du att tanka själv? Joo då, det tror ja allt, hur svårt kan de va ?;O
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? nej!
85. Pepsi eller Coca Cola? Pepsi!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? japp
87. Vad var det senaste du handlade? Filmer
8. Har du kräkts offentligt? När ja va liten eller något kanske?
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta sanna kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, fast själv har man inte upplevt det än
91. Har du ringt något betalnummer? nej
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja, ja är vän med mitt ex
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mig själv?
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Ja det hade ja tror xD
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? typ comviqs egna ?
96. Vad har du i din väska? typ mobil, kamera, tamponger, datorn, alla skol böcker
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? har ingen ;O
98. Vad är du tacksam för idag? inget
99. Var hittade du den här listan? Josse´s http://jnorlin.blogg.se/
100. Har du varit ärlig när du besvarat frågorna? Ja. 100%

Det kanske är menningen, att man ska falla i sär för att kunna bli hel igen

Godmorgon!
Ja är redan uppe, men ja är TRÖTT, men ja antar att det blir så när man inte kan sova. Men idag hoppas ja på att på lite energi och städa mitt rum för det behövs, men ja måste ha ork. Imorgon är det skola och dans! Jag får träffa Sofie, kommer bli massa glad. För jag har inte träffat den människan på länge! Dans ska bli kul, röra på mig. Sen kommer ja nog inte sitta vid datan som vanligt för ja kommer vara helt slut när ja kommer hem! Ni kanske kommer att få en liten "lär känna" lista idag. Det lär ni ju märka.
puss på er <3

fuck fuck fucking hell!

Jag är vaken än!
Jag har försökt att sova, men det kommer bara onda tankar! Inte bra alls, så ja är arg! Ja kan inte sova! Men men, kommer vara skit seg imorgon, tur att det inte va en söndag som ja inte kunde sova på, för då hade det inte varit någon idé att gå och lägga sig. Men nu är det inte de som tur va. Jag har läst en massa sms och kollat på fyra bilder, han får mig att må lite bättre genom tanken på han! Men nu ska ja inte skriva mer om de! Ja måste ju vara glad i alla fall spela glad, jag hoppas att alla tror mig. Men jag gör framsteg, jag saknar honom inte, jag skulle inte kunna sig mig själv med honom längre. Jag tror ja håller på att glömma honom! Det är mycket bra!
Men nu måste ja hitta på något kul, film hjälper inte. Men hoppas ni sover massa gött nu, jag vet en som sover iaf!
HA DET BÄST! <333

Natti natti ^^

Ser nu på en trååååk film, för ja hoppades på att somna, men ja är vaken än. Ja är pigg som fan! Jag vill ut och gå, men ingen är ju vaken. Så ja får vara i sängen och hoppas på att bli trött! Nu börjar filmen bli ganska bra! Så ska kolla vidare på den, och sedan sätta på någon ny. Ja film maraton med mig själv, en skäl med ostbågar och läsk. God natt! <3

11 dagar<3

Tjena mitt benna :)
Jag och Josse tittade på "Män som hatar kvinnor", massa bra måste ja säga!
Sen gick vi ut och tog kort, men inte den bästa kalvliten för att min kamera inte ville samarbeta med oss, den ville inte leva. SÅ måste ladda batterierna. Men på vägen hem hoppade ja i vatten pölarna, det är massa kul, fast blev lite blöt. Sen gick ja ut med Bagge, sen gick ja och mamma till affären och köpte fem filmer och en massa mat. Sedan hem, laga mat TACOS! Sen äta, sedan tog ja med mig min dator och gick ner till Josse, och sen så satt vi där och fixa lite bilder. Sen satt hon vid datan och ja ringde till Benny, och vi pratade i typ en timma och 20 min tror jag. Sen satt ja och pratade. Skickade sms till Hannes, blev lite udda. Men de pratade om när deras bio skulle börja och så där. Sen gick ja hem, så nu har ja precis kommit hem. Ska sätta på en film snart tror ja, kanske "Saw 5", efter som ja bara har ett den en gång, ja köpte 5:an idag, köpte även "Rec", "I could never be your woman", Margot at the Wedding" och DrillbitTaylor"
Imorgon blire det nog titta på film, smsa och städa kanske? För det behövs kan ja säga!
Nu ska ja dricka fanta exotic och äta ostbågar, titta på film och smsa med Benny!

