sometimes

Sitter här, och typ inte gör något. Har typ inte gjort något idag. Men så kan det vara. Får min externa imorgon så då kan jag ladda upp lite bilder från heda. Den dagen var mycket kall och rolig. Det är inte var dag man får se sin rektor, el lärare eller en annan lärare på en häst! De kunde knappt rida, det var mycket kul att se. Johan vann tror ja. Jag satt inne i en lektion sal, när priserna delades ut. Men så är det. Imorgon vet ja inte vad som händer förutom att ja ska till skolan. USCH! Men så är det. Vi har ju ny bas grupp, som ja inte känner så mycket, så dagen kommer bli lång tråk, så smsa massa! För Sofie ska till tandläkaren i Västervik imorgon. Typ bajs på henne. Men nu ska ja fortsätta kolla på tv. Hejdå, ha det bäst! PUSS!

Mobilblogg

Ligger i sängen och tittar på tv. Jag har inte gjort ett skit denna helg. Jag har typ bara legat i sängen, och tittat på tv. Sen har jag suttit ge datan. Nu kom ja på att jag kunde testa om det gick att mobilblogga. Det gick. Så ja skriver mer sen. Jag vill bara vara hos en viss person just nu, det har konstigt hur mycket man kan längta efter en person så här mycket som jag gör. Men men. Jag skriver mer sen som sagt. Hej då. Puss

Vem är brevet till?

Vem är detta till?

Bilder :3

Vi är galna vi vet, men ni gillar det!

System

Tjena.
Sitter hemma hos Sofie!<3
Vi sitter och inte gör så mycket atm. Vi har systemkamera och leker en hel del med den! Så det kommer lite bilder. Imorgon ska vi upp kl 6. Bussen går här ifrån kl 7! Men men, så är det när man bor på landet. Sen ska vi ut till Heda. Sen ska jag hem.
Idag har det inte hänt så mycket.  MER ÄN ATT JA VILL TRÄFFA EN VISS PERSON! Men men. Så är det.

you make me smile<3

Tjena.
Rätt glad idag jag vet inte varför. Idag var det skola, två lektioner ganska slappt. Men ett hål på två timmar, usch! men men. Personen jag skickade brev till igår, fick det idag. Hoppas att den blev nöjd. Lägger ut bilder någon dag. Efter skolan så åkte jag och Sofie ut till Ikano, blev en massa pärlor c:a 10 000 pärlor. Så nu kan ja pärla. Sen köpte jag även ett bord. Sen åkte vi hem. Jag sorterade en hel del pärlor. Nu är det bara lite kvar sen jag är klar. Nu sitter jag här och fryser, ska snart ut igen! VARIT VEG I ETT ÅR IDAG! Imorgon vet jag inte vad som händer.
Igår så somnade vid 6, sov hela natten, helt underbart!
Nu måste ja ut, hejdå!

Detta har jag på mig idag

Bjuder på denna fula bild.

Olof

FÖRE:
UNDER:
EFTER:

lots of love.

Sitter i skolan och typ degar. Inte en blund inatt, men det gör inget. Fick panik vid typ ett smsa Matti sen ringde han upp. Så pratade vi hela natten, jag vågade inte sova. Så pratade med han till 6. Sen typ log ja i sängen till klockan ringde. Sen gick jag upp och fixade frulle och sedan mig.  Åkte till skolan, mådde verkligen skit på bussen va skit nära på att spy på Wille, FÖRLÅT! Men så är det, jag fick typ panik utav allt jävla folk, jätte varmt och åksjuk är inte den bästa blandningen kanske. Men jag kom till skolan iaf. Nu sitter jag här och är lite trött. Gör inget eftersom det inte finns något att göra. KUL! Kommer sitta och glo till typ 4. Lagom kul! Sen efter det ska man hem och städa sitt rum med min mor. Sen ska jag duscha sen sova. Ni får ett inlägg med lite bilder på olof som är han just nu. Jag plattade hans hår nyss, killen har ganska långt hår ju!

