Puust!

Suttit och gjort en header till Josse i gimp,jag är nybörjar i det pogramet, men det går nog. Fast jag saknar ps så himla mycket! Men nu ska ja sätta in den på hennes blogg med, vet inte om jag får länka den. Så jag gör inte det. Snart ska ja äta lite smet, älskling håller på att baka mockarutor, mums!
där är hennes header. puss på er!

28/2

Idag kom jag på att jag har namnsdag! Grattis till alla som heter Maria eller Marie! Just nu så gör vi inte så där jätte mycket, älskling håller på att tända lite ljus, massa mys! Imorgon firar vi ett år tsm! Får se vad vi hittar på men det blir nog massa mys och lite bio! Kanske lite lite tripp inne i stan med, för jag är lite shopping sugen, haha! Alla som bor i Linköping har ju börjat skolan, hur känns det? haha!

God dag!

Just sitter jag här och väntar på att älskling ska fixa sims 3 åt mig, haha! Men just nu sitter han och kollar på sin UFC 127, men men haha! Ja tror att ja ska gå och äta lite tårta, mums! Vi skulle gå upp kl 10för att vända tillbaka dygnet, när gick bi upp ? joo kl 12, haha! Vi var jätte trötta och jag kommer inte ens ihåg att klockan ringde? så är det, nu ska jag kolla om det finns något billigt och bra denna vecka i alla dessa tidingar man får, mohaha!

lol på mig

Älskling sa nyss vad fin du är, jag bah: varför då? då sa han för att jag tycker det, lite glad kan du väl se ut. Haha! Men jag tycker ju inte att jag ser så bra ut haha. men men, det är ju han som ska vara tsm med mig som tur va, haha! Massor med folk har sagt grattis på fb, några sms har jag fått, tack så jätte mycket alla! <3
Mamma, Robin och Emma åkte typ just hem. De fick med sig lite tårat och cupecakes. För en gångs skull tyckte mamma om min tårta, haha! Chockla och hallon, mums!

Grattis till mig!

Idag fyller jag 19 hela år, fick en lite sparbössa av älsk som ser ut som en katt. Eftersom jag vill ha en katt, och han tål inte katter så fick jag ändå min katt, hihi! Han heter vet inte än, men nu blire att duscha fixa sig sedan dra och handla lite saft, vi glömde köpa det när vi var och handla. Sen sitta och vänta in alla gäster. Puss på er!

lite bilder:3

Nu kommer bilderna vi tog idag, hihi! Ska snart sova tror jag för jag är så himla trött. Men men, vi får se vill spela lite spel med haha! men här kommer bilderna
MUMS :D

Guitar Hero!

Just nu sitter älsking och spelar lite GH, han är på sista "bossen" på hard, men just nu går det inte så där jätte bra, naw! Men just nu håller mina cupecakes på att torka eller vad man säger. Ska snart börja göra min tårta. Fast jag är heeeelt slut i hela kroppen kan jag ju säga er. Omg, haha! Men nu är det iaf städat och fint här hemma och då blir jag på bättre humör, ja måste bara diska en stor disk till efter allt bakande och efter maten. Kanske tar halva nu och halva imorgonbitti vi får se, ska upp kl 9 eller halv 9 blir det nog, inte så där jätte kul, men det är iaf bra att jag är trött redan nu eftersom vi måste lägga oss tidigit, hihi! Tänkte bjuda på lite bilder senare sen, orkar inte lägga in de än. mohaha! puss!

Hello you!

Sitter just nu och tar en liten paus, har städat hela dagen. Men har bara vardagsrummet kvar, sen blire det att baka, hihi! Ska nog ta och göra lite chockladpudding som jag ska ha på min tårta så jag har det klart. Just nu håller älskling på att laga lite mat, mums! Sen blir det att fortsätta städa sedan baka. Men nu ska jag nog göra älskling lite sällskap, hihi! Puss på er!

God morgon!

Nu är man vaken och mätt, haha. Ska snart väcka älskling som ligger och sover än, hihi! Idag blir det ju bakning och städnig. Jag älskar att baka, hihi! Blir cupecakes och tårta, som jag kommer bjuda på imorgon. Ni får se bilder senare sen. Men nu ska ja in och väcka älsk med iskalla händer, åhh vad jag är romantisk, haha.

Hemmaaaa!

