Dax för uppdatering kanske?

Tänkte att det var dags att man skrev något här. I måndags var jag på ett litet möte med kretsboden, ska jag börja praktesera där, måndagar, onsdagar och fredagar. Hoppas på att det är något att ha med, haha! Men efter det så åkte jag till syster, underbart att få träffa henne igen! Hooon bara älskar att vara med på bild, ser ni det? haha! Men Matti, inte min matti utan Filles mammas matti, haha! Gjorde så att vi alla ville ha godis, haha, så vi gick och köpte lite LITE godis, (ett kilo), haha! Men när vi ståg och plockade träffade jag jossebosse lite, underbart att träffa henne igen! <3
Syster jag älskar dig!<3
Men nu ska jag in till Linköping på lite psyk, sen träffa Tessan en liten stund sedan åker vi till dalarna! Kommer nog hem på måndag, ha det bäst!

Earth Hour!

Ikväll är det ju Earth Hour mellan 20.30 till 21.30! SLÄCK ALLT, STÄNG AV ALLT!
Igår var vi i norrköping och shoppade lite kläder, fick med mig en tröja till våren/sommaren och två t-shirts. Älsklingen fick med sig två par jeans!
Nu ska vi gå och köpa pizza snart och bara mysa, senare sen ska vi stänga av allt, tända massa ljus och bara mysa, får se om ja orkar ta kort på det jag shoppa... Humm, tror inte att jag orkar det. Förlåt.
Vet att min uppdatering suger just nu, men så är det. Tyvärr. På måndag blire interjuv med stadsmissionen, eller hur det stavas. För jag kanske ska praktesera där, inte helt 100, men typ 80 % iaf. Skönt att få komma ut och göra något nästan varje dag. Hehe.
Men nu ska jag föna håret och ta på mig strumpor så vi kan gå och handla lite gott, puss på er! <3

Hellos!

Hejsan på er, jag har typ ingen blogglust längre som ni kanske märker? Men men, så är det. Funderar nästan på att ta bort den, men ja vet inte. Kanske bara låta den vara ett bra tag? Sånt som märks, hehe. Just nu sitter jag har, har inte så mycket att göra, kanske ut på en promenix senare kanske? Vet inte får se! I Lördags var först på ikano med en sur bror och en mamma som hade skit ont i ryggen. Sen gick jag hem till syster yster och lekte och myste massor med henne och hennes mamma! Alltid lika kul att träffa de!
För er som undrar har jag en jätte bra kontakt med min systers mamma, känt henne i 10 år nu! Hon vet mycket vad jag har gått igeonom och så där. Hon är helt underbar! Fick dock lite dåliga "nyheter", de är inte nya. Men nya för mig. Inte alls kul att få reda på sånt. Tyvärr vill jag inte säga vad det här här i bloggen för att jag anser att det är för priviat när det kommer till lite promblem med familjen. Men men, nu ska vi ut på en promenad. puss puss på er!

Tjena mittbena!

Hello på er! 
Tack till alla er som läser fast jag inte skriver så mycket längre, ska snart äta en ägg macka. Tog just en lång dusch och rakade mig, så hilma fräch jag känner mig, hihi! Imorgon blire psyk, sen skolan, sen gå på stan med mamma. Sen lusch med mamma, sen hem till mamma och lämna lite saker och så där, sedan blire en "hejdå" middag ute med min kusin och min moster och mamma. För min kusin ska åka till London och vara borta c:a 3-6 månader. Men nu kurrar det i magen, hejdå<3

Kanske dags...

Kanske dags att uppdatera här lite kanske? haha. Jag har haft noll blogglust, så därför jag inte har bloggat. Har spelat lite wow, på min pala. Fick blue protodrake, typ as tur? Men iaf, jag har inte gjort så där jätte mycket. Har bara blivit sjuker. Men snåt är livet va? Sitter just nu och kollar på kattungar, omg GE MIG? jag verkligen saknar att ha en katt. Jag har ju alltid hhaft minst en katt hela mitt liv. Det känns jätte lustigt att inte ha det. Ni kanske förstår? Men matti vill nog med ha en katt, fast han tål de ju inte. Men jag sitter och kollar på katter ändå. Bara för att bli lite kär i de. Vilket jag har lyckats med också, haha! 150 kr för en katt, är inget? men en resa till Umeå kostar lite också, haha! Det är bara att drömma vidare om den saken.

Hello :D

Tänkte bjuda på lite ego bilder, bara för att jag älskar mitt hår och har lite tråkigt, tror ska dock se erik och mackan som börjar snart! Hat inte hänt så mycket mer idag nej, har bara suttit här. Kollat lite yousefs och mikaelas live chatt, haha vilken stalker jag. Nej men det var ganska kul ändå tycker jag, dock lite för mycket folk så typ chatten dampa hela tiden, haha!

