FÖRLÅT!

Förlåt för dålig uppdatering idag. Men gick som sagt upp kl 7, hjälpte mamma i tvättstugan. Sen gick jag och la mig igen. Vaknade utav sms från älsk, smsa lite. Sen kom mamma in och sa att jag skulle få pengar till ett par skor, eller aah, jag fick 500. TACK IGEN MAMMA!. Så smsa jag fort till Josse och undra om hon ville hänga med till stan. Det ville hon. Vid busshålplatsen så började jag att må massa illa och blev skit yr. På bussen började ja känna spy smaken i munnen. Typ halv sprang till netto för att köpa något att dricka. Men inte fan fanns det någon kall dricka! Så fick ta en varm remlösa. Sen i kön så blev det en massa krångel med en framför mig. Kände bara hur mycket jag ville spy. Men hade inte lust att spy på rullbandet. Sen kom ja ut, kunde jag ändå inte dricka. Så satte jag mig ner i skuggan. Mådde skit än. Sen gick vi ändå ner till dinsko. På vägen dit så kände jag spy reflexerna komma. Josse såg de även, men spydde iaf inte. Sen satte jag mig ner i dinsko. Såg de jag tittade på igår, testade de. Sen fick Josse mitt kort och hon betalade åt mig. Efter ett tag mådde jag mycket bättre. Köpte även tre diadem och smikbort tagings medel. Kom hem. satt och prata med mamma och Josse. Åt även. Satt och pratade ännu mera. Sen gick hon hem och jag och mamma gick till affären. Skulle ta ut ett packet, men självklart glömde jag mitt legg. Men jag fick lösnaglar och massa hello kitty plåster. Köpte även en present till min bror. Sen kom jag hem, satte mig här. Spelade lite wow och pratat med Emelie som kommer hit imorgon. Snart ska jag färga håret, sen fixa mina naglar. Sen städa lite. Sen sova, jag är skit trött! Bild på skorna och mitt hår får ni sen!

godnatt

Säger god natt och sov gott!
Är skit trött ska upp innan 7!
hejdå

shopping!

leggings 74 kr!
örhängen 19 kr!

19:08

Sitter just nu och spelar lite wow med älskling.
Kom hem vid typ 4, har inte orkat skriva något. När jag duschade förut så somnade, sov kanske i 30 min, vet ni hur jävla skönt det var?! Köpte iaf leggings och örhängen. Bild kommer. Har redan tagit kort på de. Jag har bränt mig på ryggen, det gör inte ont än! Kanske blir att sola magen imorgon? Ska iaf tvätta imorgon, har tvättstugen kl 7 imorgon bitti! Hissen kommer inte att funka imorgon heller, kul att bära upp allt då. Aja, hoppas att det går bra iaf. Ska fråga Josse sen om hon vill sola vid typ 11. Vill bli brun! Vill även ha mer pengar, hoppas att jag får det med(a) Jag saknar min prins massa massa, det borde vara förbjudet att sakna någon så här mycket!

God morgon!

God morgon alla mina läsare! Sovit gott?
Det har inte ja, men jag har iaf sovit. Hade en sån jävla hemsk dröm. Hinner inte skriva den, kanske gör det när jag kommer hem. För nu måste jag packa! Sen drar vi till TINNIS! Solar hela dagen lååång! Ska bli så skönt. nej nu skriker mamma på mig. HEJDÅ!
Vad ska alla hitta på idag då?

21:30

TJO!
Sitter här och inte gör ett skit! Ska snart sova, är verkligen skit trött. Emelied kommer på onsdag, hoppas jag iaf! Men idag blev det ingen stan utav har suttit och spelat WOW hela dagen typ. Varit i affären med mamma och moster med. En heldag ute imorgon, i solen och bara sola! Med familj och vänner, mys mys!
nej nu ska ja spela mera! Sen sova. GODNATT!
ps, tog bilden förut, vad tycks?

11:58

Det blev ingen stan med Sandra för jag mådde så jävla illa. Så jag spydde en massa sen gick jag och la mig. Nu är jag vaken och mår mycket bättre! Men känner av spy smaken än i halsen.. aja, vet inte vad ja ska göra idag. Kanske får med mig mamma in till stan? vill verkligen göra något idag. Men så är väl livet, antar jag.