just you

Hejsan
Idag var jag i skolan. Gjorde typ inget, bytte bas grupper. Helt okej måste jag säga. Har ju Sofie i den! Sen är det typ Pontus, Johannes, Anton(kanske om han får byta till våran) och han jag inte vet namnet på. Men gjorde inte ett skit. Pontus och han jag inte vet namnet på gjort nästan klart allt! Så vet inte vad vi ska göra nästan gång. Sen belv det stan en snabbis innan det blev av till sjukan. Efter det så gick ja och mamma till polisen, fixade legg. Bilden är verkligen skit ful!  Men men, bara att gilla läget. Ska skicka ett brev imorgon med, till vem? DE NI! Ni kanske kan lista ut det? Men men, lägger upp allt med bilder och så där när personen har fått det. Hihi, visst är jag snäll? Det ska jag fixa nu. Ha det bäst!
Jag och Sofie på bild, glöm inte att jag älskar dig! ♥

i don´t wanna fall

Tjena
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på hela helgen. Men jag har bara inte orkat liksom.  I fredags så gjorde jag inte så mycket. Va i skolan, fick sluta 45 min tidigare. Sen missade Sofie pendeln så vi åkte ut till ikano. Hon köpte godis och några saker på ikea. Sen åkte vi hem. Va hemma vid typ 6 tror jag åt typ satte mig här, satte här till 2 sen gick jag och la mig. Vankade vid 12 tror ja log och slö fram för tvn ett tag, sen satt jag bara här igår med. Titta på lite film med. Pratade även med Sandra i skype i typ tre fyra timmar. Sen satt jag här till typ halv 4 tror jag klockan va. Sen gick jag och la mig fram för tv. Sen somnade jag. Idag vaknade ja först vid 9, och tänkte gå upp. Men somnade om igen. Vaknade vid 11 av mammas tv, men lyckades somna med den drömde lite saker som ni inte får veta. Hihi. Sen vaknade jag av att mamma började att städa. Liksom tack! Så nu sitter jag här i morronrock jag vet inte om jag orkar ta på mig kläder idag. Jag vet inte vad jag ska göra heller.
NÅGON SOM VILL HITTA PÅ NÅGOT ÄR DET BARA ATT HÖRA AV SIG!
Plus att mina gratis sms går ut idag! Vet inte när än, men någon gång under dagen. Måste ladda på imorgon på rece!

Videoinlägg

Kanske ska börja med det ?

If You Wanna Be Mine

Ingen uppdatering igår jag vet! FÖRLÅT! Men jag åkte till skolan fast jag är sjuk. kom hem vid 5! Skit trött, så ät lite o så. Sen la ja mig framför tv och där log jag hela kvällen, hade ingen ork till att sitta vid datan eller röra mig. Men jag stängde av allt kl 11, för att sova. Jag sov ganska bra inatt! Idag så ringde inte mitt larm på mobilen, fast jag sätter TVÅ st! Men nej nej, jag vaknar ju lätt, så jag vaknade utav min brors väckarklocka. Tur att den finns och att han med hade sov morgon. Så vaknade kl 8 tittade på klockan och fick typ panik. Innan jag såg att jag hade massa tid på mig. Jag kunde inte andas heller, så täppt var jag. Jag kunde knappt prata heller. Mamma undra om jag inte skulle stanna hemma ist. Men nej, jag ska till skolan, jag får inte missa ett skit nu. Det har jag inte råd med, jag måste fan skärpa till mig, jag måste till skolan. Jag blir lite stolt över mig varje dag jag är i skolan. Jag brukar va hemma en dag i veckan. Men nu är det slut med det! Jag ska gå till skolan, om jag inte blir massa sjuk då. Så jag ska bli bättre. Sne får vi se hur länge det håller. Men idag har jag varit i skolan, hade två lektioner och ett hål på över två timmer lagom kul. Sen hade vi matte, ganska rolig lektion. Jag och Joel satt och ritade lite grann, eller aa han gjorde. Massa fint. Kanske tar en bild sen. Får se. Sen åkte jag och träffade Tessan. Vi gick hit kollade på film. Sen åt vi, sen satt vi och sorterade pärlor. Sen gick hon. Nu ska jag sortera mera. Hejdå, finns på mobilen!

