why can't you see

Tjena, ja sitter här och inte gör mycket alls! Idag har det varit en dag men inte velat gå till skolan, men gjorde de ändå! Har ingen ingen lust att gå till skolan imorgon, men ja måste! Idag så har dagen varit så där, fick migrän, men stannade hade bajs mensvärk, men ja stannade! Gick inte på sista på lektionen, för att ja hade tänkt att åka hem och käka piller, men så blev det inte. Skulle köpa ett par mysbyxor, men de fanns inte. Som vanligt. Sen dansade ja, åkte hem, åt lite duscha nu sitter ja här. I veckan ska ja till bup och ha möte med rektorn om vilka kurser ja ska hoppa. Sen ska ja gå på bio med min ängel och kanske vara med henne i helgen. Ska bli massa mys. Så slipper man vara själv med tankarna. Ja hatar mina tankar nu förtiden.
HELGEN VA UNDERBAR! Ja orkar inte berätta allt vi gjorde, ni får fråga!

Västervik

DRAR TILL VÄSTERVIK IDAG!
KOMMER HEM PÅ SÖNDAG!
NI KANSKE FÅR EN UPPDATERING PÅ SÖNDAG ELLER NÅGON I HELGEN!

sometimes i miss you

Sitter med datan i knät och kollar på Simpsons.
Idag va ja i skolan, försov mig. Men hann i tid iaf! Tur att man tar en buss tidigare ibland. Gick till ett sen åkte ja och Sofie till Ikano. Köpte mammas julklapp, gick till donken köpte lite pomes och en cola. Sen gick vi till maxi köpte naglack och godis. Sen åkte vi till rece, hon åkte hem och ja åkte till sjukan. Åkte hem, lagade lite mat. Nu sitter ja här och tråkar. Det blir en tv kväll i kväll. Ja är lite snurrig idag med. Ha det bäst.

you should know

Ingen uppdatering igår, ja vet! För ja orkade inte sitta vid datan när ja kom hem.
Igår så va ja i skolan , gick hela dagen. Som Simon sa igår: Ojdå skolkaren kunde hitta hit idag. Ja tyckte de va rätt kul. Men gjorde typ inget på den lektionen. Sen mötte ja upp Sandra vid skolan, gick till priso och köpte läsk och en tixw. Sen gick vi till rece, väntade på bussen om vi precis hade missat(y). Sen kom vi till dansen ja tittade på för ja håller på att bli massa sjuk! Sen tog vi bussen hem. Ja gick hem åt, tittade på tv. Matti kom och bakade chockladbollar med mig. Det va massa kul, blev en hel del skratt. De blev jätte goda med. Sen hoppade ja in i duschen och när ja kom ut så åt ja några. Gick och la mig vid typ 9. Somnade ganska fort.
Idag vaknade ja kl halv 7, snozzade till typ 7, gick upp käka gick och la mig, vaknade vid 8. Klädde på mig gick till bussen. Träffade Martina som skulle till adeco som ligger vid min skola. Så väntade vi på Sofie som ja alltid gör på morgonen. Gick till skolan, trött som fan. Klarade skoldagen. Åkte hem gick och la mig. Mamma väckte mig och sa att det var mat. Åt, nu sitter ja här och smsar lite med Matti i hedemora. Har inte pratat med den människan på mycket länge! Nu ska ja inte göra så mycket.
ha de bäst! Imorgon händer det ganska mycket, men två lektioner! (y)

tack anna <3

Anna
jag
Anna och ja sjunger lite grann, sen kom en bil och det var turkar i den och de började att prata med oss, så ja sa hej och sen gick vi xD

kärlek kärlek kärlek

Kärlek!
Det finns så mycket olika sorters kärlek bla Vänskap, till en sak, till ett djur, till en partner, till sin familj. Kärlek är nog den bästa och sämsta sak som finns tycker ja. Men idag tänkte ja skriva om förhållanden-kärlek.