Dagens outfit

hihi, detta tänker jag ha på mig idag. Har precis målat mina tånaglar, så nu är de svarta och fina med bra nagellack! Visst gillar ni mina webcam bilder va? Min kamera är död, så måste köpa nya batterier. Usch inte alls kul, bara att köpa nya.
aja, lite bilder igen! xD
vet att jag inte har sminkat mig än.. Men Sandra har inte vaknat än! hihi!
mina fina tår!
hihih xD
ta kort med musen är tuft!
gillar min klänning som jag har en precis likadan fast i rosa. Dock är den i hedemora. Fick bli den svarta idag.
Vad ska alla hitta på idag då?
Gillar ni min klännig? :D

Bjuder på detta.

hahaha, duschade nyss i en timma. Detta händer när Emelie har varit vaken i typ 24 timmar! HIHIHI, nu ska jag dricker powerking! Och kolla på tv, hoppas att det finns något bra på tv. Ingen har vaknat än? ja har lite tråk, kommer nog mer flum bilder på mig, va inte rädda. Jag blir lite konstig när ja inte har sovit något. hihihi. Ska ju in till stan med min ängel idag med. Det är massa fint väder ute, iaf just nu. Nej nu tror jag att jag ska ta på min lite kläder för jag är nakenfis!
JUST DET, har två nya kategorier! Emelie talar ut och FLUMBLUM!

bajs

Kan verkligen inte sova. kulkul, sov väl 30 min eller något. När jag hade varit vaken i typ 10 min fick jag sms från älsk. Så smsade lite med han. Nu kan jag verkligen inte sova. Jag är pigg. Kul >.<
Ingen jävel vaken typ. Aja, ska sitta och glo i väggen nu...

tankar typ

Det är så jävla mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Vet inte om jag kan skriva allt jag vill heller. Så tror jag måste hålla allt för mig själv. Det är nog lika bra, så att ingen blir sur på mig, eller något. Vill inte bråka mer, vill inte att någon ska va sur på mig. Men det är tydligen en. Fattar inte varför...
FAN. Nej nu ska jag försöka tänka på något annat. Hörs imorgon!

Min dag!

Idag vaknade jag vid typ 12 kanske. Gick upp och käka frukost. Sen satte jag mig här. Gjorde om Josses blogg. Så nu är den fixad. Det tog ett tag kan ja ju säga. Eftersom jag ändrade stilmal och fick börja om totalt typ. Men det gick iaf. Ska fixa en header till henne någon dag med. Ska fixa en ny till mig med. Men vet inte hur jag vill att den ska se ut, eller något. Har ingen fantasi heller just nu. JOBBIGT! Vi får väl se när jag vet hur den ska se ut. Gillar att att få en "bild" i huvudet innan jag börjar. Aja, men iaf sen så va vi hos mig ett tag. Sen gick hon ner och åt. Sen efter ett par timmar så bestämde hon sig för att vi skulle till barskens och köpa glass på donken. Hängde såklart med. Köpte en glass, som, jag knappt åt på.  Sen satt vi där och prata lite. Sen gick vi hem. Nu sitter jag här och inte gör något alls.
Josse sa nyss att min blogg ser konstig ut. Men inte på min dator?!?

Dyslexi

Som vissa vet så har jag två ganska "stora" sjukdomar. Men tänkte bara skriva om en idag, för mer orkar jag inte!

Folk vet ju vad dyslexi är för något, det är när man har svårt att stava och läsa. Sen hur svårt det är/jobbigt är från person till person. Jag anser att min inte är lika stor längre som förr. Tänker inte alls på att jag har det, bara att det tar lite längre tid för mig att läsa och skriva. Men jag kan själv märka att visa har det mycket svårare än mig. Vilket jag tycker är rätt skönt. När jag läser så hoppar jag över visa ord och gör om meningarna till det jag tycker låter bra. Inget jag märker själv för än jag har läst klart. När jag sitter och pluggar i en halv timma, så är det som om en "normal" person har pluggat i en timma. För mig går det åt mycket mer energi när jag pluggar eller gör något annat. Vilket kan va rätt jobbigt. Men jag är ju van, detta upptäckte min lärare i 4an. Blev en ganska stor utredning på det, i 5an var allt klar och det visade sig att jag hade dyslexi. Inget jag tog illa upp eller något, tyckte inte att det va något fel på mig då. Men idag önskar jag att jag inte hade det, vill kunna läsa en bok innan jag tycker att det tar för lång tid, det är därför jag inte läser. Jag orkar inte läsa, just nu läser jag "14 år till salu". När jag läser så blir jag så trött efter bara några få sidor. Slutar läsa efter ett tag kan jag läsa typ två-tre sidor innan jag blir trött igen. Det är så himla jobbigt, för boken är helt underbar och jag vill läsa ut den. Då kommer det bli den första boken jag läser ut helt själv! Då kommer jag bli stolt över mig själv. Och jag vet ju att ju mer jag läser, ju bättre kommer det bli. Men det är just de steget jag måste ta. Läsa mer, visst jag läser bloggar och så där. Men det är ju inte så mycket text som en bok liksom. Ska läsa ut denna bok! Jag måste, ja vill!