Nu har man kommit hem från mamma och affären, köpte massa saker till på söndag då ja ska baka och göre lite tårta hade ja tänkt, hihi! Men i onsdags sov jag ju hos josse, massa mys måste ja säga. haha! På torsdag morgon var jag hos läkaren, lite mer än en timma tog det. haha! Om ni inte vet hur ett ekg går till så kan jag förklara för er lite snabbt. Först sätter de på små sugproppar typ på handlederna, fotlederna och runt hjärtat det vill säga runt tutten. Så fick ligga där halv naken typ. haha, vilken tur att det var en tjej som gjorde det på mig. Sedan mäter de hur hjärtat slå och så där. Sedan fick jag gå och sätta mig i vänt rumet igen, vänta på en annan läkare. Sedan kom han, han frågade massa frågor och berättade hur hjäratat funkar och hur det ska vara och så där. Han trodde först att det var en liten hjärtinfakt, men då skulle jag inte ha ont i hjärtat en gång i veckan typ. Utan lite varje dag eller när jag blir andfådd men jag får inte ont då, utan bara så där. Kan vara när som helt liksom. Sen lyssnade han på hjärtat jag hade lite hög puls 103. Sedan hörde han ett lite lite blås ljud i hjärtat. Men det var för att hjärtat slåg så fort sa han. Eftersom han knappt hörde det sa han. Sen efter ett tag trodde han att det kunde beror på struma, eftersom alla i min mamma sida har det eller har haft så han sa att man kunde få lite ont i hjärtat av det med. Sen fick jag gå och ta blodprov för det, för det var 2 år sen jag gjorde det sist för struman. Sedan tog de lite andra prover med. Mamma tycker att det jätte bra iaf det var u bra det iaf. Sedan åt vi lite lunch sedan kom min moster och firade mig för hon inte kunde komma på söndag. Sedan åkte min bror och hans flickvän till max och köpte mat mums! sen blev det massa mys med mamma. Sen gick vi och la oss. Vaknde i natt någon gång av att mammas katt sotis och ville att jag skulle kela med henne. Men jag orka inte för hon väckte mig. Då la hon sig precis vid min näsa och mumn så jag knappt kunde andas. Tack för den liksom, haha. Vaknde kl 10 sedan gick ja upp och åt. Älskling ringde vid halv 11 och sa att han var klar och att vi skulle åka när han kom. Sen kom min bror hem från netonnet och sa att de hade skit blilliga spel, plus att det fanns hello kitty spel men han våga inte köpa i fall jag redan hade det, så jag gick ner på en gång och vänta på älsk att han skulle komma så vi kunde åka och köpa det på en gång! 29 kr kostade alla spel, så det blev 10 spel. hihi! och en mixerstav;) Sedan blev det öb, lite små saker. Sedan hem, sen hem till min moster och åt lite paj. Sen kom vi hem. packa upp sedan åkte vi och handla. Nu sitter vi här och tar det lungt. Imorgon skulle älsking städa sa han och ja ska baka. hihi! Tänkte bjuda på bilder på vilka spel det blev!
mohaha! ett spel fick vi på posten idag, det är mass efeckt 2. hihi! Just nu sitter älsk och slår in min present, hmm undra vad det kan vara? Är LITE nyfiken ;O

hej,

hej, jag ville klaga lite för jag tror inte att min sambo vill höra mer klagomål från mig, haha! Jag mår as illa, vill nästan spy, och när jag blundrar blir det bara värre. USCH! Hoppas att jag får spy snart så dett det försvinner! Men som sagt åker jag till Josse imorgon och sover där, sedan på tordsdagen så ska jag först till läkaren vid mamma för att göra ekg eller vad det heter när man kollar hjärtat. Eftersom jag får ont i hjärtat ibland bara så där, inte vid ångest eller så där. Utan bara så där. Så lika bra att kolla upp det så att det inte är något. Hihi. Så jag kommer uppdatera på fredag igen, kanske om jag orkar för på fredag blire först stan sedan storstäda. haha, kul kul!
ramdom bild, tänkte bjuda på en bild från typ jag vet inte när älsk tog denna bild, men vi hade iaf tråk och körde hänga gubbe på hans rygg, haha! Jag ville liksom inte va med på bild så jag la mig så där xD

Alla <3-ans dag bilder...

Bättre sent än aldrig?
alla hjärtans dags puss, hihi! jag ser ut som typ en vad heter de som bor högts upp i sverige nu igen och pratar konstigt? Samer heter de ju! haha xD

Hello!

