Kör en liten mobilbloggning så här dags, ...

Kör en liten mobilbloggning så här dags, just nu sover Vincent men vet inte alls hur länge dock. Idag har vi varit på stan köpte ett fotoalbum, skulle köpa en foto ram, men den var slut. Som tur ca kommer den in igen imorgon! Igår kom först min syster, då började vi äta på tårtan. Den var super god! Sen gick vi till systemet, köpte lite noterade vin, självklart var det ingen alkohol i! Sen i kassa sa han i kassan grattis, sen började han bakom mig i kön flörta med mig och han var 65+! Usch! Haha, sen kom mamma, bror, Emma och Britt hem till oss och sa grattis och så där. Sen fick vi Vincent att somna vid 11! Nu vakna han ha det bäst alla!


20 år

Idag fyller jag 20 år! Herregud vad tiden går fort?
På 20 år har jag hunnit med att göra så mycket, men ändå så lite. Haha!
Älskling, hans mamma(som är här på besök) och Vincent grattade mig tidigt imorse, eftersom älskling ska iväg till jobbet! Men fick min present, en ny telefon! Gud så glad jag blev! Det gjorde verkligen min dag, hehe! Vet inte vad den heter men det är en xperia något, hehe! Bättre än min förra telefon iaf! Hatar den, sjukt seg, massa med repor i skärmen. Aah helt slut med andra ord. Så belv jätte glad för den, hehe! Ska lägga upp Vincents out fit sen, men orkar inte hämta kameran just nu.
Det är redan en massa som har sagt grattis till mig, tack till alla igen, ni är underbara! <3

Prinsessan Estelle!

Tänkte ta upp ett nytt ämne som många pratar om, mänligen våran nya prinsessa Estelle Silvia Ewa Mary!
Jag personligen tycker att allt är så extremt överdrivet i median. Att de typ står utanför där de håller hus och försöker ta sig in bara för att få en bild på henne? Hon får så himla mycket uppmärksamhet så att det inte är sant. Vem vet hon kanske blir en jätte elak drotting? Kanske inte ens väljer att bli det? Vem det, jag har många frågor om det. Men som sagt tycker jag att det är massa överdrivet. Visst jag tycker att det är kul att allt gick bra, och att de är glada. Vill ju inte att någon ska bli ledsen, då menar jag att man kan få förlossingsdepression. Det kan inte vara kul att få!

När jag ändå pratar om kungarriket, så kan jag ju säga vad jag vet om de(inte mycket!)
Kungen heter typ Karl-Gustav eller något, vet att man borde kunna vad han heter, han är ju våran kuung, men har inte brytt mig så där jätte mycket om jag ska vara ärlig! Han gifte sig med Sivlia som kommer ifrån ett annat land. De fick tre barn(?), kan inte alla namn. Men tror att det är Viktoria och Madelen(?), Philip. Det är typ det, och att våran kornprinsessa gifte sig med någon radom svensson kille. Vilket jag tycker är jätte bra!
Men tycker att kungen verkar lite snurrig av sig, Silvia borde lära sig lite bättre svenska. Barnen vet jag inte så där jätte mycket om så har inte så mycket att säga om den saken. Tycker bara att kronprinsessan(vet inte vem av de som är vem, haha!) ser så mysig ut, skulle vilja krama henne, haha!

Alla är lika mycket värda ovasätt om man är kändis eller inte! Alla har även rätt till ett privatliv även om man är kändis. Tycker att man ska respektera det! Men detta är vad jag tycker!

Vad tycker du om Estelle och kungafamiljen?

2 dagar kvar

Ni kanske undar vad jag ränkar ner till? Inget speciellt. jag bryr mig inte så där super mycket, men jag fyller ändå 20 år. Det betyder att jag får gå in på systemet. Men eftersom jag inte dricker så mycket ska jag nog ändå köpa alkoholfritt, någon cider eller något. Bara för att jag kan liksom. Det har inte hänt så där super mycket de här dagarna. har framkallat lite bilder(111 st), när de kom och jag titta på de, kom jag på att jag har massa bilder kvar på kameran som jag inte har lagt över än som jag vill framkalla. Aja, får bli nästa gång. Bilderna blev ialla fall jätte bra. Har satt in några i hans bok. (första åren boken). 

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, matti och hans mamma ska in till stan och köpa mig min födelsepresent. De har pratat ganska mycket finska idag så tror att de har planerat vad han ska köpa, för han vägar säga vad de prata om, haha! 

