yr

Sitter här och fryser och svettas på sama gång, mår skit dåligt, hoppas verkligen att min medicin kommer att ge värkan snart, för detta är skit jobbigt! Känner mig jätte yr och mår skit illa, kan inte äta. Usch! Förlåt att jag bara klagar men jag vet inte vad ja ska ta mig till. Nästan lite panikmåilla, om ni fattar. Aja, ska nog hoppa in i duschen snart eller något, brukar ju må lite bättre av det och av att äta, men just nu kan ja ju inte äta, haha!

VC

Mamma ringde och väckte oss 8.20 dags att vakna upp och hoppa du ska vara hos läkaren kl 10.15. Man bah; okej, väcka älskling eftersom han är lite svårväckt, hehe! Sen kunde jag inte äta frukost, hoppa in i duchen och duscha lite. Sedan åkte vi in till Linköping, för jag är ju så glömsk och glömmer jämt att byta vårdcentral. Men men, visade dig att jag har en magatar eller hur det stavas? men iaf så fick jag piller och så där. Jag är lite orolig för nästan allt så därför kan man få det. Ska äta medicin i en månad nu. Så nu blire 3 piller om dagen ist för 2 då. Hehe, men sen blev det en fika på pizzerian. Tog en fralla. Sedan köpte ja en ny småkompids, eftersom jag kände mig duktig efter läkaren, hehe! Sen handlade vi lite mat och grönsaker och så där. Sen åkte vi hem, jag somna i bilen, när vi kom hem gick ja och la mig och sov två timmar, jätta skönt! Mår as illa nu mer, kanske springer till toan snart och spyr lite. USCH!

sjukling ;(

Det är typ assynd om mig? mår verkligen jätte illa, även spytt idag. kul i jul liksom. Usch! Jag hatar verkligen att spy! Sen måste man ju dricka massor efter för att få i sig allt man har misst i kroppen, usch! Duscha även i två timmar för att jag inte alls mådde bra, efter det gick ja och la mig en timma, as skönt! Sitter här och dricker lite provia och ska nog ta på mig lite kläder snart xD Sitter med täcke och så där. Orkar inte göra ett skit, blir inget jobb imorgon heller kan jag lova. Får typ ångest av att inte jobba? Haha! Imorgon bitti ska mamma ringa vårdcentralen, hoppas att få tid redan imorgon!

Bara för att Josse säger så

Uppdaterar bara för att josse säger så, mår inte alls bra just nu mår as illa. Spytt idag med, kul NOT!
Men annars har allt rullat på, prakteserar ju på krestsboden inne i linköping, jag tycker att det går jätte bra. Hade möte med skolan i måndags och det gick skit bra! Kommer att börja om tvåa eftersom jag har så många ign, så börjar jag med en liten mjukstart. Skönt, ist för att stressa och stressa!
Men som josse sa så har jag nog en liten elefantbebis i magen ( nej jag är inte gravid), hon ska bli gudmor, hihi! Men ska nog sova snart, för jag mår inte alls bra idag. USCH! Mådde bara lite illa efter allt kom upp men efter typ två timmar kom allt tillbaka igen, har fått i mig lite mat och en lite macka. Ni får en ganskany tagen bild, som jag är stolt över, hihi!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!