Cam bilder.

Vi alla älskar ju cambilder eller hur? haha! Men veti nte varför jag sminkade mig, men det gjorde jag. Hårt och mycket blev det idag, kände för det. Det var ju jätte länge sen jag sminkade mig så här, varför inte göra det igen då liksom. Ska nog fixa lite glass och käka snart o titta på bortspolad. Hehe! Gillar verkligen den nya tvn, ett mycket bra köp måste jag säga. Tv bilden är bättre plus att den är större! Hehe!. Nej nu ska jag fixa glass, mums! Ha ett bra nyår alla!

new year!

Snart är det ett nytt år! Ingen bebis än, hoppas att han kommer efter 12 slaget imorgon! hehe, kanske blir sveriges första bebis, eller linköpings, det vore något, hehe! Men vi får se när han tänker komma! börjar få ganska ont just nu, men vå får väl se om det går över som det brukar göra... Brukar ju dock få ont på natten, men men! Vi får se vad han bestämmer sig för, hehe!
Vad ska alla göra en dag som denna?
Själv skajag bara ta det lungt och sova så mycket som jag kan, vet ju aldrig när han hade tänkt att komma. Meen ååh, vad man längtar efter honom, hålla i honom och bara mysa, haha! men är just nu jätte rädd inför förlossingen, vet inte varför heller, tror att allt kommer att gå bra. Annars får man ju ta det då, onödigt att skrämma upp sig!

hehe

Kan ju säga att jag börjar få lite ondare nu, nu har jag även fått ont i blygläpparna. Men antar att det hör till, hehe! Förlossingen kommer verkligen med stormsteg, kan ju säga att jag är lite rädd. Men men, så är det. 
Idag har vi varit hos mamma. Jag fick en elvisp och en ram. Ramen fick jag av bror, tänkte framkalla massa bilder på magen och Vincent och sätta in i ramen. Men det får ju bli när han har kommit, hehe! Älsklingen fick två t-shirts. Jätte fina och de passa jätte bra på! Vincent fick en laban dregellapp och lanantossor! Så söta, haha! Sen åkte vi till affären, tog bilen för att jag skulle ju ta det lungt. Men ville inte sitta inne hela dagen lång, hehe! Men herregud vad folk! Blev as sur inne på affären, inte så där jätte kul att gå med mig där kanske, hehe! Kom hem och sedan åt vi lite mat. Nu vet jag inte alls vad som händer. Har inte lust att sova så här sent för en timma. Måste ju kunna sova i natt också. Älsklingen ska spela lite tv-spel, så får se om vi kan hitta något jag med kan spela, det vore något!
Nu lite bilder från julafton!
Casper, Julia och jag
Mat
Casper med sitt nya skepp!

still no baby

ingen bebis än, hoppas att han kan hålla sig inne i magen iaf till den 1! Så att han blir en 2012, men han väljer ju själv när han vill komma ut, hehe! Börjar få lite ont igen, det kommer och går. I natt vaknade jag av smärta, kul! Men tog ett så kallat mirakelpiller, haha! (de jag fick på sjukhustet). De hjälper verkligen jätte bra mot rygg värken måste jag säga, helt underbart att det finns lite hjälp att få hemma iaf. Idag tror jag att jag ska dra mig en lite sväg till mamma, och öppna mina julklappar. Älsklingen måste med för han måste ju också öppna sina, hehe! Mamma ska få se med. Min bror fick sin innan vi åkte till dalarna, men hade inte fixat mammas då. Tänkte även fixa mina naglar, måla de lite. Nej nu dår min dator snart och jag orkar inte hämta laddaren, ska nog vila en lite stund ist! Puss på er!

