Spel

Suttit och spelat ett spel på mobil ett tag nu, klarade det nyss, nu ska jag bara få tre stjärnor på alla banor, mohaha! Det är as roligt spel, det heter Crazy Penguin Catapult 2! Ska snart ta ut min bj och äta upp den, man blir ju så mätt av den så dom håller verkligen länge! Vilket jag tycker är jätte bra. Haha. Nu ska jag fortsätta spela :D

Dag 23 – Något som får dig att må bra.

Alla mina underbara vänner, sambo och familj. Ni är verkligen bäst, utan er vet jag inte vad jag skulle göra. Jag älskar er så himla mycket! NI får mig verkligen att må så jävla bra!<3

Myspys med katten!

Tänkte lägga upp lite bilder från när jag var hos mamma.
Jag myste massa med hobbe, visst ser det mys ut?

Ben and Jerrys!

Innan i åkte till banken kollade jag igenom veckans reklamblad för ica, willys och så där. På ica vare 2 för 75 kr på ica! Så blev det efter banken, köpte lite snacks, så nu blire Lost och BJ! MUMS! :D
MUMS :D <3

En ny dag idag

Idag är det en ny dag, det visste ni inte va? haha
Dock inte alls lika fint väder ute idag, vi ska till banken snart här och fixa lite med våra nya kort och sen vill vi ha internet bank och så där med. Så blir att sminka till sig lite, mohaha.
Igår blev det ut till Ikea och kolla lite, jag handlade inget!!! Men Josse kom hem med två nya saker iaf, bra saker.
Nästan så att ja köpte en till mask att ha i fejan, men blev inte av, tänkte spara på våra pengar, haha. Men jag har ju en ansiktsmask här redan, tänkte ta den ikväll. SKÖNT!
En blid från promenaden från igår, hihi!
Uggs och mysdress sweet!

Dag 22 – Något som gör dig arg.

När någon sviker mig eller när någon är dum emot ett djur/människa.

Blir att åka in till stan

Blir att åka in till stan och träffa Josse på en fika, mysigt!
Vet inte vad vi ska hitta på en, men det är ju sådant som märks. Ska ta på mig lite kläder och sminka mig och så där. Hoppas att ni får en bra dag! Kanske slänger upp en mobilblogg, vet inte än. Puss hej!

Titta! God morgon alla, var nyss ute på pr...

foto0021(1) (MMS)

Titta! God morgon alla, var nyss ute på promenad med älsk och titta vad vi hitta! 10 st djur, ser ju inte ut som rådjur heller vet inte vad det är för djur. Men vi trodde att det inte var riktiga djur, men sen började de röra på sig. Jätte söta ju :)


Dag 21 – Något du gör varje dag.

Hmm, typ kissar? HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH, men jag vet inte. Jag brukar inte sminka mig varje dag, jag duschar inte varje dag. Det ända jag kommer på är kissar och äter. Typ haha xD

Tv-spelkväll!

Go kväll på er!
Jag och älsk håller på att ladda ner massa med demos till ps3an, kul att testa på en massa nya spel och så där. Myspys är det med kan jag lova! Dessutom hittade ja en brödrost, Äntligen! Var ju och handla, så ska nog fixa lite mat snart. Är lite hungrig. Jag har även spelat massa på min mobil. Fixade lite nya spel på den. Mohaha!
Ikväll blir det nog lite mer buzz och lite andra spel! :D
vad ska ni hitta på ikväll? :D

Hej bloggen! Jag är vaken nu, uppe ganska ...

foto0011 (MMS)

Hej bloggen! Jag är vaken nu, uppe ganska tidigt tycker jag:) men just nu leker jag med min nya mobil, kan ju säga att jag älskar den! Haha, ni ser den där fast i rosa så klart. Varit vaken ett litet tag nu:) måste lära mig lite mer om mobilen, för jag har alltid haft en sony eriksson, så nu har jag ju en samsung. Idag ska vi nog åka och handla lite mat och annat man behöver :)vad ska ni hitta på?


Dag 20 – Något du använder varje dag.

BH! Går aldrig en dag utan bh, klarar mig verkligen inte utan den. haha, känner mig verkligen jätte äcklig utan de. Men sån är jag. Går inte en dag utan att jag använder glasögon heller, annars ser jag ju inget. xD

Hemma!

Nu är jag hemma, äntligen typ?
haha, var ju hos mamma i går.
Först va vi hos läkaren, det gick jättebra! Sedan ut vi på Thai något. Sedan mötte vi Britt(min moster). Sedan gick jag till Josse, va där ett tag, sedan gick vi upp till mamma. Gick till affären, köpte lite små saker. Sedan åt vi, kolla på tv sen gick josse hem igen. Sedan somnade jag framför tvn, as snöt jag kan lova! Jag vaknade senare sen va att mamma kom hem från sitt möte. Sen kolla vi på tv, gick och la mig kl 9. Sov som en stock. As skönt! MNamma väckte mig kl 9. Åkte ni till psyk. Sedan kom älsk och hämtade mig. Åkte till Ikano, blev lite shopping. Åkte ut till netonnet, köpte en ny mobil. Äntligen, en mobil med ljud! Blev även ett ps3 till älsk, eftersom han sålde sitt trasiga idag. Sen åkte vi hem till mamma, var där ett litet tag, sedan åkte vi hem igen. Nu är vi hemma.
Vad har ni gjort idag?

