Nej ni

Nu ska jag allt ta och sova!
Om 5 minuter har jag och min man 7 månader tsm, 7 helt jävla underbara. Finns inget dåligt! <3 Imorgon mellan 9 och 10 ringer soc, yaay, jag som ville ha sovmorgon >.<
God natt och sov gott alla!

Tänkte bjuda på lite bilder!

Dessa bilder tog jag och Tessan igår, vi hade inget att göra, så vi tog lite bilder, dock bara på mig... Photo by Tessan ;)
Vissa bilder har jag fixat andra inte, har inte orkat fixa till alla. Tycker faktiskt att bilderna helt okej.
Vad tycker ni?

a b c mitt hjärta det bankar

Idag var jag och skrev på papper till skolan, jag ringde även soc. De skulle ringa upp imorgon. Jag har även varit och satt upp lappar i allas trappuppgångar. TRÅK! Men mamma ville inte gå själv.
Jag vill även säga att jag börjar få lite komentrarer från lite okända människor, det gillar jag mycket mycket! Tack för ert stöd! Nu ska jag se på biggestloser och äta godis o dricka cola ;)

back

Jag är tillbaka tror jag. Vet inte än, saknar den lite grann.
Möte med skolan imorgon, för jag ska typ ta ett sabbats år. För jag är så jävla skoltrött, jag orkar verkligen inte med skolan just nu. Skrev in mig hos arbetsförmedlingen igår. Ska skriva mitt cv någon dag. Söka en massa jobb. Känner redan att jag mår lite bättre.
På lördag blire bio med syrran, myspys!<3

dags för

ett litet blogg break...

>.<

FAN! Jag som skulle till skolan idag, men nej då >.< jag somnade vid 5 igen. Liksom va fan ska jag göra? Jag vet inte...
Jag ska iaf till psyk, det måste jag. Mamma håller på att slita mig i stycken känns det som. Jag kan väl inte göra mer än mitt bästa?  Jag försöker och försöker, men ibland går det inte som man har tänk sig? eller det blir aldrig som man har tänk sig. USCH!

VILL HA!

Myskläder 350 kr på missbella.
Tröja 499 kr på nocaqeen.
tröja 449 på novaqeen.
klänning 379 kr på novaqeen.
299 kr på novaqeen.
GE MIG!?!

hemma

Nu är ja hemma igen. Varit hos Tessan, och kollat på nya shreek. as nice, var den. Kollade även lite på salior moon. Kommer ni ihåg, omg jag älskade det så mycket. Bäst är det! Skola och psyk imorgon...

äntligen!

jag, idag skulle jag ha åkt till skolan, MEN jag somna vid 5. Hade skit ont halv 7 idag. Så jag gick och la mig. Mår bättre idag, men kan inte säga att det är helt bra. Får se om jag går en promenad med Tessan sen.

Fan, jag ligger här i min säng och kan int...

dsc09599 (MMS)

Fan, jag ligger här i min säng och kan inte sova, jag hatar det här. Ja som skulle till skolan imorgon, jag kommer bara få ondare om ja inte får sova. Men men , så är det.


Hej bloggen, jag har bajs migrän, så jag h...

Hej bloggen, jag har bajs migrän, så jag har inte kunnat blogga. Inte ens kunnat sitta vid datan. Men så är det, är det bra med er då?:)


SÅJÄVLABRA!

A husband and wife were trying to set up a new password for their computer. Her husband put 'mypenis' and the wife fell on the ground laughing cause it said, "Error. Not long enough."
LOL!

hellooooooo

Idag har jag varit och röstat efter det gick jag och min moster till affären och köpte tamponger och godis, laddade även på mitt busskort. Nu sitter jag och väntar på att valvakan ska börja. Hoppas på att de rödgröna vinner. Nu blire skånefruar. Hihi.

såhärserjagutjustnu

mumsar på en macka ^^

saknardigmassa

min man, vart är du? Du är hemma, fan ta dig. VA HÄR MED MIG! Jag saknar dig skit mycket, fan. Önskar verkligen att du vore här. Jag vill bara krama om dig, min tötnos<3

Ska nog sova snart..

