YAAAY!!!!!

YAAAY, älskling kommer imorgon, någon som är glad?
Så dålig uppdatering under helgen! :3

Hello sweden

Hejsan :3
sitter nu vid datorn, ska snart titta på Gryes :D! Idag har jag bara legat och segt vid tvn och datorn. Inte gjort något typ, ont i skallen än! Imorgon blir det möte, sen baken, mat sen lite shopping på stan med mamma. Sitter här och hoppas på lite saker (aa) vill inte skriva om det inte händer... Men Matti vet vad jag hoppas på! Nästa vecka är det sista veckan, sen är det lov i vecka! Typ happyface! Ska bli så underbart skönt! Lovet spenderas hos min älskling. Helt jävla underbart med andra ord.

Mobilblogg

Ligger och myser med hobbe, det är sjunde himlen. Gamla barndomsminnen. Mår inte alls bra.

your voice are awsome! <3

Gjorde om bloggen lite mer i natt, VAD TYCKS? ;OO
Ni suger på att kommentera  ;/  Kanske ska sluta blogga, liksom de är typ 6 st som läser.. Ingen kommenterar typ, känns som om jag prata med mig själv...
Sitter just nu och har lite damp på datorn, den är fett seg!
Aja, älsklings dator dog med, kollade på han i cam! (aa)
I veckan blir det, pysk, banken, skolan och plugga. Sen vet jag inte vad som händer om jag inte har glömt något. Det brukar jag ju vara expert på! Men så är det. Snart är det ballar av stål, det måste jag se!

you are my heart<3

hej, wow jag lever!
Sitter här och inte gör ett skit, har spelat sims hela dagen lång, eller aah nästan. Älskling ringde pratade ett tag, så härligt att höra hans röst! Har även varit i affären, köpte godis och annat smått och gott. Har alla haft en bra lördag? Min kunde ha varit bättre. Men så är det. Man kan inte få allt man vill. Imorgon vet jag inte vad som händer. Tror att jag ska fixa lite plugg. Det jag ligger efter med, så att det är gjort. Men om jag känner mig själv rätt så kommer inte det hända. Men men, annars blire nog sims igen. Älskar det spelet. Men man ska inte spela för mycket för då tröttnar man! Jag känner inte för att träffa någon heller, bara 13 dagar kvar tills jag får träffa min älskling igen! Längtar så jävla mycket! Jag vill känna hans närhet igen,<3 Han är han med det stora h:t!
You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose you're everything.

KOMMENTERA VA? :3

Så där, lite är omgjort, vad tycks? ^_^

pepp som fan!

hehe, ny header, det visste ni inte va? ;)
tänkte göra om min blogg, får se hur det blir, jag vet inte hur jag vill att den ska se ut. Jag har tröttnat på hur den ser ut ;O