Kanske ska köra igång igen? jag vet inte. Jag blev lite sugen efter jag nu har suttit och gjort Jespers blogg.Jag vill göra en ny header, fixa om hela min desing, men jag vet verkligen inte hur den ska se ut, usch. Typ helt tom på ideer. Jag vill ju att den ska vara i svart och rosa eftersom det är mina favvo färger. Tycker att min header är för gamal och ful, haha! Men heller den än ingen alls.
Imorgon ska jag iaf sova hos josse, massa mys! Sedan ska jag sova hos mamma, det är med mys! Älskling ska menligen fixa saker inför min födelsedag som är på söndag, hmm. JAG ÄR NYFIKEN! haha! Nu ska ja kissa och försöka tänka ut hur jag vill ha min blogg. puss på er!

God dag!

Jag har ingen blogglust, vet inte varför. Blir alltid så ena stunden vill jag uppdatera hela tiden andra stunden orkar jag inte mera, vill nästan göra en ny blogg, skriva om något intresant, eftersom jag inte är någon intresan person, jag göra ju inte så mycket på dagarna liksom. Jag är ju typ bara hemma och sitter och spelar, kanske ska göra som älskling? Göra en spelblogg? Eller kanske en sims blogg, jag vet inte, skulle nästan vara kul att göra en spelblogg, men eftersom jag typ bara gillar typiska tjejspel så vet jag inte om ja skulle kunna klara av att göra en spellblogg. Hmm....
Vad tycker ni?!?


Dag 30 – Din mobil.

TIDINSTÄLLT!

Den heter Samsung 5230 i rosa.
Bild från google. 
Jag tycker att den passar mig jätte bra, vad jag behöver och så vidare. Jag har dock inte vant mig vid att skriva sms på den än, haha. Eftersom jag har haft en sony ericsson i typ 2 år innan, sen nu en samsung som jag aldrig har haft. Men jag håller på att lära mig den, och jag har inte ens öppnat instruktionsboken. Så känner mig ändå rätt stolt över mig. Det ändå som var dåligt med den var att det inte kom med ett minneskort. Men det ska jag allt köpa snart. Hihi!

Lite ego ;)

Tog lite ego bilder för en gångs skull, haha! Det var ett tag sen. Hihi, nu ska vi åka in till stan för att se på bio och mysa! <3
mohaha! Ha en bra dag nu alla, nu ska vi åka och mysa järnet!

Dag 29 – Något du tycker om att göra.

TIDINSTÄLLT!

Jag tycker om att sitta och pärla, men dock hittar jag inte vårat strykjärn så jag kan inte bräna de, måste köpa ett nytt. Men jag verkligen älskar att pärla! Sedan tycker jag om att vara med mina underbara vänner, de betyder allt för mig, utanbe hade jag inte suttit här idag! Jag älskar de utav hela mitt hjärta! <3

Glad alla hjärtans dag på er!

Varit vaken sen 11 typ, inte gjort så jätte mycket än. Lyckades dock ta sönder en tallrik, så himla typiskt mig asså Men men,haha! Vet inte vad ja ska hitta på tills ikväll då vi ska på bio, ska ju dusch och så där. Men det orkar jag inte nu,haha! Tror nog att jag ska ta och spela lite sims, men jag vet inte.
Vad ska ni hitta på en dag som denna då?


Dag 28 – Något du hatar.

TIDINSTÄLLT!

Jag hatar nog ganska mycket ändå, eller iaf ogillar. Men det som jag hatar mest är nog krig. Jag tycker att det är ganska barnligt att man inte kan sitta som vuxnamänniskor och prata ut ist! För man behöver ju inte döda för att de andra inte tycker lika dant? 
Sen hatar jag när någon lovar något och sedan inte håller det, jag vill inte ta upp expemel men nu fattar nog vad jag menar!

Bild bomb ;)

Nu kommer det en massa bilder från i fredags, hihi, titta och njut!
Satt och kolla igenom pappas fotoalbum, tog massa kort på mig som liten, hihi!
Där hade jag vattkoppor, hade precis kommit hem från sjukhuset ;)
jag och moster!
jag tycker att jag är massa söt där xD
undra varför mamma kallade mig för teleskopet där? xD
precis nyfödd!
precis nyfödd här med, ligger på mamma! <3
Jag och min brors kompis Theres.
Köpte nytt mobilsmycke :D
Fille satt och spela lite på datorn, hihi!
Sedan blev det lite ds spelande, hihi :3
ja blev lite ego när jag kollade på alla bilder, haha!

Dag 27 – Din favoritplats.

Kom ju på att det var länge sen jag gjorde dessa, så jag göra alla på en gång nu, fast jag gör tidinställda inlägg så att ni vet!

