Mobilinlägg

Sitter i bilen på väg till gbg. Snart där, trött som fan. Men men. Snart får man träffa syssling :-D. Vet inte vad vi ska göra. Men det är sådant som märks. Nu börjar alain blir rastlös. Han vill ut, fast det regnar som fan xd hör av mig senare sen kanske. Ha det bäst!

Mobilblogg

Hejdå sverige! Hej finland, vet att det inte är så där jätte långt dit, men ändå liksom (a) har nu suttit i bilen i 3 timmar utan stopp, vi ska snart stanna och äta. Eller ah om en timma typ xd men ändå. Det är 633 km till haparanda, Hihi (a) vi va nyss i timrå. Så det är en bit kvar. Typ så där 8 timmar, om vi inte sover i umeå. Får se hur mycket älsk orkar köra. Har inte sovit än, jag är inte åksjuk heller:o. Har dock lite ont i skallen, men har ju meds med mig som tur va. Vi har massa dricka med oss, och en liten godis påse. Tror att vi ska köpa lite mer sen, så jag orkar vara vaken hela vägen. Det är mitt mål i alla fall, men om jag lyckas eller inte det vet jag inte. Vet inte när jag skriver igen, det är sådant som märks. Ha det bäst så länge :)<3

11:56

Får se vad som händer idag, vet inte än. Hoppas på en dag i solen (aa) Bada kanske med, tar med mig kameran och så kanske ni få lite bilder någon dag. Tog även lite bilder på vägen till Örebro, men dock inga där. Det blev lite shopping också (a) Mer får ni veta någon annan dag. Nu ska jag packa lite kex och dricka till badet. Hejdå!<3

10:04

Dåså, bara en timma kvar tills mina svärföräldrar kommer och hämtar oss. Är inte klar än, men det är lugnt. Jag hinner, just nu är älsk i duschen, jag har nyrakade ben, så skööönt! Men ska ta och sminka mig och sen välja kläder. Hmm, vad ska man ha på sig idag då ?, aja hoppas att alla får en bra dag!

Hello;)

Sitter och kollar på tv, medans älsk ligger och sover alla redan. Hihi, han va lite trötter idag. Idag har det inte hänt så där jätte mycket. Inte så jätte bra väder. Inte hänt så där mycket när jag har varit här, lekt med Albin och varit i bolänge med Johnny och abbe och älsk. Sen har vi hälsat på Reija och Jouko(matti mor och far) Vi ska medde imorgon till Mikko, Mattis bror. I Örebro.
Vet inte när jag kommer skriva igen. Förlåt, men har inte så stor blogg lust när jag är hos älsklingen min. Dagarna går FÖR fort när man är med honom. USCH!
Nej nu börjar Sveriges fulaste hem. Ska ta och se på det.
Bjuder på en gammal bild.
Nu vaken älskling, hihihi
Ha det bäst!<3

Mobilblogg

Hej bloggen, och alla lärare. Sitter nu på tåget mot sala, byter ju tåg där. Det är bara typ 45 min tills jag är där. Sen hoppas ja att hedemora tåget inte är försenat! Och min väska väger ton! Hoppas att jag får på den på tåget. Den väger massa mycket! Och just nu håller jag på att svettas ihjäl. Det är skit varmt här. Vad gör alla idag då? Själv håller jag på att somna, jag är skit trött och har ont överallt. Inte alls kul. Men jag fick vatten och tidning av mamma, hon va snäll och hjälpte mig till rece. Fick även en glass. Mums! Får se när jag hör av mig igen. Men tycker att alla ska ha en jätte bra sommar!

Mobilblogg

Hej! Och förlåt att jag inte har skrivit men lite svårt när man inte har något internet hemma, vet inte när vi får tillbaka det, eller så. Men får se om jag kommer mobilblogga mycket, det lär ni märka. Men det va fest igår för att sandra fyllde år, så vi firade henne. Det blev utgång och så där, det va trevligt. Fast det inte var så mycket fart någonstans. Vet inte om sandra kommer idag och hämtar sina saker, det är sådant som lär märkas. Just nu ligger jag och tittar på tv. Tråkar en massa, finns inte så mycket att göra när man inte har nät>.< ni får ha en bra lördag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!