Långt inlägg! Jag skriver av mig lite

Jag kan inte fatta att det har gått en månad sen jag gjorde det sist. Jag ska klara det här, men ni måste hjälpa mig. Det kommer vara så jävla svårt. Men ni får inte släppa min hand, okej? ALDRIG, för då kommer jag inte klara det här. Jag måste vara stark, och klara det här. Men det kan jag inte om ni inte hjälper mig. jag brukar inte ta emot hjälp så ofta, men nu jävlar måste jag. Om jag gör det, så kommer ni bli besvikna på mig. Det vill jag inte, jag vill att ni ska vara stolta över mig, och säga att jag är duktig. Jag kanske låter lite ego men jag behöver det här.
När jag tänker på vad som hände den 29/9-09, den dagen förändrade mitt liv. Allt gick i kras, allt jag hade hoppas på. Men nu håller jag på att bygga upp mitt liv igen, det sägs ju att allt händer för en sak. Jag tror att jag lärde mig en läxa den dagen och dagen efter. Att jag måste vara starkare, jag trodde att jag va stark, jag trodde allt för mycket. Nu tror jag bara lite, hoppas att det räcker. Svårt att lita på folk, så jag hoppas inte allt för mycket nu för tiden. Jag vet att allt kan förändras på ett par sekunder. Du kan va så jävla lycklig, sen helt plötsligt står du där med ett krossat hjärta. Jag säger inte allt det här för att jag saknar David, det gör jag inte! Utan att jag för att jag lärde mig något den dagen. Jag skyller inte på honom, jag och han är bästa vänner idag, vilket är skit skönt!
Tänk att man inte kommer ihåg hur det är att må bra psykiskt, jag har inte mått riktigt bra på så länge. Visst jag kan må bra när jag är med någon speciellt när jag är med älsk. Men så fort jag är ensam så mår jag dåligt igen. Men jag vet inte om jag vill må bra heller. Jag är lite rädd för det om ja ska vara ärlig, klart att jag vill må bra. Svårt att förklara. Men ni kanske fattar, jag hoppas att ni gör det.
Men jag behöver er som fan, snälla släpp inte min hand nu. Ni är bäst det vet ni, förlåt att jag inte säger det så ofta. Förlåt för att jag inte hör av mig så ofta. Förlåt att jag aldrig säger att jag älskar er, men hoppas verkligen att ni vet det.
Ibland saknar man att vara liten, då livet inte va så svårt. Bara leka varje dag, men idag måste vi ta ansvar för så mycket. Allt vi gör, vad vi säger, skolan, skaffa jobb, hålla kontakt med sina vänner, kärleken. All stress, jag visste inte vad det va när jag var liten. Jag hatar att vara stressad, men det är jag typ varje dag. jag hatar det, jag hatar att det är så mycket krav i skolan. Ligger efter så jävla mycket, men jag har verkligen ingen ork att göra något. Sen sitter jag där och mår as dåligt för att jag inte har gjort ett skit. Men allt är mitt fel, mitt fel att jag inte gör något. Men om orken inte finns, vad ska man då göra? Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill gå ut skolan med min klass. Men det är så svårt att plugga när man mår så här. Det går inte att plugga, alla tankar går inte att få bort. DE VILL INTE FÖRSVINNA!
Sen måste jag börja träna, mår inte alls bra över hur jag ser ut. Men ändå sitter jag och äter en massa onyttigt och inte rör på mig. För att jag är för lat. Men jag vet att jag får mer ork till allt om jag börjar att röra på mig, men det är just det steget att gå ut och verkligen göra det som är svårt.
Alla tjejer ska vara smala och ha fin hy. Så är det, jag är varken smal eller fin hy. Killar ska ha magrutor för att bli älskad. Allt är så jävla överdrivet. Alla tjejer är inte smala alla vill inte vara det heller. Inte alla killar som har magrutor heller, om jag ska vara ärlig så tycker jag inte att det spelar någon roll om han har det eller inte. Det är inte där det sitter. Det sitter i personligheten. Tycker jag iaf, jag skulle inte kunna vara tsm med någon bara för att han såg bra ut och är dum som ett svin, då är jag heller tsm med någon som är lite mindre fin och är snäll. Man ser killen på ett helt annat sätt då. Klart att man vill ha något fint att titta på med. Men det sitter inte bara i utseendet. Det är vad ja tycker. Vi alla tycker olika.
Det är jobbigt att gå upp varje morgon och veta att det är skola, men jag måste gå dit. Jag vill dit, jag vill dit för att träffa alla som kan göra mig glad. Alla i klassen är underbara. Om jag stannar jag hemma kommer jag bara må dåligt sen på kvällen, Ångrar att jag inte gick dit. Men det är jobbigt att gå upp ur sängen. Vill ligga kvar och sova bort hela dagen. Men det kan man inte göra, man ska gå till skolan, se glad ut.

Just nu sitter jag och kollar på älskling i cam, han log just. Jag höll på att smälta tror ja. Han är massa fin, han är även helt underbar! Förlåt för långt inlägg, men kände för att skriva lite som jag har i mitt lilla huvud.

Hello beautiful!

Jag vet att jag inte bloggar så mycket just nu, jag ska försöka bli bättre! Men jag kan inte lova något!
Igår kom Britt och Oskar hit för att fira mig. Jag fick panik när jag vaknade, inte så där jätte kul och va på skit humör. Hade verkligen inte lust att se glad ut, men orkade inte förklara för mamma. Hon va redan massa arg på Robin. För att han hade kommit hem den natten skit full, spydde ner hela sin säng. (inte därför hon va arg!) Sen duschade han i 40 min! Mamma blev skit orolig att något hade hänt så klart, hon bankade och bankade på dörren in till duschen och fick inget svar först. Men efter ett tag så, han hade somnat. Mamma fick banka ett par gånger till innan han gick ur duschen. Så det va inte så där jätte kul. Men igår så gjorde ja min tårta ja va as nära på att gråta. Jag visste inte vad ja ville, jag ville bara iväg, men satt kvar och såg glad ut. Sen åt vi, jag åt med. Sen åt vi tårta. Sen gick Oskar så jag hoppade in i duschen för att tanka klart. Jag älskar att duscha när jag inte mår bra, för där kan ingen se mig gråta eller höra mina tankar. Kanske låter lite konstigt men så är det. Jag somnade i duschen med, så gick ur duschen när ja vaknade och la mig i sängen och sov ett tag. Sen var det dags för melodifestivalen, jag tror att jag typ är den ända som gillar att hon vann. Sen chattade jag massa med älskling. Som kanske kommer på fredag. Gissa om jag är glad? Jag hoppas verkligen att han kommer! Sen vid halv 4 gick jag och la mig. Gick upp halv 10 idag för att gå ut med bagge. Sen gick jag och la mig igen. Vaknade när jag fick sms från älsk, är det inte underbart att vakna så? Så jag gick upp och käka frulle. Sen efter ett tag satte jag mig här. Så nu sitter jag här och tråkar. Jag vet inte vad som händer idag. Jag har inte spytt sen i fredags! Men jag mår lite illa än. Jag tror att det är alla jävla stress, som fick mig att må så här. Imorgon är det måndag vilket betyder skola, rätt slapp dag. Vi har el, kommer bara sitta och glo. För att jag har inget att göra. Är klar med allt. Ska titta på när PK och Johannes gör klart våra högtalare. Sen har vi etik och livsfrågor, typ JIPPI, eller inte. Sen slutar vi för dagen, då blire plugg till idrotten, har prov. USCH! Sen har jag inget mer planerat för veckan, om inte älskling kommer på fredag vill säga. Bara att höra av er om ni vill ses eller något! Jag ska blogga mer, kanske redan idag? vem vet, det är sådant som märks!