Videoblogg!

mobba mig inte tack!

Dag 18 – Din bästa födelsedag.

Det är förra årets helt klart!
Först bortrövad av mina bästa vänner plus fest och massor, As nice! :D
Sedan åka till Älsk och träffa han för första gången <3

Le för världen!

Sitter och tittar på Vakna!
Man ska le mycket idag, så här kommer min bild, le mycket till folk idag, okej?

0 timmar

0 timmars sömn till mig, kul eller inte. Men jag måste ju till läkaren, jag MÅSTE. Tog ju fan 2 månader att få en tid! Så nu tänkte jag börja fixa mig, äta lite och så där. Gjorde även en videoblogg. OMG, typ? men men. Nu blir det nog äta och ta en värktablett, för jag har as ont i skallen, inte konstigt heller eftersom jag inte har sovit något.
Vad ska ni hitta på idag?

okej ?

Hmm, jag har ju jätte kul verkligen. Haha
gott med te! :D

Okej det här var ju roligt...

Hmm, kan inte sova. Kul >.<. Är jätte trött, har ju försökt att sova. Men det går verkligen inte. Så först kollade jag på tv, sen ville ja sitta vid datorn. Tror att jag hoppar över sovandet idag. Vet inte om jag kommer upp om tre timmar annars. Tror att jag ska sätta på lite vatten och dricka lite te. Spela lite spel på fb är ju alltid roligt...

Dag 17 – Dina husdjur.

Här hemma har vi inga husdjur. Men hemma hos min mamma har vi tre katter. Hobbe, Sotis och Kitty. Hur söta och snälla som helst. Jag älskar de så himla mycket! <3
Sen har vi haft, Ior(min hamster), Skrållan(kanin) Sedan Bageera(hund). Jag saknar de alla jätte mycket!
Kitty och Hobbe <3
bageera <3
hittade inga andra bilder på de andra djuren, allt är på min hårddisk, visst är de söta?<3

have a good night

Sitter och kollar på dum och dummare. Ska snart sova. Ska upp kl 7, för att åka till Linköping och att gå till min kära läkare. Hoppas på ett läkarintyg, hoppas hoppas! Sedan ska jag sova hos mamma, massa mys! Sedan kanske jag ska vara med Josse, vi får se hur jag mår imorgon. Kanske inte uppdaterar imorgon, någon som vill gästblogga?
Men förut öppnade vi älsklings ps 3, men vi lyckades inte få den att funka iaf. Så Vi satte upp den på blocket, vi skrev att den va sönder och varför o var och allt skit. Redan fått 2 svar! Men nu ska vi titta vidare, Vänta!!!
Kom på att jag inte har gjort dagens än, gör den. Sedan ska jag titta vidare på filmen och sedan sova. God natt!

En liten video!

Nu ska vi dra och fixa pengar på mitt buss kort och så där, tänkte att ni kunde få se en video på tyson så länge! :D

BIlderna då!

Vanessa badar, så söt!
tyson! :D
detta är del 1 tror ja ;)

God morgon på er!

Jag har varit vaken ett tag, ätit lite mer av mina chokladbollar och frukost så klart! Har även kollat lite på film med, myspys! Just nu har även älsk inte rökt på typ nästan tre dygn! Mycket bra gjort måste ja säga!
Slänger upp lite bilder snart från dalarna ;)

Chokladbollar!

Har nu gjort mig några bollar, omg vad gott! För jag kände att jag NÄSTAN kunde döda någon för lite godis/socker. Typ lite beroende av socker, japp! Det är ju så himla gott! Nu ska vi kolla på film, mysa och försöka bli lite friska. Vi hörs imorgon igen, hoppas på att jag orkar lägga in lite bilder från dalarna. Vi får se när jag orkar, puss!

Dag 16 – Din dag.

Min dag idag: Vakna vid 7 tog hand om älsk som fick hostattack, usch! Sedan gick vi och la oss igen, Vaknade vid 12 gick upp och åt lite frukost, sedan halv sov jag framför tv. Gjort det hela dagen lång. Var i affären med, köpte lite halstabletter och annat man måste ha hemma. Nu sitter jag här, känner mig iaf lite piggare.
Vad har ni gjort idag?

Sjuk än...

Hej på er alla, har inte skrivit något idag, för jag är orkar inte! Vi är fortfarande sjuka, usch! Inte alls kul, dricker massa te och äter halstabletter och sånt.
Har ni några tips för att bli av med hosta/ont i halsen?

Dag 15 – Dina drömmar.