Det bästa med det är nog att man kan bli så jävla lycklig, man för känna sig älskad och lycklig. Att få känna det är någon som verkligen bryr sig om en. Det är inte alla som har upplevt det. Det tycker ja är synd. Ja har upplevt det. Det är det bästa som har hänt mig, att ja fick känna mig älskade utav en underbar kille. Att just han ville vara tillsammans med just mig. Det var helt ofattbart. Slut pratat om mig. Ni vet den där känslan man får när man ser personen man är kär i, när det bara pirar i hela kroppen, man stammar, det känns som om knäna ska vika sig när som helst. När man ska möta dens läppar för första gången, när hela du bara vill att tiden ska stanna. När du håller om den, du vill inte släppa tagen om den. Hela du lyser upp när du sen han/hon. När din telefon ringer så vill du att det ska vara den personen som du är kär i som ringer till dig, lika så när du får sms.
När kärlek är lycklig, så finns det inget bättre!

Olycklig kärlek, den som kan rent av döda dig. När du är kär i den och den inte är i dig så finns det inget värre. Du vill hela tiden att den personen ska få de känslor för dig som du har för den. Om du har upplevt olycklig kärlek så kanske du vet, att den kan hålla dig upp på nätterna för att du gråter så mycket, att den gör så att du mår sämre, att den kan få dig att slutar tror på vad äkta kärlek är. Jag har även här upplevt det. Ja är i det stadiet nu. Jag hatar det, det är nog det värsta som finns, att han inte älskar mig på det sättet längre. Du när du tror att allt är perfekt mellan dig och din stora kärlek. Sen bara så där så tar det slut, att den andra inte känner likadant längre. Då får du stå där helt ensam och förstörd. Du fattar inte ett skit om vad som har hänt. Du trodde att allt var perfekt, att ni alltid skulle vara tillsammans. Allt kan förstöras bara på några sek. Det är det värsta som kan hända än, att det tar slut.

Vad känner ni nu lycklig kärlek eller olycklig?
Skulle vara kul om ni kommenterade :)

hihi, ja kommer få så mycket skit

En film på min blodsyster! <3
Josse ifrån igår :)

You can relax

Förlåt, ingen uppdatering på ett tag, ni har fått lite bilder på kläder. Men som sagt mår ja inte alls bra. kan inte påstå att ja mår bättre idag. Ja börjar även att bli genom förkyld. jätte kul eller inte. Ja har fått börjat med sov piller igen. Visst låter det härligt. Men ja somnade vid typ 11 igår, och vaknade halv 2!! Snacka om skönt, ja är fort skit trött och skulle kunna sova hela dagen idag. Inget humör för att vara vaken, får se om ja lägger mig igen. Får se. Igår var ja och mamma på bio, filmen bra jätte bra!
Vad ska ni hitta på idag då ? :)
Om jag inte lägger mig igen kanske ni får ett till inlägg, om kärlek. Hur folk utnyttjar kärleken, och skiter i folks känslor. Jag tycker att man inte ska leka med någon om deras känslor. För den andra kan bli riktigt sårad! Vi får se om det kommer ett inlägg om det.

Har ni haft en bra helg?

My role model

Avril Lavinge, hennes bästa enligt mig, för de som inte vet så är hon den bästa artisten.

Kläder som ja vill ha

har hitta lite snygga kläder ;)
JA VILL HA DE!