Men jag ska mysa massa med en glad kille! Våran kille är mycket gladare på ersättingen, jag ammar bara ngåra få gånger per dag, så har inte så mycket mjölk eller kvar. Så det var nog bara bra att vi börja med ersätting. Inatt har han sovit bra, gråtit ett par gånger, men då har jag stoppat in nappen då sluta han! Det har aldrig hänt förut, någon gång måste vara den första. Han brukar inte ta nappen så där jätte ofta, men nu har han börjat att ta den mera. Vilket är rätt skönt, för annars har han hela handen i munnen, eller ja försöker stoppa hela handen i munnen, haha! 

Nu ska jag snart äta lite lax, potatis och sås! Ha en bra lördag alla om jag inte skriver mer idag.
(Varför jag inte har skrivit på ett par dagar är för att jag inte har haft någon större lust, vet inte varför. Men har tappat lite av blogg lusten åter igen. Men vi håller tummarna att den kommer tillbaka! Puss på er!)


en vecka kvar

Idag åkte vi till ikano, behövde komma ut lite och se lite folk, hehe! Kan inte sitta inne för länge, vet inte varför. Men måste hitta på något lite då och då. Men blev lite kläder till Vincent, för han har inte så mycket i 62/68, blev även lite annat som termos. För jag tror inte att Vincent blir så mätt på min mjölk, för han vill äta mycket oftare när han tuttar. Men men, nu blir det snart mamma och minimodeller efter det är det filip och fredrik "vart är vi på väg".

Herregud vad jag blev sugen på en räksallad, kanske ska ta och fixa det imorgon, skulle vara as gott! MUMS!

sjukling

Efter jag kom hem från sjukhuset har jag blivit genomförskyld. Hostar, ont i halsen, täpt i näsa jag ni vet ju resten själva. Mattis mamma och pappa kom i lördags för att hjälpa till med Vincent. Uppskatas verkligen! När de kom var de så gulliga och gav mig en blomma och ett kort. Krya på dig present, så himla gulligt! Så igår gjorde vi inget var bara hemma och sov typ. Men gud så skönt! Har inte hat Vincent på två nätter heller. Jag och älsklingen sover i gästrummet/Vincents rum. Så har mattis föräldrar honom i vårat rum. Så har de ersättning på natten, och kommer in på morgonen när det är mat igen. Inatt vaknade han bara 12, 06 och nu på morgonen 9.30! Han sover så sjukt bra med de, eller om det är för att han sover på ersättning, hehe! Men nu orkar jag inte sitta här någon mer. ha en bra måndag.
Sötnosen igår efter ett litet bad. Vi passade på att lufta honom lite, ni vet rumpa och så. Han tycket att det bara var skönt!
Han tycket till och med om att bada!?!

hemma från akuten del2

Innan min moster kommer så hinner jag att spy en gång till, men det var bara vatten, inget annat. Smakade inte ens äckligt. Inte så konstigt att jag spyde vatten heller, hällde i mig typ 2 liter på en halv timma, haha! Mådde lite bättre efter det, somnade några minuter i sängen. Sen kom en kille och hämtade mig till avdelningen. Hinner inte uppfatta vägen dit, var så sjukt trött och borta efter all medicin. Kom till mitt rum, visste inte ens vilken avdeling jag låg på. Men där träffade jag en syster, hon hjälpte mig till sängen och fixa lite mackor till mig. Fick de, men kunde inte ens titta på de, mådde för illa. Skulle precis ringa min moster som skulle komma och sova hos mig. Men då hör jag henne i korridoren. Så skönt att ha någon vid sin sida. För jag hatar verkligen sjukhus efter alla sjuka filmer man har sätt. Man vet ju händer det något typ något virus utbrott så kommer det ju hände på sjukhustet först. Det är vad jag är rädd för. Men när hon kom kunde jag slappna av lite. Efter lite prat så skulle vi sova, men precis när jag höll på att somna så spydde jag. Bara vatten och lite nyponsoppa denna gång. Sen vaknade jag vid 4, som jag alltid gör nu för tiden för att Vincent brukar äta vid den tiden. Men somnade om lika fort typ. Sen vaknade jag vid 7 när de kom och tog tempen på mig, 37 något var det. Sen vaknade jag vid 8, då de håller på att spränga vid norra entren. Trodde att det var brandalarmet först, blev skit rädd haha! Men mådde jätte bra. Ringde älsklingen och pratade med honom om hur natten gick. Den hade inte gått så bra, Vincent vägrade att sova. Men som tur av kom min mamma över till honom vid 3 på natten. Så Matti kunde sova lite ialla fall. Sen var jag tuvungen att hand pumpa ut massa mjölk. Sen kom frukosten, skapligt gott kan jag lova efter 22 timmar utan någon mat! Sen frågade jag och britt om jag kunde gå ut från rummet och gå till affären som är på sjukan. För Matti hade glömt min tandborste. Så ville köpa en. Vi gick till apoket ist, för jag var tvungen att ha amningskupor, för det glömde han också packa ner. Eller jag glömde säga det. Sen köpte vi mackor, sen gick vi till special bb och fick låna deras bröstpump. Kan ju lova er att det kom mycket mjölk. 300 ml, från båda tuttarna och det fanns mera, haha! Efter det mötte vi upp Vincent och matti utanför special bb. Sen gick vi till mitt rum och satt där ett tag och jag myste en massa med min saknade bebis! Sen blev det mat för min del. Åt upp allt! Sen kollade min temp igen för fick inte åka hem om jag hade feber. Men det hade jag inte, så fick åka hem. Så vi åkte hem, gud så skönt det var att få komma hem!