Mina drömmar är nog att klara skolan, gå ut med betyg. Skaffa jobb, vara lycklig. Skaffa familj och så där tror jag. Har inte vågat drömma mig bort så mycket, rädd för att de inte ska bli sanna. Men jag drömmer om att gå klart skolan i alal fall.

Dag 14 – Någon/något som har förändrat dig.

Måste säga att det är ganska mycket som har förändrat mig. Jag tror att vi alla förändras ut att tänka på varför också. Det kan bli till den bra sidan eller till den dåliga. Jag kan  inte sätta fingret på vad som har ändrat på mig, men det har nog mycket med vad som har hänt i mitt liv och så där.

Dag 13 – Den här veckan.

Då blir det ju förra veckan då. Klippte mig, kort! Sedan packade vi till resan, åkte till dalarna. Träffade Bella, Armas, Johnny, Vanessa, Ablin m.m! Hade en jätte bra vecka!

Dag 12 – Vad som finns i din väska/plånbok/jackficka.

I min väska finner man kalender, piller, busskort utan pengar och kamera.
Plånbok: Pengar, en massa kort, kvitton och busstidtabell.
I mina jackfickor: Nycklar, plånbok och läppsyl.

Sjukstuga

Vi åkte hem igår, för att vi blev sjuka igår, vi låg bara i sängen, men matti mådde lite bättre på kvällen så vi passade på att åka hem då. Så idag har vi bara typ sovit och tagit det lugnt, förlåt att jag inte har uppdaterat än, men jag har liksom inte orkat. Skulle bara säga att jag lever typ, uppdaterar när jag mår bättre!

En ny dag!

Nu är det en ny dag, dock har vi blivit sjuk, så denna dag blir att vara här och ta det långt och dricka massa med te! Vi båda ha feber, usch!
Igår så åkte vi inte till borlänge, vi orkade aldrig det. Men vi åkte till Bella och Armas på kvällen. Bella fick mig även att äta FISK! Det är gott dessutom, haha. Hände inte så där jätte mycket igår ändå. Men nu blir det sängen och glo på tv. Ha det bäst!<3

God morgon eller något

Nu har vi vankat upp, varit ute med hunden. As skönt väder ute! Det snöar här med, UNDERBART! Vi ska nog dra till borlänge idag, kanske titta in hos Armas igen. hihi.
Igår så åkte vi ju och hämta min nya dator, men kan inte testa den än dock, får göra det när vi kommer hem. Sedan duscha vi och så där, sedan åkte vi hem till Johnny och lekte med hans Wii och det va skit kul! Sedan åkte vi hem till Armas, lika roligt där. Lilla Vanessa, hon är så himla söt! Sedan åkte vi hem, gick ut med hunden igen sedan kolla vi lite på film, fast såg inte hela. Sedan gick vi och la oss.
Vad ska ni göra idag?

Hello där ;)

Nu har man vaknat och är nästan redo för en ny dag här i dalarna. Igår var vi och hälsade på hos Bella och Armas, mycket trevligt. Vanessa har blivit så stor! Så mycket sötare med, hihi.
På vägen till hit så stannade vi i Katrineholm och träffade Emelie lite snabbt, trevligt att få träffa henne igen. Sedan stannade vi även i köping och kollade in BIG IN(ett shopping ställe) men det var inget att ha. Men resan gick jä'tte bra, vi lever, förlåt att jag inte skrev igår, men orkade verkligen inte det. Ni får "dagarna" när jag kommer hem, då får ni alla på en gång, haha!
Nu snart ska vi åka och hämta min nya dator som jag fick köpa för 500 kr! NICE!
Får se om jag uppdaterar mer idag sen, vet inte än. Puss!

Dag 11 – Dina syskon.

EDIT:HAN VILL INTE VARA MED I BLOGGEN!

Jag har en lillasyster som heter Felicia hon är 9 år snart 10, vi har inte samma mamma. Henne har jag alltid lekt med, vi har det alltid roligt tillsammans, jag älskar henne jätte mycket. Men för ett tag sedan gillade hon inte alls hello kitty, så då brukade ja alltid jävlas lite med henne och bara ta fram hello kitty saker eller likande. Nu idag tävlar hon med mig om vem har har mest,men hon kan inte vinna över mig, haha!

OJ!

Oj, såg inte hur mycket klockan va, men rörmokaren va här nyss så nu har vi en ny dusch, härligt! Måste sminka mig, stänga reseväskan. Hoppas inte att jag har glömt något nu. Det är ju så typiskt mig att alltid glömma något som är viktig, hahah. Hörs senare sen, puss.

natti natti!

Nu blir det att sova, är skit trött. Ska upp kl 8 med, älsk vill inte köra när det är mörkt, vilket jag förstår så vi ska åka tidigt. Men det är rätt skönt med, minst trafik med.
God natt på er!