Hello you ;)

Idag så gjorde jag ju provet, det gick så där måste jag säga. Det fanns saker jag kunde ha pluggat på lite mer kanske! Men så är det, man tror man vet vad som är viktigt. Sen visar det sig att det inte alls var det. Men men, hoppas på ett G. Men man vet ju inte. Jag gjorde mitt bästa iaf, jag kan ju inte göra mera än så heller hur? Efter elen satt jag och Sofie och väntade på att tiden skulle gå, så vi kunde gå till maten. Sen gick vi dit, hon käka. Jag tittade på. Sen el igen, jag började att må skit illa. Men på elen så tog vi isär våran hiss. Eftersom David vill ha tillbaka sitt lego. Sen satt vi och lekte lite i något program. Vi ska göra högtalare, så vi satt och ritade i upp hur de skulle se ut typ. Sen efter lektionen stack jag hem. La mig framför tv och smsa massa med Sofie, kul var det med. Sen var det mat, Matti kom över (min brors kompis). Så åt vi, pratade en massa och så där. Sen satte jag mig här, han kom in för att prata lite. Sen fick han syn på allt jag har pärlat, även Mario, han ville att jag skulle göra en till han med. Så har fått en beställning, massa nice! Sen nu sitter jag här, as sugen på godis! Kanske ska till affären och handla det kanske, eller så är det bäst att jag låter bli så jag slipper känna mig så tjock. Vi får se, om jag orkar palla mig ut. Men imorgon går jag till skolan as länge kommer dö! Men tur att vi har massa knäppisar i klassen som får tiden att gå massa fort!

When angels cry blood

Tjena. Förlåt för dålig uppdatering från min sida, men idag har jag pluggat massor! Nej nu tog jag i, jag började plugga för några timmar sen. Jag började kl 1 med Sofie via skype, det gick ganska bra. Sen drog hon. Jag ringde upp Sandra så pratade om och jag i tre timmar. Sen kom Chrille, så pratade vi lite el. Sen la vi på. Jag skrev ut allt, satte mig i badet och pluggade, så himla härligt det var! Badade ganska länge. Kan ganska mycket, tänkte dra om en timma och plugga mera. Sen får alla hålla tummarna för mig. Jag ska göra mitt bästa, sen kan jag ju inte göra mer, eller hur? Nu ska jag ta det lugnt ett tag och bara njuta. Tänte bjuda på lite bilder från badet, det va massa skööönt! Jag ska bada oftare nu, bara koppla av.
Hörs imorgon då kan jag säga hur det gick på provet, hur jag kände då. Ha det bäst!


When we are gone

haha, jag är uppe än. Det gick inte så bra för mig att sova tidigt. Har jag pluggat något idag? LITE! jag är lite impad på mig själv måste jag säga. Men imorgon, ska jag plugga, ställer klockan på 10! Upp och plugga då! Men nu ska jag dra mig från datan och sedan ska jag lägga mig framför tvn ett tag innan jag ska sova. Jag hoppas att jag inte gör om det jag gjorde igår bara. Men man vet ju aldrig med mig. Men ni får ha det båst och sova så bra, fasta jag tror att ni sover nu. GOD NATT! Bilden är så söööt!

Why?

Tjena mitt benna;)
Idag vaknade jag c:a halv ett, tror jag. Jag somnade runt 5! Men idag har jag inte gjort ett skit, suttit här typ, jag borde plugga! Kan man köpa ork på en bruk, då tar jag 5 st! Jag orkar inte med plugget just nu! Men jag ska plugga snart, bara man sätter igång sen är det över, men det är ju så tråk! Så man inte orkar. Ikväll kanske min ängel kommer hit, då ska hon sova med. DÅ SKA HON HJÄLPA MIG ATT PLUGGA! :3 Vi kommer ha massa mys, som alltid. Annars ska jag sitta själv och plugga, om mamma inte hjälper mig. Sen kanske det blir en tidig kväll för en gångs skull? Vem vet? Om jag känner mig själv så kommer inte de hända.  Men vi får se vad som händer.

You are wonderful<3

Emelie är vaken än! Jag vill få ner vissa saker. Skriva hur jag känner just nu, sen skiter jag i fall ni bryr er eller inte :3

Det gör så ont att se att du mår dåligt, känns som om hela mitt hjärta ska gå i tusen bitar. Känns som om jag kan inte sluta gråta, du som är så underbar ska inte må dåligt. Så är det bara. Jag vill bara krama om dig, bara få hålla om dig. En så underbar person som du är. Jag vill bara ditt bästa. Förlåt om du tycker att jag är jobbig, men jag vill verkligen inte att du ska må dåligt, jag vill att du ska må bra. Bara tanken om att du mår dåligt får mig att gråta. Jag vill hålla din hand och aldrig släppa den. Jag vill finns där för dig hela tiden, fast på nära håll. Men snart får jag hålla dig i mina armar. Snart, då är det inte mina drömmar.
Nu ska jag kolla på denna person i cam och drömma mig bort!
Hejdå och god natt! <3

Massa fint!