Imorgon är det val dags, kul att få rösta första gången, nice nicie. Hoppas att vi blir av med kungen snart, vad gör han liksom, joo bara tjänar en jävla massa pengar på inget! Men jag tänker rösta på rödgörn sen skiter jag i vad ni tycker. För jag tänker rösta med hjärtat vilket jag tycker att alla ska göra. Det här tycker jag är bäst så.
Hoppas att alla går och väljer imorgon, eller om ni redan har gjort det. Jag tycker att det är viktigt att man gör det. Det är inte varje land man får vara med och rösta, välja hur man tycker att sverige ska vara. Sen vet man ju att alla ljuger. Så är det ju. Men jag har gjort en massa tester och läst, så jag väljer rödgrön. För jag tycker att det är bäst. Men jag är inte så jätte inne i det heller. Jag och mamma ska gå imorgon. Spännande tycker jag. Kommer sitta upp på kvällen och kolla hur jämt det kommer bli. Hoppas att rödgrön vinner. Hihi.

hej på er!

Förlåt att jag inte har uppdaterat meeen jag har inte haft någon ork, får se hur mycket jag uppdatera idag. Men nu håller jag på att fixa sims 2 på min dator, jag vill inte spela 3an, hihi. Mycket finare barn saker till sims 2!

hmm

Jag har ingen blogg lust typ.. Förlåt. Känner inte för det just nu. Kanske imorgon vem vet? xD

förlåt

jag orkar inte vara så där jätte social...

God dag?

Sitter just nu i skolan, gör inget alls. Är skit trött och vill bara hem. Men måste ju gå kvar... Har lunch just nu, men har inte varit och ätit, ingen god mat ju. Hihi.
Vad ska alla göra idag då?

....

Jag vet att jag inte har uppdaterat något idag, MEN! Va på um i morse och pratade även med min mentor. Jag va på UM med Tessan, sen lekte vi lite och så där. Såg även Elfen, den serien, den är bäst!
Möte med min mentor imorgon, om vad ja ska göra. Tror att jag iaf ska ta en sjukskrivning. Fast jag vet inte om jag vill det heller, för jag vill klara skolan. Men har ingen ork eller motivation..

FOOD!

Detta visste ni nog inte om mig,men jag gillar faktiskt att laga mat, iaf ibland. När jag känner för det, då ska det vara grönsaker och fruker inblandade. Vet inte varför jag gillar de så mycket, men sallad är mums!

Trött

Jag är verkligen jätte trött. Nu ska jag kolla på 16 år och gravid. Bara slappa vid tv, under mitt täcke och frysa, god natt då...

mums!

Äter just nu mammas goda äppelpaj, mums säger jag bara!

jagorkarinteplugga

47 frågor om mig !

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? -  117
2. Har du haft sex den närmsta veckan? - jao
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? datan
4. Hur lång är du? - 1,65 typ xD
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - Eurotrip
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - Det är massa kallt och blåsigt ute =( min granne poppar turk musik xD
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - skilda
9. När såg du senast din mamma? - idag

10. Är du kär? - japp :D
11. Veckans babe? - Matti <3
12. När vaknade du idag? - kl 10
13. Vilken är din favoritplats? - I älsklings armar<3

14. Vilken plats föredrar du minst? - skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Det vet jag då
16. Hur stor är din säng? - Stor :3
17. Vad sover du i? - trosor och t-shrit
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2 :3
19. Var bor du? - Hemma ;/
20. Tycker du om kinamat? -  Ja!
21. Tycker du om kaffe? -nej
22. Vad dricker du helst till frukost? - OBOY!