Packat

Nu har jag packat ner nästan allt, bara smink kvar, men det lägger jag ner imorgon eftersom jag ändå ska använda det imorgon innan vi åker. Så blir att gå upp kl 8. Så det kommer vara dåligt med uppdatering från min sida imorgon. Hoppas att ni förstår det. Kommer blogga imorgon när jag vankar och göra några tidinställda inlägg, i alla fall 2 st kanske. Vi får se hur mycket jag hinner och känner för det.
Tänkte även bjuda på en bild jag tog idag. typ lol på den.
nu blir det mys! Puss på er!

Dag 10 – Vad du hade på dig idag.

Detta har jag på mig nu! :D

Duscha!

Duscha är det bästa som finns nästan, iaf när man är lite små depp eller trött. För att sova i duschen är helt underbart. jag lovar. Jag brukar alltid må lite bättre när jag har duschat, fast man blir som en zombie efter. Men den känslan är jätte skön ibland tycker jag.
Nu ska jag börja att packa!

Good Morning!

Nu är man nästan vaken, haha. Ska snart hoppa in i duschen och duscha länge! Imorgon åker vi ju, så måste packa idag med. Men jag vet inte varför men jag typ gillar att packa och så där, jag är konstig.
Hur mår ni idag då ?

Just nu!

Så skööönt!
Det här måste jag göra om asså, hahaha xD
nu blir det lost och godis, god natt! <3

Shopping!!!

Hm 19 kr
gina 15 kr
Gina 250 kr.
gina 50 kr.
Indiska 35 kr.
Indiska 50 kr.
Nice va? :D
Plus en sak till min hello kitty samling! :
mohaha. Vill ni se min frilla? :D

Hemma igen!

Nu kom jag precis hem efter en hel dag på stan! Shoppat massor med härligheter! hehe, nu snart blir det lite spa, eller iaf sätta en liten mask i fejat på mig. Haha, var jätte länge sen sist jag gjorde det. Tänkte ladda upp bilder på allt jag har handlat senare sen. Orkar inte just nu.

Uppe med tuppen?

Det känns som om jag skulle vara uppe med tuppen, haha!
Nu ska jag börja fixa mig, klä på mig och så där. Hoppas på att Gina Tricot ringer mig snart! Jag har nämligen lämnat in ett par byxor på lagning där, de var sönder när jag köpte de. Kunde inte byta för att jag hade tagit bort lappen, haha. Men idag så ska jag möta upp mamma på stan, gå lite på stan sedan ska vi gå och klippa oss. Sedan ska vi möta upp min moster så ska vi äta tsm, tror att det blir pizza för det var min moster sugen på. Sedan ska jag möta upp Anna på stan, så ska vi ta en fika. Sen åker jag hem.
Hoppas att ni får en bra dag!

Nu säger jag god natt!

Nu säger jag god natt och ni får sova gott!
Jag ska upp kl 9!
min buss går kl 10...
usch, jag gillar inte att gå upp tidigt ju!
Men men, så är det!

hmm

Kom på att det kanske inte är så bra att lita på tradera när det gäller mobiler, så det blir ingen. Får leva med min utan ljud(y), kanske kanske kan köpa en ny mobil jag har tittat på LÄNGE. Vi får se hur mycket pengar och så där vi får denna månad. För min mobil nu, funkar inte så där jätte bra om man säger så. Vill ha en ny nu!!! Men man kan ju inte få allt man vill ha eller hur?

Coca Cola!

Mums, Just nu:
jag tycker iaf att det är godare i att dricka cola ur flaska än ur glas/bruk/flaska!
Nu kollar vi på lite webbtv, sedan ska vi laga mat. Tror att det blir ryggbiff.
Vi planerar även lite för resan på torsdag, om vi ska åka tidigt stanna i Örebro och shoppa lite, för att vänta på hans brors flickvän ska sluta jobbet, för att sedan åka till dalarna.

Dag 09 – Ett ögonblick du minns.

Den dagen jag träffade älskling.
När jag gick av tåget, såg honom och blev knäsvag. Han stod där, så fin som han är. Vi åkte han till honom. Kollade lite på tv och sedan gick vi och la oss. Kunde inte sova en blund så nervös var jag. Jag önskade hela tiden att jag skulle våga puss honom, men det gjorde jag inte. Hela den helgen var så underbar. Det har snart gått ett år, och jag minns det som om det vore idag det var.

Dag 08 – Din första kärlek.

Han heter Patrik. Vet inte vad ja ska säga om honom. Vi träffades på nätet. Blev verkligen kär över nätet. Va kär i han i ett par år, men nu är det över. Varit över ett tag. Han blev ett svin, som nästan alla andra killar. Nu har jag ju världens bästa kille!
Om ni vill veta något om Patrik, så kommentera inlägget!

God morgon!