forever a part of me

Hej hej hej :D
Såg stav fel i header, men fixat nu ;)
Idag ska ja vara med Josse :D Vi får se vad vi hittar på idag ^^
Blev väckt utav några jävla ungar på gården, att ja aldrig kan lära mig att de alltid är ute, så ja kan stänga vädringsfönsteret ?. Jaja xD
Uppdatering kommer underdagen kan ja lova :D <3
Bjuder er på en bild från igår, innan ja skulle titta på film, så drack ja denna :D Det är typ godast!

sweet dreams

Äntligen en ny header ? xD haha, kände att ja behövde en, men det är inte så där jätte fin, men den får vara där så länge. Så kan jag göra en ny, när ja känner fört. Ja och Cs4 är inte bästa vänner. Jag fattar mig inte på det riktigt, men det löser sig nog. Ska sätta på en film nu, men vi hörs imorgon, puss på er alla :D <3

Du är min bästa vän!

Josse gick precis. Vi tittade på film, det blev Benjamin Buttons otroliga liv. En film som ligger på topp! Jag är kär i filmen! Jag vet inte vad som är jobbigast, är det att dö som man ska eller dö som en bebis? Ja vet inte, vet ni?
Men det var allt vi hann med för filmen är typ nästan tre timmar, men det blir nog en massa film idag, för ja fick ju en massa filmer utav Olof, så har en massa att titta på. Har inte hänt så mycket, ringde Benny när ja va på väg hem från skolan, hans röst är massa fin! Sedan kom ja hem, pratade med honom i en timma och 42 min. Sen väntade ja bara på att Josse skulle komma. Matti va här med och åt med oss, han är alltid lika rolig och snäll. Han känns nästan som en bror, jag är ärlig. Matti känns mer som min bror än vad min bror gör. Ja vet att min mamma kommer läsa det här, men jag orkar inte bryr mig. För det är så det känns. Men ja vet min bror håller på att bli bättre, men det är inte bra än.
Sofie Pettersson, du ska vet att ja finns här för dig, vi ska klara det här. Men vi kan inte klara de själv, vi måste ha varandra. Jag klarar mig inte utan dig. Jag kommer ihåg i ettan när jag såg dig, min första tanke va" Henne vill ja bli vän med, hon är så söt, söt som socker". När du inte va i skolan, så blev ja så orolig, ja ville fråga "var är du?". Men det kunde ja inte eftersom ja inte va din vän. När du va i skolan igen så lyste du upp min dag, ja blev glad över att se dig. Men ja va så blyg att jag inte vågade säga något. I tvåan så hoppades ja att du skulle gå i samma klass som ja, för då kanske ja skulle våga mer.Vi hamnade i samma klass. Men ja vågade inte prata med dig fast vi gick i samma grupp på elen, utav David fick fråga om din msn, så ja kunde prata med dig. Du va ju så ensam i skolan, tyckte jätte mycket synd om dig. Men sen såg jag dig onlie, jag skrev till dig. Sen blev vi snabbt vänner, idag är vi bästa vänner. När du hamnade på sjukhuset mådde ja skit, ja va så orolig över dig, tänk om något hade gått fel, eller nått. Jag ville inte att du skulle må dåligt. Jag vill inte se dig ledsen. Jag älskar dig, ja klartar mig inte utan dig<3

you <3

Sitter i skolan, och mobbar olof och Adam :D Alltid lika kul :D Va nyss på Priso och fick cola utav Adam :D Har även ringt Benny (aa) Olof pratade med honom xD. hihi xD Nu sitter ja här och typ glor xD Kim och Benny pratade på tyska xD (aa) haha, men det gick inte så bra eftersom Kims inte va så bra xD. Men ja vet inte om det blir att vara med Josse idag eller inte, men ja hoppas att hon hör av sig och säger hur det blir, men ja är massa film sugen så det blir iaf några filmer för mig :D Har fått ett par stycken utav Olof så blir ett par filmer idag :D Kanske blir att städa sen ? xD haha, om ja orkar xD. Men ni får ha det bäst :D <33

