FREDAG!

Idag är det ingen vanlig fredag inte, nej för det är älsklingen 24 år dag! Grattis till dig hunny! Idag blir det att fira honom så klart. 
Igår så kom mamma och hjälpte mig att städa, tack ännu en gång för hjälpen.  Sen kom älsklingen hem, efter ett litet tag kom johanna och ville plugga lite i lugn och ro, självklart kan hon komma hit och göra det, vi skulle ändå bort en timma typ. Så då fick hon plugga lite ifred. Sen gjorde vi hemma gjord pizza, till efterrätt Ben and Jerrys Oh my applepie! Jätte god! Sen kollade vi på Elfen Lied, världens bästa anmie serie helt klart. Sen gick hon hem och vi gick och la oss. Vaknade vid 5 av Vincent som var lite hungrig så han fick mat sen somnade han om igen, lika så jag. Sen var det dags att gå upp lite innan 7, sjöng lite för älskling sen fick han sin present, han blev jätte glad.
Nu försöker jag få en halv pigg grabb att sova, ni tycker nog att han borde få vara vaken eftersom han är pigg, MEN han har inte sovit NÅGOT idag, så han borde verkligen sova, för snart blir han väll övertrött... Det är verkligen inte kul! Bilder kommer lite senare sen, för kameran är inte här i närheten.
Ha en bra fredag alla!
Bjuder på en gamal bild!

Onsdag!

Hej alla fina läsare!
Blev lite sen uppdatering idag, har inte haft tid eller ork. Kom typ precis hem från ikano. Älsklingen slutade kl 4 idag så blev lite sent. Men tänkte visa upp vad som fick följa med oss hem. Allt förutom en sak. Men ett mobil smycke är ju inte så där jätte big deal liksom, hehe! Men idag har jag slappat lite för att Vincent har sovit ganska mycket idag, rätt skönt om jag ska vara ärlig. Inte så mycket skrik heller, en lugn bebis en lugn mamma, hehe. Sen vid halv 2 kom min mamma och ville till netto med honom(det är en bit att gå) så jag kunde passa på att duscha och så där. Sen kom älsklingen och vi åkte på en gång. Men detta kom med oss hem:
En tjocktröja som vi kommer att ha som jacka typ.
present till älskling som fyller på fredag!
Skor till mig, vet inte när jag köpte skor senast! haha, verkligen dags!
två par till och med! Glad tjej jao!

Tisdag!

Idag är det tisdag, känns som om jag har gjort massor idag. Det har jag inte, haha! Gick up på en promenad med mamma, hittade tussilag ute idag! Ett extremt vårtecken tycker jag, åhå så härligt! Fick dock bara en bra bild på den, vad tycks? Sen köpte vi lite fika på ica gick hem till mig och åt upp det, mums! Just nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem. Vincent sitter snällt i sin sitter, skönt det!  Han sitter och äter på sin snuttefilt/gossdjur. Det är tydligen jätte god, haha! Senare sen vet jag inte vad som händer, men hoppas att ni alla får en bra dag nu!

lever!

Yes jag gjorde det! Jag överlevde hela dagen lång! Är så solt över mig själv, hehe! Fick hålla en sköterska i handen när de tog sprutan, de fick ju inte vara i rummet när man röntgas. Men det gick bra ändå, låg och blundade och låstade att jag var hemma i sängen, haha! Men som sagt gick allt jätte bra, så köpte lite jordnöts bågar på väg hem för att jag var så duktig, haha! Min lillasyster är på väg hit med, hon ville inte vara ensam hemma för hennes mamma skulle gyma, men inte så jobbigt att ha henne här, man kan alltid sätta henne framför eyepet! Haha! Min mamma är även på väg hit hon hade köpt något på stan till mig för att jag var så duktig. Tar nog en bild och lägger upp en bild på det jag fick sen. Nu ska jag bara ta det lugnt.

God morgon alla fina!

God morgon alla söta läsare!
Inte sovit så där jätte bra inatt, sjukt nervös. Det är ju inte bara en fobi jag ska utsättas för, det är sjukhus, hissar och sprutor. Yaaay! Ju mer jag tänkte på det ju mer nervös blev jag. Jätte kul. Men vi gick upp vid 6 idag, jätte kul hur jävla trött som helst. Vill kunna lägga mig och sova igen. Har nog världens sämsta morgon humör, medans lillkillen är jätte glad på morgonen tur det annars vet jag inte vad jag hade gjort! Nu ska jag forsätta kolla på vakna!