Nu är man vaken, vaknade först vid 9. För att några höll på att typ apa sig i trappan eller något, lagom kul liksom, noot! men lyckades iaf somna om. Skönt det! Nu är jag vaken väntar på att toan ska bli ledig så att jag kan duscha, fixa mig. Sen ska vi på möte, hela denna vecka kommer jag att ha fullt upp.
Måndag: Möte
Tisdag:frisör, vara med mamma och moster sedan träffa anna.
Onsdag:packa, fixa matsäck till bil färden
Torsdag: Åka till Långsta!

Tradera

In såg just att tradera är FARLIGT!!!
Jag vill köpa massamassa med saker...
Hmm, borde nog sluta titta, men jag vill inte. Haha, kollat iaf på en ny mobil, får se hur mycket den ligger på imorgon, annars kanske den blir min. Säger självklart inte vilken, vill ju inte att ni ska buda på den, haha. Jag vill ha den!¨
Nu ska jag fortsätta titta på saker, sedan kolla på lost sen sova.
God natt på er!

Dag 07 – Din bästa vän.

Jag har ett par bästa vänner jag har inte bara en. Det måste jag säga att jag är jätte glad över. För alla är så underbara och älskvärda på alla sätt och vis. Jag hade nog inte levt idag om ni inte fanns, ni är så fucking bäst! Utan er, ser jag inget liv. Det menar jag! Jag vet att jag kan vara en som man inte orkar med, eller som inte hör av sig så mycket. Men ibland orkar jag bara inte. Så tack att ni orkar stå ut med mig!

Dag 06 – Något du ångrar.

Jag brukar inte sitta och tänka tillbaka på vad jag har gjort fel och rätt. För då skulle jag må så mycket sämre. Men det är klart att jag ångrar saker, men inget som kommer upp nu på en gång.

Upptagen

Förlåt att jag inte har skrivit något sen i fredags, men johanna har varit här hela helgen och jag ville vara med henne så mycket jag bara kunde.
Vi har mest kollat på film och bara myst. Underbart, i går blev det en skräckfilms dag. Sen inatt kom Johanna och ville sova med oss, fast det blev LITE trångt så matti sov på soffan, hihi. Idag har vi städat lite och så där, Tror att vi ska åka och handla snart, för jag är skit godis sugen! Tänkte lägga upp både dag 6 och 7 idag.

Dag 05 – En önskan.

Min önskan just nu är att Sandra hör av sig och säger att hon saknar mig. Det har jag önskat ett bra tag nu. Men hon sitter tydligen och väntar på att jag ska höra av mig, som vanligt. Tycker att det är så synd att det ska bli så här, vi var så himla nära, nu känner jag henne knappt. Jag vet knappt vem hon är längre. Kanske låter lite sjukt, men det är faktiskt så jag känner mig. Hon var min ängel, min fina ängel. Änglar flyger väl inte iväg, inte om de är här för att bevaka över en? Hon visste allt om mig, precis allt. Nu är det så mycket hon har missat.
Damn it, I miss you like hell!

Min parfym

Mina nya parfymer från Avril Lavigne, omg det luktar så himla gott ju!
Köpte de på mellandagsrean, as nice 2 för 1 typ.
Black Star
Forbidden ros

God morgon!

Nu är man uppe, skit trött. Somnade inte förens vid typ 4?!? Usch, låg vred mig till typ 2 sedan gick jag och bäddade soffan och låg och kollade på cash cab, eller vad det heter, sedan hade jag på tv en stund. Men inte gick att somna. Ja måste ha somnat vid typ 4.
Har alla ni sovit gott?
Just nu äter jag frukost, tänkte göra några tidinställda inlägg så ni har något att läsa när jag inte är hemma.
Jag måste gå här ifrån om typ 20 min!!!!
Men på stan måste jag fixa några saker, det får jag inte glömma!!!!

TITTA!

OMG! Titta vad jag hittade, så jävla fin. Vad tycker ni?
Nej, nu snart ska jag sova, för att jag ska upp kl 8!!!
SÅ det kommer inte alls bli mycket uppdatering.
Jag kommer att komma hem vid typ halv 10 imorgon kväll. Jag hoppas på att jag hinner blogga innan jag åker imorgon, hoppas ;)
God natt!

Kinderägg;)

När vi va och lämnade anna så gick vi till affären och köpte lite godis, då passade jag på att köpa Hello Kitty ägg! Fick dock dubbletter, men det gör inget. Fick i alla fall 2 nya små söta figurer.
söta va? :D

En del av min Hello Kitty samling!

Detta är inte alla hello kitty saker jag har, så ja jag har mer.
en liten, vill ha den stora ;)
från kinder ägg, blir nog fler snart! :D
Från en automat vid ica :D
fick utav älsk igår! :D
fick utav älsk för ganska länge sen.
julklapp av min bror.
tofflor från älsk.
väckarklocka, älskar den!
lakan, den till vänster köpte jag först, den andra köpte jag i sommars i Finland.
massa stickers :D
Min smink väska. Min förra va med Hello Kitty, fast den är inte så fin längre, liksom lite för väl använd.
Jag har en filt, trosor, strumpor, tröja och så där i hello kitty med på.  Fick även en tavla med Hello Kitty utav syster i julklapp.