Min favoritplats är nog duschen, om man ska i lägenheten liksom. För i duschen kan jag tänka klart ochså där, För när jag mår dåligt kan jag sitta i duschen i timmar och bara tänka på annat, det är så skönt att sitta i duschen och drömma bort eller sova i duschen. För de drömmar som är i duschen brukar alltid vara underbara. Så då mår jag bättre när jag kommer ut. Eller om jag inte drömmer mig bort så brukar jag alltid nästan hitta en lösning på det som sänker mig eller så hittar jag att sätt som kan få mig att må bra igen. Vilken jag tycker är skönt, det går mycket bättre nu när jag är med älskling.

bloggtroka

hejsan bloggen, jag vet att jag inte skrev något igår, men jag har lite bloggtroka, hihi! Men idag har jag spelat lite sims, handlat massa mat, kollat klart på säsong 4 av lost. Sedan fick jag ett litet ryck och började att städa klädkammaren, STORstädade den. Så nu ser man glovet, haha! Sedan köket, nu lite i varddagdrummet, men jag kom ju på att jag inte kan dammstuga så här sent, buhu ju! Jag tänkte ta en lite bild på klädkammaren åt er så får ni se hur fin den blev, hihi! Dock måste jag städa hallen imorgon, för jag orkar inte mer nu! Imorgon blir det även bio med älskling för att fira alla ♥s dag. Myspys! Tänkte även lägga in alla bilderna från i fredags också, så ni får se se tänkte jag. Jag kanske till och med visar er hur vardagsrummet ser ut, eftersom det nästan är klart här inne, vi ska bara köpa lite mer saker in hit, som matta, tavlor, en till hylla och en lite bänk typ, kommer bli as snyggt!
Vad har ni gjort då?

Hello!

Sitter hemma hos pappa. Sitter och myser med Fille just nu, härligt! Ska nog sova snart, vi båda är jätte trötta haha! Men tänkte bjuda på lite bilder från idag, kommer mer imorgon, orkar inte lägga in bilderna på pappas dator just nu, haha xD





Redan vaken!!

Jag är redan vaken? haha! Ska snart hoppa in i duschen, men kom på att ja kunde blogga innan jag åker, hihi! Men jag är skit trött, typ inte sovit något. Typ iaf typ 100 år innan jag somna, men det är nog bra eftersom jag ska sova hos pappa inatt, så lär jag iaf sova bra. Hihi! Nu kallar duschen, puss på er så hörs vi imorgon!

God kväll!

Sitter just nu och kollar lite på tv,ska snart sova för vi ska upp kl 8! Jobbigt! Men måste man så måste man! Imorgon kommer jag inte att skriva något, får se om jag får älskling att skriva lite åt mig, vi får se. Annars hör vi på Lördag, puss alla! <3

Sims2

Sitter och laddar ner lite saker till the sims 2! Lite möbler och så där, as nice! Så nu blir det mycket roligare att bygga husen och klä de! Fixa lite naglar, smink, hår och kläder. Nu ska jag kolla mer vad som finns att ladda ner, just nu är det sängar och så där, as nice! Vi hörs senare eller på lördag, om jag inte får någon som gäst bloggar åt mig. puss!

God dag alla!

Nu har man precis kommit hem från affären, och lite andra ärenden på stan. Och det är helt vitt ute, gissa om jag är glad? omg, jag typ älskar ju snö, haha! Det är sant! Igår blev det bara spelade utav sims 2, omg jag bara älskar det spelet! Nu blir det dock lite mys framför tv med lost och lite godis, haha! Så bra gick det för mig och min nyttiga vecka. haha! Imorgon, ska jag och min syster ha tjejkväll, med pizza godis och kanske någon film? Myspys på högsta nivå! Fast innan det så blir det psyk, ikea och hämta henne på fridtis, sedan åka hem till pappa och bara mysa. Fast pappa är ju inte hemma utan han ska på typ wisky(?)proving eller något. Så han kommer komma hem på natten när vi sover. 

Älskling tycker att ni ska ta er en titt på han blogg.http://masathegamer.blogspot.com/!!!