Forbi

Imorgon är det dags för en yttligare rönkten av min njure, lagom kul liksom. Utsättas för sin största forbi, klusterfobi (för mig är det också att jag får panik när jag inte kan röra mig som varnligt). Ska åka in i en maskin, dock inte hela huvudet, men ändå. Om ni har någon förbi vet nog vad jag snakar om, hur läskigt det är att bara vara nära lite utav det man är mest rädd för!  Jag kan skriva ett inlägg om allt jag är jätte rädd för, kommer nog bli ett par inlägg, haha! Men iaf imorgon ska jag göra det, har lust att stanna hemma om man säger så har verkligen ingen lust att göra detta IGEN! Men vill så gärna bli av med min sten som sitter och gör ont. Vill kunna kissa ordentligt, utan att vara skit rädd att jag ska kissa ut den. Den är liksom nästan en hel cm stor, och den sitter fast och blockerar ena njuren. Så just nu har jag bara en fungerande. Så får inte dricka så jätte mycket för då gör det SKIT ont i den, yaay! Hoppas att jag får krossa den snart! Nej nu ska jag hoppa i säng. Kl börjar ju bli jätte mycket! Har ni någon fobi, i så fall vad? 
god natt alla fina läsare!
bland mina första bilder med systemkameran! där av gamal vatten stämpel, eller jag visste inte ens hur man gjorde en då, haha!

Grillning!

Hejsan alla fina läsare!
Idag har vi inte gjort så där jätte mycket, Vincnet har knappt sovit något idag. Sover inte än, han VÄGRAR att somna, ska försöka snart igen. Idag fick Vincent vara hos mormor ett litet tag medans jag och älsklingen gick och grilla i skogen. Jätte mysigt var det måste jag säga! Blev dock bara en bra bild på hela dagen, hmm, aja! Den är jag stolt över, tycker att den är fin. Men det är jag det haha! Sen gick vi och hämta hjärtat och väl hemma så gjorde vi inte så mycket. Snart är det BB, tre nya deltagare ska in idag, hmm! Det måste man ju se på!

VÅÅR!

Nu är det då vår på riktigt, kunde sitta i bara linne ute på balkongen förut idag. Härligt! Idag har det inte hänt så mycket, bara varit i affären och så där. Mår mycket bättre nu också, härligt äntligen! Hatar migrän...
Imorgon vet jag inte vad som händer sånt som märks!

Migrän

Yaay, välkommen, har verkligen saknat dig, eller inte! Blir ju inte så där jätte mycket vila heller när man har en liten bebis, hehe! Idag skulle ju pappa har kommit men eftersom jag har fått min migrän så orkar jag inte ha någon här på besök. Idag ska jag nog unna mig en lång dusch, för huvudet blir oftast mycket bättre då. Tänkte visa lite fler bilder från igår. Det var verkligen jätte mysigt att sitta där och bara prata en massa skit med älskling!
Nu snart ska jag hoppa tillbaka till sängen och sova lite! Puss på er!

Härliga fredag!

Idag är det fredag, just nu är det väl många som festar antar jag, men det bryr jag mig inte om. Idag gick vi upp vid halv 8, sen ät han lite, sen tänkte att han borde sova för det ville jag iaf, haha! Så testade att få honom att somna, men han sover bara 30 min, så hann typ precis att somna innan det var dags att gå upp igen. Då ringde mamma och jag frågade om hon inte kunde ut och gå med honom så jag fick sova någon timma iaf. Hon kom och tog med sig Vincent ut på en promenad. Kom tillbaka och gav honom mat. Sen kom matti hem så åt vi lite. Sen gick han och la sig en halv timma. Sen gick vi ut på en promenad till affären för att köpa lördagsgodis redan idag, haha! Så Vincent hade ingen overall på sig för det var verkligen jätte varmt ute! Men mössa och filt hade han på sig. Kollade först på balkongen om han blev kall, men det blev han inte, utan han blev nästan blöt av svett, haha! Satt utanför affären ganska länge och bara pratade lite, massa mys! Sen gick vi hem och Vincent somna inte ens, han tyckte att det var kul att ligga i vagnen och bara glo på himlen, hihi! Sötnosen. Sen efter det har vi inte gjort så mycket. Just nu sover han, jag hoppas för natten men man vet ju aldrig med de små, hehe! Nu tänkte jag redigara lite bilder från dagen. Har bara fixa en, än så länge.
Jag tycker om bilden jätte mycket, men det är jag det, hehe!
Just nu mår jag inte så där jätte bra, as ont i nacken och huvudet. Pappa ska komma hit imorgon, får se hur det blir det. Om jag inte mår bättre så orkar jag inte ha någon på besök...