Rakbladet skar genom natten och mitt hjärta slutade att slå

Förlåt, dålig uppdatering ja vet! Men om ja inte bloggar så mår ja inte bra. Så ni vet, just nu skriver ja bara för att ja är så jävla uttråkad! Men idag har ja bara sovit råkade försova idag, så ja hann inte till skolan. Så idag har ja typ bara tittat på filmer. Hängde med mamma och Robin ( min bror) till affären. Liksom hur ofta händer att hela våran familj går och handlar samtidigt ?. Det kanske händer en gång per 10de år? Men när Robin skulle in till Ica och köpa något mamma hade glömt, så fick ja jätte dåligt blodsocker. Ja sa till mamma att det kändes som om ja skulle svimma eller något. Det är jätte läskigt så ja satte mig ner utanför Ica och typ höll på att svimma. Alla glodde som fan, ja svettades som fan. Efter Robin kom så gick ja och mamma och beställde pizza, mamma gick även till video och köpte en brukläsk, så ja fick i mig socker. Kändes mycket bättre efter det. Sen gick vi hem, käka. Jag satte på en ny film. Smsade lite med Jesper. Sen satte ja mig här en typ 30 min, gick ut med Bagge. Satte mig vid tvn. Satte mig här för typ en halv timma sen. Ja är inte trött, det är skola imorgon, ja mår skit! Både psykiskt och fysiskt. Så jätte kul (y). Men ni får en dagsen outfit från igår.
Tröja: H&M
Klänning:Shock
Leggings:Gina Tricot
Strumpbyxa:Bluefox
Strumpor: H&M
Skit i mitt skitiga rum!
Men imorgon hoppas ja på skola, men så som ja mår nu så vill ja inte! Kommer inte klara de. Ska även till Rostia imorgon. Ja hoppas på det bästa! Sitter nu här och tråkar och mår as illa och har skit ont i halsen. Jag kanske ska sätta på ännu en film? Jag vill sova, men kanske inte blir så idag. Bara för att ja säger de här så kommer nog de,men inte kommer inte bli många timmar. Ja sover ju så mycket bättre på dagen än natten. Inte bra inte. kl är snart 2, ja är pigg. hejdå. Kanske skriver imorgon, beror på hur ja mår!

hum ?

Dagens klädsel:
Palestinasjal: Indeska
Tröja: H&M
Linne (rosa): H&M
Linne(vitt) : JC
Mjukisbyxa: Från 9ans skol sak xD

you like me car

Kom hem för typ en timma sen!
Är inte på det bästa humöret idag! Så skriver inte så där jätte mycket, kunde inte vara på med på dansen heller, har ganska ont i halsen än! Så skolan va seeeeg som fan! Jag typ bara klagade på hur dåligt ja mådde, så ja sket i sista lektionen för ja höll på typ att spy. Men gjorde inte de, ja och sofie gick till rece träffade Sandra där. Gick in och satte oss, sen träffar vi Daniel och Joel. De va social mot oss, vi åt cupcakes. Fick låna lite pengar utav Daniel gick in i presbyrån och köpte en fanta exotic! Massa god. Sen gick en efter en, så ja och Sandra tog bussen till Björkö, där dansen är. Va där, vid typ 4 ? Sen kom vi in i salen typ kvart över kanske, sen dansade hon och vi tog lite bilder och ja filmade även in, men det blev inte alls bra! Ja lägger inte upp de här, för de är för mörka! Men sen kom alla andra före Linda! Wow säger ja. Men Linda kom typ kvart i, då va typ alla där redan, första gången! Sen kom det några typ kvart över. Dålig stil tycker ja! Men men, inte så många nya steg heller, det är bra! Fick reda på att det inte blir någon uppvisning, det tycker ja är bra! Men sen åkte ja hem, pratade lite med mamma. Det var ett tagen sen måste ja säga! Sen åt ja en macka, sen satte ja mig här. Nu sitter ja här och är arg, men vill inte säga varför, vissa vet redan. Men nu ska ja fixa lite, ni kan få en dagens outfit sen. Hej då så länge!

omg, dagsen outfit!

Dagens outfit:
T-shrit: Gina Tricot
Linne: Jc
Leggings: Gina Tricot

tar en lista från Josse!

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - två
Vad tycker du om kärlek? - helt underbart när man har funnit den, annars kan den ta sig någonstans!
När kramade du någon sist? - igår
Kramade du någon speciell person? - ja, Jeff
Har du svårt för att bli kär? - sådär
Är du singel? - ja.
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja det har jag gjort.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös - nej.
Playat? - haha ja det har hänt.
Hånglat med nån riktigt ful - faktiskt inte.
Hånglat med fler än 50 pers - nej.
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? - nej.
Gjort något riktigt dumt? - klart, vem har inte ? ;O
Gjort något du verkligen ångrar? - mycket mycket!
Varit nykter på nyårsafton? - ja
Åkt ambulans? - nästan
Gjort nåt olagligt? - ja 
Blivit polisanmäld? - nej
Fått din mamma att gråta? - ja
Slagit ner någon? - nej
Skämts över dina föräldrar? - ja
Skämts över dig själv? - många gånger ;O
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Tar du droger? - nej, men blivit erbjuden
Dricker du? - det händer väl ibland
Vilka kläder sover du i? - underkläder, ibland t-shirt också :)
Vad hatar du verkligen? - mycket!
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - japps </3
Är du ensam nu? - ja i mitt rum iaf
Vill du gifta dig? -  kanske 
Vill du ha barn? - ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? -  Benny
Såg dig gråta? - Rosita 
Fick dig att gråta? - pratade om en viss person 
Du gick på bio med? - kommer inte ihåg
Skällde på dig? - ja vet inte ;O