hahhahahah

Idag gick ja inte till skolan, mådde skit i morse när mamma väckte mig, fick migrän och va as depp ;/ Så då vart det bara sängen i mina tankar:) Så sov till typ 12, fick sms utav Benny( en kille från stlm, massa söt och snäll (a)) Sedan ringde han och vi pratade i typ 1 timma och 40 min xD (aa) Sedan va det bara att fixa sig och sedan dra till stan för att träffa Josse :) Drog till stan träffade Josse, kollade i typ alla butiker efter Leggings, vi hittade efter ett tag. Sedan in på donken, ja fick vatten utav Josse, och hon köpte en chees xD Sen åkte vi hem, gick till henne. Fick reda på att Frallan ( Josses hund) hade ätit upp deras mat, dumma hund ;O Josse hade även fått sitt skolkort! :) Massa söt, som alltid :) Sedan gick vi upp till mig, fixade in hennes bilden i min data fixade till de, sedan la hon upp de på bdb: Jnorlin heter hon :). Sedan gick hon hem, och ja tog min medicin, snart ska ja ut med Bagge och sedan titta på tv, smsa lite med folk. Sen sova :) Börjar kl 12 imorgon, SOFT! :D
Ha det bäst!<3

so beautiful

Blev ingen skola för mig idag, då ;/  Men imorgon så! Jag målade naglarna igår, och det blev inga chokladbollar ;(
Jag gick upp vid ett kanske eller aa jag glodde iväggen och i tv fast den inte va på, mamma kom in och ringde bup, och frågade va hon skulle göra, sen fick ja prata med Roita så jag ska till bup imorgon och prata, kommer bli en massa nice, så kommer missa matten (y) Det gör inget xD 
Idag va ja med Tessan, underbart! vi pratade och så där sedan ringde en kille ;O Blev skit chockad xD Men men, han är jätte snäll! Sedan började hon att plugga, men det gick ju inte så bra. Ja myste massa med Missy, hon är ju så liten och så sööööt! Sedan skulle ja hem, så ringde ja upp killen (a) Jag ville ju inte gå själv xD, han va snäll och pratade med mig :D Sedan kom ja hem, satte mig här.
Missy : <3

wow mr cool

Sitter här, igen skola idag inte ;/ Fick migrän i morse, men det håller på att försvinna :D!
Fick reda på att Sofie operades igår, och allt gick bra! Nu är bara att hon ska må bättre och sedan komma till skolan, för jag saknar henne massa! Men har inte gjort ett skit idag, bara sovit, så nu tänkte ja kolla om vi har allt till chokladbollar :DD  Hoppas hoppas är så sugen på de :D Ha de bäst, <3

<333

Fia gick just, vi kolla på film någon spansk typ porrfilm ;O xD Men blev lite smsande lite :D  hihi bara fia vet med vem xD (a) haha, men men xD Den va rätt bra faktiskt, det var mycket sex, men det var en bra handling! Man kan verkligen fatta hur det är att vara som hon. Vi har inte gjort så mycket, men när vi gick till affären för att hyra män som hatar kvinnor, så fanns den inte, då blev det diary of a sex addict. Men där vi skulle betala så hade jha glömt pengarna xD Så bara att gå hem  och sedan tillbaka xDhahahahahah xD är man bäst eller ? (a)
hahah xD FILMEN:
Nu sitter jag här och inte gör så mycket, ska ut med bagge sen. Imorgon bitti blire ut och springa! Sedan hem och duscha, fixa mig och så där, sedan till skolan sen blire dans, så jag kommer inte uppdatera bloggen imorgon så ni vet!
Sofie, jag tänker på dig hela tiden, fan gumman. Hoppas att går bra, hoppas du mår bättre snart! <333