23. Kan du spela poker? - joo då :3

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - niix
25. Vill du ha barn? - ja :D
26. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, lite lite finska ^^
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nej, men va nära
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - bassäng xD
30. Äger du värdefulla smycken? - nej xD
31. Kan du rulla med tungan? - japp^^
32. Vem är den roligaste människan du känner? - ja vet inte;O

33. Vad har du för ringsignal? -Jeffery Star - Gorgeous

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - japp
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - inget ;OO

36. Kan du byta olja på bilen? - nej xD

37. Vilken var den senaste boken du läste? -  Egoboost 
38. Dansar du i bilen? - ibland xD
39. Brukar du duscha ensam? -japp ;(

40. Piercing? - nej, snart i naveln igen tror ja

41. Har du någon tatuering? - Inte än
42. Har du provat droger? - Nej
43  Rökt eller snusat? - inget;)
44. Har du pojkvän eller flickvän? - Ja ;) <3
45. Vad är ditt mobil nummer? - det är 10 siffror och det börjar på 07 ;)
46. Vad ska du göra ikväll? - Sova!
47. Har du några syskon? - ja, två :3


Äppelpaj

Just nu gör mamma äppelpaj, muuums! Blir att äta det, just nu har jag lunch. Har bestämt mitt schema idag, plugga massor hemma. Duscha, äta paj och sen ikväll kanske plugga mer. Guvakul, nooot. Men måste plugga, fixa lite i wp med. Peter har inte ringt än. Men men, hoppas att vi hittar en lösning snart...
Mamma är sur och besviken på mig. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag måste ju må bättre...

Morrn på er!

God morgon, sitter i min morgonrock och myser lite, satte klockan på 10 för att plugga, har kollat på lite videos om wp. Ska kolla mer snart hade jag tänkt. Idag ska jag bara plugga eftersom jag inte klarar av att åka till skolan...

>-<

panik panik panik, jag borde sova. JÄVLA PANIK! USCH!!
Nu ska ja lägga mig i sängen och försöka sova, har mailat min mentor och sagt att jag inte klarar av att åka till skolan, vi måste hitta någon lösning, och det är fort!
GOD NATT!

yaay >.<

Fått sitta på toa ett tag, måste dit snart igen, usch säger jag bara. Jag bara känner hur det blubblar i magen... Jag hatar det...

Kom just på att jag åt vaniljsocker och att jag inte tål det, bra emelie bra!!!

Nu snart ska ja sova, efter jag har varit på toa! upp typ halv 7 >.<
God natt!

Hemma

Nu är jag hemma igen, varit en härlig dag idag!
Vi bakade som sagt, dock blev det inte så jävla bra, men det blev skit gott! Sen kolla vi på film på tv 1000 ingen porr  xD. Sen åt vi mat, det blev ryggbiff(?) med pomes, ananas och gurka. MUMS! Sen kollade vi på ullared, sen åkte jag hem. Pratade med älsk i tele med. hihi! Sen satte jag mig här. Nu kollar jag lite på tv, ska snart sova.
DEN ÄR MASSA BRA! Den är jätte skön att ha på sig, inte någon som klilar efter ett tag eller så. Känns knappt att man har det på sig. Jag älskar borsten med. Allt är bra med den!

Ska hem till min ängel vi ska baka, prata ...

dsc09606 (MMS)

Ska hem till min ängel vi ska baka, prata och ha skit kul, för det va så jävla länge sen sist. Vad ska ni hitta på idag då?:)


God morgon!

Har nu vaknat och fått i mig lite frukost i magen, och är jätte trött. Jag håller på att läsa massor om olyckan som hände i natt. Jag va hemma vid 4 som sagt. Va i linköing kl 2 typ, fast jag skulle ha varit där vid 8!!!  Sen tog det två timmar innan jag va hemma, kunde ju lika gärna gå ju, men men. Kom hem med en LHC buss, nice ju! Alla som jobbade på tåget va jätte trötta det va även vi. När vi satt i tåget så sa de att vi skulle till norrköping. Vi skulle även få max mat. Det kom ett disel tåg som skulle ta oss där ifrån, men de fick det inte att funka. Så efter ett tag så evakuerades(?) vi med räddningstjänst och poliser. De hjälpte till massor och vi fick gå på rälsen och över typ en liten åker till två bussar. Sen åkte vi till Linköping, kan ju säga att man va lättad! Trodde att vi skulle få komma hem när det va ljust ute. Så vi ficka ingen max mat;( Men inte, men när vi stod och vänta på att få skjuts. Jag tror att jag vänta i en och halv timma. Det va skit kallt, sen kom det en buss, åkte först till skägget-berga-ekh. Kom hem kl 4. Trött och hungrig som fan. Gick och la mig. Är fortfarande i chock. Men jag är helt okej. Tycker synd om de som va på det andra tåget!

