BIO?

Hello folks! Idag kanske jag och älsklingen dra in till stan och kollar på bio, lite mys så där. Man får passa på innan bebisen kommer, hehe! Då kommer man inte ha så mycket tid till annat. Visst man kan ju ha en barnvakt, och så där, men det kanske blir spuer 8 i så fall, den verkar GRYM! Men vi får se, inte helt 100 på att vi åker och ser på film. Nu måste jag iaf byta kläder och så där. Ska nog åka iså fall. Puss på er alla! <3

God morgon

Hejsan alla!
Dock vaknade jag för typ två timmar sen, hehe. Men nu sitter jag här, blev ingen webbhallen idag, vi orkade inte åka in till stan. Så ska nog fixa mig lite snart, ta på mig kläder och så där, sen får vi se om mattis föräldrar orkar komma hit idag eller inte. Hans pappa ska ta bort stygn på ryggen efter diskbrok i ryggen. Så vet inte vad som händer idag, något vill jag allt hitta på, haha! Känner mig så rastlös. Hehe! Kanske blir att gå ut och sola, men det är så sååå varmt, typ dör i värmen, hehe. Vi får se om jag uppdaterar mer idag, om jag orkar gör jag det. Sitter inte så mycket vid datorn längre, känner inte att jag har något behov av det. Men så är det, jag ska nog kolla på alla bebis kläder igen och lägga in de i bebisen låda. hehe!
Men ni alla får ha det så bra och njuta av det fina vädret!

Bloggen

Hejsan! jag har nu suttit och fixat min blogg lite finare, efter många svårdommar så den ganska fin, eller kan ni se den? jag kan inte se den, hmm... Jag fattar inte varför, blogg.se kanske är lite seg? Fast typ 2 timmmar seg iså fall. Jag ser den "nya" bloggen om jag trycker på förhansgranska, men inte efter jag har sparat den och kollar på min blogg, någon som vet vad det kan vara för fel?
Men råkade somna förut, gud så skönt, skulle sova en timma, men det blev två haha! Jätte skönt, men nu blev det mat och lite disk, blir nog att diska lite till sen, just nu orkar jag verkligen inte. Är jätte trött, som varnligt, haha! Imorgon öppnar ju webbhallen i Linköping, då ska vi dit och köa! Jag behöver en ny data mus, och de hade en för 9 kr!!! Så jag ska dit och köpa en, älskling skulle köpa något spel med. Vad det blir för spel vet vi inte än, sen får vi se om hans mamma och pappa kommer, men det tror jag nog att de gör.
Nu ska jag dampa lite mer på bloggen, sen mysa lite!
Bjuder på en bild från när vi var i dalarna!

Shopping!

Shoppade ju lite igår, tänkte visa er det jag handla! :D
mamma klänning! :D
mamma blus!
Pyjamas
Pyjamas
Pyjamas
Pyjamas
Body
tröja och byxa
Body från mamma
Body från mamma
Body från mamma
Nu ska jag ta det lugnt, och bara titta lite på tv och njuta, innan det blir lite städing och så där.
Imorgon kanske Mummi och Jukki (farmor och farfar till bebisen) kommer :D

Idag har det varit full fart hela dagen. D...

foto0159 (MMS)

Idag har det varit full fart hela dagen. Det började med att åka till sjukhuset för ultraljud, vi fick se våran älskade bebis! Så himla underbart! Ni ser min bebis på bilen där. Efter det så åkte vi till ikea och shoppade massor med bebis kläder och lite mamma kläder, en foto ram till bebis bilden, älskling fick med sig två spel! Sen blev det mat på ikea, jätte gott måste jag säga! Sen kom vi hem vid fyra sedan vila lite sen till affären igen då vi glömde lite, sen ringde pappa så pratade vi ganska länge sen blev det att gå ner och grilla lite, jätte gott med jätte trevligt sällskap. Sen säga hej då till älskling, han åkte hem för att plugga något till jobbet. Sedan ut där alla satt och prata lite till och så där, sen hem till mamma kolla lite på tv. Och nu ligger jag i sängen och ska sova nu, så god natt alla!


God morgon alla! Sitter just nu i bilen på...

foto0154 (MMS)

God morgon alla! Sitter just nu i bilen på väg in till stan, vi ska sova hos min mamma i 2 nätter så uppdateringen kommer inte att vara den bästa, men hoppas att ni förstår ändå :) imorgon blir det ultraljud! Vi ska få se våran bebis! Även köpa ett kort eller två! Längtar så mycket!


Bebis mage!