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - ja
Kramat någon? - japp
Pussat någon? - nej
Köpt någonting? - nej
Sjungit? - ja
Saknat någon? - ja

you made me smile for a while

Tack för allt typ!
Igår var det skit kul hos David, blev dock ingen film, men det gör inget, vi hade skit kul iaf! Det är sådant som man vill göra om en massa med gånger tycker ja! Lite svårt och säga vad vi gjorde, för vi gjorde inte så där jätte mycket, killarna typ dansade eller alla förutom Simon som log i sängen med mig och Sandra. En mycket rolig kväll tycker ja allt!

It´s not the end

Tack för alla kommentarer ja fick, eftersom alla vill att ja ska forsätta så gör ja det, Josse som kom med förslaget att skriva mina åsikter som saker och ting, då göra ja de ett tag, får se hur bra det går, hon ville även se lite mer dagens outfit, så ska försöka fixa det med. Men idag hinner ja inte med så mycket mer än detta, men det skulle ju va lite kul med lite kommentarer med. Det skulle uppskattas! Men nu måste ja fixa mig, sen mig sen drar ja och möter Sandra i centrum och sedan drar vi hem till henne och bakar lite och sen ska vi dra hem till David på filmkväll NICE! Aja, nu får ha de bäst, smsa eller ring om ni känner för de :)

the end ?

Nu är ja tillbaka, har ni saknat mig ?
Inte många som läser, ja vill skriva mer om bara vad ja gör om dagarna så, det är de ja har tänkt på. Men inte kommit på något, skulle vara kul att ha en sex blogg, men det kommer ju ta slut förr eller senare så inte kul att skriva om de. Sen kläder men inte många som läser som gillar min stil, så inte kul de heller. Så ni får gärna säga vad ni tycker vad ja ska skriva om! Jag får knappt några kommentarer heller, så inte så där jätte kul att ha en blogg då, ja så ja kommer tänka på mer om ja ska ha kvar den eller inte, vad tycker ni ?

that´s it

har ingen blogg lust, kommer tillbaka när ja har de igen!

for a monent i feel happy

God kväll!
Sitter här och lyssnar på lite musik (a)
Kl 9 ska ja ut med Anna!
idag har ja inte gjort så mycket faktiskt. Suttit här, pysslat lite grann med. Men annars bara suttit här. Mår lite bättre idag, så pallar mig till skolan imorgon, men kan inte träna så får titta på när de andra dansar, kanske ska filma Sandra (a) När hon dansar våran dans denna gång. Ja måste fixa en foto läxa med tills imorgon! Ajdå Emelie! Aja, ska kolla vad ja har för bilder och så där. Hoppas vi inte har prov imorgon bara! Någon som vet som vi har de? JAg har inte varit med på de senaste två lektioner. Inte bra! Smaar just nu med Sandra! Har inte pratat med Benny i tele på länge nu, fan va ja saknar hans röst. Men men, kanske kan prata med han imorgon eller något. Det hoppas ja på iaf! Aja, måste kolla på läxan nu, ha de bäst!

we can make it true the day

Kom in för en stund sedan. Anna kunde inte sova och ville ut på en natt promenad, det säger man ju inte nej till! Vi hade skit kul! Prata om hur fan man kunde ha sex med ett staket. Ja det kan man, men vi fattade bara inte hur, borde göra skit ont att få in den i en. Sen pratade vi om massa. Jätte skönt att tänka på annat för en gångs skull! Men när ja kom hem blev inte mamma glad eftersom ja kanske har början på halsfluss och kanske har smittat henne, men det sket hon i. Nu ska ja hoppa i säng tror ja för ja börjar bli trött! Men ska fixa lite på café world på facebook. Men ni får ha de så bra, ja skriver senare sen igen. Ha de bäst!

