ville bara säga

att jag lever, fast vet inte hur mycket jag kommer orkar uppdatera bloggen. Förlåt

Bjuder på en gamla bild. Jag sitter just n...

dsc09629 (MMS)

Bjuder på en gamla bild. Jag sitter just nu på tåget. Har sovit lite skönt. Bara typ en timma och 30 min på detta tåg, innan jag byter till nästa tåg. Jag sitter och halvt fryser ihjäl. Det är skit kallt här. Sitter med jacka på till och med. Det är massa snö där vi är nu. Massa mys ju! Jag kunde inte sova i natt, kul liksom. Somna vid typ halv 8 tror jag. Sov med tjocka byxor och strumpor och tröja. Det är verkligen skit kallt i mitt rum på nätterna nu för tiden. Inte alls kul. Men nu ska jag nog sova lite till så att tiden går lite snabbare :-D


det gick ju bra ja...

Tänkte att ja skulle sova kl 12, men är vaken än? AJDÅ! Inte alls bra, men nu ska jag kissa borsta mina tänder och sen sova, så god natt på er <3

Äntligen, funkar det.

Hade självklart skrivit en massa. Sen gick det inte att uppdatera...
Aja. Orkar inte skriva om allt men lite iaf innan jag ska sova.
Idag blev jag sjukskriven, jag får hem papperna på tisdag eller onsdag. Det känns skit bra måste jag säga. För jag orkar inte stressa mer. För hade jag inte blivit sjukskriven, hade jag fått söka massor med jobb och praktik. Skriva CV och så där. Känner inte att jag pallar med det just nu. Så det är bara bra att jag belv sjukskriven, innan jag går in i väggen. 

Idag har jag även varit med Josse, den saknade ungen. Vi pratade och va ute och gick lite. Massa mys var det.
Imorgon ska jag åka till min man. Underbart! Han flyttar även hit den 6 november! Sjukt nice ju. Innan det ska jag till skolan och hämta papper på att jag har hoppat av skolan.

Vad ska ni hitta på i helgen då?

Själv vet jag inte vad vi ska hitta på, men något blir det nog allt.
På måndag ska jag till min nya psykolog, hoppas att han är bra och att han förstår mig. Ska nog även få tid till att kolla mitt hjärta och blodprov. Jag har börjat få ont i mitt hjärta, men det kan va min medicin som gör det. Hoppas det.

test

funkar det?

10 saker ni inte visste

10 saker ni inte visste om mig!
1. Jag biter på mina naglar.
2. Kan inte sitta still helt utan att skaka på mina ben.
3. Jag är jätte barnslig, älskar barn filmer, måla i målarbok och så vidare.
4. Jag gillar World of Warcraft.
5. Jag är skit envis.
6. Jag hatar mina bröst.
7. Jag har svårt att säga nej.
8. Jag kan äta röd paprika som godis.
9. Jag har sockerberoende.
10. Jag har en depression.

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera....

dsc09598 (MMS)

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Men nu är det så här att jag inte mår så där jätte bra. Då kryper jag undan, vill inte synas eller höras liksom. Så ni vet. Och förlåt för det. Ligger i min säng och tänker, saknar josse, tessan och älsk. Fan ni är helt jävla underbara. Sen blir jag så här jävla dålig på att höra av mig med. Jag hatar mig själv för det. Jag vet inte vad jag ska göra. För alltid blir någon besviken...


tycker

att jag är skit dålig på att uppdatera, så jag vet inte vad jag ska göra åt det. förlåt, men det känns som om jag säger det för ofta. Men idag blire iaf mys med syster och hennes mamma. Komma hem tidigt, gå upp halv 7 typ. Typ bara äta frukost och sen åka till älskling, för att hans mamma ville att jag skulle komma dit på något. Kommer hem på söndag kväll hoppas jag verkligen att jag gör. Hoppas att det går tåg.

Vad har ni gjort idag då?
Skönt med helg?

OMG jag vill ha!

Denna klänning är så jävla fin tycker jag. Älskar den, blir nog att köpa den när jag får pengar ;)
249 kr på gina! <3

HISS!