26 juni

Idag ska jag leka med Josse. Ska hjälpa henne med hennes blogg. Få den lite finare, sen tror ja att jag ska göra om min blogg lite, vet inte än. Men jag vill få lite mer läsare till min blogg, så jag hoppas på att det är någon som kan ge lite tips om vad ja kan blogga om? Det skulle vara massa snällt, kanske lite mer tips om pysel(mina pärlplattor), kärlek och sex, om mitt mående(att jag skriver ut hur jag känner och kontrollerar mitt självskadeproblem, eller vad vill ni?

Lite bilder

Lite bilder från när jag va i Hedemora som jag hittade på min mobil!
I Falun, tittade lite på djur, kom in till där de hade spindlar, USCH!
De hade såna där bockar över allt, med massa olika motiv xD(i Falun)
Falun
Tyson!
puss på min älskling<3
Nu bild från min kamera^^

Midsommar

Kom just hem från Sandra. Vi gjorde inte så där jätte mycket. Typ lagade mat, pratade och kollade på två filmer. Georgia rule och beck. Båda va mycket bra. Önskar bara att vi inte skulle ha kollat på beck först. Men båda gick ju på tvn. Skit rädd när jag skulle gå hem. Sandra pratade med mig i telen hela vägen typ. Vid centrum så ser jag en buss 251, blev skit rädd. Den stod på pakeringen med dörrna öppna, trodde fan att den personen skulle våldta mig. Sandra lugnade ner mig lite. Sen fick jag ett sms av mamma att hon va vid macken, och ja va vid de två bänkarna, ni vet där innan centrum, vid lite buskar? Så bara att gå tillbaka. Sen vid macken möter jag henne. Lägger på med sandra. Så nu är jag hemma. Ska väl sova snart tror jag för jag är skit trött. På stan idag så köpte jag: Nagellack (metall lila och svart), örhängen. Sen åkte vi till centrum där köpte jag hårfärg och lite powerking MUMS!
Hoppas att alla har haft en bra midsommar!
Fika idag på stan, MUMS :D

ängel

drar till min ängel, ha det bäst!

Dagens

Dagens outfit!
hade en katt mellan benen förut xD

trött

Jag är skit trött >.< Ska snart fixa mig och välja kläder för idag. Solen skiner och det är varmt ute? Hoppas ja, tror att det blir en klänning, sen in till stan med Josse och fika lite om något är öppet vill säga. HOPPAS!
Ska iaf möta Josse om typ en timma. Får se om de säljer jordgubbar på torget idag, då ska jag nog köpa. MUMS! Nu är det allt dags att fixa sig. Ni kan få en dagens outfit. Bara för att jag är så snäll idag. Det kommer sen när jag är klar ^^

köpa?

Kollade lite på hms hemsida, lite saker jag vill ha, kanske ska köpa allt detta för 267 kr, plus frakt dårå, men BILLIGT! Ska nog till stan på söndag, hittar jag detta då köper jag nog lite av det, hihi! Ska snart sova, skulle gått och lagt mig för ganska länge sen. Men blev pigg, men men. Imorgon blir det fika på stan med Josse, sen hem, sen vet jag inte. HÖR AV ER OM NI VILL HA MED MIG PÅ NÅGOT!
Lösögonfransar 40 kr.
eyeliner 40 kr
Örhängen 20 kr!
Duschhandduk 80 kr!
Nagellack 40 kr.
ögonskuggor 50 kr.