jao

Vet att det var jätte länge sen jag skrev. Men har varit uppe i dalarna, och bara tagit det lugnt över julen, men ingen bebis än!
Orkar inte berätta vad som har hänt i detalj, men kan säga att julafton var jätte mysigt, och barnen hade svårt att vänta på jultomten, hehe! Fick iaf: Tvättmaskin som kom tidigare, presentkort på babyproffsen, lite pengar och så där. Ska få mer av mamma, pappa, bror och så där.
Känns verkligen att bebisen tänker komma snart, tvättar, diskar och städar lägenheten typ hela tiden! Haha, vilket är ett "tecken" på att bygga bo. Alltså att man gör sig redo för bebisen! Kan ju säga att det stämmer ganska bra! Var på förlossingen här om natten, hade SKIT ont över allt, kunde knappt ta mig upp ur sängen. Väl där så träffade vi världens underbaraste barnmorska! Åhh, hon var verkligen helt underbar! Men iaf, Vincent var vaken som varligt på nätterna och det syndes på hjärtljuden,haha! Men sen kollade hon om jag var öppen, vilket jag var. Ett par cm hon kunde inte säga hur många, då hon såg att jag inte alls tyckte om det. Men att jag bara för på det första steget. Så skulle åka hem och sova. Fick även starka tabletter som jag kunde ta för ryggen. Tog den när vi kom hem, plus att jag hade vetekudden, såå skönt! Somnade ganska fort. På morgonen så mådde jag jätte bra igen, så ville till norrköping(?) så vi åkte dit, handlade tv och lite så där. Kom hem, började att STÄDA hela köket, haha! Men idag har jag bara tagit det lungt, nästan ialla fall, bara diskat lite och tvättat. Sovit ganska mycket. Nu sitter jag här med en smoothie, dock smakar den bara banan, suck! Skulle vara magno, banan och annans, men smakar bara banan, tur att man tycker om banan, haha!
Föresten så har mina vader och fötter jätte mycket vätska i sig! De har blivit ganska mycket större om man säger så, haha! nu ska jag lägga mig ner i sängen och dricka upp min smoothie!

blev ett till idag

Blir visst ett till inlägg idag! Just nu står mannen och städar köket, härligt att se måste jag säga! Utan att behöva be honom så ställade han sig och började dammsuga nu står han och moppar glovet! Skönt att ha det rummet klart, nu är det bara sovrum och vardagsrummet kvar, sen är hela lägenheten julstädad! Vi åker nog till dalarna imorgon, om jag inte får mycket ondare vill säga! För jag vill ha en vit julafton. Jag är lite spontan av mig, jag vet. Har dock velat åka till dalarna ett tag nu, och nu är det ju jul och har inte firat jul med hans familj någon gång, så varför inte.
Förder jag dör uppe så har jag massa papper och sånt jag har fått från barnmorskan till dalarna. Även hon tyckte att det var bra att åka. Tror att hon var lite avis på att vi kommer ha en vitjul, haha! Men iaf alla papper har jag nu, så det gör inget om han kommer när vi är där uppe. Men vi kan inte stanna så länge, för vi har möte med barnmorskan den 29 så.
Men nu blir det att fixa lite lunch och ta på sig lite kläder. Plus att närsom helst kan våran julklapp komma! Från 13-17 kan den komma, hoppas att den kommer snart! Haha!

Jultider!

Jag vet att jag suger på att uppdatera, men har verkligen inte orkat! Jag har haft ganska mycket värkar så har valt att legat i sängen. Eftersom jag knappt kan sova längre heller så orkar jag inte göra så mycket om dagarna, om det inte är något jag måste göra! Som igår, till barnmorskan. När jag kom hem gick jag och la mig och sov. Men i natt kunde jag somna tidigt, och vaknade för c:a 30 min sen! Så det är ändå rätt skönt att gåå skapligt tidigt! Idag kommer ju våran julklapp med, HÄRLIGT! Kommer dock inte kunna använda den på ett tag, men det är skit samma! Någon som kan lista ut vad det är ? Vet inte när jag kommer att uppdatera igen, det får vi se... Ha det bäst!

Jaa.