Dag 04 – Vad du har ätit idag.

Idag har jag endast ätit två mackor med 2 skivor skinka på. Mums!
PS:Ny kategori Hello Kitty samling, fixar bilderna nu. Kommer upp inom kort! DS.

klockan tickar

Anna är inte här förens vis typ 5. Så jag tänkte sminka mig och så där. Kanske lägga upp en dagens out fit med, vi får se. haha. Har inget att göra heller, städat klart. Kollat på lite shower på nätet och så där. Hmm, vad finns det att göra? Vill göra en nu header men orkar inte leta efter bilder och så där. Vet inte hur jag vill att den ska se ut heller. Så det får vänta. Älskling har varit nere vid bilen och plockat upp batteriet.
Nu ska jag fixa mig, kanske kommer upp lite ego bilder.

Nu är jag vaken.

Mohaha. Tog dock 100 år innan jag somnade... TRÅK! Men jag somnade tills sist iaf. Anna kommer hit vid 14.00 så jag måste städa lite och så där. Hihi, vill ju inte att hon ska se att det är lite stökigt, för alla so känner mig, vet  att jag inte är bra på att städa. Men så är det, det är inte så mycket faktiskt, tar nog inte så lång tid.Hoppas jag inte iaf, haha. Vi ska nog ta in batteriet till bilen sen med, så vi kan ladda det...
Aja nu ska jag nog ta tag i städande som jag skulle ha gjort igår.

HEMMA!

Nu kom vi hem för ett litet tag sedan. Med några tråkiga nyheter, bilen är lite sjuk. Hon vill inte starta, tur att vi hade vi emma som kunde hjälpa oss vid mamma. Så att vi kunde komma iväg hem, men nu när vi testade hemma nu, så funkar det inte ens att starta. Tror nog att vi behöver ett nytt batteri i den. SUCK, bara typ 1400 kr där. Men jag shoppade lite idag iaf, det blev ett par mjukisbyxor, massa örhängen och fick lite hello kitty godis av älsk. Nu ska vi mysa framför lost eller någon film, vi hörs imorgon!

Dag 03 – En hobby.

En av mina största är att sitta och pärla pärlplattor. Det är så skönt för hjärnan. Men det kan bli jätte fina tavlor med.
Mina första!
Sedan utvecklade jag mig, det blev större och svårare, dock har jag ingen bild. Vet inte vart de är någonstans. Men för mig som har ADD som måste sitta och pilla på något hela tiden är detta jätte bra för mig iaf. Det är så skönt för hjärna som får tänka lika så får fingrarna någonting att göra hela tiden. Men det finns nackdelar med, ont i rygg,nacke och nästan hela kroppen. Det beror ju så klart hur man sitter, men man måste ju se vad man gör liksom.

Mobilbloggar(a) Jag har lite tråk xd sitte...

14851_1181038909 (MMS)

Mobilbloggar(a) Jag har lite tråk xd sitter och väntar på att matti ska sluta eller vad man säger xd han är på möte som sagt och johanna kunde inte träffas idag, kul kul >.< han är klar om typ 45 min, hoppas på tidigare bara xd


Dagens outfit!

Slänger upp en bild på dagen outfit, bara för att det var länge sen.
mina älsklings tofflor, jag älskar de, tack älsk. (fick de av han i julklapp)<3

Drar in till stan!

Nu snart ska vi dra in till stan. Jag ska bara blogga lite först;)
Tänkte göra 3 inlägg med detta så ni får lite att läsa medans jag inte är hemma, vi drar nog till mamma efter stan. Kanske hälsar på Josse? Om hon är hemma och har tid vill säga.
Vad ska ni göra idag?

stänga av datan

Nu ska jag stänga av datan, kolla lite mer på lost, och sedan sova.
God natt alla!

mat!

Har kollat på lost, duschat och ätit mat. Nu är jag massa mätt. Mamma kunde inte trätt mig imorgon på stan. Så nu pratar jag med Johanna, som kan det. Mys, sitta på något fik någonstans och bara prata, kanske hitta ett par mjukisbyxor med.
Blev jättesugen på att göra cupecakes, det har jag bara gjort en gång och jag tycker att det är dags igen! Haha. Det är ju så himla gott med cupecakes, hihi. Johanna kommer i helgen så då skulle vi göra de.
Vad har ni gjort idag?

Dag 02 – Om din skola.

Just nu är jag skollös, haha. Men till hösten kommer jag att gå om 3an, på realgymnasiet i linköping. 3D och interaktiva medier. Jag hoppade av i slutet på september för att jag var jätte deppig och skit skoltrött. Jag gick inte till skolan, mamma slutade sjukanmäla mig och så där. Så då tyckte jag och min mamma och min mentor att det var lika bra att hoppa av ett år. Ett så kallat friår. Sen gick jag till arbetsförmedlingen, hon tyckte på en gång att jag skulle sjukskriva mig. Så nu är jag sjukskriven. Tycker att det var det bästa just nu.