En film

En film på mig och Josse hahaha

Typ förlåt igen? xD

Åhh, vad jag hatar mig själv ibland asså. satt här och skrev en massa, sedan självklart råkar jag trycka på F5. Orkar inte förklara vad som händer, men allt försvann så nu göra ja ett nytt då. Men jag hade verkligen ingen blogg lust igår, har det inte idag heller, men tänkte visa att jag lever och så där. Men igår så spela jag sims 2 heeeela dagen lång nästan. haha! Men jag lagade lite mat, färgade älsklings hår sedan åkte vi till affären och köpte cola och hade spelkväll, vi var vakna till 5 typ! haha! Sedan vaknade jag vid typ halv 11 av att ja måste till toan, jag har liksom diaré, härligt va? USCH,så ja kan inte sova, har testat. så nu sitter jag här och muppar mig lite, ska spela lite mer sims sen vet jag inte vad som händer idag! Puss på er! <3

ny färgad

Just nu sitter jag här med josse, hihi, dock ska hon åka snart. Men då är det, vi ses nog snart igen! FÖrut idag så färgade hon mitt underhår! Snart blir över håret rosa, just nu är mitt under hår svart! As nice! Jag är verkligen jätte trött, skulle kunna gå och lägga mig och sova, haha. Igår blev det lite BUZZ, och little big planet 2. Kul! Älskling filmade mig och josse när vi satt och skrek till little big planet, haha! Får se om det kommer upp, ja vet inte än. Jag tror att ja ska spela lite sims när hon har åkt hem, eller hon ska inte hem utan till en annan kompis här i åtvid. hihi! Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag, för jag har typ ingen lust alls tvyärr, inte så kul när ingen komenterar. men men så är det väl. ha det bäst!

FÖRLÅT!

Jag har inte tänkt något på bloggen idag, haha! Men hämtade just upp Josse och nu ska vi bara mysa och kolla på film och spela lite buzz, härligt! Kanske tar några bilder, vi får se, hihi! Men annars så får ni ha det massa bra idag, för jag tror inte att jag kommer uppdatera något mer idag. Puss på er! <3

ny målad

Målade just mina naglar, dock tycker jag inte att det blev så bra, SUCK! Men men det får duga, haha! xD
Tänkte ladda upp en bild på de, och en bild från igår då älskling drog med mig ut för at kolla på stjärnonra så mysigt!
puss puss under stjärnonrna <3
mina naglar, visst blev de coola? :D
nu ska ja nog sova snart, god natt!

tråk

Sitter här och tråkar, det går inte att spela sims... Det bara krachar heeela tiden, jag får typ damp. Men men, man kan väl inte få allt man vill här i livet va? Får se vad jag ska hitta på. Jag har tröttnat på plants vs zmobies också. Haha, ja kanske ska äta lite pastasallad igen? jag har typ blivit besatt av det. haha. Kanske ska sova snart, jag är lite trött. Vad annars finns det att göra liksom? Ni får gärna komma på vad ja ska göra, då blir jag glad, haha! Något ni vill ser mer av i bloggen? typ out fits, videobloggar SÄG VAD NI TYCKER! :D
bild från nyår! :3

hmm

Är man bäst eller är man? Fixade sims (aa) så nu har jag spelat det, fast det dampar nu, laaagom kul, det har liksom krastat flera gånger, hmm. Ska nog spela det snart igen! Just nu är det en bra film på 5an, haha!

Hello xD

Nu har jag vaknat igen xD, haha jag gick och la mig igen, fick med mig älsk. somnade i hans famn för en gångs skulle, så mysigt! Kom på att jag inte sagt till er att vi hade 11 månader i tisdags! 11 helt jävla underbara månader med min man. Snart ett år, herregud vad tiden fort! Vi har bott är i 3 månader med, eller aah imorgon har vi bott här i 3 månader, haha. nu ska jag äta pastasallad och mysa med älskling, ha en fin lördag alla! <3

Nu har man vaknat

haha, nu är jag vaken! Älsk väckte mig, han tyckte att det var dags att gå upp kl ett, men jag vill sova mer, men det fick jag inte eftersom han prata på en massa, haha! Men gick och la mig kl 4 typ. Sovit skit bra! Vill sova mer för jag är verkligen jätte trött. Men men. Idag händer det inget, ska nog bara klara av spelet! Så ni får ha det bäst puss!

Tror nog

Tror nog att jag säger god natt nu, fast jag ska inte sova, utan spela, mohaha! Blir nog att spela hela natten lång. Haha, jag är typ besatt av det.
Så här ser det ut typ :
god natt och sov gott bloggen!!

plantz vs zombies!

Omg, håller på att spela det, hur kul som helst! Man blir helt fast, omg :D

Lets Dance!

Kollade lite på Lets Dance eftersom bella skulle sitta och kolla på där idag. Jag såg henne! Åhh så fin hon var! Sen orkade jag inte kolla mer, men jag såg henne iaf ett par gånger, hihi! Nu ska jag sitta här och prata lite med Jasmine som jag lärde känna lite idag, hihi!

Dag 26 – Dina rädslor.

Mina rädslor är mörker, ensamhet och små kryp. Haha, det är nog mer.