i´m not the only one

Tjabba tjena hallå.
Idag har ja inte gjort mycket alls. Vaknade vid typ 2, sen gick ja upp och gjorde lite te, upptäckte att ja hade ondare idag med. Härligt! Men ja tvingade i mig mitt te. Satte mig här. Sen har ja bara suttit här typ. Spelat lite sims. Nu sitter man här mår skit, så ska nog inte skriva så mycket. Låt texten ni fick, påminner mig så mycket om hur de va förr, hur ja mådde typ. ha de bäst, kanske skriver sen om ja mår bättre.

Superchick - Courage <3

I told another lie today 
And I got through this day 
No one saw through my games 
I know the right words to say 
Like "I don't feel well" 
"I ate before I came" 

Then someone tells me how good I look 
and for a moment 
For a moment I am happy 
But when I'm alone 
No one hears me cry 

I need you to know 
I'm not through the night 
Some days I'm still fighting to walk towards the light 
I need you to know 
That we'll be okay 
Together we can make it through another day 

I don't know the first time I felt unbeautiful 
The day I chose not to eat 
What I do know is how I changed my life forever 
I know I should know better 
There are days when I'm okay 
And for a moment 
For a moment I find hope 
But there are days when I'm not okay 
And I need your help 
So I'm letting go 

I need you to know 
I'm not through the night 
Some days I'm still fighting to walk towards the light 
I need you to know 
That we'll be okay 
Together we can make it through another day 

You should know you're not on your own 
These secrets are walls that keep us alone 
I don't know when but what I know now 
Together we'll make it through somehow 
Together we'll make it through somehow 

I need you to know 
I'm not through the night 
Some days I'm still fighting to walk towards the light 
I need you to know 
That we'll be okay
Together we can make it through another day

i just leave, leave this hell

Nu har ja allt för tråk, så ska se om ja kan sova lite. Natti natti <3
Hoppas på att bli lite friskare än ja vaknar, just nu gör det skit ont, inte haft så här ont än. Ser inte alls bra ut! Aja, ha de bäst era sjusovare :D <3

with these things i´ll never say

Sitter här för mig själv, Fia stack kl 3. Vi hann se tre filmer. Bara bra filmer! Det blev " Benjamin Buttons otroliga liv", "P.S I love you" och sedan "Sex and the city the movie". Sedan blev kl 3, hon va trött och stack hem. Sitter här i min ensamhet och tänker lite, och kommit fram till att ja trivs mycket bättre på natten. När alla ligger och sover, vid den här tiden är det som bäst. Fast det är dock lite ensamt, men det får man ta när man är en natt uggla. Jag är så rädd för mörker, men ändå så gillar ja de så mycket. Jag fattar inte varför egentligen ja är livrädd för mörker. Men ändå så älskar ja natt promenader, det är så mycket bättre luft, hela staden är tyst, man ser alla fina lampor. Sen när snön kommer för att stanna ett tag, så lyser de upp mörkret, man blir lite gladare. Snart är det jul, man får dela tid med familjen. För om ja ska vara ärlig så tycker ja de är lite överdrivet att ge bort presenter till jul, för det är ju med sin familj man spenderar sin tid med, alla klappar man får, visst klart att man blir glad över det man får. Men ja tycker det är mysigt, våran familj är inte stor på julafton, men det behöver den inte vara, inte så längre vi har vandra. Jag kom på att ja älskar min lilla familj otroligt mycket! När man sitter på natten helt ensam så kommer det tankar som man ibland älskar och ibland hatar. Men det bästa utav allt är att man får vara för sig själv, inte en kotte uppe. Man behöver sin lilla ego tid. Det är inte alltid man får de. Jag kom även fram till att ja gillar att pyssla, men mest på natten. Att sitta lyssna på musik, och bara pyssla och vara sig själv släppa loss liksom. Det är ingen som kan se dig. Men när de jobbiga tankarna kommer på natten så blir det ganska svårt att klara sig själv. Jag som inte gillar att väcka folk, men ja har kommit på en idé, ja ska gå in till mamma och bara titta på henne, och känna hennes närhet. Hoppas bara att det funkar! Sitter här med en kopp te, och myser lite. Det är rätt skönt, känner inte ett dugg för att sova, kanske inte går och lägger mig? Inte bra ja vet. Rosita sa att ja skulle lägga vid 22-23 varje dag, även på helgen. Jag har inte kunnat lägga mig så tidigt. Jag har inte varit ett dugg trött! Men ska börja nästa vecka. Då har ja även min första matte lektion på 7 veckor, har ja missat något? INTE ALLS VA? Känner mig skit stressad med allt, har inte varit på en fredag på länge heller, ligger efter med två prov om inte mer. Jätte lyckat! Nu vet ja inte vad som väntar, en är iaf social på msn, bra det annars hade ja väl legat i sängen och glott. Jag hatar att inte bli trött, ja kommer säkert bli de vid typ 6-8? Då vill ja ju inte sova och vända på hela dygnet. Men om ja skulle lägga mig nu, så hade ja ju inte somnat ändå. Så sitter här och väntar på att tiden ska gå. Kanske blir lite sims sen. Har en familj på 8 pers! Kl är snart 5, vet inte riktigt vad ja ska skriva mer. Det blev ganska långt, vill skriva mer men vet inte om vad. Hoppas ni sover en massa skönt!

