ni är bäst, ni vet vilka ni är<3

Jag behöver ingen sol,
ni förgyller min vardag.

...Jag behöver inga pengar,
jag är redan rik på vänskap.

Jag behöver ingen mat,
ni är all min näring.

♥ Jag älskar er ♥

hani

Saknar min man skit mycket, fan. Vill vara med honom nu nu nu nu! ;(

You are my sun

Får mig att tänka på dig, den du var förut, det är sjukt hur mycket en person kan förendras. Både till det bra och till det dåliga, tyvärr så har du förendrats till det dåliga. Inte bara jag som tycker det, det vet jag även om de inte säger det. Förlåt men det är bara saningen!

Vi var bästa vänner, en hel sommar var det bara du och jag, du var min stora syster. Du var allt jag hade, du var det bästa jag visste. Ingen kunde slå oss, våran vänskap var äkta. Jag älskade dig så mycket. Ville inte se ett liv utan dig. Men en dag var du inte alls det samma du. Du var en helt annan människa, du var inte ens dig lik.

Tiden med dig var helt underbar, vi har verkligen upplevet allt systrar kan, bråkat,gråtit,skrattat jag allt! Jag tänker på dig rätt ofta, tycker synd att du är som du är idag. Önskar att du var som du var förut. Du var så underbar på den tiden, nu är du som en helt helt annan person. Önskar att man kunde få dig att inse att du har förendrats.

Jag säger inte att allt är ditt fel, det är det inte. En hel del är mitt fel med. Men det var faktist du som inte ville vara min vän längre. Önskar att du alltid kunde vara den som du va. Det är säkert inte bara jag som önskar det. 

Om du trodde att jag hade glömt dig så har du så jävla fel! Saknar ditt gammla ja som fan Nilla!

hihi

nu är jag här igen!
Idag har jag varit i skolan, fick sluta tåv timmar tidigare, inte helt fel! Kom hem, hoppade in i duschen, sen till affären med mamma. Köpa Rand, kommer bild på henne någon gång. Hela familjen ska va med på bild! Sen gick jag till Tessan, pratade lite skit. Sen gick vi hem till mig jag åt, pratade lite till. Sen gick hon hem. Sen har jag bara suttit här, imorgon en lektion, fy fan vad nice! Börjar halv 2! Fett nice! Just de hjälpte mamma att skaffa facebook idag med.

tillbaka

Nu är jag tillbaka igen, som sagt vet jag inte hur mycket jag kommer att uppdatera. Det är väl sådant som kommer att märkas, just nu sitter jag på lektion och snart är det lunch. Ska även kolla vad det är för mat, om det är något ätbart. Sen blire lektion igen och sen ut till mtu för ännu en lektion. Sen hem och plugga, och plugga. Mitt huvud säger massa aj! Jag vill hem och sova. Jag okrar fan inte med skolan längre.. Döda mig tack?

Helgen hos älskling va massa underbart! vi grilla, va med hans kompisar, handla myste och massa. Ska dit den 18:e igen, sen kommer jag hem en vecka typ, sen åker jag igen och stannar hela sommaren hos älsk! Fan vad underbart!  Vi ska kanske till Finland, fy fan vad kul det kommer att bli i så fall. Komma ifrån sverige. Får se om jag uppdatera något mer idag, annars ha en fin dag!

hej

Sitter i skolan, har hjort mitt prov. Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart i 4! Då ska jag gå från skolan och gå till rece och gå till mitt spår och åka hem till älsklingen min! Fy fan vad skönt det ska bli. Typ en timma kvar, härligt, massa fint väder ut är det med. Vet inte vad jag ska göra nu >.<. Mår lite illa med, usch. Blir att äta lite godis på tåget och lite saft. Hoppas inte att det är för kallt på tåget heller. Men men. hejdå

....

Har nu bestämt mig, ska stanna. Men kanske inte uppdaterar lika mycket. Vi får se! Men idag var det skola. kom hem satte mig och plugga på en gång? Kan typ allt, fan vad nice! ska bara läsa igenom det lite till. Imorgon drar jag till hedemora och hälsar på min pojkvän, fy fan vad det ska bli härligt, kommer hem på tisdag kväll eller onsdag morgon. Imorgon har jag en lektion, sen drar jag. fy fan vad härligt. Har packat klart för idag med, sen packar jag klar imorgon. Får se hur mycket jag skriver i helgen, ska iaf plugga där uppe ;/. Tycker synd om han, men jag är iaf med honom, ska få hålla om honom. OMG vad jag har saknat det! Aja, ska ta och göra något annat nu. Kanske hörs sen eller något.

nattblogg, kanske det sista inlägget!

Jag är tillbaka, iaf för detta inlägg. Vet inte om jag kommer komma tillbaka, jag tycker det är rätt kul att blogga och så där, men jag bara orkar inte lägga ner tid på den. Det är sådant som lär märkas om inte annat. På denna vecka har det inte hänt mycket alls, typ varit hemma. Mår inte så där jätte bra just nu, migrän och så där. Men på fredag åker jag till älskling, ska bli skönt att komma bort lite. Jag trivs så bra hos han, det är jätte skönt. Fast att han bor i en liten håla. Känns som mitt andra hem, det är väl bra? Ska bo hos han i sommar med, eller typ, den 5 juli åker jag till honom, kommer nog hem typ den 16 kanske. Ska bli lovey! Åker nog en helg innan det med! Just nu sitter jag här och är pigg och trött, skit ont i huvudet. Ska nog sova snart, men vill inte riktigt. Vet inte varför heller. Fick just in en katt på mitt rum med. Jag har inga bilder typ, för alla är på Sofies hårddisk. hoppas att jag får allt på måndag eller tisdag! Sommarlov om typ tre veckor, HÄRLIGT! Ska bli så sköööönt. Jag är skit skoltrött just nu.  Kanske märks eftersom jag aldrig är i skolan längre, jag orkar bara inte. Men på måndag måste ja palla mig dit, för elens skull. Det har hänt något med mig, mamma orka inte laga mat så hon tänkte att vi skulle köpa pizza. Men jag tackade nej!?! och tog en sallad ist! Liksom va fan har hänt med mig, jag tackar inte nej till pizza! Så är det bara. men det gjorde jag. Åt sallad och en ägg macka. Det var gott det med. Ja vill shoppa! Men har inga pengar till det, fan, jag är så shopping sugen så att det inte är sant! Men imorgon ska ja sova sova sova! Typ allt jag orkar med just nu, kanske spela lite med. För er som inte visste så har jag börjat att spela WOW igen. Ska inte sitta dygnet runt, jag spelar inte varje dag heller, kanske bara gör en instance. Men jag är iaf på lvl 60, efter en vecka, om det ens tog det. Sen nu har ja en till på lvl 16.  Lär mig något nytt varje gång.
Här är min blood elf, wordlok(stavning?) på lvl 16 :

jag tycker att hon är jätte fin! Men hon ska bli finare för att hon kan få vingar och så där med, jätte fin kan hon bli! Det ska hon bli!
Som sagt så får vi se när det kommer ett nytt inlägg, eller om det kommer ett nytt. Jag vet inte, jag har inte bestämt mig ännu. Vet inte när jag har tänkt klart heller. Men Kanske får bli ett inlägg lite då och då. Får se. Har ont i ryggen nu, så ska palla mig till sängen och lyss på lite musik tror ja. Det är så himla skönt precis innan man somnar så lyssnar man på lite lugn musik, eller vad tycker ni?

GOD NATT!

SÅ ÄR DET!

Tar en bloggpaus, vet inte när jag kommer tillbaka, eller om jag kommer tillbaka alls!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!