Mörker: När man är ute och går själv. Jag känner mig jämnt för följd. Men när jag kollar bak så är det aldrig nog där, då blir jag bara mer rädd. haha.
Ensamhet: när jag är själv hemma så blir jag alltid rädd att någon ska komma och våldta mig eller att någon kommer att ska sno något. Eller något likande.
Små kryp: de är så äckliga och läskiga, usch!

Muums!

Nu har vi köpt massa snackas, omg så gott! Nu ska jag sitta och äta min massa tjock! Många ska ut ikväll, men jag har aldrig varit den som festat mycket, så jag gillar heller att vara hemma och mysa. Hihi! Jag vet inte vad ja ska hitta på, jag vill spela sims, men det går ju inte eftersom grafikkortet på denna dator är nästan helpaj, så kan inte spela något spel typ. Eller bara flash spel då... Kul eller inte, aja, så är det väl.

Åhh!

Jag vill ha en ny header, men orkar verkligen inte sitta och fixa en, usch! Jag har just duschat, ska snart ta på mig lite kläder och så där. Sen vet jag inte vad som händer, hmm. Sitter och tänker på vad man kan göra, men kommer inte på något. Ska ta på mig kläder nu, orkar inte sitta i handduk mer xD

Tips

Tipsa mig gärna om vad man kan göra tack? jag har verkligen jätte tråk, vet inte vad man kan göra? Funderar på att ta en dusch, men sen då? haha, kanske ta 10000000000 ego bilder ? Hmm, men gillar inte ta ta ego bilder när jag inte har smink så i fall måste jag sminka mig fixa håret och försöka se fin ut, haha!

Jag är redan vaken?

Haha, ja jag är redan vaken, dock är jag jätte trött, men kunde inte somna om och jag var verkligen jätte kissnödig! Så jag gick upp, såg att älskling redan var uppe, så jag skrämde honom, och han blev rädd. YES, äntligen har jag lyckas att skrämma honom! Mohaha! Idag händer det nog inte så jätte mycket, vi ska nog till affären och panta sedan köpa lite godis, det är ju tros allt fredag idag, så idag får jag äta lite godis. Hihi!

sleep!

Nu ska jag ta och sova! Så god natt och sov gott alla sötnosar!
jag just nu, är verkligen jätte trött. Men inte Lika ont i huvudet längre, men ont har jag än...Sov sött alla!

mätt

Nu har jag lagat mat, och diskat. Känner mig duktig! Nu är jag massa mätt! Nu blir att det fortsätta att spela lite, hihi! Sedan blir det lite tv och mys med älskling! Min lilla man, som är så söt, i loooove him!

Spel nörd?

Jag är en spel nörd, för när jag inte har något att göra så spelar jag mer än gärna spel, det kan vara vad som helst nästan, haha!  Just nu håller jag på att ta hand om ett Zoo, och djuren är jätte söta! Hihi!
Vad gör alla en sådan här kväll då?


Dag 25 – Den bästa resan.

Den bästa resan är nog när vi åkte till Cypern år 04 eller när det var, sjukt kul och skönt! Kommer dock inte ihåg så där jätte mycket om vad som hände där nere. Förutom att min och mammas väska var så tung att den kom till USA, när den väl kom till hotellet så kom en nattvakt och bar den åt oss eftersom den väga 30 KG!?! Sen fick han 10 dollar för besväret och han blev verkligen jätte glad över det. Medas jag och mamma blev glada att vi fick våra kläder tillbaka. haha! Den resan var underbar! <3

Style by tyra!

Hitta massa fina ringar jag vill ha från tyra, omg visst är de fina? Nästan lust att köpa de;)
250 kr för allt med FRAKT, billigt eller? ;)

arg

Fuck, KAN INTE MIGRÄNEN FÖRSVINNA NU TACK??????
jag orkar inte med detta, blir ju fan depp av den med, inte kunna lyssna på musik/ljud, eller knappt sitta vid datan för att ljuset är jobbigt, okej förlåt ska inte vara så negativ men vad är BRA med migrän? xD

Nyss!

Låg och vila, lyssnade på världens finaste låt atm!
http://www.youtube.com/watch?v=RaV6eDvgiG4 <3<3<33

Typ god morgon?