Nu är jag hemma! Ligger i min säng ska sov...

dsc09599 (MMS)

Nu är jag hemma! Ligger i min säng ska sova nu. Ni kan läsa och se på nyheterna om vad som har hänt. En stor tågolycka! Vi hörs när jag har vaknat. God natt!


Hej bloggen, jag är fortfarande på samma s...

dsc09568 (MMS)

Hej bloggen, jag är fortfarande på samma ställe. Fast ingen el,allt som har hänt finns på aftonbladet. Som sagt är det du jätte stor olycka, och vi kommer få va kvar här länge. Vet inte när jag kommer hem, om det blir senare än halv 12 så skulle josses mamma komma och hämta mig. Tur det! Tur att man känner någon som har bil och kör kort!


Sitter på tåget än, det är ett tåg framför...

dsc09598 (MMS)

Sitter på tåget än, det är ett tåg framför oss som har kört på en traktor. Det här är en jätte stor olycka med. Vet inte om det handlar om döden olycka här, precis innan linköping med. Nu har elen gått i tåget med. Så jag sitter här skit rädd. Vet inte hur länge vi får stå här ute mitt i ingenstans. Hoppas att det går fort för räddningstjänsten! Vill ju inte att någon ska dö:o


Sitter på tåget på väg hem nu, inte alls k...

20100912842 (MMS)

Sitter på tåget på väg hem nu, inte alls kul. Vi har myst massa och igår var vi hos armas och bella vi kolla på film och åt ben and jerry's. Mums! Jag somna och bella och armas var jätte rädda xd. Vad har ni gjort i helgen då?:)


Kidnappad

Sitter hemma hos älskling, hahahah. Det va han som kidnappa mig. hihi, men nu ska vi snart sova, natti natti, får se när jag uppdaterar igen...

Jag har blivit kidnappad... Jag berättar m...

dsc09595 (MMS)

Jag har blivit kidnappad... Jag berättar mer senare. När jag vet vart han tar mig. Jag har ingen aning xd


matti

Just nu är min älskling på väg för att komma hit. SKÖNT! Imorgon åker vi hem till honom. Så ni vet, dålig uppdarering i helgen. Förlåt, men jag orkar inte...

Fega

Nu är fan ta mig de fegaste  jag har varit med om!

...

Fattar inte vad jag har gjort, för att många ska lämna min sida, har man inte rätt till att säga hur man känner till folk eller?

skolan

Just nu sitter jag i skolan, håller på att lära med Wordpress. Nya sättet att blogga på? Får se om jag tar över det sen. Vet inte än. Men det är sådant som märks. Det är lite svårt när man inte vet så mycket än. Men det blir att öva skit mycket hemma och göra en massa fin design till den, även en fin header. Aja, måste ju fortsätta att jobbar nu. Hihi.

panikångest

Just nu har ja panikångest, tror att jag ska slänga datan i väggen och sen lägga mig i sägen och glo i väggen. Eller något. Fan, så fort jag tänker på att ja måste till skolan imorgon så får jag ren panikångest. Hade massa ångest för att jag inte åkte till skolan idag. Så svårt var det inte. Men så är det. Imorgon måste ja.

Min psykolog ringde idag, eller min gamla. Hon hade inte fått reda på att ja vill ha en ny. Hon är en bitch! Hon sa sist när ja va där att jag mådde för bra. Så då är det ju ingen mening att jag ska gå till henne. Om hon nu påstår att man mår bra när man har självskade problem så mår man bra? Nu när jag äntligen vill ha hjälp så ska det va så här? Aja, ska iaf få en ny. En bra hoppas ja på.

hosta

hej, varit ute på ikano med Tessan idag. Kolla på massa djur. UNDERBART! Sen typ har det inte hänt något mer. jag har en hosta som inte vill ge sig, DAMP! hatar den! Men nu ska ja äta lite, bjuder på en gammal bild.