Nu ska ni få se hur mycket jag har växt alla redan!!!!
Första bilden är jag i v.8!
andra är ifrån idag!
v.8!
v.13!
Det är ju en  jätte stor mage nu, hehe! Måste börja köpa mammakläder! HAHA!
Vad tycker ni? ;)

God natt!

Sitter här och kollar på lite bebis saker, lite vagnar och så där, tänk om manhade massa med pengar, haha! Men får se vad det blir för vagn, kanske kan köpa en från Bella och Armas, men vi får se hur mycket de vill ha för den. För jag har hittat en som är jätte fin, helt ny vagn för typ 2700 kr, inte mycket alls för en ny vagn! För de brukar ligga runt från 6000-15000 kr! Sen har jag hittat ett jätte fint babygym som jag är helt kär i haha! Det kostar 400 kr med frakt. Men vi får se hur det blir men allt.
Idag har jag inte gjort så jätte mycket som jag har velat, jag har skit ont i nacken(nackspärr). Inte så där jätte kul, typ vilat duschat och s ådär, kunde dock knappt tvätta mitt hår, för att det gjorde så ont, haha, så hoppade balsamet idag! Sen har jag och älsk bara myst framför naruto.
Imorgon blire att gå upp kl 9, så blir det att äta frukost, fixa sig, sedan ska älskling till sin chef och prata om han får börja sommarjobba eller inte! Hoppas ju såklart att han får jobbet! Men jag tror nog att han får det. Han har ju gjort allt de har sagt till honom att göra så, hehe! Nej nu ska jag nog hoppa i sängen snart!

v.13

Barnet:

En färdig bebis

Nu är det ett fullt utvecklat om än mycket litet barn som växer i din livmoder. Alla organ är anlagda och har börjat fungera. Nu återstår två tredjedelar av graviditeten. Under denna tid skall 
barnet växa och alla organ skall mogna fullt ut. Barnet skall förbereda sig för ett liv utanför livmodern. Den lilla kroppen blir allt stadigare. Delar av brosket börjar ersättas av ben och barnet rör sig mer och mer för varje dag som går. På ultraljudsundersökningen kan man se hur händerna söker sig mot munnen och hur armar och ben böjs och sträcks. Små pojkar bildar manligt 
könshormon och hos flickorna finns det miljoner av primitiva ägganlag i de omogna äggstockarna. Barnets ögon är fortfarande slutna och svettkörtlarna är färdigbildade. Det går att ana de linjer på fingertopparna som senare blir ert barns speciella fingeravtryck.

Mamman:

Nu börjar andra trimester!

Nu går du in i den andra tredjedelen, trimestern, av graviditeten. Många upplever att de går in i en lugnare period. Det mesta har troligen fallit på plats. Du har accepterat graviditeten och lugnas också av att perioden med den största missfallsrisken är förbi. Lyssna till din kropp och hitta en bra balans mellan aktivitet och vila. Vanligt arbete och fysisk aktivitet är inte skadligt alls men tänk på att inte utsätta dig för onödig stress och se till att du får sova ordentligt. Om du har möjlighet, gör det redan nu till en god vana att ta en liten vilopaus mitt på dagen.


Nelly!

Hellos!
Tänkte önska alla en glad midsommar, sup inte för mycket! Jag ska snart äta lite fläskfile och potaissallad mums! Men först tänkte jag tipsa er om denna tävlig! :D
Rösta gärna på min kläning, själv tycker jag att den är jätte fin, tycker inte ni det? ;3
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Hello all!

Hejsan alla glada!
Idag började jag dagen med att gå upp kl 10, sedan äta lite frukost och titta lite på tv, sen fixa sig och sen dra till bussen. Somnade inte för en gång skull! Sedan väl på jobbet, så träffade jag Barbro, hon bah; påmin mig inte om att det är din sista dag idag, vill inte att du ska sluta. Gulligt av henne tycker jag! Sedan jobba lite, sen blev det mat, och prat om allt. Sedan gick vi ner till lagret och där satte Sussie på musik och vi började att dansa och skratta jätte mycket vilket gjorde min dag! Efter det blev det fika och så där. Sen fick jag en jätte fin vit/rosa rosblomma. Som den på bilden, med en jätte fin kruka, blev jätte chockad och jätte glad! Jag trodde verkligen inte att jag skulle få en blomma, sen denna. Åhh! Jätte fin ju! Blev jätte glad! Sedan ringde mamma, och fråga om jag inte kunde komma hem till henne på en liten fika. Det gjorde jag, men jag köpte med mig jordgubbar, det visste hon inte om, hehe! Hon blev glad och gott var det! När vi satt och åt så ringde barnmorskan och sa att jag hade dåligt järnvärde och att jag skulle börja med järnpiller, nu blire 5 piller att äta. haha! Sen kom jag hem så hade älskling fixa lite krv med bröd till mig, ;) as gott! Sedan hade han köpt den nya GB glassen päronsplitt i mjukglass, herrgud så god den var!
En helt underbar dag, denna glad kommer jag verkligen att komma ihåg! <3