Mobilblogg

Sitter nu på tåget på väg hem, lite små tråk. Men sandra fyller ju snart och man fyller ju bara 18 en gång! Sitter här med en godis påse och en väska mindre än när jag åkte till matti. Har en massa kläder där, frågan är bara: hur fan ska jag få hem allt? Xd det är väl sådant som märks. Kom just till västerås. Så bara typ 2 timmar kvar >.<. Sen är josse där och möter mig. Tack för att du är en så jävla bra vän, jag älskar dig så jävla mycket min blodsyster. Nu kom det skit mycket folk på tåget :/ ingen gamla gubbe bredvid mig i alla fall :) det är ju midsommar imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske sitta och glo. Men men. Ska smsa sandra nu och fråga vad hon gör på måndag, varför får ni veta någon annan dag, just nu är det en liten hemlis, Hihi. Ha det bäst alla.

Mums

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag. Men har liksom inte orkat. Just nu sitter jag hos älsk. Kom just hem från Josse här i hedemora. Lekte lite med Abbe och så där. Kul kul! Sitter och väntar på att min man ska laga lite mat åt mig. Sen ska jag städa och han typ ringa lite företag tror ja. Sen vet jag inte vad som händer. Varit vaken sen 9!?! Imorgon åker jag hem, ha ett jobbigt "möte" med mamma, britt och Josse. Kommer inte alls va kul. Men så är livet? Aja, dags att dra. Får se hur mycket jag kommer uppdatera men det är sånt ni kommer märka. Hadet bäst <3

Bilder och filmer :3

hihi, anna och jag <3
GISSA BAJSET DÅ!
anna visar upp nya modet!
sen dog min kamera xD
tack för en underbar dag<3

hunnybunny<3

Har inte skrivit på en dag, men idag har jag lekt med Anna, min fru <3
Vi va på picknick i trädgårdsföreningen. Massa mys måste ja säga. Skit kul var det med, det kommer lite bilder och två filmer lite senare sen med, efter detta inlägg. Efter det så åkte vi hem till mig och kolla på CJ7! Mycket bra film. Sen har jag bara suttit här typ. Försökt att skaffa pengar och så där så jag kan åka till min älskling. Pengarna är fixade hoppas jag! Har iaf packat lite grann, ska packa det sista imorgon, som smink, dator och så där. Ska till pysk imorgon med, sista innan sommaren. SKÖNT! Åker nog kl 4 imorgon. Kommer bli ett helvete att prata med mamma om det, men men. För jag ska till min läkare på fredag, men han sa själv att vi lika gärna kunde träffas i sep. Så det så! Har även fixat lite inför Sandras fest som jag ska ha för henne. NICE! Men nu snart ska jag iaf sova, ska upp halv 11! Bilder från igår från måndagsklubben finns på fb! God natt och sov gott! <3

hejsan

Igår så var jag som sagt med Josse, vi åkte ner till stångebro för att ta lite fina bilder, men självklart så dör ju min kamera och jag har inga andra batterier.. Min vanliga tur typ. Men sen så gick vi in till stan och köpte oss lite godis. Sen åkte vi hem. Hon käka, sen ringde min mamma och sa att min syrra skulle komma till oss och ville leka med mig. Så då var det bara att gå upp, sen kom hon och då så pärlade vi lite. Sen var det mat. Sen gick vi till affären. Köpte mer godis. Sen åkte Fille hem. Sen kollade jag och Josse på alvin och gänget 2. sen gick hon hem. Sen satt jag vid datan ganska länge, innan jag gick och la mig så ringde älsk. Fy fan vad skönt det var att höra hans röst. Tror att jag ringer han idag, innan jag åker in till stan ikväll.
Ska även in till stan nu med Josse, hon skulle leta efter något hon kan ha på sig ikväll. VA FAN SKA MAN HA PÅ SIG? Aja, tror att det är dags att dra nu. Men ha det bäst alla!
PS.Kanske färgar mitt hår idag;)

idag

idag ska jag leka med min blodsyster! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det lär väl märkas. Ha en bra dag!

bilder

Lite bilder från igår!
min tå, den gör ont >.<
dagens outfit igår!
min mat, massa gott, pasta och vitlöksdressing MUMS!