Hon på arbetförmedligen!
Helt jävla underbar måste jag säga. Omg, jag älskar henne så mycket! Hon sa att jag inte kan jobba, att jag har ett för hinder just nu. Min depp. Så jag ska inte behöva stressa och så där. Vilket känns jätte skönt! Jag ska få intyg på att jag är sjukskriven. Så jag behöver inte söka massa jobb och skit.
Men Isabella, på af, kändes nästan som en mamma!


Det får blir ett

Snabbt inlägg innan jag måste åka. Af ringde i morse och sa att de hade en tid åt mig. Så nu är det bara att fixa sig och sen åka. Nu måste jag fixa mig, bussen går 25 här ifrån, så hejdå, hörs kanske lite senare.

GODNATT!

Nu ska jag kolla lite på afs hemsida om jobb och så där. Hoppas att det finns något bra för en gångs skull! Sen ska jag sova, för jag är verkligen jätte trött!

OMG!

Tiden har gått as fort as fort idag. Tänkte blogga,men sen glömde jag bort det. Usch, och fy på mig! Men jag har bara spelat wow, sen tvingade johanna ut mig på en promenad. Så vi gick en och 10 min typ. As skönt! Tror att vi ska ut imorgon med. Får se. Hon kom i natt, och sov här. Myspys! 

En bild på när jag och älsk dödat en boss ;)

Godmorgon bloggen!

Förlåt att jag glömde bort er igår men jag hade mycket att göra, och ville umgås med min pojkvän så mycket som jag kan innan jag åker hem. Tåget går 08:24. Vi hörs när jag kommer hem vid 17-18 tiden.

hejsan!

Vi vaknade inte allt för länge sen, skulle köpa tåg biljet hem till mig idag. Men det finns inte att köpa. Så jag får åka hem imorgonbitti istället. Men det gör ju inget. En natt till med älsk, och gå omkring med en resväska på stan med. Inte kul. Men men,  så är det. Jag blir bara glad över att vara här en till dag. Det blir att gå upp kl 7 imorgon, kommer vara hemma i stan typ kl 12. Mötet börjar kl 14, och nästa 15.

Vad ska ni hitta på idag då?

God kväll!

Sitter just nu och lyssnar på när min man pratar med Armas i telefon. Det är kul, för Armas är lite full. Idag har jag inte hunnit skriva  mer. Förlåt! Men så är det. Fullt upp hela dagen låång! Jag sitter och skriver mitt CV. Matti hjälper mig lite.

God morgon!

Vaknade dock för ganska länge sen. Har  hunnit städa älsks garderober och vikt tvätt och så där. Fått ganska mycket gjort, tänkte ta och städa lite nu hos han.
Visst är jag snäll? Det finns även jobb här uppe som jag har tänkt att söka, hoppas bara att jag får det. Det är ju bra om jag får det liksom. Men det är bara att hålla tummarna. Nej nu ska vi rensa lite papper och städa, så vi hörs sen.

Ursäkta

Har varit lite off idag men det är mycket som har hänt, har inte hunnit skriva.
Dagen började med att jag åt frukost och gjorde mig i ordning för att åka till Matti´s mamma.
Där så färgade hon mitt hår, vi tvätta och åt lite mat. 

Sedan åkte vi till Arto som fick titta på Matti´s bil.
Efter det så åkte vi till långshyttans sporthall och kollade på lite små ungar som spelade lite innebandy. Sen åkte vi till Ica och handlade lite dricka. och så åkte vi tillbaka till sporthallen och tittade på små ungars innebandy träning.
Sen kom Johnny, hans flickvän och hennes två bröder. Sedan spelade Johnny match mot nåt skitkorp lag. Johnnys skitkorp lag spöa det andra skitkorp laget med 8-4.
Efter det åkte vi tillbaka hem, Lagade lite mat och nu sitter vi här och tar det lugnt.

Vad har ni gjort idag?

Hello!

