Godis

Nu mår man illa efter all mat och godis! Mår inte så där jätte bra i magen måste jag säga, är verkligen jätte trött med. Vill sova, tror nog att jag går och lägger mig snart. Har kollat på lite kläder för jag är skit shopping sugen, men hittar typ inget? Bara en klänning, jag vill köpa massor med nya klänningar och kjolar, men det finna ju inga fina. Plånboken blir iaf glad för det!
Men idag gick vi upp kl 9, åt frukost, duscha och fixa mig. Sen drog vi till Ica maxi fullt med folk överallt, haha! Men vi köpte oss 12 brukar med vanilj cola till min bror som tack för hjälpen med datan, dock funkar den inte som den ska än. Ska ringa han imorgon och prata med han. För just nu är han och Emma plus deras väner ute och grillar och dricker lite, hihi! Men efter ica maxi blev det hem till pappa, fick min födelsedags present av han, bara typ 2 månader försent, haha! Men fick även träffa syster yster, köpte henne en hello kitty dricka, hon tyckte om den! hihi! Efter det blev det hem till mammi för mat, blev jätte mätt, haha! Massor med god mat! Efter maten blev det att sita på balkongen och bara mys och äta lite glass. Fick ett påskägg av mamma med, mums! Efter ett par timmar åkte vi hemåt. Sen dess har jag bara suttit här och inte gjort så mycket.

Grillat!

Tänkte visa lite bilder på hur der brukar se ut när vi grillar :D
Visst ser det mysigt ut? :3

Glad påsk!

Sitter här och ät jätte mätt och jätte trött! Blir ju alltid lika trött efter mat som varnligt, haha! Men idag har det inte hänt så där jätte mycket. Bara slappat. Imorgon är det fullfart, först in till Linköping ica maxi, handla en liten tack present till min bror för att han har varit snäll och fixa min dator! Men Emma om du läser detta får du inte säga något okej? Kanske inte ska skriva ut vad det är än, tänk om han läser detta, nej usch nej! Han får inte veta vaf vi ska köpa till han, hihi! Men efter det tror jag att ja ska slå in den eftersom jag tycker att det är så himla kul! Efter det bär det av till pappsen. Efter det blir det påsklunch hos mammi, efter det kanske det blir hårfärning om mamma orkar, inte helt 100 att hon gör det vilket jag förstår, eftersom hon kommer att stå och laga massa mat till oss. Efter det ska vi nog bara slappa och umgås lite med alla.
Glad påsk på er alla!<3

ett nytt försök?

Tänker ge bloggen ett nytt försök tror jag, men fick ialla fall lust att börja skriva igen.
Idag har det hänt ganska mycket!
Först vakna äta frukost, packa och sortera tvätt, gå ner till tvätt stugan och tvätta, sitta ute i solen och njuta av solen, tvätta, hänga upp tvätt i trokrummet(badlakan och lakan), bära upp ren tvätt, hänga upp kläder, diska, ner till tvätt stugan hänga upp mer tvätt och plocka upp mer tvätt hem. Sedan sitta en liten stud och sedan gå ner igen för att hämta allt! Sedan stå och laga mat, men nu sitter jag och vilar lite, ska nog unna mig ett par fina naglar, om de blir fina tar jag blid på de så får ni se de. Imorgon vet jag inte vad som händer, vi får se! PÅ lörddag blire påsklunch hos mammi, mys! <3

Hallå där

Hmm vet inte om ja ska ta bort bloggen, skriver ju aldrig längre, känner inte att jag vill heller, allt lutar emot att ta bort den. Men vet inte om jag vill. Har ju lagt ner massor med timmar till bloggen och allt det där, hm. Ska jag eller inte det är frågan...

Bild bomb ;)

Bild bom från Dalarna!
Först bus med Mattis brors barn, Juila och Casper! :D
hehe! Nu bilder på Vanessa :D
Det var allt från mig!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!