God morgon Torsdag!

Har varit uppe i säkert en timma, har inte gjort något än. Skulle gått ut och gå mamma men hon mår inte bra just nu. Kl ett blir det BVC, se hur mycket Vincent väger och hur lång han har blivit, ska bli spännande. Det var ju tre veckor sedna sen sist! Sen kanske det blir att ut och gå om mamma mår bättre. Annars vet jag inte vad som händer idag, kanske sitta och redigera lite mer bilder från igår? Aja sånt som märks!
Kanske ska ge lite photoshop tips ? Vill ni har lite tips och trix i photoshop? Eller ska jag skita i det? Aja här kommer en till bild från igår som ni inte har sett :)

Haha!

Skulle ta lite bilder på en humla som jag såg ute idag, haha! Inte alls rädd, nejnej!

Vår bilder

Vad tycks?
Tagna med Nikon D3000

Vårväder!

Idag är det jätte fint väder ute, så ska verkligen ut på en promenad sen och ta lite fina bilder, eller jag hoppas på att bilderna blir bra iaf, haha! Man vet ju liksom aldrig. Idag fick jag sovmorgon, hääärligt! Sov ända till 9, fast låg kvar i sängen till 10 haha! Sen kom mamma och tog Vincent på en liten promenix. Så nu har han ätit, och kollar på tvn. Han älskar tv, rätt skönt att han gör det. För det är ju nästan som en leksak som rör på sig hela tiden. Där kan han sitta i en timma eller två och bara kolla på tv. Sötnosen då!

Tråk väder

Skulle vara skönt att gå ut på en promenad men vädret hindrar mig till att gå ut, det är grått och trist. Ser ut som om det ska regna när som helst, fy på det! 
Inatt vaknade hjärtat kl 4 första gången sen vaknade han vid 5 och vi gick upp vid 7 typ. Satt och kolla på vakna med the vocie som jag gör varje morgon för er som inte visste det. Sen ville jag sova lite så testade om Vincent ville det med, vilket han gick med på! Härligt kunde sova en timma typ. Skönt! Dock ville jag sova mer, men ska inte klaga, haha! Sen var det dags för mat, och han var såå nära på att somna om men maten tog slut, så han vaknade. Så nu sitter vi och tittar på sjunde himlen, om en timma kommer älsklingen hem. Då får vi se vad vi hittar på denna tisdag! Puss på er!

tids fördriv ?


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!
haha, kan man ha tråkigare? xD
God morgon föresten!

..

Ska snart ta och lägga mig och sova. Har inte gjort något speciellt idag. Duschade i typ 1 timma, men somnade två gånger, haha! Lagom trött mamma ja! NU sover hjärtat sen en timma tillbaka typ. Ska bli såå sjukt skönt att gå och lägga sig och sova måste jag säga. Är verkligen sjuuuukt trött! Ändå har man inte gjort något idag, fast lillkillen har krävt massor med uppmärksamhet så blev inget städande idag. Har knappt hunnit äta ifred. Imorgon händer det inte mycket heller, skönt att bara ta det lugnt. Men nu ska jag ta och borsta tänder sedan smörja in kroppen i lotion. Men ha det bäst och god natt!

God morgon måndag!

Idag är det måndag, inga planer för veckan förutom på torsdag ska till BVC då, annars är inget in planerat. Rätt skönt tar dagarna som de kommer. 
Somnade skit sent igår, kunde inte somna. Sen vaknade hjärtat kl 3, och då var det dags för mat. Sen vaknade han kl 6, ville upp men lyckades få honom attt somna om med mat, haha! Så sov till 7 igen, då sket han jätte mycket så bara upp och byta en REJÄL bajs bölja, alltid lika kul att vakna upp till det, haha.
Nu har älsklingen åkt till jobbet, tänkte städa lite sen när han kommer hem om inte Vincent tycker att det är okej att titta på när jag städar. Orkade inte städa allt igår, bara köket, typ storstäda köket igår, haha! Så idag vill jag städa vardagsrummet, sovrummet och toaletterna. Får se om jag orkar med allt, haha! Annars får det bli en promenad som snön har försvunnit vill säga. För då blir det verkligen en foto runda, det känns som om det var evigheter sen! Vill ta lite fina vårbilder, om snön försvinner ja...