Hello!

Idag är det en ny dag, men mår illa fort. Men jag har inte spytt idag, yaay. Fattar inte vad det är som är fel. Men men, det är inte dåligt blodsocker, jag har testat med godis och läsk och massa. Men mår illa än,och känner mig lite yr. Men men, kollar på lost idag med är på avsnitt 18 säsong 2. Snart är vi på 3 av 6. Fattar inte hur det kan vara så spännande. Lägger upp dag 02 snart.
puss

Nu blir det sängen

Nej nu stänger jag av datan, kollar på lite mer lost sedan sova! Är lite små trött av mig. Mår lite illa än, hmm, undra när det ska försvinna...
God natt på er alla!

Japanska

Det är nog ett av det finaste språken som finns tror jag. Om ni inte visste det så skulle jag göra nästan vad som helst för få en resa till tokyo! Sitter just nu och lärt mig lite, fast kommer inte ihåg något längre, men svårt vare iaf. Men ändå roligt. Haha, vad har ni för er en kväll som denna då? ^^

Dag 01 – Presentera dig själv.

Bara för Josse sa att jag skulle göra listan ;)
Jag heter Emelie, och jag är 18 år fyller 19 i feb.
Jag bor med min underbara sambo(låter så gammalt att säga såxD), Vi har bott här i 2 månader nu. Jag trivs som foten i skon. Haha!
Jag går inte i skolan, jag har tagit mitt friår nu, för att jag inte orkade med skolan. Får marddrömmar så fort jag typ tänker på skolan. Jag har även små handikapp dyslexi och ADD. Jag äter medicin för ADD, men det funkar så där, men jag får iaf sova om nätterna nu.
Annars flyter livet på.
Det är jag, jag är alltid mig själv.

Skulle det

Skulle det va kul om jag gjorde detta? :D
Dag 01 – Presentera dig själv.
Dag 02 – Om din skola.
Dag 03 – En hobby.
Dag 04 – Vad du har ätit idag.
Dag 05 – En önskan.
Dag 06 – Något du ångrar.
Dag 07 – Din bästa vän.
Dag 08 – Din första kärlek.
Dag 09 – Ett ögonblick du minns.
Dag 10 – Vad du hade på dig idag.
Dag 11 – Dina syskon.
Dag 12 – Vad som finns i din väska/plånbok/jackficka.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Någon/något som har förändrat dig.
Dag 15 – Dina drömmar.
Dag 16 – Din dag.
Dag 17 – Dina husdjur.
Dag 18 – Din bästa födelsedag.
Dag 19 – Ditt bästa minne.
Dag 20 – Något du använder varje dag.
Dag 21 – Något du gör varje dag.
Dag 22 – Något som gör dig arg.
Dag 23 – Något som får dig att må bra.
Dag 24 – Någon du saknar.
Dag 25 – Den bästa resan.
Dag 26 – Dina rädslor.
Dag 27 – Din favoritplats.
Dag 28 – Något du hatar.
Dag 29 – Något du tycker om att göra.
Dag 30 – Din mobil.
Dag 01 – Presentera dig själv.
Dag 02 – Om din skola.
Dag 03 – En hobby.
Dag 04 – Vad du har ätit idag.
Dag 05 – En önskan.
Dag 06 – Något du ångrar.
Dag 07 – Din bästa vän.
Dag 08 – Din första kärlek.
Dag 09 – Ett ögonblick du minns.
Dag 10 – Vad du hade på dig idag.
Dag 11 – Dina syskon.
Dag 12 – Vad som finns i din väska/plånbok/jackficka.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Någon/något som har förändrat dig.
Dag 15 – Dina drömmar.
Dag 16 – Din dag.
Dag 17 – Dina husdjur.
Dag 18 – Din bästa födelsedag.
Dag 19 – Ditt bästa minne.
Dag 20 – Något du använder varje dag.
Dag 21 – Något du gör varje dag.
Dag 22 – Något som gör dig arg.
Dag 23 – Något som får dig att må bra.
Dag 24 – Någon du saknar.
Dag 25 – Den bästa resan.
Dag 26 – Dina rädslor.
Dag 27 – Din favoritplats.
Dag 28 – Något du hatar.
Dag 29 – Något du tycker om att göra.
Dag 30 – Din mobil.

nu sitter jag här

Nu sitter jag vid datan, har inte orkat göra det än, mår illa och har spytt idag. Jag vågar inte äta något, så just nu dricker jag bara. Jag hatar verkligen att spy, finns ju inget värre? Aja, det är min dag det. Hur har eran dag varit då? Roligt i skolan?
Imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se. Hoppas på att jag mår bättre imorgon.