Duscha

Sitter just nu och kollar på lite klipp på yt! Som epicmealtime! As nice, dock lite äckligt, haha! Ska snart hoppa in i duschen sedan ska jag fixa men sen dra in till lilla staden åtvidscentrum, haha! Men efter det blir det att handla lite mat och så där!

ballar av stål!

Sitter och kollar på ballar av stål, kommer ihåg förra året. Omg det är ju så roligt! Kollat på ullared med! Fixat naglarna fina, nu sitter jag med datorn i knät, as skönt. blir som en liten myskväll, pratar även med saknade jasime på msn! Hon har inte varit inne så mycket på msn, men nu är hon det och vi pratar massor om olika saker, mest om killen hon är på g med. hihi! Nej nu ska jag kolla på pogramet.

MAT!

Nu ska man ställa sig och laga lite mat, mums, är massa hungri! Det blir nog fläskfile med ris eller pomes, jag vet inte än vad jag är sugen på, haha! Det är sådant som lär märkas. Jag är lite sugen på att pärla med, vi får se hur pass mycket jag är sugen efter maten.
där är några jag har gjort för länge sen!

Polly

Har suttit och lvlat åt älskling, visst är jag snäll? hihi! Men nu är han iaf på 84. Nog om det. Idag vet jag nite vad som händer, känner inte för att göra något heller, haha! Jag är jätte lat idag, imorgon ska vi på möte iaf, så då blire att duscha och fixa sig. hihi! Jag tycker att det är onödigt att fixa sig om man bara ska bara hemma. Men det är bara jag.

jag vet att ni älskar bilder;)

haha, nu kommer det en liten bildbom från min mobil :D
mys kväll med älskling för ett tag sedan :3
jag och hobbemanen pussas! <3
söt katten hos mamma, haha! så hon ligger xD
typ 3 ego bilder på mig nu då med rosa hår, hihi!
bj igår då,  mums! Jag orkar aldrig äta så mycket på en gång så min bj håller as länge, vilket är as bra! :D

as trött

Hejsan bloggen!
Igår var jag hela dagen med Tiilda! Underbart att träffa den bruden igen! Vi gick lite på stan, fika. Käka på donken gick mer på stan. Visar upp allt jag har handlat sen när jag orkar ta kort på de;) Men efter stan åkte vi hem till henne, städade hennes och hennes killes gadebro, blev as nice! Sen målade vi naglarna. Hade as mys med andra ord. Hela dagen blev det massor med prat och tjejsnack som varnligt, vi måste ses oftare asså!
En snygg bild på henne;)
plus en bild med mitt rosa underbara hår :D

Hej bloggen! Ser ni vad Jag har gjort?(A) ...

foto0090 (MMS)

Hej bloggen! Ser ni vad Jag har gjort?(A) hihi Ja älskar i alla fall mitt hår! Sitter här med mamma och kollar lite på tv :) ska nog snart sova tror ja. Jag kunde inte vara med syster imorgon för hon är massa sjuk, hoppas att de mår bättre snart!


TIDINSTÄLLT!

Jag pärlade ju igår, tänkte visa lite vad jag gjorde! Men jagtog inte kort på allt, för det hann jag inte!
mario i groddräckt, hih! orkade inte vända på bilderna.
en fiende i mario. Nu måste jag springa till bussen, puss på er alla, hoppas att ni får en bra dag!

TIDINSTÄLLT!

Hello bloggen! Nu sitter jag nog hos mamma och myser, eller så springer jag fortfarnade på stan med mamma, blir nog en del shopping hoppas jag på iaf. Jag älskar ju att shoppa! Men ja ska iaf köpa lite nytt smink tänkte ja och kanske om jag hittar jeansleggings. Men tänkte även bjuda på en dagens out fit, visst är jag snäll?

Hellos!

Sitter här ska snart snart iväg till bussen, ska ju till mammsien idag, Tänkte blogga lite, hoppas på att jag hinner göra något tidinstältt med! Men iaf, fick upp älsk idag med haha! Det är så tråkigt att gå uoo själv ju? Nej,  så elak var jag inte, men han ville upp själv. Så jag slipper gå till bussen, haha! Men tänkte iaf bara säga att det kommer upp något eller två inlägg senare sen, puss på er så hörs vi imorgon!

Pärlat!