BigBrother 2012

Tittar jag på BB? Vad tycker jag om det?
Ja jag tittar, har till och med köpt 24/7, haha! Snacka om stalker. Men tycker det är skit kul att titta på när det inte finns något bra på tv, vilket det typ aldrig gör på dagarna så passar på att titta då.
Jag tycker att Hanna w var helt klart bäst där inne, in med henne igen! Haha! Men Spian kan dra åt skogen eller något tycker inte om honom alls! Han kan lika gärna åka hem! Hoppas att han får lämna huset idag! 
Tycker även att det är kul att Tenny är i himlen och de andra vet inte om han kommer tillbaka eller inte, naww! Kl 9 är det ju live, kommer lätt att sitta och titta på det då kan jag lova er! 
Den jag vill ska vinna är nog Tenny, han är ju galen och cool. Haha!

God morgon!

Varit vaken sen typ 6, men lyckades iaf sov en halv timma till typ. Lilleman ville inte sova mera och var pigg, yaay! Han är fortfarande vaken, ville verkligen inte sova som varnligt, haha! Jag tycker dock att han borde vara trött ? jag är sjukt trött, haha! Men iaf, ska nog städa idag fast jag är jätte trött, sånt som måstes göras liksom, så lika bra att få det gjort ju! Sen ska jag även hoppa in i duschen, sen blir det nog bara att ta det lugnt! Imorgon har jag ingen aning om vad som händer och sker, sånt som märks ju, om någon vill ses är det bara att säga till, hehe! Nu har jag en liten grinig grabb som vill sitta i famnen ett tag skulle jag tro, hehe! Ha en fin söndag alla!

konstig?

Ja är på städhumör? Vill ställa mig och dammsuga hela lägenheten och moppa, men lite sent kanske? haha! Har precis städat köket, diskat upp det sista, städa diskbänken + bänken där mikron står + mikron och massor. Men vill som sagt ställa mig och dammsuga och så där, hoppas och ber om att jag vaknar med detta humör imorgon med och städar hela lägenheten! För det behövs verkligen kan jag säga er, haha!

Lördag

Idag är det lördag åter igen, gud vad dagarna bara springer iväg?
Har iaf legat magsjuk eller något. Spydde dock bara en gång med kunde inte få i mig något alls på typ 24 timmar. Vet inte vad det var. Men nu mår jag så mycket bättre och kan äta igen, skönt! Så min mamma har varit barnvakt så älsklingen har jobbat(torsdag-fredag). 
Idag har vi inte gjort så där jätte mycket, typ bara städat lite och så där. Sen kom Johanna hit, så då drog vi till affären och köpte lite sallad och så där. Så gjorde mig en räksallad, mums! Sen fick Vincent en skrikatack och skrek ett litet tag, stackarn. Tror att han hade lite ont i magen eller så var han bara övertrött. Nu sover han iaf, håller om sin snuttefilt, som ni ser på bilden. Åhh, min lilla bebis du är så underbar! Mamma och pappa älskar dig mest i hela världen! <3

blogglust

Idag har jag visst lite blogglust, haha! Men just nu har jag kommit ut från duschen, rakade ben och så där, HÄRLIGT! Älskar att ha ny rakade ben, de blir ju så lena! 
Förut åkte vi till maxi, det var tydligen tjejkväll där! Så om man handlade över 100 kr så fick man en goodiebag, eftersom vi skulle köpa blöjor( typ 120 kr) så varför inte? Haha! Blev lite annat också, det var även massor som lagade mat som man fick provsmaka. Inte så mycket som var gott dock, men jag är ju super kräsen av mig! Sen drog vi hem, nu sitter vi här och inte gör så jätte mycket, lillkillen har somnat, tror nog att han kommer vakna snart för lite mat och sedan somna om igen, eller hoppas på det iaf, haha! Mitt huvud är sååå mycket bättre nu, har bara lite ont. Här kommer det en bild på det som fanns i goodie bagen! plus en grön necessär från garnier, men glömde ta en bild på den, haha!