Nu kommer lite kläder jag vill ha! Jag vill ha mer, hittade så mycket mer! Men smart som jag är så glömde jag ju att spara sidan, mohaha, jag orkar inte leta upp de heller.
JAG VILL HA DESSA NU NU NU!!!!!

konst på ett sätt

WOW!
Ett till inlägg! OMG VA? xD
Men tänkte visa er lite saker som jag gjorde häromdagen! Jag ska göra mera som sagt, men jag behöver mer pärlor atm! Senare sen tänkte jag visa lite kläder jag fick syn på i natt, som jag dreglade lite på, hihi.
SKA GÖRA MER, men jag vet inte vad!
något förslag? (aa)

Hey beautiful!

Hejsan!
Jag vaknade för c:a en timma sen. Förlåt för att jag inte skrev någon igår, men hade ingen lust!
Jag är hemma och är sjuker, har skit mensvärk med. Det är inte så där jätte kul precis. Igår var ja med hemma, jag mådde inge bra då heller. Men jag ska bli bättre i bloggen, jag tycker att jag har blivit lite bättre iaf?
Men igår så gjorde jag inte mycket alls, jag typ log i sängen och kolla de på tv och pratade i tele i 5 TIMMAR! Ganska nice tycker jag. Men det tyckte inte min mobil, den blev lite små varm. Jag gick och la mig typ halv 3, för att jag va inte alls trött, jag hatar när det blir så. Men men, hoppas att jag kan lägga mig tidigt idag, idag ska jag försöka att plugga lite till provet på måndag. Fråga lite folk på msn och så där. Men vem vet kanske blir ett till inlägg sen, vi får se hur stor blogg lusten är då. Jag ska nog ta en lång dusch sen med.  Men ni får ha det så bra, så kanske vi hörs sen! Bye bye!

Fuck youre so gorgeous

Tjosan!
Sitter här och är jätte mätt åt nyss, ätit TRE gånger idag!
Men inatt sov jag inte alls mycket. Som vanligt. Känns som om jag aldrig sover. Men idag ringde alarmet halv 8, då hoppade jag upp typ, blev skit rädd! Men upp käka frulle. Sen ringde mobilen hon sa att det inte blev några tester idag för att hon som jag skulle ha va hemma för vård av sjukt barn. 10 min ringer hon igen och säger att hon hade hittat en annan som kunde göra det på mig. Så då åkte vi in, gjort det man skulle. Inte kul att vara skit trött och sen ska man sitta och konsertera sig på en data skärm!  Men gjorde mitt bästa! Sen hem, jag sov en liten stund, sen väckte mamma mig. Hon hade gjort pannkakor bara för att jag skulle äta lunch! Tack mammi! Sen Satte jag mig här, har suttit här sen dess, har även varit ute med Bagge och ätit ännu en gång! Men snart blir det affären, sen ska jag och mamma titta lite på elen, och skriva och söka lite grann!
Imorgon blire skola, jag tror att vi har bok redovising imorgon, jag är på sida 20 utav typ 180 (y) Jag vet inte vad jag ska ha för ursäkt heller, men tar den sena bussen imorgon med. Eftersom Sofie åkte hela vägen hem(västervik)idag,
så kommer hon in 8.13, och ja typ 10 över. Så jag ska vänta på henne!
Nu säger jag hejdå för idag, i guess, men det kanske kommer upp ett till inlägg, vem vet?
HA DET BÄST! <3
Ni får en fin naruto bild! <3