you are so

Tjena alla! Sovit gott? Det har inte ja xD. Ja har legat och tänkt en massa.
Har inte gjort så mycket än, varit ute med bagge, med mamma.Sedan gick vi till netto som har öppnat i ulstämma :D Sedan gick vi hem igen. Smsa lite med folk och så där, sen när ja kom hem så var det skönt, vi hade varit ute i nästan två timmar ;OO Aah, sen satte ja mig här. Fick damp på msn! Så startade om datan ,sen fick ja de att funka :D Sen har ja bara suttit här och nu väntar ja på att fia ska komma, om hon kommer vill säga, man vet ju aldrig xD. Vet inte vad vi hittar på, men det lär ja ju märka:)
PS. DU ÄR SÖÖÖÖÖT! <3 ;)

he is so fucking great! <3

Nu hoppar ja i säng! Ska upp halv 12 ;O  mamma ska väcka mig då sa hon ;O
aja, bara att gå upp då xD hahahahah.
GOD NATT!

he is sooo cute <33

Sitter här och inte gör så där jätte mycket, pratar med några på msn :)
Igår åkte jag till Sandra som sagt och vi tittade på film och pratade och så där, vi fick skrattanfall xD Sandras pappa va rolig. Det kommer video på Sandras fina danser med, när jag orkar lägga upp dexD. Vi gick och la oss vid tre :). Vaknade runt 12 utav Sandras mamma som väckte oss. Sedan kom Linda skit pigg och försökte få upp oss xD. Sedan gick vi upp, hon tvingade i mig en macka, men den va stor ;O. Sedan kollade vi på Mysteriet på Greveholm  :D NICE! Sedan gjortde vi smulpaj, sen stack ja till affären mötte mamma. Köpte godis :D Sedan hem, satte mig här. Pratade lite med folk, sedan ut med Bagge och Josse, Kom hem en timma senare, satte mig här igen. Nu gör ja inte ett skit ;O

pain pain pain

Sitter här och håller på att fixa en ny header, men det går inte alls bra! Får se om jag fixar imorgon eller något! Men nu måste jag packa, och sedan åka med bussen hem till min ängel :D Så om ni vill något så är mobilen med!

this pain is just too real <3

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along
Låten är bäst!
Evanescence - My Immortal Lyrics

i´m thinking of you

Hello!
Idag, vaknade jag kl 10. Satte mig lite vid datan, hoppade sedan in i duschen, fixade håret och så där. Sen åkte ja och mammi in till stan hittade ett par jenas efter 10 MIN!!! Träffade Jossan och Alex. Det va verkligen inte igår! Sedan köpte vi lite hår sprej.
Fick veta att Sofie ska operaras idag eller imorgon ;(. LYCKA TILL GUMMAN! jag hoppas verkligen att allt går som det ska, och att du mår bra igen gumman <3.
Ikväll ska jag vara med Sandra och sova där, kommer bli en massa mys <3

rain rain

Sitter och pratar med Anna om går dagenxD.
Möte henne vid Kenty, sen först tog Vera min snygging vante, och sprang iväg med den-_- xD. Sen började det killa i percings hålet, men ja sa: Fan vad det killar i hålet, Mamma och Anna tittade på varandra och började att as garva. De tolkade lite fel xD. Men det va inte de hålet ;O.
Har spytt ännu en gång, skulle vara med Josse. Men jag vågar inte de. Iaf ja börjar spy igen -_-´Så får sitta och tråka, om jag inte spyr mer idag, så sak mamma och ja åka in till stan imorgon och köpa jeans :D Sen på kvällen ska man ha en mys kväll med Sandra :D <3
Bagge och Vera igår :D

i miss you bby, i want you here and now

God morgon, vaknade för en timma sen, ja vet jag måste bli bättre på att skriva, men har inte haft någon ork ;/