oj

oj, det har redan gått en vecka sen jag uppdaterade senast? OJ! Glömt bort bloggen, plus att jag inte har orkat. Är super trött. Men fick reda på att jag har dåliga blodvärden så måste äta järn piller igen, yaay! Men iaf igår var jag på efterkontroll på MVC, och allt såg bara bra ut. Sen åkte jag hem och tänkte ta en fika på ballkongen med mamma, men Vincent vaknade, som jag hade ställt ute på balkongen. Men vi fika inne ist. Sen fick han leka i babygymet naken, det var så kul att se att han blev så glad. För min lilla kille ääälskar att vara naken, så han brukar få vara det en gång om dagen oftast, ibland två till och med! 
I natt när jag vaknade av hjärtat så fick jag världens huvudvärk! Visste inte vart jag skulle ta vägen, så tog två ipern och gick och la mig i det andra sovrummet. För att kunna sova helt ostört, vilket var helt underbart när jag hade så ont. Sne på morgonen skulle ju matti till jobbet, men valde att stanna hemma och ta hand om Vincent så att jag kunde vila, så skönt! Sov till 10 typ, sen gick jag upp. Men jag har fortfarnade skit ont i huvudet, men det är helt klart mycket bättre nu! Idag ska vi nog bara vila. Orkar inte med så mycket mera. Nu är min lillkille lite kinkig och älskling är ute och röker, men vi hörs!

God morgon!

God morgon folket, Vincent sitter snällt sin sitter och skrattar åt allt typ haha!
Inatt var det helt underbart, han vaknade inte en ända gång. Han vaknade första gången kl halv 5. Sedan fixade jag lite mat till honom, han åt och sen somande. Men var tvungen att väcka honom för att byta blöja för att han bajsa en stoor bajs, haha! Sen försökte jag få honom att somna i famnen, men han bara skratta åt mig, sen försökte jag med lite mat, men han var mätt. Så då la ja honom i sin säng under hans mobil, där log han och skratta åt figurerna. Sen efter en kvart eller något så somnade han av sig SJÄLV i sin SÄNG! Det här var andra gången han har gjort det, men gud vad glad jag blev! Där sov han till halv 8, sen var det dags att gå upp och äta. Men han brukar aldrig somna om vid där här tidpugnten. Ska nog snart äta lite frukost, sen kanske plocka undan lite här hemma, om Vincent tillåter det vill säga. Älsklingen ska snart åka till jobbet också. Idag vet jag inte vad som händer, vi får se helt enkelt, måste åka och handla lite erstätting till hjärtat. Men det är allt jag vet.

Två månader!

Igår blev han ju två månader detta här hänt:
  • Börjat med ersätting istället för amning, min mjölk är helt slut.
  • Börjat att ta mer och mer napp, men ändå har har hittat tummen och pekfinget.
  • Tycker om att sitta i sittern.
  • Pratar som bara den med en.
  • Älskar en kossa vi har hängt i lampan.
  • Älskar att vara naken och få massage.
  • Lika stark i naken som en 3 månaders bebis, och gillar att träna naken och vill börja krya ser det ut som.

Måndag

Idag är det en nu vecka, vilket betyder att Vincent blir 9 veckor på onsdag! 9 veckor, skit vad tiden går fort? Igår fyllde han 2 månader, lilla hjärtat! Men tänkte göra en liten lista vad han kan nu, och vad som är nytt. Men inatt var ingen rolig natt, han vaknade ganska många gånger, vilket var lite jobbigt. Men så är det ju att vara mamma och pappa. Så idag fick min extra mamam ta honom på förmidagen så att man kunde få dova lite. Hade tänkt att bara sova i en timma eller två, men sov i tre timmar! Hade tänkt att diska lite och plocka undan innan älskligen kom hem från jobbet, men ikke, haha! Men det får bli imorgon istället eller ikväll om jag orkar. För Vincent har äntligen lärt sig att vara i sin sitter, och kan ligga där ett litet tag innan han blir uttråkad, vilket jag tycker är jätte skönt för då kan man ju göra lite saker här hemma, haha! 
Här kommer det två videor på Vincent som Matti filmade in igår;

Hejsan!