God Kväll

Kan inte spela sims.. Kom ju på att grafikkortet är trasigt.. Mindre kul, men iaf, vi har bara kollat på lost idag typ. Vi ska nog åka till Dalarna om en vecka. Vi får se, då kanske jag får min nya dator, hoppas det iaf!  Jag vill ha en annan dator just nu, så jag kan spela något. I veckan blir det Anna på torsdag, Josse på fredag kanske, sen kommer Johanna hit på lördag. Nice nice liksom.
Vad har ni gjort idag?

Idag

Idag har det inte hänt mycket alls, blev as sugen på sims 2, plus att jag har hittat ett par sidor där man kan ladda ner saker till sims gratis, as nice! Jätte fina kläder/möbler och massa. Åt precis, nu blir det Lost igen, vi är på andra säsongen, sen blir det nog att nörda sims. Mohaha!

MUMS!

Lagar mat, det blir pomes, oxeflie och bea, MUMS hoppas jag iaf. jag har aldrig ätit oxeflie, vad jag vet.

Klar med tvätten!

Yaay, äntligen klar med tvätten, sköönt! Tog just fram oxeflie från frysen, det ska vi mumsa på idag, vad ska ni äta idag då?
Vi ska nog kolla på massa lost idag igen tror jag.
Hihi!

Nu är man vaken!

Sov helt okej inatt måste jag säga, men är hur jävla trött som helst. Har iaf varit nere vid tvättstugan. Blev bara två maskiner, skööönt! Blir att gå nere halv 2 igen då det är klart, sen vet jag inte mer vad vi ska göra idag. Något förslag? (aa)

Tilda

Idag gick jag till ica träffade Tilda och Rasmus, vi tog en fika, satt och pratade ett tag. Sen åkte vi hem hit så fick de se hur jag bor. Ska någon dag komma hem till de och se hur de bor. Blev en kopp te och massa prata. Härligt att få se henne igen måste jag säga. Sen åkte vi och handla och sedan åt vi lite. Nu sitter vi och kollar på Lost, as spännande ju! Kan inte sluta titta på det typ. Jag som va så himla emot det från början. Typiskt mig. Men sån är jag.  Sedan blir det att sova, imorgon blire tvätt stugan, ROLIGT. Men sådant som måstes göras. Vad ska ni hitta på imorgon då?

iDAG

Blir det kanske att leka lite med Tilda, hoppas jag iaf. Hon ska iaf till åtvid. Hoppas på det bästa.
Pappa skickade just bilderna, här får ni de :3
¨ser ni hur mycket snö jag har på mina ben? Det var så kallt så att det gjorde ont, haha xD
Men kul var det som tusan.

YO!

Jag försökte blogga från min ds igår, men det gick inte. Tråk! Då vet jag det. För jag orkade inte sätta på datan och så där. Men så är det. Iaf, pappa och Fille va ju här igår, tänkte bjuda på en bild, men pappa har resten. Så ni får vänta tills jag har fått bilderna från honom. Vi gjorde inte så mycket igår, de va har i typ 2 timmar bara så, men jag hann spöa fille i mario och ha snöbollskrig med henne, men det gick mindre bra för att matti va på hennes sida...Men men så är det.
fille upp på en stor snöhög ^^

God morgon!

Hello bloggen, jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig och så där. Sen ska vi gå till rece och möta pappa och sen gå hit igen. Sen får vi se vad vi hittar på. Vad ska alla ni hitta på idag då?
Skriver nog mera senare sen , hejdå så länge!

Våran fina julgran!

Visst är den fin? :D
vet att bilden inte är så bra, men det gör väl inget? :D

shopping

kom ju på att jag och mamma va på stan och shoppa lite igår, kom hem med ett par nya vinterskor, linkar uggs, strumpor, lite smink och kalsonger till älsk. Imorgon kommer pappa och syster hit på besök, trevligt. Byta lite julklappar.
Kanske ska köpa en dator, mattis kompis är snäll och säljer sin dator till mig. Fan vad snällt säger jag bara! Men vi har inte pratat med honom än om det, han har bara kommenterat min status på facebook. Men nu ska vi se på Funny people!

God morgon!

Har dock varit vaken ganska länge, men har inte haft ork till att uppdatera. Men nu så :3
Har spelat lite idag tills det inte gick mera, grafikkortet orkar inte med, tråk! Får hitta något annat roligt online spel som inte är så tungt för datan. Vill helst köpa en ny dator, men det är ju så himla dyrt...
Önskar att man var gjort av pengar så att man kunde köpa sig en ny.
Men mattis mamma och pappa va här och hälsa på, så vi fick upp lite hyllor och så där, så nu ser det lite mer hemtrevligt ut här hemma. Fick även reda på när matti´s farfars begravning är, det är den 22 januari. Det blir nog att åka till Finland då, får se om älskling orkar det. Vet inte vad man ska hitta på idag. Kanske titta på massa film och bara mysa? :D

Lite filmer :3


Hello!

Tänkte bara säga att vi har bredband. Det är jätte skönt, hoppas på mer uppdatering.
Bilder från nyår!
jag råka peta tessan i ögat ;(
blev lite ds spelande :D
nyårspuss!<33

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!