hemma från akuten del1

Hejsan!
Igår var det inte alls rolig dag måste jag säga. Först gick mötet skit bra och när vi kom hem till mamma(vi åkte hem till henne bra för att mysa lite). När jag sitter och ammar så bärjar det göra ont i ryggen, så lägger mig ner efter åt och försöker sträcka på ryggen. Men inget funka, drog hem för att vila lite utan Vincent, mamma tog honom så att jag och matti skulle få sova lite. Men på vägen hem gjorde det SKIT ont att gå. Men lyckades komma hem. Blev dålig i magen så satt på toan ett tag, så klarade inte ryggen det så tvingade mig själv till sägen, där började jag att gråta av smärta. Så ringde 1177(läkarvårds rådgivning) när jag pratar med i telefon så spry jag. Matti får prata med de i telefon och de vill att jag kommer in till akuten. Men jag kände att jag inte att jag skulle klara av att sitta upp i bilen på väg dit, så de skickade en amulans till mig. När de kommer tar de tempen då liggern den på 37, de tar med mig upp. Men jag glömde glasögon,skor och jacka haha! Smart man är, haha! Men där uppe när jag ligger själv( matti, mamma och Vincent tog blien) så började jag att gråta igen. Sen när mamma kommer så sypdde jag igen. Sen kom matti precis när fick mitt rum på akuten, de tog tempen igen och då hade jag 38.2. Sen tog de 100 olika prover kändes det som. Sen fick jag morfin, och blev ganska hög så kommer inte ihåg så där jätte mycket, men jag vet att när de tog tempen igen hade jag 39, så hade ganska hög feber då jag brukar ha 36. Fick göra en massa undersökningar och så där. Sen kollade de njuren och min vänstra njure var snvullen( hade ont på vänster sida). Sen fick jag låna en bröstpump och pumpa ut lite mjölk. Sen fick jag röntgas två gånger, suck! Igenom en konstig sak, och jag som har klasterfobi, skulle ligga där inne, trodde att jag skulle dö. Men sen sa de att jag skulle åka ut och in igen. Så jag la mig ner och gjorde vad de sa, lika bra ju! Sen tog det att bra tag innan vi fick svar. Vid halv 11 på kvällen fick vi svar att det var njursten, en stor en också! typ 8mm, stor är min, yaay! Inte så konstih att jag fick ont då den är på väg till urinröret. Men jag hoppas att jag inte behöver kissa ut den, haha! Att den inte kommer ut av sig själv, för det kommer göra så jävla ont! Men efter det så ringer jag min moster som kommer och sover med mig. Somnade vid 1, vaknade vid 8.

Uppe med tuppen!

Är uppe jätte tidigt?
Har redan duschat och ätit frukost, ska snart sminka mig och fixa mitt hår. Efter det blir att åka in till stan för ett mötet. Efter det tror jag nog att det blir att sova. För har inte sovit mycket alls, men är ganska pigg ändå på något konstigt sätt. Men igår hände det typ inget alls. Sov och tog det lugnt. Blev även en tripp till affären för vi hade en övertrött kille som inte ville sova, så han somnar alltid när man är ute och går, hehe! Ska mata Vincent snart, så att det är gjort innan mötet. Ha en bra torsdag alla!