If I can't be beautiful I'd rather just die

Ingen uppdatering, jag vet! men har inte haft tid eller ork!
Igår så var jag hemma hos Tessan, det va mycket skönt. Bara prata och ha det trevligt!
Jag har inte gjort så där jätte mycket idag! mest typ fixat med mina pärlor. Jag vill ha hudfärg, och nya plattor! Det ska köpas när jag får pengar. Jag hade ju tänkt att köpa en ny laddare till min mp3! men nu har jag kommit på att jag vill ha en http://store.apple.com/se/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?afid=p202|GOSEE102585747&cid=OAS-EMEA-KWG-SE_iPod-SE, jag tänkte önska mig det när jag fyller utav mamma och pappa, och så där, sen kanske jag måste lägga något själv, det kanske jag kan göra isf! Men jag har en ny favvo artist! TACK SOFIE! Jettree Star, är mums ska ni veta!
Imorgon ska jag göra en massa tester på us, kulkul! Sen hem fixa lite med elen. Hela min helg kommer bestå av bara plugg! Låter det okej? För det är det inte. Prov på måndag, så därför tänkte jag fixa en massa frågor och skit som är bra att kunna. Sen alla jävla formler och en jävla massa matte i el! Men jag ska plugga röven av mig för en gångs skull, för detta måste jag klara. Det är ett stort prov det vill säga att om ja failar så kanske jag får IG på hela kursen, det vill jag inte. Eftersom det är ett kärnämne för mig.
Jag tänkte bjuda på en text som kommer från Jeffree Star! ♥
If I can't be beautiful I'd rather just die

o self-obsessed with my mascara and mistakes.

SVanity’s like a funeral and everyone's at my wake.
Before I run out of air there’s more makeup to apply.
Doll eyes stare into Valium Colored skies

ou wanna be my licorice and misguided trut
I gotta sweet tooth and strawberry Youth.
Yh.
And right now – I’ll show you how
I’m a beauty killer
ler can’t hide all my pink nightmares.
Before I r
Rhinestone my eyes closed and please fix my hair. This conce
aun out of air there’s more makeup to apply. Doll eyes star into Valium colored skies.
easy to hate
But you’re so fuck
I almost died but it felt great. Faking perfection wasn’t worth the wait. I may be easy
,ing easy…easy to break. I gotta sweet tooth and strawberry Youth. You wanna be my licorice and misguided truth.
orth the wait.
I may be easy, eas
And right now – I’ll show you how I’m a beauty killer I almost died but it felt great. Faking perfection wasn’t
wy to hate But you’re so fucking easy…easy to break. Tell me your secrets and I’ll tell you my lies. Everything is monotone in my dead eyes.
uth.
And right now – I’ll show you how
I’m a
If I can’t be beautiful - I’d rather just die I’m a beauty Killer. sweet tooth and strawberry Youth. You wanna be my licorice and misguided t
r beauty killer Doll eyes stare into Valium Colored skies (3X) Doll Eyes - I'm a beauty killer. Gorgeous Killer. Hot pink Killer. Fierce Killer. I’m a beauty killer.

I’ll fucking kill you…

Bildbomd

God dag, idag mår ja skit! Jag ska lägga mig igen, kanske sova en stund, ja as illa och typ världens mensvärk! inte alls kul. Skulle ha läst idag. Får se om det finns ork till det, just nu finns det inte det. Ni ska få lite bilder med, njut, Bilder från 2009!

Första skoldagen 09, med mycket bus och skratt! <3
Februari, min tjejkväll, mycket nice! <3
Februari, Min fest, jag 17 år! <3
Mars, mycket mys med min tvillingsjäl! <3
April, fotodagar med Tessan <3
April, grillkväll, mycket skoj! <3
Maj, pappa flyttade, blev en lyckad kväll!
Juni, skolavslutning <3
Juni, en filmkväll hos David <3
Juni, Midsommar, lilla Adam på bild! <3
Juli, Öland, minnesvärt! <3
Juli, Sandras Födelsedag, mycket rolig dag måste jag säga! <3
Augusti, David har filmkväll, alltid lika kul! <3
Augusti, västervik med ängel, mycket mys! <3
Augusti, fest i hjulsbro, en dag man alltid kommer att minnas! <3
September, slaget vid stångebro, kul! <3
Oktober, jag drar till Emelie i kåtholm, massa kul! <3
November, Filmkväll hos David, massa skratt blev det!<3
December, Pepparkaksbak hos mig med Sandra, mys ju! <3
December, Julafton, tackar för en mysig dag/kväll med familjen <3
December, Nyår, måste säga att det var massa kul, det måste vi göra om! <3