Studenten

Igår så tog ju min bror studenten, grattis till honom. Sen åkte vi hem och väntade in min bror och alla gäster. Det blev massa folk, mest Robins kompisar. Efter Robin hade åkt in till stan igen, så var alla kompisar kvar och pratade ett tag tills Bulan mått skit och spydde i ett par timmar. Så går det när man dricker för mycket! Sen blev jag massa massa besviken på pappa som alltid känns det som. Han kan aldrig hålla det han lovar. Iaf inte stora saker, som nu lovade han att inte dricka, vad gjorde han? Joo drack ganska mycket. Hittade på en massa saker med. Synd att alla tror på det med. Jobbigt som fan. Men annars var det en helt okej dag. På kvällen när alla åkte så kollade jag på det regnar köttbullar. Mycket bra film!


Nu ska jag snart iväg till min kusin Lisa som fyllde och tog studenet igår!
Film på min bror när han springer ut, inte så mycket folk eftersom han sprang ut sist av alla!

http://www.youtube.com/watch?v=sQzbsTjWkhY
Grattis igen!

Syster

Idag så var det avslutnig i skolan, höll på i typ 20 min. Sen var det klart, sen efter 11 kom Josse till rece så åkte vill till ikano där det fanns typ 5 par skor jag ville ha! Jag som aldrig hittar skor annars, så jävla typsigt när man inte har pengar, hittade även as snygga leggings. GE MIG PENGAR?!? Hon köpte iaf ett par skor. Sen blev det ikea food, iaf för henne. Jag tog en dricka. Sen på bussen på väg till rece så hittade vi slutbetyg för någon student. Så Josse ringde till Elin och frågade om hon kände henne. Vilket hon gjorde som tur va! Så Josse ska ta med sig betygen och ge dem till henne imorgon. Sen kom vi hem till mig, jag käka lite. Som Josse sa som en mus. Sen började vi att städa. Då kom Matti(min syrrans mammas nya xD) och min syster. Fille hjälpte oss att städa mitt rum, när det var klart så satte hon sig och pärla. Hon hatar hello kitty men pärlade en åt mig, massa fin blev det. Med tanke på att hon bara är 8 år. Sen ville Matti bjuda mig och Josse på pizza så vi gick dit. Hyrde även 5 filmer. Så när vi kom hem till de så blev det mat och film. Även snackas till filmen. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men bra var den iaf! Så jävla skönt att träffa syrran, inte varje dag jag gör det. SYND! Sen kittlade jag henne en massa, det va mycket kul. Sen gick jag och Josse hem. Jag diskade, sen duschade. Nu sitter jag här och ska snart svoa. För ska upp kl 8 imorgon, för att fixa lite till min brors student, sen kommer Bulan och hämtar mig och mamma. Sen åker vi till ljukan och kollar på utspringet och ger han massa saker att ha runt halsen, sen går vi in mot stan och kollar på han där. Sen åker vi och hämtar smörgårdstårtorna. Sen kommer väl Robin hem, äta och packet öpping. Sen kanske om jag och mamma orkar ska vi färga mitt hår. Kanske skriver imorgon. Nu ska jag sova för jag är skit trött!
GODNATT!

hello

hej igen
jag vet att det var ett tag sedan som jag skrev, men har typ gått in i väggen, så åkte till älsk för att lugna ner mig lite. Va där tros-måndag. Idag är det onsdag, vilket betyder psyk. Så tar bussen som går 12.45 eftersom hon blir typ sur om jag kommer lite för tidigit så varför inte komma precis eller lite sent? Nästa gång är det sista för denna termin eller vad man ska säga. Nästa fredag ska jag till min läkare och sen drar jag till älsk igen! Härligt, kommer hem den 25 igen, grattar Sandra, sen åker jag den 5 juli och stannar till den 16 Agu. HÄRLIGT! På lördag ska jag färga mitt hår. humm, undra vilken färg? ;). Lovar att jag kommer ta för och efter bilder på det. Så i step när jag får pengar blire en dröm som kommer i uppfyllesle! JAG LÄNGTAR!

Igår i skolan så skulle vi göra en ide skiss till projktet till 3an. Jag och Tilda kom på värsta balla saken! Vi ska göra en rosa/glitter dator! Sen ska vi även göra ett hello kitty tema till datorn!  LÄNGTAR till det med! Kommer bli så kul!

Nej nu måste jag ta på mig lite kläder och så där! Kanske hörs senare sen. BYE BYE!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!