BVC

Då var vi hos BVC idag igen, nästa tid är om två veckor!
Men idag var han mycket snäll och var glad för det mesta. Idag blev det vägning, nu väger han 4200g! Kan ju säga er att det känns också, för han är massa tung kan jag lova!
Efter det blev det att gå hem och lägga sig och sova, sov i nästan två timmar. Men det var skapligt väl behövligt. Men nu kan jag inte skriva mer, har en skrikade bebis. Tror att han är lite hungrig.

Alla hjärtans dag out fit!

Dagen bebis! Fin han är va? min lilla bebis <3
Body: Hm
Byxor: Kappalh
Dagens mamma!
Tröja:hm
byxor: hm

Alla hjärtans dag!

Hejsan alla, det var ett tag sen jag vet. Men har inte orakat/hunnit med det. Blir det svårt att hinna med bloggen när man har en liten bebis, hehe! Idag vaknade vi vid 9, gick vid halv 10. Sedan klädde vi på os kläder och ät lite frukost. Fast Älsklingen tog sig en dusch när vi gick upp. När han kom tillbaka fick han sin present ( en ring). Sen kom han med mina presenter choklad och blommor, ni får bild på det här nere. Blev jätte glad! Sedan åkte vi in till stan för lite äranden. Sen åkte vi till max för att äta lite. Sen åkte vi till rusta, där köpte jag masker och trosskydd. Fick även en bok av älsk, bild ser ni nedan, blev jätte glad så klart! För jag älskar att baka, och just cupecake är super kul! Han känner mig väl min älskling, hihi!
Choklad! <3
Jätte fina blommor, rosa rosor ;) <3

äntligen fredag, haha!

Idag är det fredag, vaknade första gången vid typ 8, sen halv 10. Sen kom min extra mamma och hämtade Vincent, tog med honom tills sitt jobb en liten stund, kom tillbaka efter tre timmar. Jag sov två timmar och bara va den andra timmen. Det mycket skönt att vara för mig själv, men ändå saknade honom så hima mycket! Efter de kom hem, fick han lite mat, sen tog jag fram bärselen. Passade på att göra lite muffins, tog precis ut de. Får se om de är goda, haha! Ska nog göra lite glasyr sen, en till matti och en till mig. Jag vill ha lite philiadelphiaost i min, blir lite mer smak, hehe! Får se om lillen tillåter det eller inte, skulle dock vara ganska gott om han kunde tillåta det, hehe! Funderar även på att göra en hallonpaj någon dag, blev sugen på det, men fråga är vem mer ska äta den? Tror knappast att jag får i mig en hel paj för mig själv, haha!
Dagen outfits bebis!
så ser han ut när pappa väljer kläder, haha! 
Vi börjar att bli sjuka här igen, suck! Jag var hes när jag vaknade, sjukt ont i halsen. Men nu är det bättre. Älsklingen mår heller inte bra, förskyld igen han med. Vincent mår inte heller bättre, stackarn <3

Torsdag

Snart är det helg, helt sjukt vad tiden går fort? Igår blev även Vincent 5 veckor, helt sjukt! Haha! Idag blir det att bara slappa, iväg till affären en liten sväng för att köpa bröd, glömnde att köpa det igår, haha! Vilket minne vi har, sa det till älsk också, men vi båda glömde, haha! Nu sitter Vincent i sin sitter, han sitter där lugnt och ser ganska nöjd ut just nu. Men vill säkert upp snart, haha! Men nu ska jag kolla på Sjunde himlen, och bara ta det lugnt.

Ikano

Idag blev det att ringa till vårdcentralen, för att Vincent fortfarnade inte mår helt okej ännu. Men det var inget fel på honom, vi skulle bara ge han näsdroppar till natten och koksalt på dagen om det behövs. Sen åkte vi till Ikano(matti gick tidagre från kursen pga läkaren) där kollade vi mest på saker och köpa näsdropparna, blev även lite mat på willys samt nappflaska och mjölkersättning. Ifall han inte tar min mjölk(vilket han har svårt för på kvällen innan läggdags. Nu äter han igen, hehe! Men som varligt har han varit jätte snäll ute på ikano och även innan hemma, hos läkaren var det inte lika kul att bli undersökt, hehe!
Nu blir det att slappa och ta det lugnt!