i´m in love

Hej, förlåt för dålig uppdatering.
Men igår. när jag kom hem efter skolan så somnade jag. Bilder från skolan kommer.
Idag så vaknade jag kl 12! Sovit jätte länge, måste säga att det var skönt. Sen åkte jag in till stan för att träffa Sofie! Sen åkte vi hem till mig. Satt typ vid datan hela tiden. Matti ringde även, massa skönt att få höra hans röst(a) Sen pratade vi men en konstig kille på min msn, vi hade skit kul med han. Men sen åkte hon hem, nu sitter jag här själv och mår skit, jag vill bara krama om en viss person just nu. Men jag vet att det inte går atm, men ja hoppas verkligen på sen! Bilder får ni i morgon. Imorgon ska jag bara läsa min bok, eftersom den ska vara utläst till på onsdag!
Hejdå, och typ god natt om jag inte skriver ett till inlägg. <3

you you you <3

Tjosan!
Idag blev det skola. Lite så där trååk! Men skönt att träffa folket! Det är så himla kallt ute, ja håller på att frysa ihjäl här hemma. haha. Efter skolan så åkte jag upp till US, sen åkte jag och min mor hem. Nu ligger jag i sängen och tankarna är goda atm, ja vill inget annat än bara krama om den. Att ja bara kan ha den att hålla om. Men men. Imorgon vet ja inte vad som händer förutom skolan, om jag inte blir mer sjuk! Jag fryser som fan, så ja tror att jag håller på att få feber. Men men, ja hinner inte bli sjuk!  Nu ska jag kolla klart på Simpsons!
ha det bäst, får se om jag hör av mig senare annars god natt! <3

Dagens Outfit!

T-shirt: Gina
Kjol:vetti fanxD
Leggings: Gina
Strumpbyxa nr1: Bluefox i stockholm
Strumpbyxa nr2: Ica

God morgon!

Hejsan alla, jag är vaken och pigg! Kl är halv 5, ja ska upp om två timmar. Så går det när man inte kan sova! Jag vet inte om det är bra eller dåligt! Men Matti va vist med vaken, så ja har lite sällskap. Jag har lite små panik inför skolan, men ja tror att det tillhör mig. Jag gillar inte skolan men ja gillar folket! Jag vill bara att en person ska vara med mig, bara hålla om den. Fy fan vad mys det skulle vara.

Jag har tänkt jätte mycket på en sak, ja vill inte bo hemma längre. Jag vill flytta hem ifrån. Ha ett eget ställe. Så att det skulle kunna se ut precis som ja vill. Bara vara, liksom ingen kan säga till vad jag ska göra eller något! Fatta vad skönt! Aja, ja fyller ju 18 snart, men det är ju dock inte kul att leva på socialen hela tiden eftersom jag inte har tid för jobb, ja klarar inte va helg jobb heller eftersom ja måste ta tid att ta det lugnt.
Jag har börjat ta nya mediciner, inga sov piller funkar. Jag har fått en add medicin. Sen ska ja även på utredning om jag har ADD eller inte. Men jag tror att jag har det. Allt stämmer in på mig så. Men det är kul att den medicinen som är mot ADD:n en biverkning är att man får självmordstankar, det behöver jag ju verkligen! Men jag hoppas att jag blir lite piggare och orkar med skolan mer, för det måste jag.
Nu ska ja tittar på alla älskar raymond!

Good Night!

Nu kallar sängen, ska titta på tv en stund. För ja håller på att frysa ihjäl här! Sen vill ja sova, för drömmarna är bättre än verkligheten atm! Men vi hörs imorgon, så får ha det så bra. God natt och sov gott. Puss på er!

Sorry

Förlåt för mycket dålig uppdate! Men jag LOVAR! Att ja ska bli bättre, ja känner att ja saknar bloggen lite grann! Men ja har inte haft tid/ork. Men ja måste säga att ja mår lite bättre nu. Men skola imorgon igen! Då vet ja inte hur mycket tid jag har för bloggen! Men på lovet har ja inte gjort så där jätte mycket måste jag säga, mest varit med vänner och varit på stan och så där.
Men David visade mig just detta!  http://www.tradera.com/Converse-Allstar-strl-39-svarta-och-rosa-auktion_104958589
Självklart blev ja kär! Men ja har självklart inga pengar heller, kul va? Aja, jag för helt enkelt hoppas på att det kommer fler tillfällen men dessa finfina skor!
Vad händer imorgon då sötnosar?
Själv ska man till skolan och träffa klassen, har saknat den lite faktiskt. Efter det eller ja går under spåret, då drar ja till US, sen ska jag hem och läsa boken som ja inte vet när den ska vara utläst till (y)!
Men ja lovar att det kommer mer bilder under året som gott! Ja hoppas att ni får ett skit bra år!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!