Har nu kommit hem från borlänge, vi har även lagat lite mat. MUMS!
I borlänge hittade jag en jacka, får se om jag köper den sen. Har inga pengar just nu. Men jag köpte en väska ist, och älsk köpte en tröja.
Tänkte bjuda på lite bilder från dagen, puss på er!
Inte så jätte bra bilder, jag vet. Men glömde min kamera hemma ;(
Dagens fail!

Undrar...

Just nu sitter jag och undrar vad ni vill läsa/se mer i min blogg, det kan var vad som helst.
ni kanske vill se mer dagen outfit, videoblogg, och så där!
Maila mig på [email protected]!

God morgon på er!

Nu är vi vakna, ska snart hoppa in i duschen. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, tror nog att det blir en sväng till Borlänge, eller jag vill dit iaf. Måste kolla på en vinterjacka! Har ingen och det börjar bli kallt ute. Så det måste jag verkligen ha!
Vad ska ni hitta på idag?

bjuder på en bild ;)

God natt!

Nu ska vi hoppa i säng, idag har vi typ inget gjort något. Bara myst och kollat på film. Vi blev även bjudna hem till Johnnys flickvän imorgon på spelkväll med wii. Får se om vi orkar det. Vet inte vad som händer imorgon annars.
Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft!

Hiss och diss!

World Of Warcraft!
Det är så himla underskattat, det är skit kul. Man skapar nya vänner och sin engelska blir mycket bättre! Dock är det lite beroendeframkallande, men de supderduper kul!



Oboy med daim! Den är så jävla äcklig så att det inte är sant, usch! Det är till och med bitar i den. Man ska ju inte äta den, utan dricka! Plus att daim och oboy inte är gott tsm! USCH!!!!

Hejsan!

Nu sitter vi och inte gör så där jätte mycket. Men det är massa mys ska ni veta! Har ätit frukost och kolat på film. Vi såg Hide and seek. Mycket bra film måste jag säga! Idag ska vi bara mysa tror jag, uppdateringen kommer inte vara den bästa, tyvärr. Men ni måste förstå att jag vill umgås med min pojkvän medans jag kan!
Måste även säga att min blogg är snyggast i Google Chrome!

Framme!

Sitter just nu hos min älsk ^^ UNDERBART! 
Kom på i stan att jag inte hade kissat, så jag var skit kissnödig nu när jag kom fram, för jag hade druckit en massa xD Älskling hade även köpt godis till mig, är han inte gullig?
Hörs imorgon, puss!

Jag och Tessan


hihih

Sitter hos Tessan just nu, hon försöker fixa photoshop, det går inte så där jätte bra. Men snart ska jag fixa mig, sen ska vi äta något. Sen ska vi dra till stan, träffa min läkare. Sen ska vi gå på stan lite. Sen ska jag på tåget till älskling! <3

kallt!

Det är verkligen jätte kallt ute just nu. Usch! Men hoppas på att snön kommer snart. Jag bara älskar snö, ni kanske inte visste det. Men här kommer en lite video från förra året.
Ska snart sova, så säger god natt nu!
Vi hörs imorgon!

Hemma nu

Jag som trodde att jag skulle sitta hemma hela dagen idag, men så blev det inte. Utan jag fick sms när jag satt och spela av Johanna, hon ville ha med mig ut. Varför inte tänkte jag för. Skönt att röra på sig, plus att det va länge sen jag såg henne. Jag älskar den ungen asså! Men vi gick en timma, gick upp och drack lite vatten. Sen satte vi oss på gården och prata en massa. Mycket mys tycker jag. Imorgon ska jag upp vid halv 10. kl 10 drar jag hem till tessan, sen ska vi spela lite. Sen drar vi till min läkare, sen ska vi fika eller  något. Sen åker jag till älskling! Morgondagen kommer nog gå ganska fort hoppas jag.
Jag kommer nog inte uppdatera så jätte mycket imorgon, tyvärr.

you are wonderful!<3

Sitter och spelar wow, vet inte varför men just nu är det skit kul! Kommer nog sitta hela natten, hihi. Jag är verkligen en natt människa. Det kommer ni att märka, om jag inte får tag på ett jobb då.  Eller en praktikplats. Jag kommer att börja på jobbtorget nästa vecka, usch. Men men, kommer ju iaf få lite pengar.