Varför blir det aldrig som man har tänkt sig? Jag som hade tänkt att bara sitta framför tvn idag, men ikke! Mamma ringde vid 2 och sa att det var bingo nere i källaren, så drog ner dit! Vann en mörkchoklad, usch! Tur att mannen tycker om det iaf! Men det var ändå rätt kul, om jag ska vara ärlig. Sen efter det, vet jag inte vad som hände, började att städa, dammsuga och så där. Haha! Sen fick jag så ont i ryggen att jag var tvungen att ligga ner ett bra tag i sängen innan jag kunde ta mig upp. Sen blev det lite mat och så där. Sen vid 9, så blev jag sjukt sugen på choklad med nötter i, så tvingade iväg älsklingen att åka köpa det på maxi, vilket han gjorde med. Eller jag hängde med, för att se om det fanns något kul man kunde köpa, haha! Blev fick min julklapp utav hanni, en sodastreamer. Mums! Älskar kolsyrat vatten, behöver inte vara någon smak i det. Men köpte ändå en flaska med smak, haha! Blev även lite mat också. Nu ska jag äta upp min chokladpudding och sen spela lite tror jag. Är inte alls trött längre...
Ha en bra söndag alla!

3:de Advent

Kan ni fatta att det redan är 3:de advent? jag kan inte fatta det ialla fall! Sovit jätte skönt i natt, jätte skönt! Ska försöka städa lite idag. Om jag orkar, hoppas att jag orkar, haha! Pratade med en viss person idag, ganska skönt. Jag känner henne inte, men vi båda känner samma person. Skönt att det finns fler som tycker som jag! Eller inte bara som jag utan nästan alla nära denna person. Aja, så är det. Vill inte säga vem det är, orkar inte bråka. Har redan gråtit för mycket över denna person. Nu ska jag titta på teen mon, som går på mtv. Hela dagen ska det gå, härligt att det går något bra på tv iaf, haha!

jadu..

Sa att jag skulle ta det lugnt, haha! Ställte mig just och gjorde mat. Fast det gick snabbt och det var enkelt. Gjorde min egna pastasås, eller det är väl inte min egna, men gjorde den från huvudet iaf! Blev bacon och broccoli i såsen, så himla gott det blev! Mums, visst ser det gott ut?
Allt man behöver är:
grädde(mat eller visp!)
mjölk
broccoli
bacon
lite mjöl.
Det är allt, som sagt enkelt och snabbt, typ 10 min sen var allt klart! :D

lat!

Varit jätte lat idag, suck! Bara legat och dregat framför tv, och även sovit en lite stund. När jag vaknade efter min lilla tuplur, eller ah älsklingen väckte mig. Så såg jag att hela min toa(ja vi har olika, haha!) var skinade ren, så himla skönt att vakna till de, han hade även städad badrummet, sin toa och fixa lite i köket! Sen fixade jag det sista med tvätten då allt inte var tort igår, så vek ihop det och la in det där det ska vara. Sen drog vi till Lidl och hanlda lite snacks, mums! Efter det diskade jag en liten disk, medans älskling stod och höll på med maten, efter maten diskade jag ännu mer, hade en stoooor diskhög! Men nu är allt klart, så himla skönt! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och kolla på film eller något.
Ha en bra lördagskväll, bli inte allt för fulla bara om ni ska ut och supa!

Klar!

Äntligen klar i tvättstugan! Har fått i mig lite mat också igen! haha! Men skönt att tvätten är klar i alla fall. Slipper man spinga där mer. Nu blir det glo på tv och ta det lugnt!
Tog även nya magbilder idag! v.36+4!

MAT!

Har just duschat. Det är inte alls lika skönt att ta en lång dusch längre. Kan inte sitta hur jag vill, lilla hjärtat i magen får liksom inte plats. Haha! Nu håller hanni på med maten, så blir att äta. Sen ta på sig lite kläder, hatar nämligen att ta på mig kläder när jag är blöt, vill helst självtorka! Efter det blir det att dra ner till tvättstugan, dock är det bara att hänga upp lite kläder som är kvar, även lägga i lite lakan och sånt i troktumlaren. Sen är allt klart! Super skönt, det blev bara tre maskiner denna gång! Plus att min och hannis julklapp från hans mamma och pappa kommer den 21! Ni kan väl inte gissa vad det är ? Vill inte avslöja det ännu, haha! Ska även försöka komma ihåg att ta en bild på min tjocka mage med, glömmer alltid bort det, suck! Nej, om man ska ta och duka iaf, så hanni slipper göra allt själv där ute i köket, haha! kram på er alla!

fy fan vad skönt!