When you don´t say it

Hej bloggen och alla läsare, :)
Idag har det inte hänt ett skit!
Tittat på tv, typ och suttit här! Fille kom hit med, allt lika kul att träffa henne. Saknar henne så mycket nu för tiden! Men lilla Fia kommer hit sen, vi ska ha film kväll, NICE! Hon får skylla sig själv om hon blir sjuk, eftersom ja mår sämre idag. Men har ätit lite soppa! Men halsen värker som fan kan ja lova! Men men, hoppas att man må bättre imorgon, hoppas ja orkar gå på bio! Aja, nu ska ja typ spela lite sims tror, de va länge sen. Ja har ändå inget bättre för mig, så ha de bäst. TREVLIG HELG! <3

kisses

Ska nog sova snart, är massa trött och mår inte alls bra! Så God natt och sov gott. Imorgon hoppas ja att ja mår bättre, men det är sådant som märks!

the

Tjena,
Va hemma från skolan idag, inte bra! Mår inte alls bra, kan inte äta eller dricka det gör fan för ont! Men har tvingat i mig en macka iaf, och lite saft. ja tror att det är något fel på mina halsmandlar, eller något för det gör skit ont på höger sida bara! Om det inte blir bättre till på måndag ska mamma ringa farbror dockor, inte kul. Jag hoppas att ja blir frisk till på lördag, för då ska ja och Sandra gå på bio! Det blir ju inget om ja är sjuk. Men men, har inte gjort så mycket idag, typ tittat på tv och varit här. Har även pratat med Benny i tele, typ 10 min? Skönt att få höra hans röst. Jag vill inte ha ont i halsen längre, as jobbigt! Kanske ska sätta på lite te, och tvinga i mig de. Får se. Ja kommer inte till skolan imorgon heller, för just nu blire bara värre och värre med halsen, om ja inte kan äta vill ja inte va i skolan. Men nu ska ja typ titta på tv eller något, ha de bäst <3

bara så ni vet :)

Min blogg är snyggast i Google Chrome! Bara så att ni vet (a)

Imy <3 <3 <3

Förlåt för dålig uppdatering, meeeen har en orsak till varför med!
Igår hade jävla migrän, så låg i sängen hela dagen och sov, orkade knappt gå på toa! Så sov nästan hela tiden.
Idag mår ja lite bättre med huvudet men inte med halsen! Kan typ inte äta heller något!!! Men idag va ja på en lektion(y) Höll på att få migrän igen, ville inte ha de så åkte hem, med en monster. MUMS! Så drack den när ja kom hem, sen åkte ja till bup, sen handlade ja och mamma. Sen satte ja mig här, sen mat och nu sitter ja här igen. Ska plugga snart (n) men det är sådant som måstes göra! Så bara att börja, ja är as trött med! Men men, hoppas att ja kommer iväg till skolan imorgon, hoppas! Vill inte må sämre!
ha det bäst