Vincent<3

Jag har fortfanade inte fattat att vi har fått denna underbara skapelsen. Att vi har fått den finaste sonen i världen. Han har varit så snäll hela tiden, gråter inte i onödan, skrattar och ler minst 10 gånger per dag. Visst han sover inte så mycket på dagarna, men det är ju en annan sak, haha! Men han är så otroligt snäll, fin, underbar och vacker. Mamma och pappa älskar dig högst på denna jord ska du veta älskade son <3

Stan med mamma

Idag åkte jag, mamma och Vincnet in till stan för att jag skulle leta efter ett par jeans. Hittade ett rosa par som passa! Blev även ett linne och två par örhängen. 
Jag vill köpa en hel ny gaderob, byta ut alla kläder och slänga de gamla. Men det är inte så lätt, det kostar ju ganska mycket om man säger så. Men man kan nog ta lite i taget. Sen efter stan åkte vi och hanlda, eller mamma handla och sen träffade vi massor som mamma känner, alla skulle kolla på Vincent. Hehe! Sen kom vi hem och nu sitter jag här och inte gör så mycket. Imorgon ska vi bara vila och ta det lugnt tycker jag.
Bilden är från igår, kolla så himla söt han är? Han testade sin nya mössa. den satt jätte bra!

middag

här är min middag idag, mums säger jag bara!

De senaste dagarna

Igår hände det inte mycket alls. Fille och Tessan kom en lite sväg igår kväll, fick lite pizza och bullar, Mums! Vincent fick även lite leksaker. Idag gick jag till mamma redan vid 9.För jag hade tråkigt och vi skulle ändå in till stan. Var på frälsis, sen kom Tessan(min extra mamma) dit, sen gick hon och jag på stan. En rolig dag! Fick med mig ett armband, läppglans, leggings. Köpte även en mössa och ett par jeans till Vincent, hehe! Mycket roligare att handla till honom än till mig själv. Snart kommer älskling hem. Vet inte vad vi ska hitta på men det är sånt som märks. Kollar just nu på oc, något jag inte har tittat på jätte länge!

En månad!

Nu har det gått en månad, detta har han lärt sig!
  • Fästa blicken
  • le
  • skratta utan ljud
  • stå när man håller honom
  • blivit kittlig
Han tycker om:
  • Mina tuttar
  • Leksaker
  • älskar musik

1 månad

Idag blir våran skrutt en månad,herregud va tiden går fort! eller är det bara jag?
Tänkte göra ett eget inlägg om vad han har lärt sig än så länge!
Idag kom ju Mikko och Karin (Vincents farbor/gudfar och hans flickvän). Det var massa trevligt och mysigt. Först fikade vi lite och Vincent somnade i Mikkos famn, så sött! Sen gick vi till affären. Efter det blev det lite gh och sen mat. Sen blev det en massa prat och tv tittande. Sen vid halv 7 åkte de hem. Då började jag och älskling titta på någon japansk film. Den är bra än så länge, men nu är det ju melodifestivalen. Så tittar på det, har inte sätt det på hur många år som helst. Men nu sover ju Vincent bättre med lite musik, plus att det var lite bra artister så varför inte. Haha!

bakat

Hade tänkte att bara ta det lugnt nu ikväll. Men kom på att vi inte har något fika att bjuda på imorgon så bakade lite fort muffins, som imorgon blir cupecakes, hehe! Hoppas att de blir goda, för de ser verkligen bra ut för en gångs skull. De blev riktigt bra denna gång, hoppas bara att de smakar lika gott som smeten. Älsklingen gick och la sig innan jag började typ. Så hade bärselen på, och det gick jätte bra, han somnade jätte fort! Men nu är han dock vaken, men sitter i sittern och är ganska njöd i nårgra sekunder till. Men nu måste jag fixa lite här hemma. Puss på er!

Äntligen klar!