Så himla underbart, gick bara upp en gång i natt och kissa. Sen har jag sovit från 3 till typ halv 1! Så sköööönt! Härligt att få sova ut, eller sov inte ut helt, utan telefonen ringde. Men var rätt lugnt att bli väckt då, haha! Nu blir det iaf tvättstugan, yaaay >.< Kanske skriver mer idag, kanske om jag orkar. Är rätt anstängade att sitta vid datan nu för tiden... Aja, ni lär ju märka, om jag skriver mer idag eller inte!
Annars ha en super fredag i stormen(det är typ storm här iaf!)

skönt!

Var på möte med skolan idag, så nu är jag helt sjukskriven. Skönt det, slippa stressen i skolan och så där. Fick behålla datorn ett litet tag till iaf! skönt det! Efter det drog vi till ikea och köpte en badbalja och lite ljus och även en ljulykta att ha på balkongen, älskling ville ha lite mys när han går ut och röker. Det det drog vi hem coh sov en timma, as skönt! Sen drog jag till Emma, lekte lite med Linnea och sen mötte älskling upp mig, sen gick vi hem.  Nu har jag precis ätit lite mat, ska bara slappa nu, tänker inte göra något i onödan, har så himla ont efter idag. Sammandragingar nästan hela dagen idag med! Imorgon blir det tvättstugan, eller ah för älskling. jag ska titta på, haha!

Gravidlista

Du är höggravid om du känner några av dessa:
  • Måste kissa flera ggr per natt
  • Känner att du inte kissat klart när du reser dig från toan
  • Rädd för att kissa på dig vid ansträngning eller nysning
  • Man flyttar sig inte gärna för mycket då det är jobbigt
  • Sover dåligt
  • Ryggen gör ont och/eller bäckenet likaså
  • Man håller upp magen för att gå och kissa
  • Inga kläder sitter skönt längre och klär dig inte direkt vid sänguppgång
  • Du stannar hellre hemma än åker iväg, kissnödig, kläder och smink är jobbigt ute
  • Du sitter på sängkanten för att få på dig byxorna
  • Kanske har SD eller förvärkar regelbundet ena dagen och så inte ser en skymt  av dom nästa dagarna
  • Benen och fötterna är mer svullna än tidigare och strumpor är för varmt
  • Andfådd för allt och ingenting
  • Du kanske drömmer om barn eller förlossningen varje gång du blundar
  • Du börjar oroa dig för bb väskan och går igenom sakerna hela tiden
  • Du kanske oroar dig över om du köpt allt som behövs och måste gå igenom allt
  • Tiden på dagarna går oerhört långsamt
  • Du tittar på tv och kan börja gråta för allt och ingenting
  • Stå i duschen börjar bli jobbigt och du sätter dig hellre ner
  • Du ser inte tårna längre och det var himla längesen du såg din muff
  • Att raka benen är ett äventyr för att nå
  • Gå upp för trappor är en löprunda
  • Du vaknar på natten av sura uppstötar och mår illa
  • Du behöver en hjälpande hand för att komma upp ur soffan eller sängen
  • Ligga, sitta och stå är allmänt jobbigt en längre tid, överallt
  • Du står på alla fyra när du ska försöka ta dig upp från golvet

suuuck

Har verkligen jätte ont i hela kroppen, kan inte ens ligga ner längre. Vet inte vad jag ska göra för att få bort det onda. Har nästan testat allt känns det som. Eller duschen funkar ganska bra, men det är ju inte så bra för min urinvägsinfektion heller. så suck! Önskar att man iaf kunde slippa smärtan någon dag iaf, men ikke! Antar att jag får stå ut med smärtans tills han kommer, hoppas att det släpper lite då iaf! Just nu blir det bara värre och värre för varje dag som går typ. Inget kul alls!
Idag har Tessan varit här, mysigt! Satt och snacka skit och drack lite te. Sen kom även mamma med lite gröt och kexchokland. mums! Sen blev det en snabbis till affären. Köpte lite mjölk och sånt. Ville även få lite frisk luft...
Imorgon ska jag ta mig till skolan, yaay. Ska nog ta föreldraledigt. Så kanske blir av med min dator. Usch! Bäst att rensa den idag ifall att, e tar datorn. Så är det...
Bloggar jag inte imorgon vet ni varför(tycker inte att det är skönt att sitta vid älsklings dator).