tjatja

tjena tjena ;))
Idag har det varit skola, hände inte så där jätte mycket idag. Sen hoppade ja över fotogrfiskbild, jag pallade inte gå dit. Sen vid typ 14.45 kom Sandra till min skola, gick till priso och köpte lite chips och läsk(a) sen gick vi tikkk björkö, va där i typ en timma, sen kunde vi komma in och träna på dansen. Sen ringde Benny typ precis innan vi skulle börja (a) sen typ vare dans. Sen hängde ja med Sandra hem, på vägen dit så ringde Benny igen. När vi kom hem till Sandra så duschade vi. Sen fixade vi mat, käka. Nu sitter vi här och lyssnar på musik och bara har det bra!
Ska nog ringa Benny när ja är på väg hem, tror att ja ska gå hem faktiskt!!! Känner att ja är på sådant humör, men vi får se. Imorgon blire skola. Ha de bäst!

ha de bäst <3

Nu kallar sängen! Ska försöka sova lite nu, natti natti på er! <3

lovet har varit massa bra!

Hejsan alla glada!
I torsdags så åkte vi till Stockholm, åkte vid typ halv 9. As kallt vare! Sen när vi kom fram så mötte vi Benny, vi gick in på tekniska mussmet. Jag och Benny gick själva och kollade läget, ganska tråk vare. Men det blev en massa prat så tiden gick massa fort! Sedan drog vi till gamla stan, frös som fan. Va där i en timma, sen drog vi till Nyköping och käka. Sen åkte vi hem, ja hann inte komma hem. Utan jag hoppade på bussen till rece, mötte Benny igen. Sen drog vi hem till mig, väntade utanför Anna, mötte henne. Sen drog vi upp till mig. Hon hittade en glitter bruk, så nu är mitt rum jätte fint, Tack Anna! Vi blev jätte flum och gjorde även Kitty jätte fin med massa glitter. Sen gick hon hem. Jag och Benny gick en liten promenad, för att visa han lite hur det ser ut här. Sen kom vi hem, satte på en film, sen somnade vi.

I fredags så vaknade vi runt 11, gick upp och käka frulle. Typ pratade en massa, sen satte vi på film, Fia ringde, hon kom även över en liten stund. Sen tittade vi klart på filmen, och sedan myste vi lite. Somnade typ vid halv 4 -4 ?

Igår, vaknade vi runt 11 tror ja, pratade och myste lite. Sen gick vi upp och käka frulle. Jag duschade, han satt vid datan. Sen satt ja lite vid datan, sen gick vi ner till Josse och hämtade tillbaka mina filmer. Sen tittade vi på film. Sen drog vi till Ikano, men hann bara vara där i 10 min, ja trodde att de stängde vid typ 18, men nej då. Men hann iaf köpa nya leggings. Sen gick vill till donken och käka, eller aa han gjorde. Sen åkte vi hem, tittade på mer film, somnade vid typ 3?

Idag vaknade först vid 10, men somnade om till 12. Sen gick vi upp och käka frulle, sen typ tittade vi på film och tv. Sen gjorde vi rosa pannkakor.  Jag ringde även till Sandra och frågade om receptet, pratade lite med henne och så där. Sen kollade vi på mer film och så där. Sen va kl 19.45, då vare dags att ta på sig och gå ut till bussen, när vi va i rece så va tåget försenat, så vi satte oss och vänta på tåget. Sen köpte ja julmust och han något annat. Sen trodde vi att tåget skulle komma kl 21. men ikke, det hade blev mer försenat, men ja kunde inte stanna så länge för min resetid skulle gå ut 21.18 så ja va tvungen att ta bussen som gick 21.03, satte mig på bussen och hans tåg kom typ 21.15! Men ja kom hem, åt lite. Sen satte ja mig här för att göra en läxa, men har ja gjort de? Nej, men ska försöka göra de imorgon bitti, annars så gör ja de på lektionen. Men nu snart ska ja faktiskt hoppa i säng, är ganska trött och sliten. Men lovet har varit helt underbart! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!