VET NI?

Vet ni en sak?
Imorgon ska jag till Dejan, min läkare och prata lite och så där. Sen 18.05 åker mitt tåg till älskling! Kommer dock fram halv 10, men va fan gör det? INGET! Slipper iaf att sova ensam, underbart! Kommer hem på söndag. Möten på måndag, 2 st.

Hahha

Oj! kom just ut från duschen. Hihi!
Idag händer det inte så där jätte mycket. Får se. Tror att jag blir hemma och bara myser idag. Vaknade kl ett.
Kanske blir att baka bullar eftersom det är kanelbullens dag idag sa http://kwojdat.blogg.se/.
Vad ska ni hitta på idag då?

Tror nog att..

Jag säger god natt nu, fast jag ska inte sova än. Fixa lite saker sen sova! Börjar dock bli hungrig, får se om det blir något att äta innan jag sover.
Känner mig lite dålig i halsen, hoppas bara inte att jag börjar bli sjuk igen >.<
God natt och sov gott så hörs vi när jag vaknar imorgon, hoppas att jag drömmer om avatar. Det finaste världen jag någonsin har sätt!

God förmiddag?

Idag ska jag bara spela wow, kommer inte vara så där jätte social tyvärr. För jag orkar inte helt enkelt.
Filmen igår va helt underbar måste jag säga. Lilla syster och jag kollade ju på dumma mig, hihi. Hon ville inte att jag skulle hem till tessan, hon ville att jag skulle stanna, efter två spel och hon förlora så fick jag gå. Hihi. Men ha en bra dag så får vi se om jag hör av mig mer idag. Puss på er!

idag

tänker jag inte skriva något, jag orkar inte. har för mycket tankar...

tydligen inte

Vet att ni gillar dessa;)
Jag har... 
[X]snott den här listan 
[ ]kört skoter 
[X]varit full 
[X]varit kär 
[ ]hånglat med en främling 
[X]skolkat 
[X]älskar eller saknar någon just nu 
[X]somnat i skolan 
[X]Fått utegångsförbud 
[ ]tittat på en solnedgång 
X]sovit under stjärnorna 
[X]blivit kittlad 
[X]Nördat framför datan en hel natt 
[X]uppträtt på en scen och gjort bort mig 
[ ]blivit avstängd från skolan 
[X]hatar mitt utseende 
[X]gråtit mig själv till sömns 
[X]fångat en snöflinga på tungan 
[X]dansat i regn 
[X]hoppat i en vattenpöl 
[X]Är kär 
[ ]varit otrogen 
[X] pillat på snoppen 
[X]fått snacka med rektorn 
[X]har en bästis 
[X]busringt 
[X]dansat inför publik 
[X] Dricker 
[ ]snusar 
[ ]röker 
[X]haft sex 
[ ]Född Italienare 
[X]Fuskat i spel 
[ ]Varit i knytnävsslagsmål 
[ ]Varit i en bilolycka

nu säger jag god natt

Nej nu ska ja nog ta och sova, ska bara borsta tänder och så där. Blev just jätte trött, har ganska ont i ryggen med. Imorgon blire ju bio med syster! :D <3

jag har lite tråkigt

Hundra sanningar om mig.
SENASTE:
Dryck: Pepsi
Telefonsamtalet: Älskling :D
SMS: Älskling :D
Sång du lyssnade på: Owl city - tidal wave
Gången du grät: igår typ

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Inte ens varit på en ;O
Har någon varit otrogen mot dig: Inget vad jag vet iaf

Varit kär: Jag är det nu :D<3
Förlorat någon speciell person: Mjo...
Varit deprimerad: Jo, är det typ hela tidenxD
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja xD


DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: ROSA!
färg 2: Lila!
färg 3: Svart!