God morgon!

God morgon på er!
Jag sov inte ett skit inatt. Jag gick och la mig sent, för sent. När mamma kom in så kunde ja inte öppna mina ögon tog mina mediciner och gick och la mig igen. Nu när jag vaknade så märkte ja att jag hade blåmärke mellan benen. För Johanna skjutsade mig igår ganska långt. Även jätte ont i revbenen på vänster sida och min högra arm. Vad fan har jag gjort? Men men, så är det.

Vad ska ni hitta på idag då?

Avril Lavinge - Anything but ordinary

Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive

Is it enough to love?
Is it enough to breathe?
Somebody rip my heart out
And leave me here to bleed
Is it enough to die?
Somebody save my life
I'd rather be anything but ordinary please

To walk within the lines
Would make my life so boring
I want to know that I 
Have been to the extreme
So knock me off my feet
Come on now give it to me
Anything to make me feel alive

Is it enough to love?
Is it enough to breathe?
Somebody rip my heart out
And leave me here to bleed
Is it enough to die?
Somebody save my life
I'd rather be anything but ordinary please.
I'd rather be anything but ordinary please.

Let down your defences
Use no common sense
If you look you will see 
that this world is a beautiful 
accident, turbulent, succulent 
opulent permanent, no way
I wanna taste it 
Don't wanna waste it away

Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby

Is it enough?
Is it enough?
Is it enough to breathe?
Somebody rip my heart out
And leave me here to bleed
Is it enough to die?
Somebody save my life
I'd rather be anything but ordinary please

Is it enough?
Is it enough to die?
Somebody save my life
I'd rather be anything but ordinary please.
oh
I'd rather be anything but ordinary please.

gråt

Jag vet inte vad ja ska göra eller vad jag gör. Vet bara att det rinner massa från mina ögon ner på min kind. Trodde inte att ja skulle skriva om detta här. Men jag hade visst fel. Nu sitter jag här och skriver att jag mår dåligt, gud vad synd det är om mig, eller hur? Nej jag vill inte att ni ska se det så, jag vill bara skriva av mig. Alla jävla tankar. Allt känns så fel, men jag vet att de va det rätta. Jag fattar mig inte på vissa människor, jag gör verkligen inte det. Att va ensam i en klass på 30 personer. Jag tror inte att ja ska klaga. För jag har vänner på skolan.

Att gråta kan vara det bästa jag vet, det kan vara så jävla skönt att bara få släppa ut allt man har i sig. Gråta kan även vara det värsta som finns. Jag hatar att jag har så lätt för att gråta. Så fort jag prata om något jag tycker är jobbigt så vill ja gråta, och det brukar komma en tår eller två. Att gråta inför folk, som i klassen eller något. OMG det finns verkligen inget jobbigare.

Idag insåg ja att jag en sak. Jag har de bästa vännerna vid min sida, den bästa killen någonsin! Jag älskar er så jävla mycket!<3
Jag vet att jag måste till skolan imorgon. Men jag vill inte, jag har panik, ångest och alla möjliga känslor.

?

Om du inte vill va min vän, SÄG DET!

HEY!

Nu har jag internet, fan vad gott! jag mår inte alls bra. Så orkar inte skriva så där jätte mycket, men jag orkar inte med falska vänner!
Johanna och Wille va så jävla söta idag, Johanna smsa och fråga om vi kunde va, visst varför inte liksom. Gick hem efter lunch, efter ett möte med Peter. Wille va med han höll om mig och va massa snäll. Sen mötte jag Johanna utanför skolan. Skjutsade mig till priso, dör köpte hon lite mat och mina favvo godisar Mareianne. MUMS! Så snällt av henne, fick även powerking. Sen åkte vi till stångån och hon åt och vi prata massa. Så jävla skönt. Tack för att du fick mig på andra tankar, jag älskar dig vännen <3

...

Jävla skit asså...
fort inget internet hemma. Håller på att dö fan >.<

hello

har fort inte internet hemma....

hihi

hej ja är massa sjuk.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!