FREDAG!

Idag är det ingen vanlig fredag inte, nej för det är älsklingen 24 år dag! Grattis till dig hunny! Idag blir det att fira honom så klart. 
Igår så kom mamma och hjälpte mig att städa, tack ännu en gång för hjälpen.  Sen kom älsklingen hem, efter ett litet tag kom johanna och ville plugga lite i lugn och ro, självklart kan hon komma hit och göra det, vi skulle ändå bort en timma typ. Så då fick hon plugga lite ifred. Sen gjorde vi hemma gjord pizza, till efterrätt Ben and Jerrys Oh my applepie! Jätte god! Sen kollade vi på Elfen Lied, världens bästa anmie serie helt klart. Sen gick hon hem och vi gick och la oss. Vaknade vid 5 av Vincent som var lite hungrig så han fick mat sen somnade han om igen, lika så jag. Sen var det dags att gå upp lite innan 7, sjöng lite för älskling sen fick han sin present, han blev jätte glad.
Nu försöker jag få en halv pigg grabb att sova, ni tycker nog att han borde få vara vaken eftersom han är pigg, MEN han har inte sovit NÅGOT idag, så han borde verkligen sova, för snart blir han väll övertrött... Det är verkligen inte kul! Bilder kommer lite senare sen, för kameran är inte här i närheten.
Ha en bra fredag alla!
Bjuder på en gamal bild!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!