I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja:D
Fått ditt hjärta krossat: Lite
Skrattat så att du har börjat gråta: Helt klart^_^
Träffat någon som förändrat ditt liv: JA!<3
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jao
Fått reda på att någon har pratat om dig: Japps
Kysst en kompis av samma kön: JaxD

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Ganska många ^^
Hur många barn vill du ha: vet inte än, kanske 2 eller 3 :3
Har du några husdjur: ja, tre katter ^^
Vill du ändra ditt namn: ja
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Tog tåget mot hedemora för att träffa Älskling för första gången<3
Vilken tid vaknade du idag: först kl 9, va vaken till 10 sen kvart i 12 xD
Vad gjorde du igår runt midnatt: SOV!
Någonting som du längtar till: Imorgon, bio med syster<3
Senaste gången du träffade din pappa: Hmm, vet inte.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Min barndom.
Vad lyssnar du på just nu: Broder Daniel
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Tror inte de
Vad gör dig irriterad just nu: Min mobil!
Vad är ditt namn: Emelie
Singel/upptagen: UPPTAGEN!
Stjärntecken: Fisk
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Ekholmen
Gymnasie: Real
Högskola: Lär jag aldrig gå xD
Hårfärg: Blond, atm...
Ögonfärg: Gröna typ?
Längd: 165
Vad gillar du gällande dig själv: inget just nu
Piercings: ingen just nu... men har haft
Tatueringar: Inte än
Höger eller vänster: Vänster

DIN FÖRSTA:
Operation: Har inte opererats
Piercing: När jag var 16
Tatuering: Ingen än
Bästa vän: Amanda
Sporten du spelade: Dans, sen fotboll
Husdjur: Katt ^^
Vaccination du minns: Var väl stelkrampen i sexan, då hade ja en tröja där det stod att ja va kaxig, men ja höll på att dö typ. är jätte rädd för sprutor xd
Alkohol du drack: i 8an

JUST NU:
Äter du: Godis :D
Dricker du: Inget
Är du på väg att: Somna
Lyssnar du på: Håkan
Väntar du på: Att det blir nästa vecka..


DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja.
Vill du gifta dig: Vet inte


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon, läppar och hans kramar
Kramar eller pussar: Kyssar.
Kortare eller längre: Längre!
Romantisk eller spontan: Lite både och tror ja ^^
Snygg mage eller snygga armar: Armar lätt :D
Tatueringar eller piercingar: Både och:D
Känslig eller inte: Båda?
Ragg eller förhållande: Förhållande så mycket mer värt!
Bråkstake eller tveksam: Inget ^^

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Nej
Tappat glasögon eller linser: På golvet jo, xd
Haft sex på första dejten: Nope
Krossat någons hjärta: Antagligen...
Har du blivit arresterad: Nej :D
Dissat någon: Jo xd
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Vet inte..


TROR DU PÅ:
Dig själv: nej xD
Mirakel: Jao
Kärlek vid första ögonkastet: Tror det :3
Himlen: Nej, fast skulle vilja att det fanns^^
Tomten: klart :D
Att kyssas på första dejten: Helt klart om det känns rätt ^^
Änglar: Ja, ^^


SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en flickvän på samma gång: Nej!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Helt klart!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Vännerna, katterna och min man<3
Vad vet inte så många om dig: att jag inte kan vara utan godis?



yaay

Blir att köpa ett batteri till min mobil, som kommer att komma om typ en månad...
hoppas att jag får låna en mobil av min brors flickvän, annars vet jag inte vad jag gör!

nyhet!

Till oss tjejer!?! Nej, till alla!
Nu har polisen öppnat ett pratjournummer som man kan ringa när man är på väg hem, om man är själv, och prata tills man är hemma innanför dörren: 08-504 466 66 kl. 23-3.30 fredagar och lördagar.


Jävligt bra om man frågar mig!

kul,jävlaskit!

Nu har min mobil dött förevigt, rip den! om ingen råkar ha ett sony ericsson batteri till min mobil? JÄVLA FITT KUL MOBIL! Hur fan ska jag överleva nu då?
Någon som har en mobil att låna ut eller jag kan köpa billigt, då blir jag jävligt glad!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!