Idag fick jag ett litet konstigt sug på att pärla, så jag gjorde det, hihi! Det var kul, ska nog göra mer någon dag, nu blire lyxfällan sedan måste man ju se kissie på debatt ikväll! haha! Sen blire sovaaa! Just nu sitter Matti och sjunger massa konstiga låtar, jag tror att han är ganska uttråkad, haha!

Tvättat!

Har ju varit duktig idag! Tvättat! haha, älskling tycker att det är så skönt när jag tar han om honom, typ plockar hans ögonbryn eller sminkar honom. Så idag blev det att sminka honom. Jag tycker att det är kul, dock ser han nästan ut som en transa, haha! Ska nog snart hoppa in i duschen om jag orkar. Imorgon kommer jag inte uppdatera något, ingen som vill gästblogga eller? Bara att komnentera, haha! Men iaf, först ska jag till mammi där hon jobbar och äta lite fika sen till psyk. Sen äta lunch med mamma på stan, även gå lite på stan och shoppa lite, haha! Sen blir det väl hem till mamma, sova där. Sen på lördag ska jag leka massor med min syster! Sen ska jag hem.

Videon!

Älskling gick med på att jag skulle lägga upp den, nice :D
Här kommer den :D
FET LÄNK TILL ÄLSKLING FÖR ATT HAN VILL HA MER LÄSARE!

Bilder!

Här kommer det lite bilder, även bilder på min nya tröja! :D
Tulpaner jag fick av mamma! :D
var tvungen att göra om denna, haha! Hade inte lust att visa mina trosor :3
dagens out fit på älsk!
puss på våran årsdag!
hihi!
min nya tröja, den äger!
sen den vita linnet köpte jag med, allt blev 180 kr, snacka om billigt? (y)

Idag :3

Tänkte vara lite snäll och uppdatera. Sitter och gör inte alls mycket. Föröver lite bilder och videor, hoppas på att älskling går med på att jag lägger ut en viss video, inte för att jag tror det men ändå, haha! Den är klokren! Men iaf, idag har vi bara slöat, jag har spelat lite sims 2. Jag lyckades få min sims till en planta? haha! Så det kan gå, hon fick även en bebis haha. Men sen gick vi och la oss somnade i två timmar, inte bra!! För vi ska upp ganska tidgit imorgon för vi ska tvätta, visst låter det kul? haha!  Jag tyckte bjuda lite bilder sen ja ska bara kolla på de och se vilka jag vill lägga upp och så vidare. Vad har ni gjort idag då?

Trötter!

Nu har man kommit hem från stan och bion. Vi åkte tidigit åt åkte hem till mamma. Vi  kissa hos henne, haha! Jag klarar verkligen inte av att gå på offentliga toaletter, jag klarar verkligen inte av det! Så vi åkte hem till mamma och kissa, passade även på att kolla på mammas tattuering, jätte fin! Det står Robin och Emelie på hennes vänster arm eftersom det är närmast hjärta. Så gulligt av henne! Hihi! Men sen åkte vi in till stan och Var där tidigit så passade på att gå lite på hm, hittade en jätte fin tröja och ett vitt basic linne. Ni får se tröjan imorgon. Hihi! Men sen gick vi på bion och filmen var underbar tycker jag! Nu är jag jätte trött men har ingen lust att sova, puss!

Lime!

Just nu i denna stund sitter jag med mask i ansiktet, haha! Den är lime grön typ, känner miig såååå snygg asså, haha! Men den är ju bara bra för huden och det var ju ett tag sen jag hade en i ansiktet, ska snart hoppa in i duschen, sen fixa mig.Sedan ska vi åka in till linköping och äta sen blire bio, myspys ju!!! Jag får inte glöma kameran, hihi! Vad ska ni hitta på idag då?


Ett år!

Nu har det gått ett helt år med min älskling, känns inte alls som det, men guud vad jag älsklar honom! Blir bara mer och mer kär i honom! Han är verkligen min drömprins. Han är verkligen min underbara hunnybunny! För ett år sen åkte jag till honom i hedemora, när jag satt på tåget trodde jag verkligen att ja skulle dö så nervös var jag! Men allt gick jätte bra, jag lever ju? ;) Men Det slutade med att jag fick ett sms från han som han frågade "chans" på mig. Haha, men vi båda var för blyga för att pussa den andra, sen pratade vi om det eftersom vi båda gillade varnadra så mycket så tyckte vi att vi skulle vara tillsammans! Så då blev vi det, allt har varit så mysigt och så underbart. Åhh jag är nog nykär än! Det pirrar lite i magen när jag ser honom, när jag kysser honom känns det som om jag flyger på rosa moln. Behöver jag säga mer än att jag har funnit han med det stora h?
lite bilder på oss, ska ta nya senare när vi har vaknat och fixat oss ;) <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!