Men igår, så var det skola som varligt men Peter ( min mentor) ville prata lite med mig. Sedan hem kl 11, mamma gjorde pannkakor i hopp om att ja skulle äta, åt en halv. Åkte till BUP, pratade lite och så där, blev även gråt. Sedan åkte jag och mamma in till stan och köpte vantar. Sedan hem, gick ut med Bagge, och Vera lekte massa :D De hade dragkamp om en pinne xD Så söta de är tsm! Sedan kom Anna dit, och vi pratade lite och så där, efter det drog vi till centrum, mamma köpte hund godis och sedan hem. Satte mig vid datorn och spela sims, sedan mat. Åt inte så jätte mycket. Sedan blev det att glo på tvn. Sedan sova.
Idag: Mamma väckte mig vid halv 7, men jag ville bara sova idag, mådde skit, gick även upp och spydde. Somnade om, sov till typ 11. Nu sitter jag här och inte gör något alls. Smsar med Sofie. Det är nice, idag vill jag att något händer, för jag är fett depp så vill inte va hemma hela dagen låååång! Någon som har lust att ses? (a)

you won

Tjena bloggen :) Förlåt för dålig uppdatering.
I måndags: Gick till MTU, gick sedan tillbaka till skolan och mötte upp ängel där. Sedan tvingade hon i mig mat ;/. Sedan efter dansen fick vi stjus utav Sandras pappa, nice! Sen hem titta på tv, sedan sova.
Igår: Gick till skolan började kl 12, jätte skönt. Sedan gick jag och Olle( min lärare) till jfalk, och pratade med de där, så jag ska på apu där någon gång nästa år. Sedan åkte ja till ekhcentrum och träffade Tessan där, vi gick och handlanade lite fika, sedan gick vi hem till mig, pratade en massa, sedan gick vi ut med min hund, så han fick springa av sig lite.Sedan hem och äta, min borsa fick typ damp på mig, bara för att jag åt så lite och sakta xD. Sedan tittade jag och Tessan på Säg att du älskar mig. Sedan gick hon hem. Ja hoppade in i duschen, och sedan pratade jag med David, så han och jag är vänner. Det känns en massa skönt! Sedan läste ja och somnade.
Idag: Gick upp halv 7, åkte till MTU, och nu är jag här. Smsar lite med Sofie och Fredde. Vi ska skriva om olika bilder, men hittar inte fina. Ville heller skriva om någon bild jag tycker är fin. 

you are

God morgon gott folk!
Har redan haft en lektion, sitter och väntar på att nästa ska börja så man kan få komma hem någon gång. Jag har faktisikt inte gråtit! Vi pratar lite grann men det är stelt. Men nu vill ja att vi ska vara vänner för jag klarar inte av att det är så stelt i mellan oss. Så jag tänkte prata med honom ikväll, klarar inte ta det face to face. Men men, bara tre lektioner kvar. Sedan blire dans med ängel, det ska bli nice. Det är 15 min kvar innan lektionen börjar, jag har ingen aning om vad jag ska göra tills dess, men men. Jag mår fett illa med. Men det är bara att bita ihop. Jag är jätte trött med fast jag har tagit min medecin.
Ha en bra måndag!

look in to my eyes

Tjosan, sitter här och saknar en viss person, men men bara att acceptera läget att han inte älskar mig längre. Igår kväll/natt camade jag med Fredde. Det va länge sen han och ja pratade. Gick och la mig kl 3 xD.
Vaknade runt halv 12, satte mig vid datan och drack min actimel och tog mitt p-piller. Bestämde med Josse att dra till Ikano, så gick vi ut till bussen och såg att gratisbussen stod där, så vi åkte med den! Hittade inte så mycket, köpte Känn pulsen slå - Berny Pålsson. Sen åkte vi hem, gick runt lite, och sedan hamnade vi här. Fixade hennes blogg, nu har hon precis gått, jag har fått min sömnmedecin med. Så måste stänga av datan vid halv 10, och då blire att läsa den nya bocken :D
Ha det bäst!