hunny, i miss you! <3

Mår skit, spyr en massa. USCH! Spytt hela natten med, fan det finns inget mer att spy upp (?). Jag saknar matti så jävla mycket asså. Typ bara tre veckor kvar innan jag får träffa han igen. Om han inte kommer upp innan det vill säga. Men det vet man inte. Just nu orkar jag inte må illa längre. vill bli av med det. Jag önskar att de här dagar går massa fort! Jag vill träffa min älskling nu!!!!!!

go ikano

God kväll!
Eller kanske god natt?
Men idag var jag iaf ute i Ikano med Josse, shoppade lite. Det ser ni där nere. Vill in till stan imorgon med, någon som slutar tidigt? Aja, nu ska jag iaf sova, kanske skriver mer imorgon. Detta är min shopping idag! :

i want to kiss you! <3

I natt drömde jag något helt underbart måste jag säga. Det kändes så verkligt, jag ville verkligen inte vakna. HELT UNDERBART!  Jag orkar inte skriva upp den, men har internet hemma iaf.
Jag vankade inte upp hemma, utan jag va hos Sandra igår för att Sofie spydde så mycket. Jag och Sandra kollade på film somnade vid halv 11! Så jag orkade inte gå hem. Så sov kvar. Myspys! Vaknade vid 10 när Sandra kom in och väckte mig, som hade varit på träning. Käka frulle, kollade på två filmer. Hon fixade sig. Sen drog vi till affären, köpte läsk och ostbågar, MUMS!  Sen gick ja hem, tog mina meds. Satte mig här. Varit hemma ett tag. Nu har jag inget att göra. Så underhåll mig gärna! Helg är underbart, för jag orkar verkligen inte med skolan längre! Plus att jag inte vet när ja ska göra mitt el omprov. Jätte kul! Men pluggar på det tills på måndag, eller tisdag. Så kan ja göra det då, så det är gjort.
Imorgon hoppas jag på att det blir ikano med Josse, jag hoppas på det! För jag vill SHOPPA, jag har pengar för en gångs skull. Köpa Matti present kanske? Han fyller snart! Plus att jag saknar han så jävla mycket!
Nu snart ska jag börja göra mat, men vad? Någon som har något förslag, kanske pasta sallad om vi har grönsaker hemma..

hej ja saknar matti!

jag såg att del 1 inte kom upp! Men så är det, ja orkar inte skriva om allt. Ligger och tittar på tv just nu. Pratar med hunnybunny på msn. Så konstigt att man ska sakna någon så här mycket asså. Jag vill känna hans närhet igen. Jag vet att ja inte har uppdaterat på länge heller. Förlåt, vet inte om ja kommer skriva varje dag heller, det är sådant som märks. Men tillbaka till min Matti, som är min! Det är typ en månad kvar tills han och ja träffas igen! Om inte tidigare det vet man ju aldrig. Jag hoppas på det! Men man vet ju aldrig. Jag vill shopa! Men finns inte tid till det. Kanske på lördag, om Sofie vill. Första gången på länge så har ja något att göra hela helgen! Ska vara med Sofie fredag-lördag! Bara söndag jag inte vet vad ja ska göra. Kanske en dag med the O.C? tror det! Nu ska ja fortsätta titta på tv, Hejdå!
Det kanske blir dåligt med uppdatering från min sida, för mitt internet kommer läggas ner i veckan, vet inte när ja får tillbaka det heller. Så får se om jag skriver i skolan.

Mobilblogg del 2

Man kunde visst inte skriva hur långt som helst när man skriver på mobilen. Så vi kör en del 2. Jag vill vara i hans famn, känna hans närhet igen. Jag vill bara åka tillbaka. Det är helt underbart allt! Jag åker dit på påsklovet! Då kommer jag vara borta hela det lovet. Jag längtar redan. Jag vill att nästa lov ska komma nu! Men nu börjar jag må illa igen, men ja skriver imorgon eller något igen. Ha det bäst alla!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!