Tisdag

Hejsan alla fina läsare :D
Igår jobbade jag, så när jag kom hem så decka ja i soffan, haha! jag var verkligen jätte trött, det är jag idag med, men säg en dag jag är pigg? xD Men på jobbet fick jag iaf träffa barbro, hon är typ som en mormor, jag akn berätta typ vad som har hänt i mitt liv och så där. Hon är så himla underbar så att det inte är sant!
Idag vet jag inte vad som händer, skönt att bara vara med är ju ensam hemma med. Blir nog att kolla på unga mödrar nu ett tag, eller om jag ska diska först vilket är bäst, för kollar jag på webbtv, kommer jag inte därifrån, haha! Men det är nog bäst att jag börjar nu, tar ju nite så läng tid när man väl har börjat, plus att det inte är så farligt mycket heller.
Puss på er!
PS. vi får se när den nya designen kommer, jag vet inte när, vi får se ;)

V.12

Idag går jag in i V.12.
Barnet:

Cirka 5.5 cm och 25 gr.

Hjärnan är i en viktig utvecklingsperiod. Barnet har ögonlock och tandanlagen är på väg. Det går inte att se vilket kön barnet har vid en ultraljudsundersökning även om könsorganen börjat utvecklas. Man kan bara ana skillnaden på flicke- och gossebarn då könsorganen är helt färdiga.

Mamman:

Kan du fortfarande ha dina vanliga kläder?

Barnet rör sig mycket i livmodern utan att du märker det. Det finns redan 60 ml fostervatten i livmodern. Om du ligger ner kanske du kan känna livmoderns kant strax ovanför blygdbenet? 
De flesta har vid den här tidpunkten varit på sitt första inskrivningsbesök hos barnmorskan.

Jag:
Var hos barnmorskan i torsdags. Tog en massa blod prover och så där. 
I början så mådde jag jätte illa det vet ni ju ;) spydde, och så där. Jätte sugen på Kebab, sugen på brocolli. Blivit lite tjock, gått upp i vikt. Men känner mig inte så jätte gravid än, kan inte fatta att jag ska bli mamma än. Blir nog bättre när jag har varit på det andra ultraljudet.
Ja, jag har gjorde ett ultraljud när jag var i v 8. Då jag trodde att jag hade fått missfall, men så var det ju nite. Utan jag missade min ängels bal pga det. Men men, fick se det illa hjärtslaget, så himla underbart! Fick en trå i ögat.


1+1=3

Ja nu är det så att jag inte har uppdaterat på ett tag, ni kanske undrar varför, det kan jag säga er. Den 18 maj, hände någon som kommer att förändra mitt liv, och min killes. Vi fick reda på att jag var Gravid. Detta kom såklart som en chock, men redan dagen innan hade vi bestämt oss om det var så att det fanns en liten bebis i mig så skulle den komma ut, vi skulle ta hand om den. Jag ågnrar mig inte alls. Men det var inte planerat eller något. Som sagt kom det som en chock. Men nu är det som det är, och jag har kommit ut med det, eftersom de felsta ändå vet om det.
Nu är jag i v 12, än så länge har det bara varit underbart, men kanske inte för de i min omiving då jag får lite PMS utryk, haha. Men så är det. Jag har fått lite mamma känslor, har idag gjort köttbullar,de blev goda med! Även ätit potatis och brocolli. Även diskar mer, städar dock inte så mycket som jag borde, men det gör iaf älsk. hehe. Tänkte försöka uppdatara lite mer, och byta helt design, jag håller på att fixa det, men först ska jag på ultraljud och se bebisen, så jag kan få en ny header, ni kan även få se lite magbilder, jag har redan fått mage och rumpa. Bebisen är beräknad den 5 januari.
Nu kommer det en ny mammablogg, jag kommer nog att göra detta till en mamma blogg. Vet inte om ni tycker om det, men detta kommer att bli ett stort kliv i mitt liv, ska inte längre bara ta hand om mig själv utan en till. En del av mig och en del av älskling. En del av oss båda, blir en liten bebis. Så underbart det kommer att bli, även lite jobbigt så klart i början.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!