Idag vaknade Vincent första gången kl halv 6, trodde att kl var 3, så försökte få honom att somna om, haha! Det gick ju verkligen jätte bra eller inte, haha! Men gick upp och fixa lite mat till honom, sen somnade han om i våran säng till sju, fick mat halv 8. Sen gick vi upp, härligt på en söndag. Men det gjorde ju inget för vilket fint väder det var! Solen sken och hörde fåglarna i huvudet. Sen vid 9, somnade han så passade på att sova 30 min jag med, innan han vaknde igen. Då bytte vi bölja, sen gjorde jag lite massage på honom, gud vilken lugn bebis man fick! Han log där på glovet(på mjukt underlag) typ 30 min och bara log där naken. Såg jätte mysigt ut! Sen åkte vi till ikano, skulle kolla på lite kläder, fick med mig iaf två par lite finare trosor och en BH! Kan ni tänka er? En bh fick jag med mig hem. Blev även Alice i underlandet och tron. Vincent har varit med massor idag, alltså varit vaken. Han brukar alltid sova när vi går på stan eller ikano och sånt, men inte idag. Han log först lugnt i vagnen, men sen blev det tråkigt och då var det bara att ta upp honom, sen blev han övertrött och vägrade att somna, men matti lyckade få honom att sova. Passade på att åka till ica och handla lite mat och sånt. Kom hem och nu sitter vi här och kollar på tv, snart börjar Big Brother, efter det ska Vincent sova. Förhoppinigsvis gör han det, då ska jag och älskling passa på att vara med varndra, och kanske kolla på någon film och ligga i sängen och bara prata, så himla mysigt.
Var ju på akuten här om dagen, fick en spruta. Detta fick jag, tack för den. Är ju inte mindre rädd för sprutor nu inte, fy fan. Tack för den...

Hejsan alla! Vilket härligt väder det är u...

mms_img64426 (MMS)

Hejsan alla! Vilket härligt väder det är ute, helt underbart ju! Idag gick jag och Vincent upp kl 8, fast han banker vid 7. Var jätte trött, men gick upp och fixade mat till honom, sen gick vi som sagt upp kl 8. Åt frukost, lät Matti få lite Dimitrij. Tyckte att han behövde det. Sen efter jag hade ätit tänkte jag göra min tårta, så satte Vincent i sittern där satt han och sedan somnade han, så hann göra tårta, städa köket och diska innan det var dags för mat igen. Sen satt han lugnt i sittern, så passade på att dammsuga lite. Sen tyckte han att det var tråkigt att sitta där, sen har jag städar mera. Blev precis klar, så ska hoppa in i duschen, sen fixa mig. Sen kommer det gäster kl 3! Ha en underbar vågor lördag alla!


Hejsan!

Var som sagt på akuten igår. Nu mår jag mycket bättre! Dock fick jag ringa mamma imorse och bad henne ta Vincnet för att jag fortfarnade var yr så vågade inte hålla i Vincent, så hon kom och tog honom med sig så jag fick vila upp mig! Sen halv 2, blev det babymassage så himla myisigt! Vi var 6 st, skulle ha varit 7, men en kom inte. Sen berättade vi hur gravidteten var och förlossingen. Sen tog vi va alla bebisarna kläderna till och med blöjan. Det var ju några som kissade, även Vincent, haha! Men alla bebisar tyckte att det var jätte skönt iaf, vilket jag tycker va bra så att det inte blev en massa skrik,haha! Men Vincent började att skrika efter ett tag när vi var klara, då började typ 4 bebisar ass skrika, haha! Men det var som sagt mysigt! Sen efter det blev det att åka in till stan, skulle till försäkringskassan, men det var ju självklart stängt, så vi gick till subway och käka lite. Sen blev det en snabbis till lagerhaus och köpte en stor ram som man kan ha 8 bilder i, ska bara välja bilder sen ska den upp på vägen, vet dock inte vart än. Men det tar nog inte så lång tid att hitta en plats till den. Sedan åkte vi hem och hämtade en flaska till Vincents mat, sedan drog vi till coop. Och på pakeringen fick han lite mat, sedan handlade vi lite mat och så där, åkte sedan hem och maten Vincent lite mer(fick inte så mycket på coop för att han somnade haha!) sen har vi bara kollat på bb! Nu sover han i sin säng, skönt att han kan sova där nu. Hoppas bara att han kan sova hela natten där nu, för han har ätit massor ikväll.

Imorgon kommer det lite folk hit som ska gratta mig i efterskott. Så imorgon blir det att gå upp tidigt för att baka en tårta och sedan duscha och fixa mig!

Kör ännu en kvinnligt. Varit på akuten ida...

photo_effects-13 (MMS)

Kör ännu en kvinnligt. Varit på akuten idag igen, känner mig som en grammis där, haha! Min njure igen, fick skit ont så ringde vårdcentralen som skickade mig till akuten. Kul! Där fick jag massa smärtlindring och så där. Jag och Matti firar även två år idag, roligt att spendera den på sjukhuset, haha! Nu mår jag skit illa och känner mig yr. Tur att Matti kan ta hand om Vincent så man kan vila upp sig, hehe! På bilden är hjärtats out fit på min födelsedag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!