Haha, sov till halv 2 idag, as skönt! Dock har jag ont i skallen än och mår illa, men men. Kan inte göra mer än att äta piller och se glad ut typ? Idag ska jag bara ta det lugnt! Tänker verkligen inte göra något idag. haha! Kanske ut på en promenad senare sen, jag får se. Kanske lägger upp dagen out fit, jag vet inte än. Ska iaf lyssna på Elfen Lied song trak, omg vad jag älskar låtarna till den serien! Hoppas att alla låtar får plats på min mobil. Har ju inte så mycket minne i telen än. Men ska fixa minneskort så fort som möjligt typ, för de rear ut massa på elgiganten. Mohaha, nu ska jag lägga över all musik och drömma mig bort, puss!
Här är Lucy i från Elfen Lied! <3

Ligger i sängen och kan inte sova :( jag h...

foto0040 (MMS)

Ligger i sängen och kan inte sova :( jag har fått migrän. Känns som om mitt huvud ska sprängas snart :( just nu önskar jag att någon kunde döda mig eller något :( hoppas att jag inte spyr för jag mår illa :( jag har jätte ont i ögonen med. Känns inte alls bra. Kände att jag behövde klaga lite eftersom min man sover så sött och jag vill inte väcka han :3 hoppas att ni alla sover och mår bra!


Lyssnar på musik

Det var sjukt länge sen jag satt hemma och lyssnade på radio, just nu sitter jag med mobilen med lurarna i och lyssnar massa på musik, UNDERBART! Dock kollar matti konstigt på mig, jag kan inte fatta varför? Jag sjunger ju jätte bra ju? Vill ni veta hur snäll min mamma är när vi prata om min sångröst? Hon säger att man ska skaffa hörlurar och dunka HÖGT med rock musik så att man inte blir döv av att höra på mig, men så dålig är jag väl inte? haha. Joo ja VET verkligen att jag är så dålig, ingen nyhet, men jag tycker ändå om att sjunga, så jag vill ha singstar!!!
Jag vet att alla älskar cambilder;)
Liksom jag just nu!!!

Dag 24 – Någon du saknar.

SANDRA! Det var as länge sen vi sågs, jag saknar henne så himla mycket! Jag älskar henne, min ängel! <3

Nya saker

Nya saker till min fina samling! :D
hello kitty leksak från happy meal!
Hello Kitty bindor ;)

Hemmaa!!

Nu är man hem kommen efter en dag i Linköping.
När jag satt och vänta på att tandläkaren skulle komma (va där typ 40 min innan) så kom min tandläkare och fråga om vi inte kunde ta mig nu ist. Då blev jag bara glad, för så skönt att få det gjort. Det gick jätte bra, inga hål. Dock så hade en lagning gått sönder så hon lagade den. Sedan var allt klart. Köpte slyt för mamma bad mig göra det. Sedan in till stan för att gå på stan med älsk. Sedan hem till mamma igen och äta pannkakor, så jävla gott asså! Sedan kom Tessan, sen var vi med henne. Nu har vi kommit hem. Tänkte visa lite nya hello kitty saker ;)

Sitter i bilen på väg till tandläkaren, us...

foto0039 (MMS)

Sitter i bilen på väg till tandläkaren, usch! Men det måste man ju, kommer att uppdater dåligt idag. För vi ska leka lite med tessan. Men jag skriver när jag kommer hem igen:) ni får ha det så bra!


Mohah!

Så här ser mitt hår ut efter jag har duschat, snyggt eller ? haha.
Nu ska jag sova snart, så god natt och sov gott alla! :D

myskväll!

Nu blire mys kväll med älskling framför tvn! Nu är det Sofias Änglar sedan den hemliga miljonären. Mycket bra på tv ikväll! Sedan ska jag äta äpplen som snackas för att det har varit allt för mycket godis och skit! USCH! Nu är det den nya dieten, haha, undra hur länge det kommer hålla då. Hmm, om jag känner mig själv inte länge alls, haha!

lite fail bild? xD haha.

Hissar lite!

PS3! Vi ska nog skaffa move snart så man kan typ träna och sådär mycket bättre och mycket roligare. Mohaha. Det finns ju så mycket spel som man kan spela med. Roliga spel, testade Little big planet 2 demo här om dagen, fy satan vad kul det var!!!


Tvätten

Vi ska snart ner en sista gång och ta upp all tvätt...
Men efter det ska jag ta min mask i fejjan och sedan duscha! Så skööönt det kommer att bli, en lång dusch blir det nog. Efter det blir det att laga mat och diska. Kanske damsuga lite med, får se hur mycket jag orkar. Ska lägga mig tidigt idag med, måste upp vid halv 8 imorgon, för vi ska åka vid halv 9. Jag har ju tandläkaren kl 10 och han möte inne i stan kl 10. Så mycket bättre att vara tidig än sen!

I väntan på tvätten!