Nu har man städat och donat. Britt var även här och tog hand om Vincent, även min lilla syster var här. Trevligt! Efter det blev det stan, köpte lite kläder till lillkillen, och lite smycken till mig.  Visar det någon annan dag. Just nu ligger Vincent och äter, och jag ska äta lite soppa snart tror jag. Kom på att det är alla hjärtans dag snart med. Undra vad man ska göra till älsklingen då. Hmm. Om jag kommer på det, så tänker jag inte skriva det här. Han läser nämligen min blogg, haha! Inte så kul om han får reda på det innan? han jobbar ju dessutom den dagen. Så något ska jag iaf göra, haha! Men blir nog att lägga sig tidigt idag. För imorgon får man ju gäster som sagt, så vill vara lite pigg iaf!

God morgon ?

Lillen somnade inte förens vid 2 i natt, jätte kul. För jag var super trött redan vid 10, men han vägra att sova. Han var övertrött dessutom. Men eftr mycket om och men så somnade han. Och jag med. Nu är han pigg och glad, har bara lust att sova om jag ska vara ärlig. Men min mamma kommer kl 10 och tar med honom ut på en promenad. Så då ska jag passa på att sova lite. Efter det ska mamma vara mer barnvakt, men här hemma. Så jag kan städa lite, vi får ju besök imorgon! Vincents gudfar, de ska träffa varnadra för första gången! Ska bli kul! Nu ska jag äta upp min frukost, får se om jag kan skriva mer idag. Det är ju sånt som märks, ha det bäst alla!

Fikar

Sitter här och fikar lite för mig själv för Fia var sjuk så hon kunde inte komma. Vincent sover fortfarnade. Helt sjukt att han sover så länge i sin vagn. Han borde vara hungrig nu. Men väntar med att Väcka honom tills kl 4, för han var så himla trött innan han somna. Så tycker att han kan få sova ut lite, så han inte är så grinig sen. Jag är sjukt trött, men har lite saker att fixa här hemma så hinner inte sova, haha! Min syster och min extra mamma kommer på besök ikväll. Så ska städa upp lite så folk kan sitta i soffan och så där. Tog nyss lite bilder, brist på annat, haha!
Dricker te så långsamt så bäst att ha teet i min nya fina mugg!
Dålig bild, men mina nya brillor! Vad tycks?

Lunch

Idag kom mamma förbi vid halv 11, blev lite prat och Vincent åt, sen gick vi hem till mamma och käka lite lunch. Blev även en dusch hemma hos henne. Efter det blev det att baka mokarutor. MUMS! Nu sitter jag här och väntar på att fia ska sluta sin utbilding, seg hon är! Vincent sover i sin vagn, skönt att man kanske till och med kan städa lite snart? Men först ska jag dricka te och titta på tv och vila lite. Är jätte trött! Ska även ringa sjukhuset, för fick höra att min farfar ligger på sjukhuset. Måste se om man mår bra, om man kanske kan åka till honom imorgon om han är kvar.

2 feb

Inatt fick vi sova massor, inget bajs förens nu imorse, typ kl halv 10. Bytte på honom, sen la jag honom i hans säng, där log han ett tag, nu ligger han i babysitter för att han inte ville vara ensam, hjärtat då. Nu kan jag inte skriva mera, har ju en liten sjukling här hemma Vincent. Han behöver massor med uppmärksamhet.

1 feb

Idag är det REDAN den förste i andra! Herregud vad tiden går fort? Hjärtat är även 4 veckor! Han klarade att fästa blicken på ett föremål och sedan titta efter, hjärtat då! Han väger även 3705 g och är 55 cm lång, inte så konstigt att 56 i pyjamas är försmått, haha! Min lilla kille är så stor redan!
Efter BVC, så gick jag och mötte Dior och Bruno(hennes hund). Vi gick hem till henne och drack varmchoklad och pratade massor och hade det mysig. Nu har man kommit hem och ätit lite mat och just nu ammar jag Vincent. Glömde att ta bilder, suck! Får bli nästa gång, hehe!
Men här är en bild som är sjukt gammal!
Bilden är från 08! Sjukt vad tiden går fort?

BVC

Natten gick jätte bra, behöver inte ens gå upp och byta blöja, då det bara var jätte lita kiss vid 5, så orkade jag inte gå upp. Sen vaknade vi vid 9, varit vaken sen dess, men inte lilla Vincent. han har sovit lite då och då. Nu sover han i bärselen, kan sitta med den som tur är, hehe! Kl 2 blir det BVC, sen efter det ska jag möta Dior, så ska vi ut och gå. Hon ska ta med sig sin lilla vovve. Ska bli skönt att röra lite på sig. Sen vet jag inte vad som händer.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!