känner mig duktig

Nu ikväll har jag diskat, och nu står soppan på spisen och kokar. MUMS! Vet inte varför men har blivit jätte sugen på soppa nu förtiden, kanske är det Vincent som gör att jag blir sugen på det. Vet inte, men har iaf diskat en stor disk. Blev inte allt, men nu är det bara en liten disk kvar, som jag tänkte ta imorgon. För efter jag har ätit blir det sängen! Och sooooova, haha! Är jätte trött efter denna dag, har gjort ganska mycket tycker jag. Har även pratat lite med syssling, åhh det var så länge sen. Skönt att veta att hon mår bra iaf, fick hennes nummer med. Så man kan smsa eller ringa ibland. Hon ska nog komma upp när Vincent är här med oss. För om hon skulle komma nu så kanske hon får vara med på förlossingen, tror inte att hon vill det. Haha! Så det får bli efter han har kommit. Saknar henne så! Var typ över ett år sedan vi träffade för första och enda gången! Men vi hade kul så länge det vara, hon mådde dåligt och var tvungen att åka hem. Men nu ska jag kolla till min soppa, ni får ha det så bra! Puss på er!

sorry...

Vet att jag inte har bloggat på ett par dagar. Men har verkligen inte orkat...
Idag var vi iaf hos barnmorksan, har inte gått upp något kg. Så ligger 13 kg+. Och han ligger med huvudet neråt, och allt såg jätte bra ut! Fick även se honom lite idag. Lilla bebisen där inne! Åkte hem och sov, för har skit svårt att somna nu förtiden. Hittar ingen skön sovställtning. Magen är liksom ivägen, haha! Men iaf efter det åkte jag in till stan igen för att möta K. Pratade med henne, fick ingen ny tid. Utan skulle ringa när jag ville träffas igen. Hon såg på mig hur ont det gjorde att sitta där och prata. Så hon var snäll, och inte satte någon ny tid. Hon ville även att jag skulle ringa när Vincent har kommit. Efter det blev det av till affären, köpte lite mat och så där. Köpte även revbenspjäll. Så gott! Fick även hanni att smaka, och han älskade det! Jag visste att han skulle tycka om det, hehe! Blir någon att göra någon soppa ikväll tror jag, innan jag sover. Har börjat älska potatissoppa i olika smaker, om ni fattar? Tänkte testa med brocolli idag, om jag ens orkar göra någon soppa, haha! Är så himla lat, och sen har jag ju ont med. Hehe! Vill inte att hanni ska göra allt heller så. Imorgon tror jag att Tessan kommer över en snabbis. Ska se om hon kan ta några fina magbilder! Sen vet jag inte vad som händer. Skulle vilja åka ut till ikea och köpa lite saker, vi får se när jag orkar med det! 

Kanske ska ta och säga, att det inte var vattnet som hade gått i lördags, utan det var bara konstiga flytningar, mina brukar lukta surt, dessa lukta sött, nästan gott, haha!

;/

Ingen bebis än...

På g?

Är bebis på g?
Tror att vatten håller på att g just nu, kommer lite vatten liknade nästan hela tiden. Plus att jag börjar få värkar, lite ondare än varnligt. Känns som om han ska komma! Men vi skulle avvakta sa de på förlossingen, men om det försätter att komma i ett par timmar till så skulle vi ringa igen, för att åka upp på en undersökning! Så vi får väl vänta och se. Ska äta iaf lite mat snart, det är nog lika bra att äta något så att man får lite energi i sig! Hör av mig senare sen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!