lisen <3

Bäst <3

a long story

I onsdags gick ja till skolan, men det skulle jag aldrig ha gjort. Ja typ grät hela tiden. Så ja stack hem efter första lektionen. Ringde efter mamma, hon va på väg hem. Sedan frågade hon lite frågor när hon kom hem och såg mig typ gråta som fan. Hon frågade hur jag mådde idag och så där. Sedan frågade hon om ja ville leva, då sa ja nej det vill ja inte. Sedan gick ja och la mig. Sen kom mamma in, och sa att hon hade ringt till BUP, o sa att de skulle ringa upp och se vad vi ska göra de ringer. Ochh de vill prata med mig, men först så ville ja inte sen så. Men va mest tyst. Hon i telefonen sa att jag skulle äta och dricka, men det ville inte ja. Hon sa även att hon skulle ringa upp igen för att hon skulle prata med en doktor och hennes chef och se vad de skulle göra. Sedan kom Sandra till mig, hon hann typ bara säga hej till mig i sängen. Tills BUP ringde igen, de ville prata med mig med, och de sa att det va bäst att vi skulle åka upp. Så vi åkte dit mamma och jag, och pratade med de som var där, i typ två timmar sen sa de att det va bäst att vi skulle stanna här över natten och sen sedan se imorgon hur de var med mig och så där. Så vi fick följa med en kille från Psyk, som heter Gunnar, sen satte vi oss i ett rum, det va jätte litet, så fick panik, så vi satte oss utanför rummet. Sedan kom det en läkare och min kp(kontakt person). Pratade lite och så där.Sedan Visade Dan mitt rum, och sen en rundtur hur allt såg ut och vart allt låg och så där. Sen åkte mamma hem, eftersom vi ville ha lite kläder och så där. Fick veta att vi bara fick ha mobilen på från 6-8 på kvällen. Så ja stannade på mitt rum oxh tänkte inte röra på mig förens mamma kom tillbaka. Men sen kom Dan i igen, och frågade lite och så där vem som fick ringa hit, vem som fick komma och så vidare. Sedan gick han. Sen kom Sofia, hon ville att jag skulle hänga med henne och träffa de andra som va på psyk, så då gjorde ja de. Satt och kolla på Idol med de andra. Sen vid 9 kom mamma. Tittade lite mer på tv, sedan fick jag mitt sömn piller. Sedan gick vi och la oss.
I torsdag: Blev väckta vid halv 8 tror ja. Då vare frulle, upp och hoppa. Åt inget, drack ett glas. Sedan tittade ja och mamma på tv, sedan vare lunch, åt inget då heller. Då började "oskguden" som en patient sa om henne, hon började dampa på mig. Men men, det sket jag i.  Sedan vare möte, de sa att jag skulle stanna ännu en natt. Så då åkte mamma hem igen. Eftersom vi trodde att jag skulle få åka hem. Så då va ja själv med en skötare och tittade lite på tv, spelade lite kort och så där. Sen vare mat, åt LITE! Jätte lite, sen spelade vi mer kort. De ville inte att jag skulle vara ensam. Men mamma kom vid typ halv 7 typ, Då spelade jag och mamma lite kort. Sedan åt jag lite godis och drack lite pepis. Sen blev kl 8,och då vare dags för idol. Jag fick även min sömn medecin, fick två denna gång. Gick och la oss vid 22.00.
Igår: Så blev vi väckta vid kvart i 8, då blev det att klä på sig. Gå ut till Dagsrummet, och jag åt jätte lite yogurt. Sedan spelade jag och mamma kort. Sen blev det fika vid 10, åt inget. Spelade mer kort. Sedan lunch, ja åt en hel potatis. Sedan möte igen, de frågade hur jag mådde och skit, då sa de att jag fick åka hem, då blev jag glad!  Så jag och mamma började packa ner allt. Sen möte igen, fick sömnmedecin. Så jag ska kunna sova bättre i typ två veckor och sedan troligt vis att jag kommer sova bättre sen. Sedan fick jag min mobil och sedan drog ja och mamma hem. Skickade lite smsa till folk vart jag har varit och så där och hur ja mår. Sedan när jag kom hem blev jag sugen på pizza, så jag fick de eftersom jag inte har ätit något sedan David gjorde slut. Så vi gick till affären köpte lite mat och hyrde " -dé ä, kannon" med Robert Gustavsson. Sedan hem och äta, men åt inte så där jätte mycket. Sedan titta lite på tv, sedan fixa mamma säng in till mitt rum, för att ja inte får vara själv. Sedan sova.
Idag: Vaknade runt 11, sedan satte jag mig här. Sedan började ja att skriva. Nu ska jag och mamma titta på filmen som vi hyrde igår. Ha det bäst! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!