Okej, jag har lite tråkigt nu när vi väntar på tvätt nummer två, haha!

 

Lovar du att vara ärlig? Ja det är klart!

Du heter: Emelie

Smeknamn:
Emme, emmelurr eller pillerskan

Beroende av:
Socker, vänner och blogga typ xD

Vad behöver du mest just nu:
Nya bhar...

Vad tror folk om dig?
hmm, vet inte, knasig och barnslig tror ja xD

Stämmer det?
ja dåxD

Vad får du oftast komplimanger för?
hmm, typ att jag är söt(?), fint hår typ...

Vad säger du för att imponera på någon?
jag vet inte.

Hur imponerar man på dig?
kanske säga fina saker, och så där.

Brukar du skratta för dig själv?
japps xD

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
allt är bra här... Kram mamma 

Var bor du? Åtvidaberg

Trivs du där: ja då :3

Äger du några converse:
japps, dock ganska trasiga xD


Sprit, cider, vin eller öl: Cider och sprit :D

Vad har du för mobil:
Samsung s5230

Nästa mål i ditt liv:
Att klara skolan 

Hur svarar du i mobilen:
hej eller, ah det är emelie

Vem ringde du senast?
mamma typ tror ja xD

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att vi måste ses snart och att det var länge sen vi pratade typ :3

Antal timmar sömn inatt:
10 timmar typ :3

Sov du ensam: Nej, med älskling! :D <3

Brukar du komma i tid: Jag är alltid i tid, kommer jag försent så får jag massa ångest, jag brukar nästan alltid bara typ 15 min för tidig xD

När mår du bra:
När jag kramar om älskling, när jag är med vänner och familj.


När blev du fotad senast:
Igår av älskling

Hur känner du dig nu:
Trött och sliten.

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart och rosa

Vad tycker du om fötter:
Usch!

Vad saknar du:
ganska många saker, som att ha djur, vänner och så där

Favorit dryck på morgonen:
jucie, te eller mjölk

När brukar du oftast gå och lägga dig:
typ vid 24 skulle jag tro :3

Är du blyg?
som fan xD

Sysslar du med någon idrott:
nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
joo då.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
typ ha sex, kissa och runka :3

Är du nöjd med ditt liv:
så där, klart att man vill ändra på saker och ting...

Vad är det värsta du vet?
När folk sviker än, ljuger och krig!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en månad?
på kläder och så där, blir det nog 1000 kr.

Vad längtar du till?
just nu längtar jag tills jag slutar skolan och börjar tjäna massa pengar. haha.

Har du bra vänner och äkta vänskap?
åh ja! De bästa man kan tänka sig! <3

Vad är det finaste du fått?
det måste vara min rosa mobil, fast den köpte vi ju för våra pengar eftersom vi har gemensam ekonomi.

Om fem månader:
Så sitter jag här, likadant tror ja. 

Om ett år?: så har jag börjat skolan igen...

Du samlar på:
Hello kitty saker :D

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Älskling<3

Har du strumpor på dig nu:
Ja :3

Är det okej att gråta:
Klart att det är!

När grät du senast:
hmm, igår tror ja till lost (aa)

Bär du glasögon eller linser:
glasögon :3

Har du piercing:
nej inte längre, var tvungen att ta ut min navelprecing...

Vill du gifta dig?:
Jag vet inte ;O

Vill du ha barn:
Ja det vill jag, vet inte hur många :3

Är du bra på att laga mat: njaa xD

Är du flygrädd:
Japps xD

Hur vig är du:
inte alls, stel som en pinne typ xD

Vilken är din favoritglass:
B&Js :D

 

Tror du på ett liv efter döden: Man får ju hoppas typ :3

Bor dina föräldrar tillsammans:
nej xD

Vilken ögonfärg har du:
typ lite olika xD

 

Röker du: Nej, skulle aldrig prova heller :D

Hur ofta tränar/motionerar du: inget xD

Vad är det viktigaste i livet?:
Att må bra, ha roligt och att vara lycklig!


God dag!

Nu är man vaken och pigg typ. Vaknade kl 11. Gick upp fixa frukost, då ringde Tessan så pratade med henne lite. Sedan åt jag upp, och sen gick vi ner till tvättstugan. Blev massa med tvätt, så kommer nog ta ett tag detta. Men så skönt när det är klart sen! Imorgon blire in till stan, för jag ska till tandläkaren, inte alls kul... Älsk ska på möte samma tid. Sen kommer han till mamma, sen ska vi träffa tessan vara lite med henne och så där.
Vad ska ni hitta på idag? :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!